I wanna be a humanbeing not a humandoing.

Jag har för mig att jag kanske har skrivit det här förut men det tåls att påminna er om det. Gick precis från bussen hem och kände mig oerhört låg och fredagskänslan var helt obefintlig. Kan ha att göra med att jag nyss åkt ett fullknökat tåg efter en stressig jobbdag, hade suttit och läst en sorglig bit av boken och lyssnade på Sigur Rós. Inget av det här är deppigt men det är mitt tillfälliga humör vi snackar om. Så satte jag igång den här gamla biten och fylldes snabbt av dansglädje och fredagskänsla. Det finns faktiskt, helt ärligt, ingen låt som gör mig gladare än denna.

Så sätt igång den nu, ignorera att den är gammal och lite fånig. Och ha en väldigt bra fredag!


peripeti!

Igår gjorde jag något ganska livsomvälvande som dock ej är officiellt än därav min hemlighetsfullhet, om det nu råkar finnas ett ord som heter så! Och det är inte att jag läst ut första Twilightboken även om det kunde varit det jag menade för jag har betett mig som en riktig nörd. Jag har till och med gått och läst. Inga olyckor skedde för jag tittade upp med jämna mellanrum som t.ex. när jag gick över vägen. Jag är ju inte dum! Men ändå, jag gick och läste.

Beslutet fattade jag efter att ha läst en sida ur en bok som för övrigt handlar om tankeläsning. Inte alls så hokus pokus som det låter utan rent av det vettigaste jag läst. Hur som helst, citatet som slog runt min värld är inte avancerat på något vis utan rent av så självfallet att du inte kan ignorera det.

Närhelst du gör något som inte fungerar -
sluta med det och gör något annat.

- Milton H Erickson.





vampyrsjuk. igen.

Sist jag var ledig mitt i veckan så var jag så produktiv så att jag aldrig sett på maken, träffade min bästis, lunchade, handlade, fixade i lägenheten and so on och jag lovade mig själv att aldrig mer ligga i sängen till ett och slappa en hel dag för man mår ju jättebra när man hinner fixa grejer. Aldrig att jag trodde att bara veckan efter denna ledig dag, skulle det inträffa ännu en ledig dag där jag istället uppmuntrar mig själv att absolut ligga kvar i sängen. Nu är klockan till och med två och jag har inte gjort ett vettigt dugg - till min stora förtjusning. Jag gör istället något som jag inte alls kan komma ihåg sist jag gjorde. Jag ligger i sängen med en bok som jag är så sjukt inne i att jag får lite ångest bara jag behöver gå och kissa eller känner att det svider i magen av hunger att jag får lösa det med att ta med boken vart jag än går. Som jag har saknat den känslan!

Jag tänker inte berätta vad det är för bokserie jag äntligen börjat med men jag kan avslöja att jag ikväll kommer att låtsas som att Jens är en vampyr och att jag så snabbt som det bara går kommer att ha en biljett till en visning av den senaste filmatiseringen av serien. Purrrr.



på nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd.

Skulle bara säga att jag har det väldigt bra. Jamenar det är fredag och jag är ledig imorgon så det går inte att må dåligt, om det inte hade hänt någon jättetråkigt för då kan jag tänka mig att hade varit ledsen nu. Men nu råkar det vara så att jag har haft en strålande dag! Jobbet gick häpnandsväckande galant och trevligt, kommer hem där min sambos (!!!!) syster med partner sitter och väntar. En öl, en dusch och en kaosrunda i garderoben senare sitter vi på Debaser och äter en fantastisk middag (veg.burgaren där är to-die-for) med ett par drinkar. Nu sitter vi hemma hos oss (!!!!) med lite sällskap och har trevligt. Och jag bara älskar känslan av att kvällen aldrig kan ta slut!

Som ni kanske märkt så har jag ansträngt mig lite extra för att informera om att jag blivit sambo! Och jag vill även berätta att det känns som det bästa som hänt mig och inte alls läskigt eller irriterande. Att benämna honom som min sambo smakar dock fortfarande väldigt konstigt i munnen. Men jag gillar eftersmaken!

 

mitt hjärta.


RSS 2.0