BLOGGPAUS

Nää, hörrni! Nu tar jag mig en BLOGGPAUS. Det vill säga att jag inte tänker känna mig dum över att jag inte orkar blogga just för att jag har PAUS. Jag vet inte hur länge! Kanske bara en vecka eller två dagar. Kanske längre. Ingen vet. Tänkte kanske börja med twitter - I'll let you know.

När jag återvänder så kommer det vara med bravur. Kommer försöka göra den lille bloggen bättre och trevligare för vet ni? Jag är så evinnerligt trött på alla tråkbloggar som berättar om vad för man äter till frukost.  Vi är ju redan överrens om att ingen bryr sig! Jag är dessutom rejält uttråkad i denna vintersörja så man har inget att skriva om ändå. Man måste ha en NISCH!

Ska fundera på detta. Tills dess får ni komma in och åter igen de denna bild. Hoppas att det får er på gott humör för jag sittdansar på födelsedagsfest i Tomelilla - där jag faktiskt hade jävligt roligt. JA! DET ÄR SANT! Okej, det är kanske ingen skräll att jag hade roligt hos Frida för det var med gamla kompisar och ett himla drag men det var mitt besök på Celtic-baren, den enda lokala baren i Tomelilla, efteråt som förvånar. Och som om inte det vore nog så följde jag med på efterfest med riktigt sköna människor och hade supertrevlig. Fick dödat lite tråkiga fördomar man har om den lilla hålan. Det är hjärtligt och fint där! Lite tråkiga åsikter har de ju men det är för att de inte vet bättre... Jag lär flytta tillbaka till Tomelilla när jag blir äldre. Jag är en av dem som gör det!

Nä, nu snackar jag för mycket ju. Det var ju BLOGGPAUS som gällde!

Och bilden var det ja! Här!

Sittdansa är så sjukt bekvämt och awesome på alla vis.

 

Tills nästa gång: Ta hand om er och klä er varmt.


RSS 2.0