if they only knew how thin the ice they walk on is.

Jodå jag lever. Ska vara på bussen om en halvtimme och borde gå och sminka mig men tycker inte att det känns som att det är lönt för det kommer inte bli bra så det är likabra att jag tar det på tåget. Snart helg igen vilket inte betyder något alls då jag ska jobba varje dag för resten av veckan. Har inga pengar så för mig gör det inget, spenderade allt på onödiga skitgrejer som jag givetvis inte tyckte var skit när jag köpte dem.  Lön får jag nästa vecka, nästa vecka kommer bli så himla bra för då kommer två av mina finaste vänner hem och håller om mig. Och så är jag ledig ganska mycket för det är ju påsk.


tonight I'm breaking the rules you're making.

Om ni undrade så kommer det absolut inte bli så att jag sitter hemma ikväll. I alla fall inte hemma hos mig! Det blir lite kalas någonstans på värnhem sen får vi se vart kvällen tar mig men till min stora lycka så är fredagskänslan på plats!


Fattar inte riktigt hur modebloggare fixar det här. Detta är typ försök nr 17 och jag ser fortfarande helt efterbliven ut, bara för att jag försöker visa min klädsel en enda gång! Modell kommer jag då aldrig bli. Och Sara, om du läser detta: Jag har hittat ditt bärnstenshalsband. Jag ska vara mycket mycket rädd om det!


Tappade förresten min kamera i golvet. Fattar inte varför saker hela tiden ska gå isönder för mig, jag har sån otur! Fast jag tror den klarade sig så det var ju tur.

Ha en väldigt fin fredagkväll!


en macka med extra mycket sommar på tack!

Idag är det fredag igen minsann! Den här fredagen har jag sett fram emot hela den här veckan men när den väl kom kändes det mest lite snopet faktiskt. Har varit och lunchat med Jennica på Vege-Gården som förövrigt fortfarande är bäst och man blir så mätt att man vill dö. Sen hittade jag en ny second hand-butik som jag inte ens kommer ihåg namnet på men som ligger vid hansa där jag hittade massa fint som en kjol och en tröja som jag har på mig nu helt utan anledning och så köpte jag en jeansväst som jag inte kan knäppa och ett pråligt linne. Ja, man kan säga att jag gick loss lite där inne! Mina andra ärenden var att köpa joggingskor då jag och Linnea bestämt oss för att ta tag i våra liv. Det gick sådär, kändes inte alls bra så jag fick helt enkelt skita i det.

Nu är jag i alla fall hemma och har städat och målat naglarna till The Cure. Kvällen känns oviss och jag hatar det. Jag hatar att det är dåligt väder och jag hatar att min bästa vän inte är här. Kan inte bara sitta inne en kväll till, jag går i tusen bitar!


snälla ge mig en fin vårdag med mina fina vänner, ingenting annat det kostar för mycket.


sömnrutinerna.

Igår hade jag första lediga dagen på 9 dagar och jag hade lovat mig själv att få sova ikapp lite för det har varit lite, ja hur ska vi säga det, oregelbundet med sömn på sistone. Hade planerat in lunch med min storebror och lite shopping stod också på agendan. Tjena, vaknade 15.36 efter 16 timmars sömn. Orkade inte ens få ångest för det utan sa faktiskt bara "menKOMIGEN!" till mig själv och gick inte upp. Låg och kollade serier i ett par timmar istället, den dagen kastade vi i soptunnan!

Nåja, imorgon är jag ledig igen och då ska jag inte sova hela dagen. Vet inte vad jag ska göra men något bra ska hända för det är ju fredag och jag älskar fredagar. Hoppas att det är fint väder också.


det enda som är normalt är egentligen att vara onormal.

Nu har det gått en timme och jag har inte rört mig ur fläcken förutom när jag hämtat mer kaffe. Till min stora förtret så har jag börjat bli trött i alla fall men det är lite försent för att lägga sig igen nu. Varför jag sitter och blir trött efter 4 koppar kaffe är ett mysterium och lite ledsamt. Känns tråkigt att jag ska vara trött.

Blev förresten osäker på om det var mitt förtret eller min förtret och googlade det. Det visade sig att ingen riktigt vet. Rent språkligt korrekt så ska det vara min fötret men majoriteten säger mitt. Och när majoriteten gör en sak så är det ju det som är rätt. Det är ju så normalt definieras - något som majoriteten gör eller är. Och det som är normalt är rätt! Jag både hatar och älskar ordet normalt. Försökte sätta ord på varför men kom ingenstans på tio minuter så jag nöjer mig med att bara konstatera det. Jävla ord.


såna här mornar.

Idag gick jag upp ungefär en och en halv timme tidigare än jag hade tänkt eller behövt bara för att det blev så, hade tänkt somna om men hoppade in i duschen istället och nu finns det ingen återvändo. Jag är uppe.

Det är såna här lägen som jag absolut älskar och unnar mig alldeles för sällan, du har flera timmar innan du ska börja jobba men lite för få för att hitta på något vettigt så det finns egentligen bara en sak att göra: Äta frukost. Jävligt mycket och länge. Har redan hunnit spendera en halvtimme här och har fått i mig tre koppar kaffe och en och en halv nyköpt frukostbulle. Undertiden läser jag bloggar så att jag får sår i ögonen och lyssnar på Shout Out Louds nya album blandat med Laakso som om det vore 2006. Det enda som hade kunnat slå det här är om jag inte skulle iväg och jobba sen men imorgon är jag ledig, då ska jag göra samma sak fast ännu längre!

Nu ringer klockan i sovrummet, idag ska bli en helt förträfflig dag inte sant?


damn these wild young hearts.

Har haft mig en minst sagt intensiv vecka. Jobbade supermycket Måndag till Torsdag men lyckades ändå klämma in utekväll på Måndagen och Maskinen på Onsdagen. Sen ledig fredag till.. Ja, nu om ett par timmar. Helgen har bara flugit förbi mig fullständigt och jag har inte ens haft tid att sätta mig ner och reflektera över den. Är inte säker på om jag vill göra det heller för då kommer jag få lägga mig under soffan i fosterställning.

Lite kortfattat så kom min älskade Maria hem på visit från huvudstaden i fredags och spenderade helgen hos oss. På fredagen shoppade vi en massa och sen gjorde oss iordning till Markus Krunegård på KB. Får nog sätta mig ner en dag och räkna efter hur många gånger jag sett honom också. På lördagen vinkade jag av min lillasyster och kusin som numera befinner sig i Indien och mer om det kan ni läsa på deras blogg Brasien. Fyndigt namn, fattade inte först. Kvällen bestod sen av bowling med mina finfina vänner och sen lite utgång på det. Söndag: Utslagen, Måndag: Utslagen.

Jag vet inte om jag tycker att min levnadsstil är överbra eller bara hemsk. Men jag älskar det.



Nu ska jag minsann jobba!


RSS 2.0