dålig tenta till dålig andedräkt.

Vet ni? Nästa gång jag träffar min lärare så tänker jag stoppa upp den där tentan där solen aldrig skiner på honom. Inte för att det inte gick bra, jag tror att jag klarade den... Men det var de absolut mest ointressanta och irrelevanta frågor någonsin, om detaljerna som han inte ens har pratat om. Ja, dessa gör vi 10-poängs frågor om så vi kan vara helt säkra på att precis alla sitter där och känner sig osäkra och besvikna på sina kunskaper. Superirriterande.

Okej, nu lägger vi det här bakom oss! Efter tentan samlades några från klassen upp på ett ställe som heter Basement som hade stora öl för 32 kr (!!!!), klagade lite och skrattade mycket. När det stängde drog vi vidare till Golden där vi åt nachos och hade hur trevligt som helst innan det närmade sig stängning och jag slirade hem. Trevlig kväll!

Idag känner jag mig mindre trevlig. Har drömt om läsk och juice hela natten - som jag hinkat i mig! Vaknade helt torr i munnen och drack en liter juice. Nu är jag bara trött och missnöjd över att jag inte kunde sova längre än till tio. Men så går det när man har hungriga kattungar. Tur att de är söta. Det är fredag och jag har ingen aning om vad jag ska pyssla med idag. Konstigt att det känns så tomt när man inte längre har en tenta att plugga till. Ska försöka njuta av det och göra så lite som möjligt!





it's not the fall that hurts.

Attans, nu kände jag mig alldeles för pretto i lockat hår. Jag menar, vem lockar håret inför tentamen? Låter som något en ytlig dåre skulle lägga energi på. Vi ägnar en kvart åt att sätta upp det istället! That makes perfect sence!

 

Tjaa, om det nu skulle skita sig på tentan så blir det i alla fall ett snyggt fall!


Tentadag!

Ja, det är dags! Känns som att jag andats tenta hela veckan och nu när det är väl är dags så känner jag mig oroväckande lugn och förberedd. Typiskt mig att jag ska känna mig panikslagen över att jag är lugn! Men det är ju gärna när man känner såhär som helt obegripliga frågor kommer och jag har säkert pluggat på helt fel saker.

Inte så mycket att göra åt det nu! Har ägnat en halvtimme åt att fixa mitt hår. Thank God liksom, man kan ju inte skriva tenta i ful frisyr. Vem lägger energi på att plugga in det sista innan tentan? Låter ju idiotiskt.


panikplugg och youtubelektioner.

Imorgon är det tentadags! Det är därför jag sitter och panikpluggar nu samtidigt som jag förbannar mig själv över att jag inte började tidigare. Okej, nu kunde jag ju faktiskt inte hjälpa att jag blev sjuk förra veckan men ärligt talat så har jag tre sidors anteckningar från de senaste 3 veckorna ungefär. Har helt enkelt inte brukat allvar och det biter såklart mig i rumpan nu. Inte det att jag inte tror att jag kommer klara det, för det gör jag säkert. Den inställningen måste man ha. Det jag stör mig mest på är att det panikpluggas in vilket innebär att jag kommer ha glömt allt jag lär mig nu tills nästa vecka och detta är grejer jag vill komma ihåg! Börja plugga i tid, kvinna! Det är ju faktiskt bara för din egen skull som du sysslar med det här!

Nä, nu ska jag fortsätta knarka vitaminer och titta på youtubelektioner. Varför har jag aldrig fattat det innan? Det är ju sjukt smidigt och pedagogiskt för oss som har koncentrationsförmåga "fiskmås".


vintern suger musten ur mig.

Min morgon började med att jag inte alls ville upp, inte alls! Väl uppe så skulle jag sätta på kaffe men då får jag reda på att vi inte har någon mjölk hemma och det kändes som att världen rasade samman. Det vettigaste hade kanske varit att tänkta "Jaha, då går jag väl de där 100 metrarna till affären och köper mig lite mjölk" men nej, detta var alltså katastrof. Eller är! Hade det varit en solig sommardag hade det inte varit fullt lika motigt för då hade jag ju kunnat springa över i nattlinnet om jag förmått mig men det är bara det att nu vet jag att jag måste byta om och klä på mig upp över öronen för att inte frysa ihjäl. Det har nämligen snöat i natt och gör fortfarande det. My spirit is gone!

Har tyckt att folk som tjatar om vår och sommar har varit lite dryga, tänkt "Amen vadå, det kommer ju snart och det är inte lönt att gå och längta. Det lider du bara av." - Lite mer försökt njuta av nuet. Men det är fan slut på det nu. Här ska det gnällas! Jag vill ha tunna skor och lätta jackor, klänningar med bara ben, solglasögon, grillning i trädgården, parkfester, uteserveringar, festivaler och kanske till och med ett dopp vid bryggan. JAG VILL HA DET NU! Det är ta mig tusan inte mänskligt att man ska behöva leva såhär.


it's been a long time since I had some fun.

Åårh, pallar inte plugga mer! Tar mycket hellre bilder på mig själv i webkameran där jag ser ut som en cool DJ.

Jaa, det låter bra! Det låter coolt!

Släng er i väggen, Rebecca & Fiona! Nu är det jag som är the luminary one!

 

Nej, nu skäms jag lite över mig själv. Ska titta youtubeklipp om DNA-processer istället och bruka lite allvar. Som min lärare konstaterade, skämt å sido: det finns många klipp på Youtube.


monday mornin!

Usch, sov jättedåligt inatt. Hostade massa och när man väl somnade så vaknade man snart av en kall kattnos i munnen eller en tass i ögat. Kattungar är jättegulligt! ... men på nätterna längtar jag mest tills de är typ tio år, tjocka och superlata.. Skönt det kommer bli!

Ja, det var ju synd att du sov så dåligt Erika, speciellt när du var tvungen att gå upp klockan 7 för att tvätta! Duktigt av dig i alla fall att du sammanfattat hela din delkurs och att du åt en så stadig frukost. Nu är det dags att hämta tvätten, sen första Yoga-passet på över en vecka och efter det är det bara att pallra sig till skolan och plugga sönder. Tenta på torsdag. Whoopdido!


Kakan och Julia

En sak som jag också stört mig jävligt mycket på:

 

Det snackas inte tillräckligt om det här. Detta är ett samhällsproblem!


pizza och distanslektion.

Nu tänkte jag äntligen bruka allvar med mina studier igen och spendera resten av kvällen framför lektion 2 i Etik och Ledarskap. Är sådär taggad måste jag säga... Söndagkvällen brukar kunna fyllas av så mycket trevligare saker. Men måste man så måste man! Har laddat upp med godis och mineralvatten så det ska nog gå vägen.

Idag har vi städat hela lägenheten och det är så jävla gött. Har ätit varit på V.E.S.P.A. med "svärföräldrarna" och för er som inte redan visste det så har de de godaste pizzorna i Malmö! Restaurangen alltså, inte Jens föräldrar.

Då sätter vi igång. Ha en trevlig söndagkväll!

Mysigt vardagsrum! Den långa larven i soffan är min sambo och tavlorna på väggarna ska jag snart fixa.

En såhär flott blomma fick jag idag. Tänkte ej ta död på den med en gång!

Såhär ser mitt sminkbord ut! Ja, det är nästan lika nytt för mig som för er! Har inte sett det på flera månader under all skit och jag hade glömt hur tjusigt det kan vara!

Hej säger min solkatt!


god middag, god middag, god kväll.

Goda nyheter! Börjar äntligen bli människa! Ofta man ligger inne fyra hela dagar i förkylning? Jens blev också jättedålig i onsdags så vi har alltså legat tre hela dagar och varit miserabla båda två. Sjukt irriterande! Jag menar, när man är sjuk så ska man ju få lov att använda sin sambo som slav som ska puffa upp kudden till en, koka te, laga mat, mata en, tugga till en, svälja och gå på toa åt en. Men nu var båda lika dåliga och absolut lika gnälliga och ingen kokade te till någon. I Torsdags åt vi i princip ingenting förrän vid sju då Jens äntligen tog tag i det och gjorde en ganska så äcklig pasta som vi kämpade i oss. Så nu förstår ni vilket helvete vi haft!

Men nu har det då vänt, febern är borta och det enda som fortfarande bråkar är hostan. Men jag hostar i alla fall inte blodigt slem längre och vill inte dö av varje rossel så det är ändå okej. Det roliga är ändå att när jag började detta stycket så tänkte jag skriva att jag skulle sluta gnälla för det har varit lite mycket sånt på sistone men det gick ju inget vidare! Blev nästan gnälligare än innan!

Provar igen!

Idag vaknade vi pigga och glada, typ, och började med en riktig brakfrukost innan vi smet till systemet och handlade vin. Ikväll ska vi till Anna och äta lasagne och ha det trevligt och det ska faktiskt bli så jävla gött att spendera kvällen med lite andra människor. Börjar krypa lite på varandra nu! Skönt att det är lördag!

Jahapp.. Inte ok!

 

Ni vet uttrycket "Det ser ut som att du sålt smöret och tappat pengarna!"? Jens har modifierat det lite:
"Vad är det? Det ser ut som att du tappat smöret innan du hann sälja det!" Ha-ha, han är så dum.

dunderkur.

Mår redan mycket bättre! Vet inte om det har att göra med den oerhörda mängd panodil jag har proppat i mig eller om det faktiskt bara var så att jag fick en hård smäll istället för tio små. Det hade varit så himla fort om det var så eller om det ens kan vara så. Nu dricker vi whiskey och det hjälper faktiskt! Och gör mig på bättre humör så jag kunde faktiskt inte önskat mig en bättre medicin.

Ja, det var väl egentligen bara det jag ville säga. Imorgon ska jag förhoppningsvis till skolan, har inte råd att missa mer nu!

mina godingar.


århundradets förkylning.

Var hos läkaren igår och han tyckte inte alls att jag hade halsfluss utan bara har en riktigt förjävlig förkylning ändå. Tji fick jag! Det är ju inte som att halsont är bra nog, nä, hostar man är det "bara" förkylning även om det är det som gör att jag bokstavligt talat vill skära halsen av mig. Har aldrig varit med om såhär illa! 39 graders feber, ont i hela kroppen, denna smärta i halsen och då hostan med tillhörande nysningar. Gaser har jag också men jag tror nog mer att det har att göra med att jag åt kött häromdagen. Kanske mitt höga bruk av diverse mediciner också.. Det är som att några högre makter verkligen tar ut all sin ilska på mig och det kunde inte ha kommit olägligare då Jens var tvungen att stanna kvar på jobbet hela natten och inte kunde vara hemma och ta hand om mig dvs en av mina värsta mardrömmar slog in - Att behöva vara ensam när man är så sjuk. Låg bara och grät, grät och grät så synd det var om mig. Det är sant!

Vill däremot ge min man cred till tusen som först kom hem med glass och soppa på lunchen till mig och sen körde från jobbet igen vid fem för att hjälpa mig till läkaren. Svär jag var som ett kolli! Men så fin han är, va! Nu är han hemma, kom hem vid sju, men kan inte ta hand om mig för det då han töntigt nog måste sova lite, han också. Min feber har gått ner lite och jag dricker proviva, halsen är inte bättre men jag gråter inte i alla fall.

Ja, detta är då mitt kvalitativa inlägg, fyllt med intressant information om mitt tillstånd. Har fått sudda ungefär varje ord för att jag skriver fel hela tiden. Sjukt irriterande. Sluta skriva då. Sluta. Sluta! Titta på "Sjunde Himlen" istället så att du känner att du är bland folk som är i samma state of mind som du är. Hjärndött.

Denna bild gör mig i alla fall hemskt glad. Lucy tar ton!


arma mig.

Jag har en innebrännare på armen. Det är nog första gången jag har det för övrigt. Jag fann den igår och var nästan lite fascinerad av dess utbuktighet och tänkte att det kanske var en cysta eller liknande men nej, det är nog en finne. Jag berättade om den för Jens och visade och han sa "Ah, det är väl bara att klämma!" sen greppade han tag om den och tryckte för allt vad han var värd. Det gick sådär och jag skrek. Idag känns den infekterad och ser illavarslande röd ut. Smärta.

Jahopp, tänkte bara att det kunde vara kul att veta.


halsfluss.

Har goda och dåliga nyheter!

Den goda nyheten är att jag inte är förkyld! Så det behöver vi inte oroa oss för. Den dåliga är att jag har halsfluss och det är a pain in the butt-behind! Nej, det är inte sant för det är halsen jag har ont i. Jätte-jätte-jätteont i halsen och jag är så missnöjd då vi har tenta nästa vecka och har en föreläsning att titta på till den andre kursen. Fattar inte hur jag ska orka! Tänker helt enkelt skita i det ett par timmar i alla fall tills jag känner mig riktigt manad, tills dess så ska jag inte göra ett endaste dugg.

Gårkvällen var i alla fall hemskt fin. Fick sitta med klänningen uppknäppt så mätt jag var!



D-kupa

Nu har min plutti kommit hem. Utan blommor. Men med ett glatt humör och det är ju faktiskt mycket trevligare!



Nu ger den till och med mig sillisar! Bra webkamera.


hostar och försöker vara söt.

Nu har jag gjort mig lite pretty inför ikväll. Man vill ju göra sig till! Snart kommer min valentin hem och har han inga blommor med sig så kan han gå igen!

Närå, det tycker jag inte alls att han kan. Är inte fullt så materiell, typ! Men hungrig börjar jag bli och det ska bli så in i bombens gott med mat om en och en halv timme, då vi har bord då! Fast jag längtar nog lika mycket efter att komma hem igen, hoppa i mjukiskläder och käka gelehjärtan. Åh, vad jag gillar denna dag! Trots att jag faktiskt mår riktigt bajs, det vill jag få poängtera. Knarkar hostmedicin och smärtstillande så att det står härliga till! En skruttig förkylning ska inte få förstöra för mig.

Jag vet att ni nu tänker: "hur kan hon ser så fräsh ut om hon är sjuk?"

Jag vet! Tänkte det med men denna webkamera gör UNDER mot alla skönhetsfläckar! Ser till och med ut som att mina naglar är välvårdade. Amazin.


Alla hjärtans dag

Ja, idag är det hjärtedagen! Tycker evigt synd om alla bittra stackare som hatar dagen istället för att bara låta det vara en dag där man ger lite extra kärlek. Att man borde ge kärlek varje dag är en självklarhet för många men det håller inte för mig, det finns alltid lite mer att ge och inte orkar man uppvakta varandra precis varje dag! Att det skulle vara en dag som bara handlar om att konsumera är också skitsnack för det måste man verkligen inte göra om. Sen tror jag det är många som kanske glömmer bort det här med kärlek lite mitt bland jobb, skola och allt annat och får idag en chans att komma ihåg. Ser verkligen inte felet i det! Har man ingen special one så kan man göra som jag gjorde förra året, när jag och en fin vän satte oss på en restaurang och åt middag tillsammans och pratade skit om våra ex, och när klockan närmade sig elva satt vi plötsligt sex stycken singlar kring bordet och hade hur kärleksfullt och fint som helst! Vad jag försöker säga är att det blir vad man gör det till!

Iår blir jag uppvaktad för första gången i mitt liv! Sånär som på någon lapp på mellanstadiet.. Ändå fint. Vi började dagen med pannkaksfrukost och gos, eller ja, jag började dagen vid fem med extrem halsont och katter överallt. Ikväll har Jens bokat bord på Elyssé där vi ska sitta och svärma. Har längtat efter detta!


Gräddade pannkakor till min goding!


Min helg!

I fredags var det först labb i vanlig ordning sen mötte jag upp Andréa som är hemma om från världen, och Maria. Åt thaibox som faktiskt är ganska otäckt och pratade en massa strunt. Sen en runda till gymmet där det först blev lite styrka och sen gav jag mig på Afroaerobic. Alltså så himla roligt! Kändes som att jag var en storrumpad afrobabe i en musikvideo och sen hör det inte till saken om det såg ut som det eller ej, kul var det i alla fall!

Väl hemma så blev jag bjuden på middag av min kärlek och Martin, hans kärlek, som smakade alldeles utmärkt (maten alltså, inte Martin.) och innan vi visste ordet av så var vi påväg till fest hos Karolina med lite nya människor och vin. Kvällen avslutades på kära KB där jag snurrade runt med Jens på dansgolvet och hade så förbannat roligt. Helt bananas!

Åh, måste berätta om en liten fin grej som hände. Mitt i en av våra valsar så råkade Jens veva till en killes öl så att han tappade ut den. Istället för att bli putt och låta det bli otrevlig stämning så drog vi med honom till baren direkt och köpte en öl till honom. Så glad han blev! När vi sen skulle gå hem så skulle vi bara ta ut pengar till falafel men kortet gick till vår stora besvikelse inte igenom men bredvid oss råkade ölkillen stå och utan att tveka gav han Jens en 50 lapp och sa: En öl mot falafel! Detta gjorde typ min kväll! Trevlighet i sin renaste form! Tänk om alla hade gjort så alltid istället för att bitcha och knuffas som annars är rätt populärt på dansgolvet.

lördagen vaknade jag med jacka, skor och resten av kläderna bredvid sängen och man kunde konstatera att jag minst sagt var utpumpad när jag kom hem. Till en början var jag oförskämt pigg, vi gick och handlade ett kilo pommes och gillade livet. Runt ett så slog den luriga baksmällan till som om den verkligen hatade mig. Hela dagen gick åt självömkan och ont precis över allt så kvällen fick bestå av ost och kex, serier och kollaps.

Idag har jag städat. Och är sjuk och har träningsvärk så jag blir andfådd av att böja mig ner. Sjukt exhausting. Nu känner jag att jag skrivit alldeles för långt så vi skiter helt enkelt i resten.


Gaga!




I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way






Hallonpaj!

Hade en liten fotosession med mig själv för jag känner mig så himla fin idag! Kallar den: Hallonpaj då min tröja ser ut som hallon och dessutom så spräckte jag precis mina byxor och det påminner mig om paj. Caution: Wide Load!





Den här hade jag ändå kunnat tänka mig att ha som CV-bild. Hade funkat!


söt-nörd!

 

Tjejen som säger "åååh, jag fattar!" till ungefär allt jag kläcker ur mig, och verkligen gör det!

En dag ska vi bo i samma stad! Eller i alla fall samma län igen.


när man känner sig dum över att man kände sig ledsen över att man kände sig ensam..

Ja, vadå major dipp igår? Efter det inlägget lade jag mig i fosterställning och grät så att jag tjöt i ungefär fem minuter innan jag kände att jag faktiskt höll med mig själv. Detta var ju bara bananas! Jag blaskade av ansiktet med kallt vatten, ett tappert försök att täcka den rödflammigheten man får efter man gråtit och sen stack jag och tränade. Efter en timme pilates och en omgång på crosstrainern (som jag för övrigt älskar för man kan få peppande sms av sin syster samtidigt utan att man måste sluta springa för att läsa och svara) så mådde jag avsevärt mycket bättre och impulsbokade klipptid som om jag aldrig gjort annat.

En timme senare satt jag och försökte deala med min frisörskräck samtidigt som jag hade huvudet i ett fat. Men alltså, jag har ju inget att vara rädd för! Inte alla frisörer kontrar min ängslighet med "Vill du bli klippt eller inte??!" utan den här tjejen var så himla duktig, tog bara precis topparna och uppmuntrade mig att boka en ny tid om jag ville ha något mer radikalt. Kanske! Blondinerika må ske? Jens tyckte, omtänksamt, att jag skulle färga håret mörkt och ha ljusa slingor i det men då fick jag hota med att göra slut. Vi borde göra slut på alla som fortfarande har den frisyren! Not. Fashion.

Nä, men absolut att man får ha dåliga dagar och tycka synd om sig själv ibland. Men sen får man också ha lite självdistans och fatta när det verkligen bara är patetiskt. När man bara sätter käppar i sitt eget hjul.. Det blir ju ett moment 22 där man gråter över att man blir ledsen sen blir man ledsen för att man gråter and so on. Leder ingenvart alls.

Nu ska jag äta upp min gröt, göra mig klar och smita till skolan. Ha en trevlig dag!


Lite nymornad, lite bättre humör och ändå lite fräsch i håret.

Jens undrade förresten varför jag börjat sova med nattlinne på och jag svarade att det var för att jag kände mig uppsvullen. Men i hemlighet så är det för att jag känner mig ganska söt i det!


att känna sig ensam när man inte är det.

Vaknade på helt fel sida idag. Det känns tungt och tråkigt och jag är bara helt matt, som i en dimma. Min ultrakeliga, nykastrerade katt tassar omkring mig, purrar och jamar men jag blir nästan irriterad och känner för att säga åt honom att låta mig va. Det får jag dåligt samvete för. Han känner väl antagligen bara av att jag är lite orolig, som katter kan göra ibland och vill "trösta" för så känns det i alla fall, är säker på att andra kattägare känner igen sig. Hur som helst så är det onödigt att ha dåligt samvete för då han pratar kattspråk, inte svenska. Dessutom är det ju faktiskt honom det är synd om - Här sitter jag i all min kvinnlighet och han har förlorat hela sin mandom. Vilket i och för sig är en bra grej för antagligen hade han nog våldfört sig på sin syster tids nog annars och det är ju inte så fräscht.

Vet inte vad det är med mig.. Känner mig ensam och uttråkad. Och det är ju också jävligt onödigt då jag inte är ensam egentligen och har hur mycket som helst att göra men det hjälper liksom inte. Det är ju inte den sortens ensamhet jag känner, att inte ha en massa folk runt om omkring sig kan vara rätt skönt. Men den där när man känner sig missförstådd och ängslig och även om jag har massor att göra så finns det inget jag vill göra.

Ärligt, hör ni på mig? Alltså att prata av sig i all ära, att känna sig ledsen får man göra. Men någon måtta får det ju vara! Började själv precis fatta att jag får sluta tycka så synd om mig själv och ta tag i mig själv istället. Sticka och träna, plugga lite och ikväll ska jag ju laga hur god mat som helst - Ugnspannkaka!

Självömkan är så meningslöst. Speciellt eftersom att jag antagligen kommer påbörja "roliga veckan" imorgon och att det förklarar detta patetiska state of mind, om ni förstår. Då kommer jag som vanligt att känna mig jävligt dum. Just nu är det bara svårt att koppla bort känslan av att jag vill vara långt, långt härifrån.


fortsättning tandvärk.

Tänkte att vi skulle följa upp mitt tandvärksdrama! Har ni varit hos tandis igen och ställt mig vid en gigantisk maskin som skulle rotera kring mitt fastspända huvud samtidigt som jag hade en plastskena i munnen. Kände mig mycket utsatt! Även denna tandläkare konstaterade att jag ska dra ur tanden men lade även till att vi får se om hon måste skära eller inte då den nog sitter rätt hårt. Sen log hon! Snällt i och för sig, inget hånleende, men mer sådär som att hon precis berättat om sin semester. Uppspärrade skräckslagna ögon hade passat bättre för det hade jag.

Nej, men det ska nog gå bra sålänge inflammationen lagt sig för annars kommer smärtan vara så intensiv att jag kommer att be om döden. Ah, hör ni hur jag jagar upp mig själv? Jättedumt! Haha, kom förresten och tänka på hur Jens övertalade mig att gå till tandläkaren till sist. Med meningen:
- Nähä, då blir det ingen bowling för dig på lördag då! Det var ju synd!
Hur gammal är jag egentligen? Helt ärligt!

En sak som är riktigt nice är att jag, för ett par månader sen, tecknade tandfriskvårdsförsäkring (amen så heter det väl inte?) av en slump. Och det vill jag säga var en jävla tur för annars hade det här dramat redan legat på ett fyrsiffrigt belopp! Tänk på det om ni inte har det! Eller hoppas på att ni inte får någon inflammerad skittand.



tandvärk!

Alltså idag är det så synd om mig att det knappt är sant. Har haft sån fruktansvärd tandvärk ett par dagar men trodde bara att det var den sista visdomstanden som bråkade lite med mig. Imorse gjorde det dock så ont att jag inte visste vart jag skulle bli av. Jens sa redan igår att jag måste ringa tandläkaren och få den utdragen annars kan den bli inflammerad men vet ni, då skrattade jag åt honom! Pratade med Maria om det senare och vi båda skrockade åt honom - Vilken dåre! För lite tandvärk!

Ja, behöver ju kanske inte nämna hur dum jag känner mig nu och för han hade ju precis rätt. Den var mycket riktigt jävligt inflammerad och har redan tid för utdragning. För att göra det bättre nu så sköljde hon med saltlösning... Jag har ingen aning om hur hon gjorde men på något sätt så lyckades hon göra det mer smärtsamt för min stackars mun än jag någonsing trodde var möjligt. Tårarna bara sprutade!

Nu ligger jag i soffan och hulkar, tittar på tv och önskar att jag kunde äta något. Jag vill ha pommes. Har inget bra avslut på detta patetiska inlägg, för så synd är det om mig.


10 månader.

Oj, nu känner jag mig lite dum för jag glömde nämna två väldigt viktiga saker som jag gillar med denna tisdag.

1. Det är 1:e Februari! Vilket innebär att vi är ett steg närmare Juni.
2. Jag och Jens har varit tillsammans i 10 månader!

 

Har haft en fantastisk kväll! Blev bjuden på lax med getost och tomat som bakats i ugn med klyftpotatis och ett litet glas vin uppföljt med fler glas vin (vi gillar vin) och alfapet. Nu sitter vi och lyssnar på zigenarpunk och hittar på nya ord med Lindemans och naturgodis. Vi har kommit fram till att alla dessa musikgenrer är helt överflödiga. Det räcker med glad musik och ledsen musik och är man både och, ja då spelar man helt enkelt glasen musik. Makes sense! Slut på svårdefinierade band. Dock, så får jag ju ändra vad jag skrev innan - Vi lyssnar alltså just nu på glad musik!


Min kärlek, stöttepelare och bästa vän. Är alltid sig själv, dömer ingen och kompletterar mina andra dåliga sidor. Det finns ingen som tar mina fasoner bättre och som så rakt igenom acceptarar mig som den jag är och dessutom älskar mig för det! Och som varje dag anstränger sig för att göra det klart för mig även om jag har så jävla svårt för att förstå det ibland. Känns så himla underbart och pirrigt. Min man! Jag är så stolt!


5 saker jag gillar en tisdag:

* Att vakna med en spinnande katt på ena sidan, en på magen och en karl på andra sidan. (ps. Gillar inte faktumet att han inte kan spinna. Tråkigt.)
* Gå upp klockan sju.
* Britney Spears nya låt.
* Kaffe.
* Träningsvärk.

 

Ogillar:
* När katterna börjar bita i tårna.
* Att Jens inte spinner, som sagt.
* Illamåendet efter 5 koppar kaffe.
* Skola - fast bara idag. Mycket omotiverad.
* Träningsvärk.

RSS 2.0