be careful what you wish for cause you just migth get it.

Hormonstörningen är över och har nu ersatts med ett himla partyhumör. Det är ju trots allt "lill-lördag" idag och det får vi ju göra något åt och jag har dessutom fått i mig något att äta och det kan mycket väl vara det som gör mig lite moody då och då. Eller det är det.

Ikväll blir det nog ett litet besök på debaser för att möta upp två trevliga pojkar som jag inte träffat på länge och dessutom så spelar Josh Tillman så då finns det ju ingen anledning till att sitta och deppa. Därför har jag klätt mig som en ballerina och satt lite rött på läpparna så att jag ser ut som en bladning av mina humörsnivåer idag. Lite som en grinig barnunge och lite vuxen också. Dock så tror jag inte att läppstiftet räcker för att väga upp ballerinakjol och hög hästsvans så det är nog bäst att jag tar med mig legitimation idag.

Och jag ska ta mig tusan ta med mig kameran också ikväll, så får det bli!

puss!


i wanna wanna wanna get get get what i want.

Alltså jag vet inte vad som hände. Jag var på jättegott humör men så bara PANG så dog det. Jag mår jättedåligt alltså rent fysiskt, reser jag mig så känner jag att jag håller på att svimma och jag är SÅ törstig. Sen har jag bara fått en sån enorm ångest över ingenting, blev bara supernere. Det är väl en sådan dag.

Sjukt bra låt och ja, lite så känner väl jag också.


mother, let me have my old bed back and lay out clothes for me.

Så, då har jag spenderat morgonen åt lite sådär vuxenbuisness som att betala räkningar och druckit kaffe. Så har jag aktiverat min dansk-bank och tillhörande kort vilket var ett riktigt äventyr för de där danskarna kan vara bra obegripiga. Men jag klarade det och nu ska vi bara vänta på att pengarna börjar rulla in på mitt nya konto också. Det är vad jag gjort idag och då passade det ju sig att jag helt omedvetet klädde mig som att jag var 40 år med skjorta, kjol och stickad tröja. Har fått börja använda glasögonen också pga tråkiga huvudvärkar. Men det är inget fel med att se vuxen ut, tror att jag kommer vara grym på att vara vuxen en dag med karriär, jättesöta barn och så kommer jag hunsa min man alldeles lagom mycket.

Nu ska jag bara sortera in mina viktiga papper i min viktiga mapp och sen är det dags för att städa min viktiga lägenhet. Varför blir allt så mycket viktigare när man blir äldre? Nu kom jag in på något helt annat men ärligt, varför har det blivit så jävla svårt att bara ta saker med en nypa salt?


repeaterbeater.

Ingen kan ha undgått hur mycket jag älskar det här bandet. Alltså ni vet när musiken går rakt igenom hela kroppen. Och dessutom så är jag kär i Jonas. Det är riktig kärlek ungefär faktiskt! Och här har vi en ny video och jag mår så bra så bra så bra!


rose garden igen och solen sken.

Var ute på vift med mina kära vänner idag och lunchade för att sen ta en liten shoppingrunda. Otroligt hur vädret kan slå om med tanke på gårdagen och mitt humör har slått om minst lika mycket. Har till och med orkat mig ut på en joggingrunda idag. Som sagt; helomvändning!

mina fina vänner:

Och en bild av jag lånad av Marioni, med min nya mysse:

the glory days.

Härom dagen så såg jag en farbror på en sparkcykel här mitt i stan, eller så var det en ful tant, svårt att säga. Tyckte i alla fall att det var en väldigt fin syn och det fick mig att tänka på när sparkcyklar var så himla populärt för sisodär 10 år sen, såna silvriga små saker. Jag fick aldrig någon sådan, fick sällan såna "flugor" som t.ex buffaloskor. Såna fick jag inte heller! Något som grämde mig mycket en väldigt kort tid för den flugan flög ju förbi lika snabbt som den kom och tur var väl det. Sen var det bara Smedstorpsfjortisar som fortsatte med trenden men det kan ju inte de rå för.

Sen tänkte jag vidare på de där flugorna och kom att tänka på allt knasigt som var inne när jag var yngre som man följde slaviskt för att passa in. Stringtrosor var en sån sak. Jag blir ganska äcklad när jag tänker tillbaka på våra otrevliga nalle puh-stringisar i alla dess färger. Man hade det alltid och jag lurade till och med mig själv att jag tyckte att det var bekvämt men det handlade ju inte om bekvämlighet, det handlade ju om att springan vant sig och accepterade misshandeln. Och sen var det det här modet med låg midja på byxorna! Vem kom på det? Svara! Det var nämligen inte snyggt på mig med mitt babyspäck men det var det ingen som hade hjärta att säga.

Det är när man tänker på sånt här som man tackar gudarna att man är över tonåren. Babyspäck kallas numera för "love handels" och uppskattas med rätt klädsel och min springa har förlåtit mig för länge sen efter mycket fjäsk med stora bomullstrosor.

Och så här såg jag ut när jag var tretton: Inget att skryta om...


tisdagtisdag

Idag skiner solen, till skillnad från gårdagen så idag kan jag faktiskt tänka mig att fulla upp rullgardinerna. Jag ska även gå så långt att jag ska klä på mig lite kläder, kanske till och med att jag tar en dusch innan dess. Ah, känner mig fräschare bara jag tänker på det! Men det är lite farligt för då kommer jag skjuta upp det lite till för jag känner mig fräsch.

Nej, men jag är faktiskt så illa tvungen idag för jag ska ju luncha klockan ett och har en del att ordna upp innan dess så jag får sluta lata mig framför Xena och ta tag i mitt liv för första gången på två dagar. Intressant!

jag mår bara precis lite illa nu.

Nä, nu börjar jag bli trött och missnöjd som jag gärna blir efter elva-tiden och med 100 gram choklad tillagt på kärlekshantagen så börjar jag bli redo för att gå vidare till imorgon. Huvudvärk har jag också. OBS! detta är inte som jag gnäller för det har jag lagt av med. Jag bara säger som det är!

förresten så hittade jag en bild från personalfesten på mig och Frida som jag tänkte bjuda på. Varsågoda!




om måndagsTV-tablån.

Sitter och besvärar mig själv med kvällens TV-tablå och ser det som min uppgift att jag måste kommentera vad jag sett och upplevt ikväll. Idol tycker jag var ganska sämst, Jihde går mig på nerverna av någon anledning som vanligt och Andreas solglasögon och lite stissiga uppförande gjorde mig helt övertygad om att han går på någon drog. Skrattade bistert när han visade sina röda ögon och sa till mig själv "vad var det jag sa?". Ögoninflammation tror jag inte på!

Svenska desperata hemmafruar tittade jag på med samma hatkärlek som förra måndagen! Älskar hur Anna Anka skäller på sina barn på lugn svenska inför amerikanska modellagenturen och Maria älskar jag bara rent generellt, sådär härligt knasgullig.


Sen kommer vi till Roast på Berns. Jag blir så besviken och besvärad och alla b du tänka dig vilket passar bra så B programmet är. Detta ska vara den svenska humoreliten och Petra Mede kör tjockisskämt i tio minuter och den som skrattar mest åt hennes skämt, det är ju hon själv! Nej ve och fasa! Sen är det typiskt mig att inte byta kanal heller, självdestruktiv som jag är. Så nu 40 minuter in i programmet så mår jag verkligen skitdåligt.

Ska gå och lägga mig nu så dåligt jag mår.

i'm so lucky lucky.

Nu har det hänt saker här hemma! Jag har bestämt mig för att bli lite mer bouncy och trevlig av mig och vi har förflyttat oss från våra respektive sängar till soffan istället för nu ska det tittas på Idol! Men först hann vi med en liten regnrunda till affären där jag köpte mig lite choklad för jag tror att det är precis vad jag behöver för att bli på bättre humör!

Jag har även tänkt om lite och börjat planera lite inför morgondagen för en dag blir lite roligare om man har något planerat. Som det ser ut nu så blir det i alla fall lunch med lite fina schpaas på stan och det ser ut som att det blir Rose Garden igen, verkligen favoritstället!

Har ni förresten någonsin provat att köpa choklad och bara ta en bit och spara på resten? Det har jag gjort ikväll och det gick sådär. Har snart hunnit med ett halvt choklad bara undertiden jag skrev det här. Äsch.

 

mhm! rekommenderas starkt.


jag? negativ? nää!

Pratade med min bror häromdagen, lite sådär allmänt om livet och hur han haft det i Kosovo. Så frågade jag honom vad som hände med hans flickvän som det tog slut med när han var nere och hon var kvar hemma, jag trodde ju att det var distans och att hon inte orkade med det typ. Men nej, då handlade det om att han dumpade henne för att hon bara gnällde hela tiden. Om vadå? frågade jag då. Jo, om att han var där nere (aka hon saknade honom) och då hade hon klagat på allt möjligt och alltid haft något negativt att säga. Sånt pallar inte han, han vill ha någon lite stabilare.

Oj, tänkte jag då. Detta var iofs inte första gången som jag tänkte att jag och min bror aldrig hade passat ihop som par. Dels för att vi är syskon och det är rent av olagligt, men även för hur vi verkligen är motsatsen till varandra. Vi skulle i och för sig kunnat ha middag tillsammans och bara tagit en rätt så tar han köttet och jag äter upp grönsakerna och det. Han åker ner till kosovo och vill vara militär medans jag är med i green peace och är en jävla hippie enligt honom.. Dessutom är jag instabilitet personifierad. Jag vet ingen som gnäller så mycket som jag!

Detta fick mig i alla fall lite fundersam: Tänk så är det verkligen sjukt störigt och sätter käppar i hjulet för mig på allvar. Kanske borde bli lite gladare och trevligare istället för en stöddig pessimist. Fick precis en känsla av att det inte är vad pojkarna söker efter. Är det tokigt?


måndagsblues.

Usch vilken äcklig måndagsmåndag det är. Det är äckligt grått ute så jag har valt att inte ens dra upp rullgardinerna, jag har spenderat hela dagen i sängen och bara äter hela tiden för att fylla ut tristessen, jag vet mycket väl att det finns saker att göra som jag hade blivit piggare av men har inte lust för något annat än att stanna här och få liggsår för så värdelöst känns det idag. Jävla skitmåndag.

Hoppas att ni också har det bra!

the return to the KB.

Igår blev som sagt inget av vad jag hade förväntat mig. Det skulle ju bli phetaste lokalfesten evah bakom Willy's men då vi inte fick några biljetter så var det att vända kappan efter vinden och tänka om! Istället blev det förfest här hemma med en massa trevligt folk, vinet tog slut alldeles för snabbt och efter att vi tömt huset på alkohol så satte vi oss i taxi mot möllan istället. Ikväll skulle nämligen KB besökas efter 7 månaders frånvaro, har ju lyckats bygga upp värsta fördomarna mot stället och har vägrat att sätta min fot där! Men inte igår!

Och tur var väl det för jag hade verkligen fantastiskt roligt! Kul att de ändrat lite på musikstuket och kör lite mer blandat så att man absolut inte kan tänka sig att sätta sig ner, utan man vill dansa precis hela tiden. Det bästa var att jag bara spenderade ca 150 kronor på hela kvällen och att jag vaknade helt utan ångest för jag slapp allt som hette drama igår också. Runt sex ramlade jag i säng, utmattad och mätt efter pizza hos mina kära grannar.

Idag då? Idag är jag "sjuk", vilket innebär att jag har rätt i att bara ligga och se film precis hela dagen och inte röra mig ur fläcken. Det här med att städa undan gårdagen skjuter vi upp lite till.

Puss!

ja förresten.

Ni har kanske också lagt märke till hur bloggen bytar textsnitt lite när det faller den i smaken. Det är något jag inte förstår, bara så att ni vet. Det får vara så för jag fattar inte. Men irriterande!


louse control

Vitsigt värre! Ni förstår snart.

Få se hur vi kan sammanfatta min helg so far och nu räknar jag att min helg började i torsdags för då var jag på avskedsfest för Andréa och hennes kompisar som far till Spanien snart för att plugga osv. Hade extremt trevligt minsann trots diverse svinigheter. Hoppade bland annat över stängsel och inkräktade på en idrottsplats och dansade tills skorna ville trilla av, man får bete sig lite mer fjortisaktigt när man är i hemmatrakter tycker jag.

Igår var ganska händelserikt! Började med att jag, pappa och storebror som precis kommit hem från Kosovo åt lunch på golfrestaurangen innan vi spelade nio hål. När jag kom hem så fick jag reda på att jag hade fått löss och sen körde jag till Skillinge för att jobba hela kvällen, med löss-lösning i håret.

Idag vaknade jag lusfri och glad så vi åkte till golfrestaurangen igen, nu med även Julia i vårt sällskap och åt en fantastisk lunch. Sen har jag inte hunnit med mycket mer än plockat smultron och hallon i trädgården. Det kan man minsann inte göra i Malmö!

Men det är Lördag idag ju och då passar inget bättre än Malmö så det börjar bli dags för mig att packa ihop mina saker och åka hem. Kvällen ser dock lite oklar ut, var meningen att jag skulle på en stor lokalfest bakom Willy's men det kommer inte bli av. Men något måste jag ju göra, det är ju somsagt Lördag!



dans och så har vi Andréa där till höger - du kommer vara saknad!


jag och Julia. Gullegull!

I Malmö direkt efter lunchen.

´
det första jag tänkte var; Edward Norton i American History X
mycket passande när man är i Kosovo
!

Hade tänkt lägga ut en massa bilder men gud vad bloggen krånglar.
Nu ska jag se TV och äta ett höstäpple istället!


lite födelsedagsfirande för lillasyster osv.

Oj! Vad denna dag har gått fort.. Fast det kan säkert bero lite på att jag gick upp så sent, då blir det gärna så. Gick ju ändå och lade mig i tid igår men eftersom att en syster som varit ute och rumlat hela natten skulle sova hos mig så var jag illa tvungen att gå upp vid halv fem och ta hand om det lilla monstret.

När vi vaknat till liv och låtit hungerkänslorna vakna också så klädde vi på oss och tog oss ner till stan för att avverka andra delen av min present till henne (första delen var ett väldigt trevligt halsband och ring-örhängen) vilket var lunch på Rose Garden som jag blev så begeistrad i och bara behövde dela med mig av. Där spenderade vi sen två timmar och det var lika ljuvligt som i förrgår.

Nu har vi hunnit med en promenad hem och sen tåg till Tomelilla där jag sitter nu och häpnas av hur ett helt samhälle kan lukta bajs och är även helt överväldigad över hur snabbt internet kan vara. Sen finns här i vanlig ordning alltid frukt och jag sitter alltså nu och avnjuter årets första svenska höstäpple. Det är något speciellt med det.

Dags att köra till mormor och hälsa på den gamle skrutten. Jag ska alltså köra bil för första gången på länge, det ska bli väldigt spännande!

Ciao!


såhär ful är förresten julia! man kan inte tro att vi är syskon.


skiter i detta.

Arh, jag orkar inte bloggskit idag för internet är så vansinnigt segt. Får gå och klaga hos grannen sen! Men som lite snabb uppdate så gick jag på afro-dans efter yogan idag och det var helt sjukt kul! Man släpper lös håret och bara låtsas som att man står på en strand med massa infödingar och släpper loss; lite som på inkonst! Hur som helst, det var först efteråt jag märkte att mina fötter är lite ovana vid barfotadans! Stora blåsor på stortårna som gör att jag får springa runt på hälarna här hemma och det gör så ont så. Lätt värt det!

Sen har jag drömt om bröd inatt igen! Åt macka efter macka med hur mycket roligt pålägg på som helst! Förstår det inte. Tur att det är fredag snart i alla fall! Ja, så att man får lön och kan gå och köpa bröd...

Nu: popcorn och scrubs!

Puss och godnatt!

harpers island och oändlig trötthet.

Jaa, där har vi den nya layouten! Hoppas att den faller er i smaken lika mycket som den gör för mig.

Har bara suttit inne med huvudvärk hela dagen och har inte orkat bråka med grannens internet så det har helt enkelt fått vara utan facebook och bloggande vilket kan vara nyttigt det också. Har istället sett klart på Harpers Island, en väldigt bra och läskig serie som har lite av allt möjligt! Tips! Om du är lika rädd av dig som jag så titta bara på den när det är ljust för annars kan du inte sova sen.

Annars har det städats i hela lägenheten idag och vi har fått det så fint så, trots att vi båda lider av en otrevlig huvudvärk. Nu har Qu hunnit sticka till Sats och det börjar bli dags för mig också att röra rumpan för det är Yoga om en timme och jag ska hinna fixa lite mer saker innan. Men jag har ju huvudvärk låt mig vara!!!

Grattis
till min lillasyster förresten som från och med idag kan använda sitt eget leg! Grattis grattis!

(nu tänkte jag lägga upp en bild på skönheten, men givetvis så vill internet inte det. ni får föreställa er)



snart blir det andra bullar.

Qu sitter och knåpar på en ny blogg-layout till mig. Hon verkar inte alls tycka att det är lika kul som jag men hon är en fena på det där så hon får ta sig samman. Det kommer i alla fall bli heeeeelt annorlunda och det känns bra för jag är ganska annorlunda nu jämfört med hur jag var när senaste headern gjordes. Och låt oss vara ärliga: Det är inget vidare fint nu, eller hur?

Nu är det nog dags för en kopp te om jag förstått mina tankebanor rätt. Kanske lite popcorn också och kanske att Qu delar med sig av mangosorben hon har gömt i frysen. Vi sitter just nu i valet och kvalet för det är ju trots allt Tisdag och vi skulle ju bara äta sötsaker på helgen. Men Qu hade ett vinnande argument: "Det är alltid fest när Zlatan spelar, man måste fira då!"

Aaah, men då måste jag väl kolla på fotboll jag också ikväll..



rose garden!

Alltså nu kommer ett hett tips, riktigt hett!

Lunchen idag blev av på Rose Garden vid Gustav Adolfs Torg, de har en helt fantastisk buffé. Stor sushibuffé, massor av thai- och kinamat, salladsbuffé, så mycket dricka man vill, efterätt (friterad banan!!!) och även massa kakor och sånt - allt för 89 kronor! Så värt varenda krona för det var sanslöst gott och trevligt. Sådär så att man blir riktigt besviken när man är mätt och går därifrån i andnöd för inte ens lungorna får plats för all mat.

Nåja, det var mitt tips det. Gå dit!

Nu har jag precis ätit middag efter ett härligt pilatespass och nu är jag sådär segdegig så att jag inte tror att jag kommer kunna resa mig mer idag. Jag får sitta kvar här!


aah, oui oui baguette!

Godmorgon! Vilken märklig morgon det här har varit, bara sådär rent allmänt. Har vaknat flera gånger och varit helt övertygad om att jag försovit mig, ni vet den där känslan av lite panik, men jag har liksom inget att försova mig till direkt!

Sen har jag drömt hur mycket som helst, väldigt mycket om bröd. I alla dess former. Och jag ojade mig så över hur gott det och det brödet såg ut och titta där! Där är ju mitt favoritbröd! Kaaan man få smaka? På psykologilektionerna fick jag reda på att enligt Freud så var drömmar ett sätt för ditt undermedvetna att tala till dig, och det handlade i stort sett alltid om något sexuellt. Vad kan mitt undermedvetna vilja nu då?

En saftig baguette någon?

mitt hår är risigt i största allmänhet.

Mmm nu är det smallville och ett par glas saft. Känns som en söndag! Har bara suttit i soffan sen jag vaknade förutom att jag fixat lite i köket, och det tycker jag att jag gör rätt i! Är inte arbetslös och har inte varit någon soffpotatis annars de senaste dagarna så en dag såhär kan jag gott unna mig. Fast jag ska på pilates om ett par timmar, så helt kass är jag inte..

Igår spexade jag till det och lade luggen på andra hållet för att provocera.


Blir du provocerad?

sagan om min långa söndag.

Igår så satt inte jag vid datorn överhuvudtaget för det hade jag minsann inte tid med! Det blev inget Inkonst för mig trots att jag hade sett fram emot det så mycket, jag tog mitt förnuft till fånga istället och gick hem för att sova och tur var väl det för jag skulle upp i ottan och ta tåget mot Skurup där jag skulle bli hämtad av mina föräldrar. Igår var det ju nämligen dags för AG-familjegolf (AG var namnet på min morfars charkuteri.. ja, det är lite ironiskt att jag är vegetarian när jag är uppväxt med korv överallt.)(nej, jag menade inte "korv överallt" på DET sättet). Faktumet att jag var så trött spelade ingen roll lite senare för det var ju fantastiskt väder och golfen gick inte alls så dåligt som jag hade trott med tanke på hur lite jag spelat utan det gick ganska bra och var så trevligt så. Det hela avslutades med middag hos min kusin.

Vid halv åtta var det dags att rusa hemåt för nu skulle jag ju på nästa middag klockan nio - personalfest på TGI Friday's! Fast först skulle jag ju byta om då det var maskerad och usch vad hemskt det var, var ju som bekant inte helt pigg och inte helt tålmodig vilket resulterade att jag bröt ihop efter ett misslyckat försök med att få på lösögonfransarna. Tog mig tio minuter extra att ta mig samman men huvudsaken är att jag gjorde det och en kvart senare satte jag mig i taxi mot Lilla Torg (note to self: skriv så oftare så låter du top notch).

Festen var urtrevlig och maten jättegod, det var verkligen helt underbart att träffa alla! Runt elva så drog alla till Happy Bar där vi fortsatte på konceptet "gratis alkohol", ett mycket vinnande koncept om du frågar mig. När de stängde runt ett så drog vissa vidare men jag var ju ganska trött efter en heldag som denna så jag, i sällskap med lite andra Värnhemsdamer, valsade hemåt. Det där kallar jag dag!

Mamma swings it

Julia swings it.

Jag ska snart swinga it

Min mamma är bara så himla fin!


Hoppas på att det dyker upp lite bilder från personalfesten också snart för jag var fierce!


one five six.

Dagen idag har varit väldigt härlig hittills förutom att jag verkligen tog det här med att gå och negativera mig på allra största allvar. Har gått och klagat på ömma mandlar, huvudvärk, brist på kaffe i kroppen och ett tag gick jag och trodde att jag skulle få hjärtattack för jag hade stickningar i armen och kände hur den ville domna av. Fast det var i höger arm så då sa Philip att jag fick lägga ner. Då klagade jag på att jag hade hjärtat på fel sida.

Eftersom att vi inte har något kaffe hemma så fick jag dra med Philip ner på stan för en kaffe i solen vilket inte var fy skam och sen har resten av dagen gått åt att lata sig och göra sig fin. Nu sitter vi och knåpar på kvällens spellista som tycks ha gott om Mew vilket jag mår bra av. Snart dags för vinet till svinet!


hej, jag är inte bakis trots att det är lördagmorgon!

Jaja vi råkade visst försova oss till Yogan så vi fick helt enkelt strunta i det. Istället började jag min morgon med att gosa ner mig i sängen igen med DaVinci-koden (som jag förövrigt börjat förstå storheten i) och väntade på att äggen skulle bli klara. Sen har jag suttit och ritat på min framtida lägenhet och nu placerade jag mig här med resterna av gårdagens godis och lyssnar på Queen. Fast nu blev det musikbyte märkte jag, har visst en bredvid mig som taggar inför kvällen. Solen skiner minsann också så att det står härliga till.

Ikväll är det förfest i en lägenhet på Möllan innan vi ska dra oss till Inkonst (igen) på rumble (igen) och det ska bli överbra, jag blir så rädd när jag är så pepp inför en kväll - När jag har för höga förväntningar. Tror att jag ska sätta mig i ett hörn och tänka negativt lite så att jag inte blir besviken ikväll.

hard core parkour!!

Idag kom förresten nya avsnittet av The Office ut. Det är min kära sambo som introducerat mig för detta fantastiska program och jag är fullständigt hooked. Såna fantastiska karaktärer hittar man ingen annan stans. Bättre öppningsscen hittar man inte heller någon annanstans som den de hade till det nya avsnittet! Ah, såna idioter, så underbart!


hey mister swiney come lick my hiny!

Ja, det är väl ungefär den här nivån vi kommer ligga på hela kvällen...

 

hahahah


blablabla det här har jag gjort idag.

Idag är det Fredag vilket förslagsvis kan betyda festdag men inte för mig idag är jag rädd, har drabbats av en förfärlig huvudvärk idag och mina halsmandlar känns fortfarande ömma. Dessutom så lockar en påse godis och ändlöst med filmer ganska hårt efter denna dag.

Gick upp tidigt imorse för att koka en massa ägg (köpte en jätteförpackning ägg som bara hade hållbarhet i 10 dagar så nu måste vi äta som fan) så att vi skulle ha något i magen inför nästa utmaning. Idag skulle vi nämligen börja vår gratis prova-på-vecka på Sats och det skulle börja med Pilates-ball klockan tio Fredagmorgon. Jättekul! Jag älskar verkligen pilates och yoga, känns som att det är en träningsform som verkligen funkar för mig! Efter det kände vi i inte att vi fått nog så det fick bli en halvtimme i cross trainer också.

När vi kom hem och man hade fått en dusch på sig och en smoothie i sig så fick jag en himla massa energi så jag plockade undan i hela lägenheten, bäddade sängen, tvättade en maskin tvätt och så bakade jag egna piroger. Det var faktiskt kul och jag känner mig så duktig så. Potatispiroger med soyafärs och lökfyllning. (säg till om någon vill ha recept)


ungefär såhär såg de ut, fast inte exakt

Vid tre kom mamma förbi och då stupade jag, då ville jag bara ligga i hennes knä och bli klappad på så trött jag var, det fick jag också. Nu har hon åkt iväg och jag har sovit en timme och är fortfarande lika död. Total urladdning idag, har inte alls energi till att dansa och tror att det bästa hade varit om jag sparade Partypika till imrogon. Dessutom så ska vi ju ändå komma upp i tid till yogan imorgon klockan 9.30. jiha!

detta är jag sugen på just nu:

Fin chokladkaka med mörk choklad


Morotskaka med glasyr


Blåbärs-cheesecake


Alltså tasteline.com tar livet av mig.
Godis är jag också sugen på, en fet jävla godispåse med massor av hårda godisar och choklad! Fast det är nu som man bara ska gå lägga sig istället för att sitta här och plåga sig själv på vidriga receptsidor för någon ork för baka finns det inte och inte några ingredienser heller. Jag har ingenting.

jag + Qu + te + popcorn.

Det är så mysigt det här, när man börjar komma in i combolivet. När man kokar två ägg istället för ett på morgonen, viker tvätt för två och har någon att komma hem till sådär. Det jag börjar bli mest fäst vid är våra kvällar när båda sitter vid vars en dator och mumlar något till varandra med jämna mellanrum, orkar man inte mumla så skriver man till varandra istället. Nu när det börjar bli lite höst och kallt på kvällarna så fyller vi tekaraffen med gott te och poppar popcorn sen har vi så mysigt så. Det är precis vad vi gjort ikväll!

Hon är mysig och gosig hon, min lilla roomie!


hur man inte behöver göra för att bli anställd i Danmark. eller jo, men bättre.

Whoa, jag är helt slut. Min dag började klockan 08.00 när jag borde ha vaknat vilket jag gjorde men valde sen att somna om igen för det här med att stressa är ju bara roligt och skönt så jag gick upp halv nio istället. Efter dusch och fixelifix så gav jag mig ner på stan och fixade personbevis. Varför? Jo, för att om man ska ha ett konto i Danmark (vilket fordras om man ska kunna få lön i Danmark) så måste man ha personbevis, pass, kontrakt till ett jobb och ett danskt personnummer. Det enda jag hade när dagen började var ett pass.

Personbeviset gick snabbt så några minuter (närmare bestämt en halvtimme och ja, det är snabbt jämfört med vad allt annat tagit idag) efter att jag stack hemifrån satt jag på tåget mot Kopenhavn och snart var jag även på Zara, dock så gick jag en omväg dit så jag fick mig en ofrivillig rundvandring i köpcentret. Hur som haver, på Zara fick jag hälsa på mina framtida kollegor och skriva på lite papper och plötsligt var jag påväg in till Centralstationen för nu skulle jag ju fixa danskt personnummer på skatteverket och för att göra det måste man åka till SKAT som ligger vid Sluseholmen med linje 30. Jag bad chauffören att säga till mig när vi var vid Sluseholmen och det var inga problem. Så där sitter jag, solen skiner och jag har Mew i öronen - frid och fröjd. Bara det att när man har musik i öronen så hör man inte vad busschauffören säger och det är inte som jag hade inbillat mig, han kommer inte komma och eskortera mig av bussen.

Innan jag visste ordet av så hade jag suttit på bussen i 40 minuter och anade ugglor i mossen så jag fick ju gå och fråga om det var så att vi börjar närma oss sluseholmen. Nä! Där har vi redan varit för längesen och han gjorde väldigt klart för mig på lite upprörd danska (som mest låter som att han är fly förbannad) att han hade sagt till i högtalarna när vi var där, mitt fel att jag inte hörde på. Nåväl, jag fick sitta kvar där och lyssna på musik hela rundan och en timme senare var vi tillbaka till Sluseholmen och nu sa de väldigt klart och tydligt i högtalarna: SLUUSEHOLMEN SKAATECENTER (danska)! och jag släntrade av bussen. Gick fel igen och fick fråga mig fram och sen visade det sig, 10 minuter senare, att huset jag skulle till låg precis bredvid busshållplatsen.

Själva skattepapperfixet gick som på räls men jag missade såklart bussen precis när jag var klar så jag fick vänta en halvtimme till. Klockan var nu 3 och jag hade valsat runt i fyra timmar och började känna mig lite hungrig. Men nej, nu var det ju dags för bankärenden för nu skulle vi ju fixa konto i Danmark så att vi kunde avsluta jobbavtalet. Först gick jag till fel bank så jag fick gå jättelångt för att komma till rätt bank och väl på banken tog det ungefär en halvtimme av skriverier och oförståelig danska innan jag äntligen kunde komma tillbaka till Zara.

Där fick jag färdigt allt och klart för mig vad som gällde. Jag är alltså nu en anställd människa igen och hoppas på att få börja så fort som bara möjligt. Och detta måste officiellt vara det längsta och mest ointressanta inlägg som någonsin skrivits, dock behöver ni aldrig mer undra hur man går tillväga om man vill bli anställd i Danmark.

Nu måste jag vila huvudet för jag fick huvudvärk av att återuppleva detta.

friday's crew, coming through?

Oj, hej! Fick sms av Philip där han skrev att han skrivit upp mig på Friday's personalfest. Oj (igen)! Tänkte jag då och så blev jag glad och varm. Slutade för två veckor sen ungefär, kanske lite mer? Kommer inte ihåg, allt bara har flutit ihop sen dess men två veckor känns väl ganska rätt? Två och en halv? Anywayzz, jag blev väldigt missnöjd över att det dök upp en lapp om personalfest dagarna innan jag skulle sluta för en personalfest är precis vad jag hade sett fram emot ungefär sen jag började där men tog det hela med ro.

Men nu är jag ju uppskriven på festen alltså finns det de som inte vill inse att jag inte jobbar där längre! Det känns verkligen så fint! (jo, jag vet att du insett det Philipbaby, men jag tenderar att överdriva lite ibland tyvärr!) Är det inte knasigt då? Att gå på personalfest på ett ställe man inte ens jobbar på? Eller är det bara underbart att träffa alla igen för det enda jag faktiskt verkligen saknar med Friday's är mina ljuvliga kollegor.

Och om fallet blir att jag åker dit. Vad i hela friden ska jag då ha på mig? Tema 70-tal, glamourdisco. Hur i hela friden tolkar man det? Glittrig hippie ska jag vara! Fast då kommer de säkert inte tycka att jag klätt ut mig, estetar-jävel som jag är!


tjejkväll är helt på.

Igår var jag förresten hos Charlotte med Frida på lite tjejkväll, lite som förväl innan hon åker till England nästa vecka. Idéen var att vi skulle äta tacos och löjligt mycket chips, dippa och glass! Sagt och gjort! Tacosen blev fantastisk goda och vi hade verkligen ALLT som man kan tänka sig på och delade ett par flaskor rött, helt underbart. Till efterätt blev det ett paket Ben&Jerrys - half baked (GODASTE GLASSEN). För att sen förflytta oss till vardagsrummet där vi tittade vi på "Vicky Christina Barcelona" till den löjligt stora mängden chips och dippa. Helt ljuvlig kväll. Slutade med att jag fick ont i hjärtat så mätt jag var så jag fick åka hem. Underbart igen!


vilka hjältar!

Nu har det gått hela dagen nästan och precis hela dagen har vi tjatat om att vi måste städa. Orden "vi måste städa idag" har blivit sagda otaliga gånger och lika många gånger ha vi sagt "jaja". Så blev klockan kvart över sju och jag sa "vi måste städa idag" och så plötsligt började vi städa!

Det var en halvtimme sen detta hände. Nu är toaletten skinande ren, alla golv dammsugade och torkade och allt har blivit diskat. Den här känslan efteråt, när allt är klart och luktar rengöringsmedel. Den är bättre än sex.

Tänkte ta en före-bild och en efter-bild.
Glömde före-bilden och nu är det ju blött på golven så jag kan inte riktigt ta en efter-bild heller. Är ju ganska meningslöst också för ni vet inte hur det såg ut innan. Så här blanka är i alla fall våra golv.


goes back on the working market.

Något väldigt trevligt har hänt. Fick precis ett samtal från Zara i Köpenhamn där det berättades att anledningen till att de inte ringt mig är för att de inte hade tillräckligt mycket timmar för att det skulle räcka för mig men att det nu visat sig att det kommer dyka upp mer och mer timmar under hösten. Nej, nu börjar historien om samtalet bli tråkig så vi går direkt till poängen med det hela. Det har dykt upp fler timmar och JAG HAR FÅTT JOBB!

Vet inte alla detaljer än men förhoppningsvis börjar jag nästa vecka och detta känns så underbart att jag inte vet vart jag ska bli av. Så fantastiskt spännande!

Nu ska jag göra något vettigt för det fick jag lust till nu!

Såhär glad är jag nu:


you fig!

BTW! När man handlar brukar det ju alltid bli att man köper något lite extra för att unna sig själv. Vanligtvis brukar det bli naturgodis eller något i den stilen men hallå, vad gör jag denna gång? Jag köper en påse torkade fikon! Alltså kan ni föreställa er hur missnöjd jag är med mig själv?

Fikon är kanske ganska gott och roligt att tugga på men gud, man smakar gump i munnen efteråt. Blir inte bättre av att äta något annat utan du har kvar smaken av bakdel på tungan. Usch.


district 9.

Ikväll har jag varit på andra sidan gatan och ca 100 meter bort och tittat på film och ätit popcorn. Fick äntligen se District 9 som vi båda sett fram emot att se.

Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen, den var ju absolut inte dålig men inte alls som jag hade väntat mig. Lite abrubt rent av, jag fick känslan av att jag missat halva filmen. Jag kanske bara är lite slow? Fast han tyckte likadant så det kan vara att vi båda är ganska dumma! Men visst är den bra och sevärd!


mat för hela månaden!

Blev inget Ystad för mig idag, kommer inte ihåg om jag ens nämnde att det var på tal, men det blev i alla fall inte så. Istället så har jag varit och storhandlat. För 500 spänn! Mat för 500 spänn! Jag finner ju det väldigt trevligt att gå där och planera måltider och så ibland spårar det ur. Så handlade jag sanslöst mycket toalettpapper, det var visserligen inte mat - eller jag äter inte det i alla fall men jag dömer ingen. Det är ju i alla fall aldrig så fab att handla det men ett nödvändigt ont. Och så när man köper sådär våldsamt mycket så känns det alltid som att folk tittar på en och tror att man använder oroväckande mycket papper, då  brukar jag stoppa dem och säga högt "nejnejnej det är för min rumskompsi! HAHAHA! jag bajsar inte!".

Fast då brukar de stirra mer.

Nä, men nu är det väldigt trevligt att titta in i skafferiet. Oj, så välfyllt det är!

jag mår illa.

Oh fy, är det bara jag som verkligen hatar reklamer för hudvård, eller acnevård. Sådär så att de illustrerar hur finnen ser ut och hur det ser ut under huden där man har en finne. Jag blir så äcklad att jag inte vet vart jag ska bli av. Det får mig att vilja tända eld på min hud och alla andras hud. Så får det inte se ut.

Jag mår inte så bra idag, rent allmänt. Tror att det beror på att det börjar bli mörkare på kvällen, blir lite mossig i huvudet då. Mossa.

linsgryta gottigtott.

Ni anar inte vilket ryck jag fick fått de senaste timmarna. Det här glaset vatten gjorde susen för plötsligt hade jag fixat kaffe, svept det och fått på mig joggingkläderna. Nu har jag tränat 40 minuter, duschat, satt igång tvätt, haft storkok och städat köket. På två timmar!

Jag gjorde mig en megastor linsgryta som faktiskt blev riktigt lyckad. Kan ju skriva ut recept om någon vill göra något liknande:

2 dl okokta röda linser
½ stor lök eller en liten
2 vitlöksklyftor
2 morötter
2 brukar krossade tomater
1 grönsaksbuljongstärning
1-2 dl fryst hackad spenat
salt, typ en halv tsk
lite peppar, kanske ett krm
lite cayenne
lite curry, ja bara kasta på lite. starkt ska det vara

Gör såhär:
Koka linserna som man ska, fast inte riktigt hela koktiden så att de fortfarande är lite hårda. Hacka löken och fräs den i lite smör, tärna morötterna och kasta på dem också, pressa vitlök och rör ihop med fräst lök och halvfrästa morötter. Häll på krossade tomater och smula i buljongen för att sen krydda enligt behag. I med spenaten! Låt koka upp för att sen puttra på tills morötterna nått önskad konsistens (typ 5-10 minuter), spenaten ska också vara heltidnad, och häll sedan på linserna och blanda väl. Servera med pasta, ris eller kanske cous-cous? Jag tog spagetti, super!

Det ser lite ut som något som redan varit nere om.


Men det smakade det minsann inte som! Så gott så gott och så nyttigt så.

måndagsbekymmer

Tjohej vad jag är trött idag! Orkar inte ens resa mig för att hämta vatten när jag är så tröstig att jag vill dö, så jag får sitta här helt uttorkad och vara törstig och trött. Det är ju bara tråkigt för jag hade tänkt göra så mycket idag, jag skulle ju städa, springa och sen ska jag till Ystad och umgås med några fina men jag tror ärligt talat att jag kommer trilla ihop om jag reser mig nu, så törstig är jag och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Har läst Isabellas (blondinbellas) blogg från MTV's VMA och skäms lite. Ja, hon är väldigt duktig på sin egen blogg men sen här MTV-bloggen är inget vidare professionell faktiskt. Och hennes engelska är bedrövlig. Ja, jag ville väl bara få det sagt.


Eller vänta! Jag kom på vad jag kan göra! Jag reser mig nu och dricker vatten snabbt som fan innan jag hinner tänka och plötsligt har jag druckit ett glas vatten och kan ta tag i min dag. Säg det inte till någon men jag reser mig NU!

funderade vidare...

Ja, jag satt och funderade vidare på det här med att ha barn. Blev alldeles till mig igen när jag spände ut magen och klappade på låtsasbebisen, tänkte vidare och gick händelserna i förväg och plötsligt så såg jag mitt treåriga barn framför mig. Hur den här lilla personen springer in i rummet och är helt pigg och jag blev helt förskäckt! Det är inte det att jag inte gillar treåriga barn, min bror har en fantastisk liten flicka i just den åldern, men de springer så jävla mycket. Hörs gör de också, jättemycket. Skitjobbigt.

Och så såg jag mig själv om tre år, tror (hoppas) inte att jag förändrats dramatiskt mycket då till utseende och som person. Alltså det här barnet hade ju varit helt förstört, ärligt talat.

Nu har jag låtit magen sjunka in igen och imorgon går jag till affären och köper activia eller något sånt skit så att jag inte känner mig uppsvälld i magen någonsin igen. Först ska jag gå och lägga mig för mina tankar såhär dags är ju ganska absurda.

brorsdotter


vyssanlull koka kittelen full.

Åhnej, vi är där igen. Då och då, sen ett par år tillbaka så får jag perioder där jag verkligen vill vara med barn. Tror det var förra året som jag kunde ligga och gråta så mycket jag ville bli mamma men visste att det var för tidigt, att jag var tvungen att vänta kändes som att det var det värsta tänkbara. Nu är jag där igen. Vanliga symptom är att jag putar ut magen, istället för spänner in den, varje gång jag går förbi spegeln och sen har vi det att när jag känner mig uppsvälld (som jag i vanliga fall hatar djupt) så går jag och klappar på magen, gullegull lilla bebisen som nog bara är gaser. Och sen ska vi inte tala om hur jag blir när andra går med sina barn. Ibland (oroväckande ofta) så får jag impulser av att jag ska röva bort småbarn som går en bit bort från sin förälder, jag får verkligen tygla mig själv!

Nu sitter jag bara och är superavis på Spiderchick som fått en bebis och Stina-lee som har en på gång. Hur patetiskt är inte det? Andra i min ålder klickar runt på modebloggar och liknande, jag läser gravidbloggar och blir inspirerad.

Tur är väl det att jag satt upp lite regler som ska följas för att jag ska få skaffa bebis:
1. Skaffa mig en fader till barnet
2. Bli minst 5 år äldre
3. Ha en inkomst
4. Vara beredd på att sluta svira runder varje fredag och lördag.

Så ja, vi kan väl summera det hela till att fortplantningsplanerna nog ska läggas på hyllan lite va. Och inte ska jag sno andras barn heller!

han ska finna botmedlet till cancer han.

Hade visst inga bilder från igår men jag tror inte att det är någon som trillar av stolen i förvåning för det. Tittar på "världens smartaste pojke" och stör mig. Vilken lillgammal jävel, fan vad vidrig han är. Och så pratar han sån indisk-engelska som föralltid blivit förlöjligat av Amerikanska skitfilmer.

En bild från igår i alla fall:


it's in my blood, being mean!

Blärg på den här dagen! BLÄrg för att vara bakis två dagar i rad! Varför gör man så mot sig själv egentligen? Fast vid närmare eftertanke så var det ganska mycket värt det för jag har ju haft en jätterolig helg. Gårdagen på Sågwerk var toppen med jättemycket härligt folk och massa musik. Kul att träffa folk som man inte träffat på ett tag och jag lyckades även skaffa mig en stalker under kvällen.

Varför funkar vissa männskor så? Vi kom in på festen och så mötte jag honom vid ingången, vi hälsade och småpratade lite och detta tog han som någon slags inbjudan till att inte lämna min närhet. Alltså en sak om man dansar bredvid men det som var läskigt var hur han stod stilla ett par meter bort, själv och bara tittade. Ibland 5 meter, ibland en halvmeter, ibland längre bort men man såg hur han kikade över alla andra människor så att han hade koll. Tillslut fick jag säga till honom att han fick sluta med det för att det var obehagligt. Det gjorde han, såg inte honom mer sen. Hehehehe, roligast på hela kvällen nästan!

lägger in lite bilder senare. ciao!

den som vore 14 igen...

Måste bara kommentera mina senaste kommentarer på bloggen, som riktas mot mitt utseende och det är denna bild och denna. På ena bilden så tycker min syster att jag ser ut som Dessie (en av de "kända" fjortisbloggarna för den som inte vet och är smart nog att inte lägga ner tid på att ta reda på det) och på den andra så tycker Husan att jag ser ut som en pojke. Vi pratade om det sen och det var inte så att han tyckte att jag såg ut som en man utan som en emopojke i fjortonårsåldern och till mitt försvar så sa jag då att de trots allt ser ut som flickor.

Jag vet inte vad som är värst att likna..

Men slutsatsen man kan dra är att båda tycker att jag ser ut som en fjortis!
Där ser man! Tar inte mig själv för en fjortis men det är väl kanske så då.

riktigt härlig kväll.

Jag har ett grymt bra tips till mig själv när jag ska gå ut: Föreställ dig att det verkligen kommer vara botten och förbered dig på att det kommer gå åt helvete. Då blir man inte besviken! Och om det nu går bra istället, som det gjorde igår, så blir ju ju jättenöjd direkt!

Började med att vi satt lite folk här hemma och förbannade oss över grannens sega internet som gjorde att spotify laggade, munhöggs lite med varandra och diverse trevligheter. När man hade blivit ljummen i huvudet av vin och lite bubbel så satte vi oss i en taxi mot Möllan och ställde oss i en evighetskö till Inkonst. ÅH jag älskar dubstep, det är verkligen så fantastiskt kul att dansa till! Vilket drag där var! Träffade massa kul folk, dansade tills fötterna ville trila av mig och spenderade inte alls mycket pengar. Kvällen avslutades med en rejäl däckning bland nya täcken och alla kläder på. Jag är supernöjd!

Fräsch jag med lite kaxigt uppsåt

blondiner har alltid roligare? haha

Malin och Lina

Mille

Michael och en sån grej man har mellan tårna när man målar tånaglarna.


Idag är jag magiskt bakfull, mitt huvud vill bara trilla av men jag har lyckats undvika dagen-efter-ångesten idag och det är ju ganska historiskt. Att sitta hemma och äta god mat hade varit fint men så roligt ska vi inte ha det. Om en timme har jag placerat mig på bussen mot Sjöbo där det ska förfestas inför Sågwerk, en klubb som lite kompisar anordnat och det kan man ju inte missa!

DÅ KÖR VI

Ja,  jag vet inte.. Det här med sexy-poser är väl kanske inte helt min grej.
Men jag känner mig tip top, Malin har anlänt och vi smygstartar lite för ikväll är det fest.

(nej, jag har inte redigerat. jag är så av mig själv.. .)


the orange woman.

Jag får såna här anfall där jag blir väldigt förtjust i en sak som jag förtär väldigt mycket av. Ibland är det popcorn, ibland choklad, ibland tranbärsjuice (som jag inte ens tycker så mycket om) och just nu är det morötter.  Knaprar på det konstant och gillar det, det är dessutom kul att äta. Jag räknar med att jag, inom loppet av ett par dagar, ser ut såhär.

kanonkul!


början på framtidsplaner.

Jag tror att jag vet vad jag vill utbilda mig till! Fastighetsmäklare!
Tror att det hade passat mig sjukt bra, mycket praktiskt samtidigt som man får jobba med människor. I kursplanen igår bland annat byggteknink, juridik och psykologi alltså sådant jag tycker är jätteintressant. Shit, det känns jättekul att börja få ett hum om vad man vill syssla med. Plötsligt känns det hela lite mer spännande!

Förresten så hade jag fixat de bästa husen till mig själv! Och så hade jag blivit riiik wouahaha!!


Neh, skoja! ska ju inte sälja vita huset! Kan man ju inte.

jag tror inte att jag tål rödlök.

Nu känner jag mig riktigt bra! Har precis varit ute och sprungit typ 5 km (blev på kyrkogården ändå, kändes inte alls olustigt utan solen sken och det är väl det parkigaste som finns runt värnhem) för att sen ägna en 20 minuter åt stretch och lite yogaövningar. Efter det tog jag mig en lååång dusch och nu har jag precis avslutat en förträfflig sallad.

Oj, vad jag känner mig hälsosam!

Det vill förresten säga att jag fixat min första mån-ons-fre-träningsvecka. Har ju lite ambitioner här att jag ska ha det så varje vecka, alltså träna som fan. Det har ni inte hört förut va? Mina planer på hälsosammare liv?

Sa jag att jag skulle sluta äta godis, dricka mindre alkohol, hitta jobb och sluta röka helt och hållet också? Japp, allt detta ska ske på en gång!

 


jag lever ju.

Är det respektlöst och fult att jogga på en kyrkogård? Jag springer ju på gångarna så det är ju inte som att jag sparkar på den som ligger?

peaches.

så kom denna låt när jag spelade på shuffle och plötsligt blev jag jättepepp. Den är inte ens särsilt kul och pepp, men den bara sporrade mig att gå ut och göra kvällen ikväll. Oförklarligt, men peaches gör så med mig.


flirty friday.

Yey! Nu är det fredag! Vet inte riktigt varför jag började med "yey" för det är inte direkt känslan jag har just nu, känner mig inte alls pepp på kvällen men vet jag måste ta mig ut för här kan jag verkligen inte sitta.

Ikväll är det dags för dubstep på Inkonst igen aka den härligaste klubben i Malmö kör igång igen efter sommaruppehåll, förhoppningsvis ännu bättre än sist! Hoppas på jättemycket folk, en riktigt lagom fylla och ett bra avslut på kvällen kanske där också. Det kan ske på många sätt, men bra ska det avslutas i alla fall för det är bästa chansen för att slippa ångest imorgon. Ser inte alls fram emot det, på något vis känner jag mig helt övertygad om att jag kommer vara helt förstörd imorgon.

PEPP!

Ah, klarblåaögon i all ära men finns det något flottare än rödsprängda grön-bruna?


att vara livsnjutare.

händelsErika säger:
- känns det bra att vara arbetslös?
MAR!A säger:
- jag föredrar att kalla det arbetsfri
- men tack, det känns underbart!

Det här gillar jag!

på tal om Idol

20.00 - IDOLDAGS! Ja, jag har varit bänkad framför tv:n hela dagen. Så kan det bli! Nu har i alla fall Idol kommit till Malmö och jag mår liksom lite dåligt inombords när jag hör vad som representerar min del av landet (JA, MIN). Han från Sjöbo kände jag igen, och det knäckte mitt hjärta. Så dålig får man inte vara!

Jag gillar verkligen den nya juryn, helt annorlunda. När det är någon som är dålig så kan de vara lite taskiga men inte sådär hjärtskärande taskiga som förra och när det är någon bra så blir de liksom helt begeistrade. Det är bara lite mer helhjärtat.


Nu skrev jag något som innehöll hjärta tre gånger i detta inlägg.
Bara en liten fotnot.

fortsätt att ääälskaaaa.

Idag har jag inte lyckats åstadkomma mycket! Men inte heller inget, om man kan säga så. Har ändå målat och lagat mat, om man räknar att värma fiskgratäng i micron till att laga mat. Senaste jag gjorde var att sitta och irritera mig på MER-reklamen, ni vet där han sitter och skriver sms och ska skriva "puss" för första gången. Innan han bestämmer sig så tar han en klunk av sin MER men då händer det! Han får en pil på sig! Och sen en till! Och sen kommer en hel kör och sjunger för honom. Alltså jag hade blivit så irriterad, och skämts hade jag gjort för där sitter jag helt nervös och utblottad. "Lämna mig ifred!" hade jag hojtat och gått, kanske till och med sprungit därifrån. Jävla änglar.

Måste titta mindre på tv.

världens bästa morgonrutin.

Usch, jag sitter på en sån där orokänsla i magen. Lite rastlös så att jag känner för att hitta på något och lite trött som att jag borde gå och lägga mig en timme men det går ju inte när man är såhär stirrig i kroppen.

Idag vaknade jag vid 20 i tio helt av mig själv, jag tror att någon installerat Smallville-väckarklocka i min hjärna för de senaste dagarna har jag vaknat precis lagom till programmet hela tiden. Det är perfekt för då börjar man med att placera sig i soffan och inväntar hungern och precis i pausen sätter man på kaffe och kokar ägg. Nästa paus är man hungrig och ägg och kaffe är klart så då brer man mackor samt fixar klart frukosten och lagom till att Clark Kent gör sista snygga minen för dagen så är frukosten avslutad och du är redo för dagen. Perfekt!

Efteråt kommer ju Zena och det är så värdelöst att jag får ont i magen, så då går jag och gör frukost till Qu istället och väcker henne med frukost på sängen. Är inte jag världens snällaste roomie? Jo, det är jag.

Resten av dagen är nu ett frågetecken. Men för en gångs skull så känns det ganska bra!

Hörs senare!


ps. om du vill vara min pojkvän och ser ut ungefär såhär så maila mig! ds.
ps2. du måste inte ha ett stort S på magen men det gör inget om du har det. ds.


oh SNAP!

Det blev faktiskt en riktigt bra dag idag, som jag förutspådde. Lyckades nästan med allt jag tänkte göra, eller jag hann med allt men vissa saker lite mer helhjärtat än annat. Sprang gjorde jag, duktigt. Städade gjorde jag, knappt. Diskade, eller jag stoppade in lite saker i diskmaskinen. Tvättat har jag gjort, fast jag kom precis på att jag helt glömt ta in den, så tokigt. Och så har jag målat! Behövs göras igen men det var ju mest trevligt.

Sen kom Qu hem och Anna och Maria gjorde oss sällskap. Maria och jag bakade kladdkaka och nu mår jag illa. Annars har jag hunnit med lite jobbsökande och har kikat runder på lite utbildningar.

Vem sa att jag inte var handlingskraftig?!
Jag sa det ju!
Men det är nog enda gången jag haft fel!
Eller det var en annan gång jag hade fel, och det var när jag trodde att jag hade fel fast så visade det sig att jag hade rätt. Sån är jag!

godmorgon clark kent.

... och alla andra!

Skulle egentligen gå upp klockan åtta idag, eller det var vad alarmet tyckte men sen har vi ju den här snoozeknappen som är å så förödande för tidiga uppstigande. Men vad gör det för nu kom man upp lagom till smallville och idag ska ingenting göra mig på dåligt humör minsann! Ska springa, måla, städa, diska och ha mig fast kanske hälften av de sakerna för sådär fruktansvärt handlingskraftig har jag då aldrig varit. Sen ikväll blir det långfika med lite fina! Kanske att man till och med tar sig en litet glas lite senare också? Idag känns fint!

osminkad i rosa morgonrock = fashion is in the building!


jump on the crazy train!

Sitter här och spexar för Qu med tuffa frisyrer.


Skrämmande likt mig som barn. Märks det att jag börjat piggna till?

jag föll verkligen för det här med löpning.

Ja, just det. Var ju som sagt ute och sprang igår men jag glömde ju berätta om min lilla miss där i början av rundan. Något osynligt jättesnubbligt dök upp framför mina fötter så att jag fastnade i det och jag gjorde något jag inte gjort nykter på mycket lång tid. Jag föll pladask! Eller inte ens pladask utan riktigt länge föll jag. Julia hann stanna helt och bara tittade på mig tills jag trillat klart.

Först sprang jag vidare fast helt framåtlutad och snubblandes, sen sätter jag i händerna och fortsätter lite på alla fyra tills jag inser att det gjorde svinont så jag fick köra någon sån judosving på mig själv så jag hamnade på rygg och där slutade hela fallet. Där kunde jag ligga som en bagge som vaknat på fel sida.

Oerhört snopet.

resultatet av mitt fall. Aj, faktiskt! Och sen ska vi inte snacka om träningsvärken!


uppdaterad höstgarderob!

Då var man hemma efter ett par mycket angenäma dagar hos mina föräldrar. Det är helt otroligt vad gott det kan göra för själen att komma bort lite, även om det bara är en timme bort! Har helt plötsligt fått lust för att lista ut vad jag ska plugga till och ta tag i livet i största allmänhet. Känns jättebra och klumpen är så gott som bortblåst.

En annan sak som gjort livet lite roligare är denna dag! Jag, syster, kusin och pappa åkte nämnligen till Lund för lite shopping och jag har verkligen inte shoppat på evigheter känns det som. Alltså sådär storshopping! Har lyckats få tag på en massa nya strumpbyxor, lite kjolar, tunikor och världen finaste vinterjacka. Åååh, jag kommer känna mig som en sån vinterprinsessa i den och mina nya skor. Hurra hurra hurra!

haha töntfest. Men det är ju jackan ni ska titta på!


Tunika och stickad myströja


och typ allt annat, minus kjolarna. HURRA!

rosetter är ju ljuvligt!

Nu ska jag minsann försöka vinna en tävling en endaste gång!

Hade det inte varit för himla trevligt att vinna 55 handsydda, superfina rosetter gjorda av denna tjej? Rosetter är ju faktiskt den perfekta accessoaren!

om du vill tävla så gör du det här!


so thanks for making me a fighter.

Min musiksmak tycks ha fått sig en törn också. Men jag gillar det.

Just nu är det Christina Aguilera i hörlurarna.

Fighter är fan bra!


grym video också! haha, herregud.


young girl, don't cry.

Läste någonstans att enligt studier så är det stor skillnad på hur kvinnor och män hanterar sorg och depressioner. Alltså rent generellt, nu säger jag inte att jag tror att det alltid är så, men jag tycker nog att det delvis stämmer. Det är faktiskt ganska hemskt och jag misstänker att det riktas mot ungdomar mest. Studien visar alltså att pojkar/män blir ofta aggressiva när de mår dåligt och vill skada andra medans flickor/kvinnor vänder inåt och skadar sig själv.

Kan ge många exempel på när jag tycker det stämmer men vill helst inte hänga ut några kompisar på det viset men har däremot kommit på en sak som vi tjejer kan göra i alla fall för att låta bli att bli självdestruktiva när vi mår dåligt och som jag tänker fortsätta med. Träna!

Va? Vad sa du? Du är ett cp, du tränar ju aldrig så hur kan du säga så?!

Men jo! Var ute och sprang idag (7 km, så sjukt! har jag inte gjort typ sen högstadiet) och det var så jävla jobbigt och gjorde ont i lungorna och hela kroppen. Men samtidigt så kändes det precis som att ångestklumpen inte fick plats längre för mina lungor och mitt hjärta tog så mycket plats i bröstet. Såfort jag blev arg eller kände ångesten krypa på så spände jag bara varenda muskel och sprang hårdare och när man springer hårt så känner man sig så genomstark. Alltså: Att springa och träna hårt är det enda sättet att vara självdestruktiv utan att skada sig själv, du mår i själva verket bara bättre av det!

Alltså jag är så jävla briljant!


7 kilometer senare





If you love something, let it go.
If it comes back to you it's yours,
If it doesen't, it never was.





well you made your bed, I'm in mine.

Man kan väl säga att det blev en liten krasch? Eller ja, jag orkade bara inte mer för så blir jag när motgångarna blir för många. Jag hanterar det inte så bra bara.

Så nu har jag checkat in på rehab i Tomelilla och tänker ägna ett par dagar åt feel good och egentligen så står bloggande inte på dagordningen för jag skulle hålla mig från datorn men jag har aldrig varit någon höjdare på det. Vad som står på dagorndningen är jogging, bak, prat med familjen, prat med vänner och mycket skrivande. Ska skriva listor på allt! På vad jag inte vill mer, vad jag vill, vad man kan göra för att komma dit osv. Och så ska jag bara lyssna på powerlåtar hela tiden. När jag kommer tillbaka till Malmö så ska den feta ångestklumpen som någon planterat i mitt bröst vara borta! Och jag ska börja skriva lite gladare inlägg igen.

Jag vet inte varför, men den här får mig att må skitbra: Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne - Let it Rock


bästa medicinen mot krasch. la familia


.....

usch! blä! äckel! kräk! fan! kräk x2! ångest! hora! usch! kaskadspya! monster! spindlar! krig! ångest! hora igen! och blä igen!

ja, det är en sådan dag idag.

and so I have simply decided to dislike you now.

Nä, så lätt är det inte att bara bestämma sig för en sån sak. Det stämmer bra att jag känner starkt ogillande men så jävla lätt var det inte att bestämma. Fast vid närmare eftertanke så är det så mycket svårare att fortstätta vara på gilla-sidan. Väldigt svårt. Så så så svårt.

Ahdu sluta nu med dessa kryptiska brev till någon som aldrig läser. Förra brevet t.ex. till Ågren, han kan säkert inte ens läsa! Kan en känsla läsa? Tror inte det nä! Det enda jag egentligen har att ha ångest över är för att jag inte gav gårdagens fest en riktig chans utan bara gav upp. Superfånigt men vissa saker går bara inte att kontrollera. Dessutom hade jag knappt något att dricka igår och jag hade behövt väldigt mycket mer för att ha kul, och då hade det förmodligen bara gått mer åt helvete för då hade jag med all säkerhet spårat ut. Tror att jag fattade ett riktigt moget beslut igår.

Har ni provat skrika när ni är frustrerade? Alltså ligga på golvet och spänna varenda muskel i kroppen och bara precis skrika ut hela den där klumpen. Det låter sjukt töntigt men hjälper verkligen.


ett brev till Ågren.

Hej herr Ågren! Alltid lika trevligt att vakna med dig bredvid, flåsandes i nacken. Alltid lika uppskattat att du sitter i soffan med mig, alldeles för nära. Idag tänker jag inte låtsas om dig eller den klumpen i magen. Åt helvete med dig och med dig och dig och dig.

Idag ska jag hem till mina föräldrar. Det ska bli mycket skönt!

vi är som en jävligt tråkig bok. du vet när kapitlena aldrig tycks ta slut..

Ja, ikväll är nog en sådan kväll som jag helt och hållet missbedömde mig själv på. Hade besparat mig så mycket av allt om jag bara stannat hemma. Riktigt, riktigt dålig kväll. Men på ett vis var den nog bra för kommer det nog bli lite bättre nu.

Det bästa är när man kommer hem numera. När man bodde själv så blev en dålig kväll alltid värre av att komma hem för då blev det oftast att man went bananas på lägenheten och burit sig åt. Nu när man har en dålig kväll så kommer man hem och finner Qu i soffan och eftersom att hon redan fått reda på att min kväll blev som den blev så gör hon direkt plats i knäet så att man kan lägga sig i soffan med huvudet i hennes knä och bli klappad på undertiden. som man bara kan bräka ur sig allt man är missnöjd över. Och sen om man har riktig tur, som jag hade ikväll, så har hon fått impuls att köpa onlinepizza till oss båda.

Så nu när jag ligger här med pizza i magen och väldigt mycket trötthet i ögonen så känns det ändå som att jag kan summera kvällen till en rätt bra kväll, i alla fall om man räknar sen jag kom hem. Det tänker jag göra. Toppenkväll!

Godnatt allesammans!

festfestfest.

Nu kör vi!




smile like you mean it!

Alltså nu har det varit en sån knasig bakisdag hela dagen. Hungring, supermätt, jättesuperhungrig igen, mätt, ledsen, glad, arg, bitter, pepp, bitter igen. Det har inte alls varit angenämt. Det lutade mest åt att man bara skulle stanna hemma och äta onyttigt hela kvällen men nu verkar det som att det är dags att duscha, hoppa i partysuiten och börja halsa lite vin så man blir på humör igen. Trots att mage och huvud är ett enda virrvarr. Det är kanske likabra!



vardagsbetraktelser.

Funderar på att gå och duscha. Har gjort det sen jag vaknade imorse för jag är allt annat än fräsch. Vad var det Jens nu tyckte att jag påminde om med mitt utseende?
Jo, just det! Crackhora! Och sen retade han mig för att jag inte rakat benen på ett par månader. Då tyckte han att jag såg ut som en man. Manlig crackhora. Riktigt bra vän där. Han fick gå hem sen..

lucky strike!

Sitter med Qu och Jens och mår jättejättejättedåligt men ändå väldigt bra. Det blev en kanonkväll igår! Deep var jätteskoj och jag bara dansade precis hela tiden fram till fyrasnåret då det var dags att ta på sig skorna (ja, jag tyckte att det var en jättebra idé att dansa runt bland krossat glas utan skor) och ta sig hem. Fast jag fick vända igen för jag kunde inte köpa falafel eftersom att jag tydligen tappat min plånbok. Jag hittade den! Eller någon anna hittade den och gav den till Hanna, som hon hette. Tur var väl det, men ingen falafel.

Det är alltid lite obehagligt att gå hem själv.. Igår gick jag och tänkte att det faktiskt hade passat bra om jag blev överfallen så jag gick förberedde mig på det, mest för at tinte bli besviken om det nu hände. Gick till och med in på facebook på mobilen och uppdaterade status till "NU har du chansen" precis som att min våldtäktsman skulle sitta på facebook och vänta på att någon skulle ge honom chansen. Sån där typisk fullidioti.

Blev hur som helst inte överfallen, tur där också! Kom hem och åt upp chipsen och två muffins istället. TUR!

Nä, alltså detta måste vara ungefär det yraste jag skrivit. Orkar inte ens läsa igenom det. Måste lägga mig ner nu och tänka positivt.

började ju då med fest och här har vi födelsedagsbarnet och sambo!

LinneaJ och Sandra

Maria önskade sig en shetlandsponny och fick det. Han får bli en ny maskot, Kenneth är ju borta. In med det nya, får jag presentera Conny the Ponny eller Tåni the Påni! (lite vad man tycker bäst om.) Dricker vin gör han också!

Här har vi jag! Sen blev det hopp in i taxi för ett mycket meingslöst besök på Golden innan vi tog oss till Deep.

och där var det fest

ojojoj, här går det hett till!

fast det gjorde det inte.

Det ser minsann ut som att jag var ensam på stället! Men det var jag ju inte!

Där måste ju vara en som fotar ju! HAHAHA

 

Alltså seriöst, det har tagit mig en och en halv timme att skriva det här blogginlägget. Har ju inte direkt haft flödet om man säger så. Nu struntar jag i det och börjar ladda upp inför kvällens bravader istället!


cause you're the only song i want to hear.

Det är jag + Seth + Deaht cab = sant.


svepa svepa sveepa!

Nu har mackan kommit och jag har gjort oss vars en latte (dock hamnade majoriteten av kaffet över hela bänken, på golvet och även lite i skåpet. det här med att koka kaffe är ett mysterium) och jag och qu har fått provsmaka kladdkaksmuffinsen som hon bakat till ikväll. Qusingen sitter och trixar med en spelningslista för ikväll och jag tycker att det låter mycket lovande, så länge hon håller sig borta från dansband så brukar det bli ganska bra. Med andra ord känner jag mig mycket nöjd just nu och för varje minut som går så blir det svårare att hålla sig ifrån vinet. Vill att det ska bli kväll nunununu!


it's friday, i'm in love.

Dåså, då har man varit uppe i 5 timmar redan! Ni vet då jag inbillade mig själv att jag skulle bli en mer morgonpigg person för ett par veckor sen? Det var inte bara inbillning! Jag vaknar av mig själv och går upp direkt vid 8-9 hela tiden, oavsett när jag gått och lagt mig. Imorse studsade jag upp innan åtta och gick och handlade frukost till Qu och min syster. Fantastiskt och jag är mycket stolt.

Ikväll är det dags för lite kalas här hemma för Mackaronen som fyllt år och efter det ser det ut som att det blir 90-talsklubb på Deep. Känner mig lite skeptisk till det stället överlag men sist vi var där på den klubben så var det iaf superkul. Tänk lite Amok och the Prodigy blandat med Aqua, Paradisio och varför inte lite Beastie Boys? Det är det jag ser fram emot ikväll, bara dansa riktigt mycket.

Hittade förresten en bild från den överbraiga kvällen på Inkonst förra veckan som jag skojat till det lite med. När jag gjorde det tyckte jag att jag var jätterolig, speciellt det med fingern, men nu när jag laddat upp den så undrar jag om jag inte borde sova en stund till i alla fall.


Ja, det ser ju inte ut som att jag hade jättekul, men det hade jag. Skummigt och svettigt!

final decision.

Okej, nu går det "The day after tomorrow" på 6an så jag skiter i jävla debaser!
Detta mår jag nog bäst av i alla fall. Så det så.

Tack för att ni hängde med mig i min beslutsångest, hoppas att det varit lika spännande och ångestladdat för er som det var för mig! Imorgon är det minsann fredag och då tar vi igen allt med full kraft.

Hittade denna bild förresten. På mina vänner Sulan, malin och Sara. Sara är fyndig hon!
Eller ska jag säga Lolly?


you gotta get back up yourself

Nope! Kan inte bestämma mig.
Just nu lutar det mer åt hemmakväll men för två minuter sen var jag påväg in i duschen.

fest vs. hemmakväll

Nu har det städats i hela lägenheten och jag får väl säga att dagen inte varit så pissig som jag trodde att den skulle vara imorse. Den har rent av varit ganska angenäm! Man känner sig alltid som en lite bättre människa när man har helt nystädat överallt!

Ikväll är det något jidder på debaser och jag överväger att ta mig dit. Dels för att det hade varit kul att hitta på något men också för att både min bror och min syster ska dit ikväll och det hade ju minst sagt varit trevligt att träffa dem. Meeen å andra sidan, nice att bara sitta hemma, måla min byrå och snygga till ytterligare på rummet.

I valet och kvalet alltså!

Uppdaterar sen om huruvida det blir.

intrigerna tätnar.

Varför vill inte Qu gå upp? Nu har jag snart druckit klart mitt kaffe och har varit uppe en och en halv timme. Har i och för sig inte uträttat ett endaste dugg under den här tiden så jag kunde lika gärna ha sovit och nu börjar jag dessutom bli sugen på frukost. Ägg vill jag ha! Det har vi hemma också. Men! Då har den dumma flickan valt att göra mackaroner i äggkastrullen och ställt in resterande mackaroner i kylen MED kastrullen. Vad ska jag göra nu då? Idag står jag helt handfallen.

strö lite socker och mjölk på mig som bara du kan.

Alltså vilken SÄMST morgon! Ja, så kan man säga det är helt korrekt svenska. SÄMST! Vaknade av att det ringde och jag som tänkte sova ut blev ju såklart ganska missnöjd av att vakna till min ringsignal som är ganska hetsig av sig och inget man vill börja morgonen med. Det var min "hyresvärd", alltså hon som sitter inne på förstahandskontraktet, som ringde och hon berättade att hon hört runt lite ang lägenheten och sa att det inte fanns något att göra. Mitt öde ligger numera helt i bostadsrättsföreningens, och kanske lite mina egna händer också men mina är ganska små jämfört med deras tillsammans så jag ser ju inte jätteljust på situationen, det gör jag inte.

Detta faktum gjorde att jag absolut inte kunde somna om så jag fick vackert ta mig upp istället. Gick på toa, mådde lite bättre och satte på kaffe och tänkte att det löser sig. När kaffet var klart så tog jag fram mjölk för att göra mig en riktigt fin latte. Bara det att det fanns ingen jävla mjölk! Och kaffet var redan klart! Nu står jag inför det där eviga problemet; ta på mig kläder och gå och köpa mjölk eller bara dricka det svart? Nu har jag redan druckit en kopp svart undertiden jag sitter här och författar och jag kan säga med en gång att det uppfyller inte alls mina förväntningar på hur mitt morgonkaffe skulle se ut och smaka. Fan vad jag är missnöjd. Jävla pisskitdag. Regnar gör det också typ!

Skriver "typ" för att det inte gör det, det bara känns så.

missnöjd.

Här har vi då mitt kaffe. "Är det något kaffe i?" undrar ni nu? Ja, det är det.
Men man ser inte det för så jävla svart är det. Ska spotta i det för att visa mitt förakt.

Eller jag får se om jag gör det.


allawalla låt mig sova!

Herregud vad jag är trött idag! Har precis varit ute på stan för lite mer tortyr utan pengar, fast jag köpte mig faktiskt ett par byxor på rea. Bruna manchester! Har letat efter ett par såna i evigheter och när man hittar ett par som sitter snyggt och som dessutom är så billiga så KAN man ju inte låta dem gå. Sen blev det lunch med Mille och Jimmy på Govindas som nog är Malmös bästa lunchställe där man får en massa olika rätter för 70 kr, allt vegetariskt och supergott!

Efter lunchen var jag så mätt att jag bara ville gå och lägga mig, så vi fick ta en liten snabb visit till triangeln innan vi traskade hem och jag svär på att vägen mellan triangeln och värnhem har blivit längre på sistone. Det tog evigheter innan man kom hem!

Nu är jag i alla fall hemma och har bäddat ner mig framför Smallville och här tänker jag ligga till 5-snåret då mamma kommer och plockar upp mig för vi ska lägligt nog till Ikea idag. Ikea som är världens energibov och som jag bara vill sova mig igenom. Fattar inte, jag blir helt utmattad bara jag tänker på Ikea. Men måste man ha gardinstänger så måste man!


vet inte om det var pillerna jag tog eller för att det börjar bli sent.

Just nu är jag så våldsamt trött att jag inte vet vart jag ska bli av. Eller jag vet exakt vart jag egentligen borde bli av men den vägen dit har vi pratat om förut. Känns som hundra mil till toaletten där tandborsten är och sen två hundra till själva sängen. Fick tips om att jag kunde skippa tandborstandet, blir ju mindre väg då. Men ärligt talat så tror jag att något dött i min mun. Tandborstandet är en nödvändig åtgärd!

Idag var det någon som blev mördad där jag bor nästan, eller ett par gator bort. Vid 5-tiden alltså mitt på ljusa dagen! Som tur är (?) så var det vid ett café där man inte håller till för där är märkliga människor och han som mördade killen kände tydligen honom så att.. Ja, där är ju inget bra med det. Väldigt tragiskt är vad det är. Och obehagligt!

Gå och lägg dig nu. Ja. Nä. Orkar inte. GÖR DET!
oki.


ja, jag har lagt på mig lite men är fin på insidan!

JIPPIKAYEEY!


en liten shoppingrunda och min cykel stod kvar lilla torg!

Idag började dagen med att jag, som vanligt, somsmåningom tog mig mig upp ur sängen. Inget som någon kommer blir förvånade över! Sen gjorde jag pesto och åt en supergod frukost med årets godaste latte samtidigt som jag vilade ögonen på ett par avsnitt The Office, så en morgon ska vara. Bara det att nu började klockan närma sig halv två och qu började bli stissig för hon hade ju massor att göra och det hade visst jag också så vi fick ta oss ner mot stan för att införskaffa klädsel till helgens festligheter.


obligatoriskt för en shoppingrunda i solen: paus/pose vid kanalen.


detta var jag så sugen på att köpa till på fredag när vi förmodligen ska på 90tals-klubb.
men låt oss vara realistiska nu; kommer jag någonsin att använda det igen? kommer jag det?


denna blev det. ändå lite säzzy?
oj, vad jag ser kobent ut!

Gud vad det är varmt idag, det har vi konstaterat flera gånger och just nu känner jag att det känns bäst att bara sitta inne tills det blir lite svalare och sen ska jag bannemig ut och springa ett par kilometer. Och då menar jag bokstavligt ett par kilometer för jag springer inte en meter längre än TVÅ km.

du är den klaraste blixten, men ingen hör smällen.

Har äntligen laddat över bilderna från Emmaboda till datorn, sisodär en månad senare - precis lagom, man ska inte ha för bråttom. Därför tänker jag skjuta upp själva uppladdningen till blogg och fejja till lite senare, när jag har mer lust! Men massa fina bilder var det och oj vad man längtar tillbaka! Nu har det slagit över till September helt plötsligt vilket innebär att det börja bli höst.

Vanligtvis brukar detta besvära mig något ofantligt men iår känner jag bara att det är trevligt, missade ju förra hösten då jag spenderade de månaderna i asien istället vilket iofs inte var fy skam men iår ser jag fram emot lite höstlöv och varma kläder. Ska bara fixa de där pengarna först så jag kan köpa en slammin' höstjacka och varma strumpbyxor.

Dagen har varit väldigt angenäm tycker jag. Mest slappig och mesig på det viset men jag behövde verkligen det. Lunch med qu på stan, handlat lite, diskat och haft mig men mest har jag bara suttit ner och tittat på The Office och ätit färska bär som nog är något av det mest delikata i denna värld. Dessa nyttigheter fick jag lite senare väga upp med chips och film med Mille och nu sitter jag här med min sambo, tittar på scrubs och tycker känner mig under omständigeheterna som råder, ganska nöjd.


RSS 2.0