jag vet inte vad jag ska säga.

erik säger: inte värre än jag och en av mina sambos i lördags
erik säger: eller jo
erik säger: men vi var bögigare
erik säger: vi släckte hela lägenheten, drog igång en spellista med typ celine dion, whitney osv. och drack öl och sjöng med i ett mörkt rum
erik säger: vi peakde vid nu kan du få mig så lätt då vi vrålade ut texten
erik säger: och då säger han
- erik, det här får inte komma ut då är vi stämplade för livet
- nej, det här säger vi nog inte.

nä, jag har inget mer att tillägga.

dancing in the dark.



Låt oss ignorera att jag sitter på dass och pratar istället om mitt hår. Eller min hårfärg på denna bild. Jag gillar det! Lite slitmörkt och lagom otvättat (tror att det var ca fyra dagar sedan senaste dusch när bilden togs). Det är verkligen så rysligt snyggt med mörkt hår. Kan man färga det när det nyss blivit permanentat? Eller är jag fast? CHANGE ME!

damn sweet tooth.

Jag vet inte om jag nämnt att jag tänkte börja ett hälsosammare liv. Fast på riktigt denna gång. Inte dricka så mycket, äta bra osv. Idag har det gått käpprätt åt helvete.

Frukost:
1 st grov bulle med pesto, kalkon och sallad
1 glas med järn och C-vitamin
2 koppar kaffe. so far so good.

Lunch:
100 g naturgodis
400 g lösgodis
1 fastlagsbulle
0,5 pkt B&J half baked
vindruvor
fysalis

Middag:
2 apelsiner.
magen är överjäst och huvudet värker av sockerchocken.
Jag bestämmer att jag aldrig mer ska äta sötsaker.

Kvällsmål:
Kärleksmums.

Jag måste lära mig säga nej...




this is the worst part.

En viktig sak som jag kommit på idag! Eller snarare blivit påmind om.

Jag hara alldeles för höga krav på mig själv. Du behöver inte planera in 10 saker du måste göra en dag för det kommer alltid sluta med att du inte gjort något. Eller så fixar du bara en eller två av de sakerna. 10 eller 20%. Inte alls särskilt bra. Då är det bättre om du planerar in 3 saker du måste göra en dag. fixar du då en eller två av de sakerna så är det 33 eller 66%. Är det så att du bara bestämde 2 saker du måste göra så blev det en 100% dag. Det är inte illa!

Här får ni en video som gör en lite glad i kroppen också.
Det var bättre ljud på denna också, hunden.


B&J!!

När man är hos mormor är det obligatoriskt att ha gått upp ett kilo tills man kommer hem. Idag köpte hon en sånhär till mig när jag hjälpte henne att handla. God Heavens! Gärna bara precis lite smält. Jag satt i himlen och kände mig jäst.



Imorgon är det fredag minsann.

fröken piggelin.

Idag fann jag ingen anledning att gå upp ur sängen. Jag hade verkligen inte lust för någonting.

Men så illa är det inte nu längre, nu har jag gått upp och jag har lust för att inte göra någonting. Bara en sån sak! Jag har heller ingen lust att skriva om vad jag ska göra idag eller imorgon för vi kan väl bara komma överrens om det att varken ni eller jag bryr oss särskilt mycket om det egentligen?

Fast nu kommer jag ändå berätta att jag försöker ringa studievägledaren i Lund utan framgång och känner mig orolig inför högskoleprovet jag kanske ska skriva i MARS. Jo tjena, vad hände med att leva i nuet? Ujjayi-andning och att ära sina begränsningar. Jag tror jag hade behövt gå på lugnande. Fast om jag blivit slöare hade det nog bara blivit en pöl av mig tillslut. Men typ en tablett som stänger av the crazyness lite och gör mig pigg och alert. Och positiv. Det. hade. varit. fint.


proppmätt och belåten.

Nu har jag precis varit hos middag med några kära vänner hos ensamhemma-bruden Malin. Förrätt - ljuvlig. Middag - ljuvlig. Kycklig, hasselbackspotatis, PESTO, vitlöksbröd och sallad. hallelujah. Sen till efterrätt fick vi cheesecake med pepparkaksbotten. Den var stor. Den var ljuvlig. Vi var mätta. Men vi var fyra mot en och den hade inte en chans. Den vilar numera i frid i våra magar. Det som inte kommit upp i form av luft då jag blir otroligt rapig när jag är mätt. Det är skönt att rapa. Men inte så vackert alltid.

Här är damerna jag spenderat kvällen med. Från balen. Bilden har jag döpt till "BRUDAR!" fast jag vet inte varför. Nu i efterhand känns det lite som att jag våldtagit bilden. Det där är ju damer! Ända ut i fingerspetsarna!



Ja! Och en sak som irriterar mig är att jag inte upptäckt hur bra Anna Ternheims nya album är förrän idag. Rysligt bra är hon. Och henne ska man se i sommar. Nu blev jag lite varm inombords. Värme och enorm mättnadskänsla. Lite kvalmigt men skönt. Sommar.

lite mer missnöjd.

Alltså det är ju SJUKT vad segt det är att söka jobb. Jag orkar inte! Jag vill att det bara ska komma till mig! Kan det inte bara komma till mig? VA?! SVARA!??!?!? HAHAHAHA!

idag klagar jag.

Jo, yoga i all ära. Det var verkligen jättekul! Träningsvärken idag: inte så kul. Fy fan i helvetet vad jag har ont. Jag tänkte gå upp klockan åtta idag men nej, det gick verkligen inte att ta sig ur sängen. Jag fick ligga kvar tills jag skämdes och sedan dess har jag bara gått och ojat mig och undvikt någon som helst ansträngning. När ägget hade kokt klart och jag var tvungen att resa mig från soffan för att gå och hämta det, så trodde jag verkligen att jag skulle dö. Det tror jag fortfarande.

Nu har jag suttit i massagestol i en timme och jag har smort in mig med sån smörja för muskelvärk. Det känns inte bättre. Men annars är det rätt bra. Jag har tak över huvudet och mat om jag blir hungrig. Bara en sån sak liksom..

kittycat.

Så då var det avklarat. Själv trodde jag att jag skulle stå och darra som en asp, stel som en pinne (ordvits?) och känna mig dålig. Men tvärtom, efter lite uppvärmning så kände jag mig riktigt bra! Inte bäst, kunde inte de svåraste ställningarna men man ska ju ära sina begränsningar, som det är sagt. Om några veckor kommer jag vara smidig som en katt, you'll see!

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska snabba mig till två-tåget hem eller om jag helt enkelt ska sätta igång wii och lira lite gituar hero.. Skönt att komma hem vs. skönt att inte stressa. Hem kommer jag ju.. Nåväl. Jag har inte bråttom. Ah, lite peace of mind känner jag allt. Tack yoga.



Här är en gammal bild på min man förresten. Jag saknar alltid honom extra mycket när jag är ensam hemma hos honom. Men han jobbar och har ett liv och det gör inte jag. Mest för att runda av lite.

snel.

Festlig bild. Den är från festliga fredag och jag var mycket glad för att jag hade fått ett tuggummi.



Jag VET att jag inte är den enda som tänker det:
- Klad hest, gneg gneg.

eurika goes Yoga.

FINALLY! Idag ska jag på min första yoga class och hallelujah jag har längtat. Har tänkt börja sen ungefär första gången jag hörde ordet yoga. Sen behöver man ju inte gå med i bratgymet sats bara för det men jag sa "whatever, jag testar", (ja, jag sa faktiskt så till damen som värvade mig, lite pinsamt) det var ju ändå premiärsdag för SATS-entré som ligger alldeles brevé min äkta mans lägenhet och de hade ett supererbjudande på medlemsskap som jag bara inte kunde motstå.

Så ja, nu måste jag ju köpa svindyra träningskläder och börja äta powerbars. Så att jag passar in. Faktum är att jag faktiskt beställt ett par naturvita träningsbyxor från HM, de var inte svindyra men snäppet onödiga. Men jag läste faktiskt i en tidning att ett av de bästa träningstipsen är att köpa nya träningskläder för då vill man ju använda dem = vill träna. Och boy är jag sugen på att börja!

Nästa gång vi ses har jag kanske funnit min inre frid. Det hade varit något va? Just nu är det kaos!


*In control of my inner landscape*


So we're menthol fresh all night long

Placerade mig själv framför ZTV idag och det första jag såg var denna video och jag tänkte direkt att detta måste vara den finaste video jag har sett. Jag blev alldeles hoppig och lycklig och kände för att låta det bli kväll med en gång. Underbar video, underbar musik, underbar dans. Those Dancing Days - Home Sweet Home.



Men det kunde man ju inte göra för denna dag kunde inte förfaras. Marioni skulle ju komma hem till mig och tjattra för att sen möta sandra och handla. Resten av dagen har gått åt att förbereda en födeledagspresent till bryden vi ska till ikväll. Ikväll ska det bli en såndär perfekt fredagkväll hade jag tänkt. Vänner, vin och vals!

Nej jag ska inte valsa men jag får skriva vad jag vill!

Hejdå.

caught in a wasted state of mind.

Idag är det cravings efter choklad och diverse onyttigheter kombinerat med otroligt lågt självförtroende samt en väldigt otrevlig smärta i nedre delen av magen. Jag tänker inte utveckla mer vad det är för slags vecka som jag genomlider men det är inget jag njuter av.

Jag sitter och suckar ljudligt med HM-katalogen och önskar att jag hade pengar. Shoppingbagen på internetsidan är uppe i 1400 och jag suckar en gång till. Awawa. Mest av allt för att jag snart måste stänga sidan bara och sluta låtsas att jag har ett jobb men också för att jag känner mig otillräcklig. Dålig. Onödig. Mest av allt töntig att jag faktiskt sitter här och halv-PMSar. Fattar inte hur jag kan sjunka så lågt.


Nej, alltså så farligt är det faktiskt inte.. Jag är Drama Queen personifierad.  Faktiskt.
Men jag vill verkligen ha en trenchcoat. En riktigt röd sådan. Så jag kan se ut som en drama queen också.
Vet någon vart man finner en sådan?

And you will know us by the trial of death - Wasted state of mind
Lyssna!

HJÄLP!

hjälp! hjälp! hjälp oss ut!



ha ha ha ha ha! HA!

Kriminellt.

En dag skakade jag och Maria galler.


bara en sån sak liksom... !

jag är så jävla dålig och tråkig.

Nädå.

Nu har jag precis varit hos Marioni och spenderat kvällen åt grammisgala, godis och dokumentär om anorektiska barn. Vi pratade lite om bloggar och om varför jag slutat blogga.. Det har jag egentligen inte. Jag älskar verkligen att blogga.  Jag älskar att skriva. Jag älskar att tycka. Jag älskar att se att folk läst min blogg och jag älskar kommentarer. Jag älskade det speciellt när jag nyss kommit hem från resan och kände mig lite ensam och rastlös. Man blir så ibland. I alla fall så klagade Marioni lite på hur tråkig min blogg var att gå in på. Min syster har också sagt att jag är tråkig. Och när ens bästa vän och ens syster tycker att man är tråkig. Då är man tråkig.

Vad som hänt är att jag gjort ungefär allt för att skaffa mig ett liv. Jag sökt jobb, läst om utbildningar, läst böcker, hjälpt min newfound old lover att flytta och så.. Jag har haft nyårsfest och ju mer jag tänker på det desto mer inser jag hur jävla lyckat det var. Busy busy. Nä, inte bara det.. har känt direkt avsmak från datorn. det är nog bara en fas.


Ja, nä.. klart jag börjar blogga nu när klockan närmar sig ett på natten och jag är dödstrött.
Tänkte lite att jag kanske borde säga att jag numera har en officiell töntig bloggpaus. Mest för att jag antagligen kommer börja blogga igen då för jag bloggar ju bara när jag inte har tid och borde göra annat. Jag känner mig enfaldig ibland.


det är marionis bilder förresten. från nyår.

Jaja, ill let you know when I'm ready!

och klumpen i magen sitter fortfarande kvar.

När jag var liten var jag väldigt förtjust i Spice Girls. Jag och mina vänner brukade ofta klä ut oss och uppträda som bandet (jag var geri eller victoria/sexy eller posh) och vi spenderade alla våra pengar åt att köpa kort på dem och de finaste var de som var signerade. "signerade".

En gång satt jag vid datorn och försökte hitta spice girls hemsida eller någon fanclub och sökte på spice girls på någon söksida (troligtvis altavista) och klickade in på första träffen på sökord Spice Girls. Istället för att se mina idoler kom jag in på en sida för hårdporr och blev så förskräckt att jag inte visste vart jag skulle bli av. Men ändå lite nyfiken så jag scrollade ner en gång men klumpen i min mage bara växte så jag stängde ner illa kvickt.

Lite senare så kom min mamma och pappa till mig och frågade om det var jag som varit inne på porrsida. Jag nekade blankt men mina föräldrar såg igenom min lögn och satte mig vid datorn och gick in på den där sidan igen. Och där satt vi. Jag, mamma och pappa. och tittade på porr. Jag försökte titta bort hela tiden men jag antar att de försökte lära mig en läxa av något slag. Och det knep i min mage. Tillslut så erkände jag att det var jag, men att jag bara sökte efter spice girls och kom in på den sidan. Sen berättade jag om min magvärk och fick lov att stänga av sidan.

Det är ett bisarrt barndomsminne.


RSS 2.0