jag tänker bli din personliga terrorist.

Fan vad jag känner mig tråkig idag. Har suttit och försökt göra en ny header hur länge som helst men allt är lika fult som jag tycker att min spegelbild är idag. ALLTSÅ JÄVLIGT FULT.

Har inte duschat sen i Lördags. Alltså över tre dagar sen. Eller oj, får man vara så snuskig på bloggen? Hoppas att ingen tar illa vid sig. Men varför har jag inte gjort det? Jag har hela tiden tänkt att "jag duscha efter jag tränat" men så har jag inte tränat. Så har det blivit straffet liksom. Så sjukt idiotiskt att jag inte finner ord.

Lasse Lindh - En Idiot som jag.

and I climb those walls.

Har sytt på en klänning idag. Till en början var det ett jättefult nattlinne som jag köpte på Erikshjälpen för 15 kronor. Efter stor ansträngning av inte så syvana jag så blev det istället en ganska ful sommarklänning. Som vanligt råkade jag göra den alldeles för kort.

Jag får leva med det. Ni också.



Tegan and Sara - Knife going in.
and I'm feeling it now, and I feel anxious.

blä!

FAN att Mars Volta ska till Roskilde. FAN att man ska jobba och FAN att man inte kommer ha råd. FAN FAN FAN. Detta är det värsta med festivaler: att man inte kan gå på alla. Laakso spelar på peace and love. Deras enda spelning är det sagt. Jag blir så ledsen att jag vill dö.

but she seems to have lost her interest in meat.

Idag tänkte jag inte ens sätta mig vid datorn. Tänkte ha en sån dag där man pysslar klart med allt man borde ha gjort för längesen. Men det fick jag då inte eftersom att jag vaknade med en låt på huvudet som jag sen inte kunde sluta tänka på. Så gick jag i en timme och verkligen längtade efter låten, försökte låta bli datorn, men jag föll för frestelsen. Ironiskt nog heter den "Miss you".


lördagen i bilder!

Träffade trevligt folk på tåget som lovad oss att vi skulle ses på retro sen.
Men det gjorde vi minsann inte! Jag hatar dem lite för det.




Anlände till Mille där vi spexade ett par timmar.


Måns med en hiorpinne.


Gin'n'juice och discokula. Kanonkul!


Oj, som vi spexade!


Sen blev det ungefär så dimmigt som jag ser ut här. Lagom för att dra ut.
På retro drack vi lite öl, hatade en del och dansade mest.
Mycket fin kväll, som sagt!

MMM, GOTT!

Gjorde precis en helt sjukt god spenatlasagne så jag tycker inte det är mer än rätt att ni också kan göra den. HÄR hittade jag receptet. Mycket trevlig sida. Fast jag ändrade lite i det hela (allt som är kursivt) för så funkar jag. Har nog aldrig beställt en pizza från menyn utan ändrar alltid runt så det blir exakt som jag vill ha det. Jobbig egenskap kanske.

Spenatlasagne
för (nog rätt mycket mer än) 4 personer

Ingredienser:
9 lasagneplattor
500 g fryst spenat
500 g keso (hade bara 250 g hemma, funkade bra)
1 burk lätt-créme fraiche (bytade till lättkesella för att höja proteinhalten)
2 brukar svamp (tog färsk svamp istället, typ 12?)
1 gul lök (hackad)
1/2 tsk sambal oelek (snåla inte)
1 vitlöksklyfta
salt
peppar (vit och svart)
1 grönsaksbuljongtärning (tog två!)
lite tomatpuré
soltorkade tomater
riven ost (gärna lite parmesan också)

Tillagning
1. Fräs lök & svamp i lite olja i en stekpanna
2. Blanda i fryst spenat, buljongtärning, creme fraiche och kryddor tills allt är genomvarmt och smakar bra.
3. Varva spenatröran med keso och lasagneplattor, toppa med riven ost.

Tillaga i ugnen i ca 25 min. 175grader.

Man måste ta bild av sin mat om man lägger ut recept. Måste!!

Mmm, halväten och stått framme ett tag. Ser lite ut som dålig avföring!
Men det smakar det inte som minsann!


Servera med pesto! Min hemmalagade helst för den är så #¤(")=%& god.

Haha jag låter som Lotta på Bråkmakargatan som bara skryter om hur grym jag är. Jag kan nog allt i hela världen!!

somliga går i trasiga skor.

Då har man precis varit ute på lite ärendegörande med Marioni. Jag råkade hitta hur mycket som helst på röda korset som jag ska sy vid och vips har man prima sommarkläder! Dessutom köpte vi lite skor på Bo Ohlsson av alla ställen. Men de hade extrapris på såna perfekta sommartygskor, 99 kronor! Jag köpte två! Det är ju sånt som går åt. Dessutom får jag inte använda mina smutsiga och trasiga tygskor för mamma längre för hon skäms för mig då. Så jag ska lägga dem i en påse i garderoben och ljuga för mamma och säga att jag slängt dem. Så blir hon glad.

Ja, jag vet. Jag är 20 år snart och borde få bestämma själv om jag ska ha trasiga skor eller inte. Men ja, nej det får jag inte. Hon blir så rysligt besviken när hon ser dem på mina fötter och suckar ljudligt. Vi har haft mycket bråk över mina skor.

När jag flyttar hemifrån ska jag minsann ha trasiga skor på mig hela tiden!!!



this it the real truth about me.

Sitter och lyssnar på Miss Li och deklarerar. Får en sån härlig bitch-känsla av att lyssna på henne. En sån "jag-tar-endast-skit-så-att-jag-sen-kan-ge-den-till-dig-annars-inte-känsla", ni vet exakt vad jag menar. Jag älskar "leave my man alone" för jag bara känner att den är en sån knasig svartsjuka som man upplever ibland men som verkligen inte är helt frisk. Vi något tillfälle kan man uppfatta det som hon hotar kvinnan, som hon tror försöker sno hennes man, till livet. Jag känner väl helt enkelt att jag kan identifiera mig med låtarna.


Kanske mest Ba ba ba. Men jag vet inte än.

du är så söt så att jag får hål i tänderna.

Jag tror att jag har hål i tänderna.  Har ont som fan i alla fall.

Är nästan till 99% säker på att det är för att jag ätit så mycket godis på sistone och inte är lika noga med att borsta tänderna som jag varit när jag var yngre. Ja, jag tror att det kan bero på det i alla fall.

Hur som helst. Imorgon ska jag beställa tid hos tandläkaren. Man får väl gratis tandvård tills det att man fyller 20? Känns väldigt segt att betala för en liten koll bara. Men jag ska nog börja sköta gaddarna lite bättre.


jag vill ha juni.

Alltså herregud. Jag längtar helt sjukt mycket!


Snart är det Juni!!

över tusen dansgolv.

Den här pojken är hur bra som helst.



helgen i ett nötskal.

Helgen är slut! Eller inte helt för Söndag är ju också helg men det känns som att det är slut nu. Den bara sprang ifrån mig. Fredagkväll spenderades hos Andréa på middag men bara en liten stund för sen var det dags för mig och Marioni att åka hem igen för vi skulle upp tidigt. Åka hem och sova tidigt på en Fredag, upp tidigt Lördagmorgon. Låter som svordomar i mina öron.

Men så får det bli när man ska skriva högskoleprovet. Jag tycker faktiskt att det var ganska mysigt att göra. Tur att Maria var med för annars hade et varit fruktansvärt tråkigt men nu var det mest trevligt. Och hur gick det då? Jag vet ärligt talat inte. Men trevligt var det.


Igår då? När jag kom hem från provet så var jag så slutkörd att jag bara låg på min säng och grät i tre kvart och tyckte mest synd om mig själv i hela världen. Bara ett litet återfall i självömkansträsket.. Men jag tog mig ur det med hjälp av att jag fick ett "lägg av" sen kände jag inte för att vara sur längre.

Så jag gjorde mig i ordning och satte mig på tåget till Malmö tillsammans med Maria. Tog oss till förfest hos Mille innan vi åkte till Retro och dansade hela natten till indiepop. Ruskigt trevlig kväll! Lätt värt att må så kass att man vill dö idag.

en fix idé.

Det är lustigt med mig och min näsa ibland.

Kan tycka att en bild är hur fin som helst på mig länge innan jag bara plötsligt ser min näsa. Sen ser jag inget annat än min näsa. JÄVLAR VAD STOR DEN ÄR. Men den är ju inte så stor egentligen. En normalnäsa.

För att ta ett exempel: Denna bild tyckte jag så mycket om att den till och med fick vara i headern. Men nu? NÄSA! Jag ser inget annat än en näsa när jag tittar på bilden. Det kan man tyckar är lite synd ibland. Och jag måste ändra bild i headern.



ÄSCH!

blue lights.

Hello
I'm neurotic
Creating problems that don't exist
Don't believe me when I say it's alright.




I'm fine.

one of those days.

Idag har inte lust för någonting.



Tur är att jag ska på middag hos en som snart är födelsedagsgris och synd är att man ska upp tidigt imorgon. Annars hade jag velat supa skallen av mig totalt. Japp, one of those days.

Vill ni höra på något fint så lyssna på Kate Havnevik.

skinny love.

Istället för att plugga till högskoleprovet imorgon så har jag ritat och målat hela dagen. Kan liksom inte bli distraherad på något annat sätt. Det är fan fredag idag och jag borde vara jätteglad men jag är verkligen allt annat än glad. Men vet ni vad? Det är inte ett dugg synd om mig. Jag är expert på att tycka det är det, alltid. Men det är det inte. Självömkan är SÅ 2008.


Ja, jo. Jag vet benen blev lite väl smala där.

äsch.

Nu har jag precis ringt apoteket och beställt en kräm för skitmycket pengar som ska ta bort ärret efter mitt brännmärke. Så kan man inte se ut för resten av livet. Tänk så försvinner det inte? Jag är lite ledsen över bland annat det just nu.

att vakna på fel sida.

Vaknade helt utvilad och anade ugglor i mossen. Varför är jag utvilad? Tittar på klockan och ser att den är 12. Känner mig sämst i världen och går upp för att göra frukost. Det tar mig ungefär en kvart innan jag tittar på en klocka igen och då är den plötsligt lite över tio. Det är nu jag börjar tro att det är någon jävel som vill mig illa så jag klampar upp till pappa och undrar vad fan. Men han hade inte gjort något, julia hade inte gjort något. Ingen hade gjort något. Det var då jag fick dra slutsatsen att det var mig det var fel på. Jag är dum i huvudet.


Sen dess har jag bara gått och varit irriterad. Känner mig kass och arg på alla. Jag har redan gått händelserna i förväg, det gjorde jag redan igårkväll vilket gjorde att jag verkligen grät mig till sömns (kan ha berott lite på trötthet också). Jag är dock rädd att om det är så som jag förutspått så kommer jag oerhört otrevlig. Jag kommer inte ha några problem med att ställa till med rabalder. För sanningen är att jag är så evinnerligt trött på allt.

 

Men när man känner sig såhär illa till mods så är man också expert på att se det mest fasansfulla en situation kan uppbringa. Slappna av Erika. Slappna av!


Nej, jag kan inte slappna av.

let her go hoe.

Å andra sidan har jag aldrig kunnat låta bli att pilla på gamla sår.



ten minutes to take off.

Nu var jag precis och hämtade mina föräldrar på flygplatsen så det är inte längre FF här hemma. SYND! Men ändå skönt att ha någon som tjatar på en med jämna mellanrum och som utbrister "jaha, här är ju lika stökigt som vanligt" det första de säger. De är experter på att få en att känna sig uppskattad!!

Men det var inte det jag skulle prata om alls. Det var flygplatser. Det är något speciellt med dem som gör mig fruktansvärt emotional. Jag kände mig helt förstörd hela den timmen jag väntade på det försenade planet. Folk som möttes upp och var så glada att träffa varandra, folk som kom ut ensamma och tittade efter folk att mötas upp med men inte blev uppmötta. Jag satt och grät i en hörna hur länge som helst.

Ja, det var bara det jag ville säga. Det lät mycket bättre när jag planerade detta inlägg i bilen.


aldrig mer potatismos.

Ni undrar kanske varför jag hade en liten scarf på mig helt plötsligt. Nähä? Ni gjorde inte det.
Det brukar jag i alla fall inte ha.



Jo, här ser vi då att mitt lilla potatismosbrännmärke har börjat se ut som en elakartad hudsjukdom. Bilden gör inte rättvisa då blixten tog bort en del av den röda färgen. Man tappar fan aptiten så äckligt det ser ut. Så jag tänkte skona glada festmänniskor och tog en scarf på för att inte förstöra deras kväll.

Annars är det ju rätt hardcore med ett ärr ... av potatismos.

Helt OSLAGBAR konsert!

Hives, AHR the Hives! En sån konsert har jag saknat. En sån man bara dansar precis hela tiden, ALLA dansar precis hela tiden och svetten rinner på hela kroppen. Jag hade så fantastiskt kul hela tiden!

Började långt fram, för långt fram för det gick inte att röra sig överhuvudtaget och jag blev snabbt av med alla. Där kämpade jag tappert ett par låtar tills jag tog förnuftet till fånga och tryckte mig bak ett par meter. Där fann jag mig i den värsta moshen och där hittar jag också Andréa och Julia. SHIT vad jag blev trött! Men det bästa var att man verkligen inte ville sluta dansa. De spelade precis alla låtar jag hoppades på och inte bara en massa från nya skivan som jag inte lyssnat så mycket på. Main Offender, Walk idiot walk, Hate to say i told you, alla de finaste. Jag älskade den moshen! Inte sån störig där alla bara vill skada varandra utan man bara dansade omkring väldigt vilt och visst förekom det knuffar, men det var bara för att jag förtjänat det.

Höjdpunkten var nog framåt slutet när alla badade i svett, man bara kände att man inte orkade dansa mer och började fundera på om det inte var bäst att spendera de sista låtarna längst bak. Då avslutar Pelle precis en låt med ett flås och utbrister "FAN vad jobbigt! MEN VI GER INTE UPP! NU SKA VI EXPLODERA!" Och kör igång Tick Tick Boom. Det kändes som att hela den utmattade publiken bara lyftes en meter och tröttheten var som bortblåst.


Snart snart snart.

Och ut kom en explosion i form av Howlin' Pelle! WALK IDIOT WALK.
Kan man få igång publiken på ett bättre sätt?

Snygg. Jag tar med dig hem.

Knappt lökiga. Det fina med min lugg när den är svettig är att den korvar sig.

Såhär stod han bara för att han inte tänkte börja sjunga igen förrän precis hela publiken skrek.

Så vi skrek.


Inget går upp emot svettiga klubbkonserter. INGET! eller... nej, INGET!

this is what we've got to say - ARH!

Nu har jag varit ute och gått ändå. Jag gick ca 150 meter och undrade vart jag skulle gå. Frös gjorde jag, kände bara sån motvilja i hela kroppen. Så jag fick helt enkelt vända. Jag är hemma igen, har målat lite och ätit gott mellanmål. Jag ska ju ut ikväll så jag släpper hela grejen med att vara utomhus nu. Ikväll är det ju The Hives och jag ska ju dansadansadansa.


Dansa med mig!

sluta pressa mig.

Alltså ni vet att jag älskar sol, vår och sommar. Men varför denna jävla hets om att gå ut så fort det blir solstrålar? Jag får prestationsångest och känner inte alls för att gå ut nu bara för det är sol. Vad ska jag göra ute då som är så himla fint och bra? Sola? För kallt! Gå ut och gå? Tråkigt! Springa en runda? Tråkigt OCH jobbigt.

Bara för att det är sol så betyder inte det att det är bekvämt ute. Det är fortfarande kallt som fan.

Ge mig typ 25 grader så vistas jag gärna ute på en filt på gräsmattan.



jävla brat.

Idag känner jag mig som en Blair Waldorf och för er som missat gossip girl så är det att man känner sig som en bortskämd bitch. Vaknade av att något klirrade nere i köket och drog slutsatsen av att vår städerska höll på att stjäla mynt från oss. "Hur understår hon sig?!" tänkte jag då och tog på mig morgonrocken för att gå ner och ta henne på bar gärning.

Men.. Visst, hon stod nog och skulle få tag i lite pengar men det var för att fönsterputsen var slut och hon hade antagligen lite panik för att antingen så fick hon låta bli att putsa speglar och fönster, använda sina egna pengar eller leta efter pengar i huset (hon visste inte att jag var hemma för jag sov). Hon stoppade nämligen tillbaka pengarna fort som attan när jag dök upp och såg väldigt skrämd ut och stammade fram att medlet var slut.

Jag kände mig som ett monster! Bara att jag tänkte "hur understår hon sig" som att hon jävlar i havet ska sköta sig annars får hon med mig att göra. Fast så tänker jag inte egentligen, att hon får med mig att göra. Verkligen inte. Jag är inte så fruktansvärd! Jag tycker egentligen att det är ganska pinsamt att vi har städerska en gång varannan vecka. Men vi gillar inte att städa här hemma.

Så jag fick Julia att cykla ner och köpa nytt fönsterputs och bullar till henne så nu känner jag mig som en lite bättre människa. Men bara lite. Jag hatar brats.


simultanförmåga.

Just nu river jag morötter samtidigt som jag sitter vid datorn och kollar runder samtidigt som jag kollar på Jerry Springer på TV:n. Ja, jag vet, jag är själv ganska imponerad.

splash.

Nyss hände en rolig grej. Skulle ta en sån liten yoggi och i vanlig ordning skulle jag skaka den först. Så jag sätter igång för glatta livet och skakar, bara det att jag glömt ta ett ordentligt tag runt yoggin så jag kastar den med full kraft över hela köket. Den skräcken man har under de sekunderna innan den landar är jobbig. Kommer den hålla? Kommer vi ha yoggi i varenda golvspringa som köket erbjuder? Den klarade sig med lite bucklor. Så skrattade jag lite. Sen var det inte mer med det.

adjö och farväl.

Imorse när jag vaknade så snöade det. Sånt vill man inte vakna till i slutet av Mars.
Det jobbigaste är nog ändå att jag innan sa att om det snöar mer så tar jag livet av mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Måste man alltid hålla sitt ord? För jag vet inte om jag vill dö just nu. Det känns tråkigt. Snön kommer ju ändå försvinna snart igen och sen är det vårdags på riktigt. Så har jag tagit livet av mig precis i början av våren. Det kommer kännas... Snopet.


nu låter jag sådär arg igen.

I princip alla bloggare vill ha mycket läsare på sina bloggar. Det blir ju lite roligare att tycka något när någon annan läser det också, det är ju självklart. Så igår så skrev jag en ganska arg åsikt och skickade ut lite "reklam" på 4-5 lite större bloggar, vilket jag inte brukar göra för jag tycker det är sjukt segt när folk gör reklam för sin blogg här. Helt plötsligt hade jag läsarrekord och kände mig hur glad som helst. Tänkte att det ska jag nog fortsätta med, göra lite reklam alltså.

Men fy vad krystat det är. De som gör reklam på min blogg läser säkert inte ens vad jag skrivit, och jag läser inte heller när jag går in på en blogg endast för att göra reklam. Då är det ju noll mening med det. Skitidé. Jag nöjer mig fint med min lilla skara.

Vad jag vill ha sagt egentligen är att ni kan genast strunta i att göra reklam via min blogg utan att läsa först. Från och med nu raderas alla kommentarer som bara är "läs min blogg" och jag tänker inte ens fundera på att gå in och titta på den. Jag har redan dömt er.



Nejdå, jag är faktiskt på ganska gott humör annars.


trött och rubbad.

Idag gick mitt tågkort ut. Det känns väldigt tråkigt.
Sen kom det in igen!
HAHAHA

Nej, min humor blir väldigt låg såhär när jag är såhär trött. Sitter faktiskt och fnissar för mig själv just nu. Tramsigt. Men nu blir det minsann inte mer tågkort tills jag börjar jobba. Får hålla mig hemma och inomhus och inte lägga ett öre på dyra biljetter tills dess. Nä!

Skulle ta en lite solig bild på mig med vårjackan för jag kände mig väldigt snygg. Men det enda jag kan se på bilden är att jag inte har några ben! VAR ÄR MINA BEN?



Jo, man ser ju nu när man tittar efter att där är ben. Men första anblicken är lika läskig varje gång.

Sova nu.

jag shoppar, alltså lever jag.

Denna eftermiddag var jag och en som jag tycker är bra på det nya köpcentret i Malmö, Entré, som öppnade i Torsdags vid värnhem. Det var faktiskt en riktig besvikelse. Man tror att nya köpcentrum ska försöka komma med något nytt men det var bara precis mainstream-affärer och tråkigt utbud. Det enda fina var foodcourtet med massa mat att välja på. Sen var det massa fina skor också faktiskt. Så fort jag får pengar så blir det skor för hela slanten!

De skulle haft lite affärer som inte finns överallt. Något exotiskt, vet inte vad. Samt ett Topshop och ett Urban Outfitters. Hade varit kanonkul! H&M och Lindex i all ära men måste det verkligen finnas exakt överallt?


Såhär ser det förresten ut ungefär runt hela. Är det inte det fulaste och tråkigaste ni sett i hela världen?
Alltså.

Och det som jag har som rubrik. Det står faktiskt så på väggen inne på Entré. Är inte det bara för dumt? Måste inte personen som kom på det citatet ha ett sjukt tomt liv som anser att den lever endast för att den shoppar? Tror att det är det som kallas för babylonsjukan. Lite i alla fall. Jo, så är det.

jag är bara förtvivlad.

Det finns inget som gör mig så upprörd som när människor behandlar djur illa. Att människan är så äckligt jävla självisk gör att jag bara vill dö vilket jag nog kommer göra ändå för jag skäms ihjäl för att jag är en av dem. Fy fan. Jag hoppas vi bara utrotas fullständigt av våra egna avgaser och atombomber.

Flår djur för att vi tycker det är "fint" med päls.
Plockar gäss levande för vi vill ha kvalitet på vårt dun.
Föder upp djur i mängder bara precis för att döda dem.
Och så vidare och så vidare.

Det som nästan äcklar mig mest är den här inställningen till grisar som blev skållande utan att ha blivit dödade först. Hur människor tycker det är för jävligt och blablabla så kan man inte göra. Tänk så kände de något? Men de blir ju ta mig tusan skållade varje dag. Otur för de där grisarna att de inte fick halspulsådern avskuren. Otur för dem. Det är inte så att folk tycker det är vidrigt att fruktansvärt mycket grisar varje dag blir upphängda och får ett snitt i halsen för att sen tappas ut på blod. Det är så slakten går till. Tycker ni inte det är vidrigt?! Nej, för de lider i alla fall inte. Den barmhärtiga människan lät inte grisarna lida i alla fall. De känner ingenting.

Men vet ni vad? Då kan vi väl ta livet av alla gravt utvecklingsstörda människor också som inte tänker och känner som andra människor. Det tycker jag att vi kan göra. Bara söv ner dem, skär upp halsen, tappa dem på blod och skålla dem. Vi gör det. Kan säkert göra bra trummor av deras hud eller något sånt.

Jag fattar det bara inte. Tar gärna diskussioner om detta. Jag vill förstå hur detta kan vara okej.

Ååå 156!



Ser ni?
Så vackert magiskt att jag får tårar i ögonen. Ah
Faktiskt inte alls meningen. Bara blev så!

lördagsfinare.

Kanske den roligaste förfesten ever med ölspel och trams.
Tingvalla var roligare än man tror att det kan vara. Men jag tror att det kan ha berott på att timbuktu spelade så de vanliga bönderna var inte där utan bara kul folk. Kul musik. Kul drinkar. Kul kul. Moset i huvudet var det som inte var så kul i så fall. Det blev även debut på mina 11 centimeters klackar så jag kände mig hur fin som helst. Och lång som.. Något jättelångt.

Gör inte dippa på kesella när du inte har gräddfil. Strunta hellre i det då.


Mosdykarn. Lägg märke till att jag redan har ett brännmärke på armen.
Locktången ville också mig illa. Allt och alla ville mig illa tror jag minsann.


Inte skarpaste knivarna i lådan.


Denna här däremot, är rätt vass.


Sara har stora bröst. Vet dock inte varför Julia ska sätta ner handen i klyftan.
Men så kan man göra om man vill.


Något var extremt kul. Kanske ingenting.
I vårt ölspel så hade vi som regel att man skulle kalla sig själv för fittan hela tiden.
"Fittan börjar bli full"
Helt hysteriskt. Eller?
Och alla andra var kukar. Mycket moget.



En blåsa i örat sprack precis.
Det kan ha varit det äckligaste någonsin.

fredagsfin.

I Fredags samlades ju en blygsam skara sötnosar hemma hos mig och festade till det lite.
Vi hade sommartema vilket innebar att vi skulle vara så soliga som det bara gick. Det gick sådär med temat men trevligt hade vi som tusan och visst kändes det som att det var lite finare väder.
Det var kul att Kenneth också kunde komma. Kenneth är en liten skelögd giraff. Han sitter där i Annas knä och pratar med Sandra.



Där har vi honom igen den jävla alkoholisten.


Sen blev folk trötta och gick och lade sig. Då går jag och Elise och bastar istället. Inte så länge dock för det var varmt som fan. Men jag är nöjd! Jag hade brun utan sol på mig. Bara en sån sak liksom.

lite överdrivet.

I torsdags skulle jag och Julia ju fira att vi blev ensamma hemma. Vad är då inte bättre än att klä upp sig till max och dricka öl? Inget. Inget är bättre.



Guh zå znygga.

Fast vi höll inte på så länge. Runt elva-snåret gick vi och lade oss i mamma och pappas sängar och tittade på Lost. Extremt fin kväll om jag får säga det själv.

utskrattad och bränd.

Så? Hur hade du det igår Erika?
Tingvalla?
Du sa ju att du aldrig mer skulle dit i hela ditt liv.

Nu var det i alla fall Timbuktu som skulle spela på vårt lilla dansställe i Tomelilla så det var bara att pallra sig dit. Och visst hade jag trevligt! Jättetrevligt faktiskt. Tills kvällen led mot sitt slut och jag hade fått potatismos av min bror som stod i kiosken. Där gick jag och ägnade all min uppmärksamhet åt moset och tänkte inte alls på att jag gick förbi en idiot som sträcker ut benet och fäller mig. Och som jag föll. Total face plant och platt fall. Vardå? Jo, rakt i moset. Hela ansiktet ner i potatismos. Och jag hör hur idiottjejen skrattar och säger "ojdå" riktigt skånskt . "Åijdå!" Jävla idiot. Fattar ni hur bortgjord jag blev?

Jag blev så ställd att jag inte ens kunde bli arg. Jag bara precis reste mig och tittade runt omkring mig och frågade om papper. Fick gå in på toaletten med potatismos i örat. OCH FY FAN VAD ONT DET GJORDE.

Först trodde jag att jag hade skrapat halsen, men vet ni vad? Det är brännsår jag har, av potatismos. Alla jag berättat det för ha bara skrattat åt mig. Men inte ni. Ni tycker synd om mig. Tyck synd om mig.


idag är det sommar!

Oh, idag är det superväder! Och det är fredag!!! Vad passar då inte bättre än att dra ihop till en sommarfest?

Det är nämligen precis vad som sker ikväll. Bästa sommarklänningen ska på och jag ska ha blommor i mitt hår. Dricka smultronvin med hallon i och tänka på sommaren! Fy fabian vad trevligt!!!

Nu måste jag gå och duscha av mig mitt trashsmink från min och julias sadness-fest igår. Lite bilder kommer sen. Men ja, duschen var det ja! Efter det följer påkladdning av lite brun-utan-sol sen ska jag gå och handla sommar. FREDAG FREDAG!


åh! så ljuvligt!

halvfina hägringar.

Och med tanke på förra inlägget så går tankarna direkt till detta:


Haha, hoho. Hi. hi.

tingeling tingeling!

HÄR HAR VI JU DEN!!


2009s sommarplåga. Kom ihåg vart ni läste det först!

Läste förresten att Ryssland var asförbannade på Sverige över detta.
Själv tycker jag bara att det gör låten ännu bättre.

Tingeling tingeling, come on baby shake that thing!

vag tristess.

Jag har varit uppe aslänge redan, sen halv sju! Har redan hunnit vara i Köpenhamn och ätit frukost i Malmö. Kört runt exakt hela Malmö har jag också hunnit med då jag är ganska kass på att hitta. Fick lite panik en liten stund men fick lugna mig med att jag nog skulle klara mig ut någongång. Det gjorde jag.

Har minsann hunnit måla en liten målning också för så kreativ är jag. Annars har jag bara gått runt och sagt "what-to-do-what-to-do" för mig själv och undrat vad jag skulle göra. Trodde ju att jag skulle leva loppan nu när jag är ensam hemma men det går inte helt enligt planerna. Går mest och tittar på klockan och undrar när Julia ska komma hem.

Nej, jag ska ägna ett par timmar åt att lära mig alla The Hives texter utantill.
På onsdag är det tick tick tick tick tick tick tick BOOM!!


korrigering.

Ja,
det var ju inte Maldiverna som mam och pap skulle till.
Det var Toscana. Italien. Bastards!
Men å andra sidan har jag aldrig hävdat att jag har stenkoll.

Men här får ni en låt som är bra så går jag och lägger mig nu.

Eller nej, inte bara det. Jag länkar till en video som Maria har gjort med en massa klipp från Hultsfred. Den är ta mig tusan den ljuvligaste videon i världen! Även om jag inte ens var där så bara spritter det i hela kroppen när jag ser en sån massa fina, fulla vänner. Kalas! Jag blir helt sjukt sugen på reben!


lets call us the comeback!

Jag måste alldeles strax skynda iväg och träna för idag tänker jag verkligen inte ligga på latsidan. Om exakt två timmar ska jag sitta på tåget mot malmö och då ska jag vara färdigtränad, nyduschad och allt vad det heter. I Malmö ska jag sätta mig på något ställe med bra aura (fattar inte alls hur man hittar det) och pluggpluggplugga till högskoleprovet. Varför åker du till malmö för att göra det? JO, för att jag måste åka en massa för snart går mitt skånekort ut. Det har blivit en liten tvångstanke men en ganska trevlig sådan.

När jag har pluggat klart ska jag gå och spana efter vårskor för att lite senare ta en fika med någon jag tycker är bra!

Åh det är lika fint väder idag nästan så jag ska klä mig så utomordentligt vårigt! Tralala.


ingenting har förändrats.

Jag läser i en sån bok som mamma skrev i under min uppväxt. Små anteckningar om hur jag betedde mig, hur ofta jag var sjuk, vad jag pratade om osv. Så har vi ett litet utdrag som jag tycker är extra kul:

"Erika 2 år. Benen går som lärkvingar. Hon hänger med de stora barnen på allt och är helt orädd. J. var mer försiktig. Hon har humör och lyder dåligt. Ibland är hon riktigt nosig och säger 'Blä, blä, blä' när jag skäller."

Vilken skitunge! Jag lovar att om mina framtida barn beter sig så, så, så.. Ja, vadå? Förbannad hade jag blivit i alla fall. Skitunge.

Andra flickor vill bli drottningar när de blir stora. Inte jag:

Erika 2 år 8 månader: "Jag vill bli en äcklig sjörövare när jag blir stor"

Ja, det hela är så bedårande att jag får tårar i ögonen.


ensam hemma 6.

En kort konversation med mamma:

M - Så åker jag och pappa på torsdag..
E - VA? var ska ni?
M - Men kära du, vi ska till Maldiverna en vecka. Det visste du.
E - En hel vecka?!
M - Ja.
E - Då blir det fest!
M - Nej, erika, det blir det inte.
E - Okej...

Det blir fest!

suck suck suck my arttoe.

Förresten så målade jag igår. Fortsatte med ett litet projekt jag har på min vägg.
Har aldrig gått på några kurser eller så, så jag vill inte ha en massa kritik. Mitt självförtroende är mycket skört. Bara komplimanger om ni är frikostiga med sånt. Fast nu blir det pinsamt om jag inte får några komplimanger. Nåja, jag kan leva med det.


Det var denna jag målade igår. Plus lite ökad mättnad på det hela så blev det nästan så färgglatt att det sticker i ögonen. För det är ju ett måste.

Nej, men att måla är faktiskt fantastisk terapi.

idag är det faktiskt vår.

Idag åt jag frukost utomhus.
UTOMHUS.
Alltså om det snöar igen så tar jag verkligen livet av mig. NU är det VÅR


Såhär resulterade majoriteten av fotona för så stark var solen.
HEJA


Tillslut klarade jag det. Men jag har nog aldrig sett så besvärad ut faktiskt.
Ont gjorde det. Jävla sol, höll jag på att säga. Men nej, solen är bäzt.


Sen kom en annan som tycker solen är bäzt och bra.


"vad gör du lilla råtta?"


Och så höll vi på i kanske tio minuter. Vad dum han ser ut.


Jag lät till och med dörren vara öppen så han skulle kunna vara ute längre. Det är lite roligt med James, han vågar inte vara utomhus på dagen om ingen annan är det.
Han är jätterädd för fåglar.

Nog pratat om min eländiga katt. Jag tänker inte sitta inomhus idag. Jag ska ta mig tusan ut på promenad, i min vårjacka. LIte för kallt? Var inte naiv erika? Struntprat! Till helgen dricker vi reben i parken! Oki?

VÅÅÅR

muse!

det finns inget som är dåligt med det här bandet.

you make me sick. because I adore you so.

kameraglad!

Jag skulle ju fota allt jag såg. Men eftersom att jag ser så himla mycket så fick jag begränsa mig. Så jag tog bara bilder på mig själv. Bra vad?

Först ett foto på hur glad jag var över att kameran funkade!


Sen tramsade jag lite för jag är lite full.
Lite suddiga blir allt bilderna efter krashen.
men det gör mig inget för jag är så glad över att den funkar!


När jag var klar med det tog jag en extremt tokig bild på mig.
jag tyckte själv att jag var tokig.
Okej, inte så tokig då.


Plötsligt var det jag som var SheSpider! Confident! Disregard!
And so I have simply decided to dislike you now .


Tänkte vara lite konstnärlig vid mitt skrivbord. Men det visade sig att jag langade upp näsan på bordet! Det var ju inte så lämpligt eftersom att jag inte är så glad för min näsa ibland. Ser ni att det speglas? waou. Näsa all over!

Ja, det var väl allt. Jag hade jätteroligt.

så tråkigt och trist.

Äsch, jag saknar min kamera.
Typiskt sånt där - man vill ha det när man inte kan få det. Jag kunde fan inte fota när jag hade kamera men nu när den ligger där och är sönder så vill jag fota allt jag ser.

ALLTSÅ DETTA ÄR SÅ SJUKT.

I denna stund. Precis när jag skriver detta så skulle jag bara prova starta kameran igen, lite desperat.

OCH SÅ STARTAR DEN!

Är inte detta ett mirakel?
Ett litet bloggmirakel?

HIHIHI

....

Jaha, men då var det inget då!
Nu ska jag fota allt jag ser!


don't you just love goodbyes?

Åh,
Mew
Åh,
Shespider

Jag har faktiskt haft en nästan lite obehaglig relation till Mew tidigare. Lite som idol-Erik-fansen, sådär så att jag börjat böla varje gång jag sett dem. Och ägnat timmar med deras DVD och bara låtit tårarna strömma.

Så jag har faktiskt lite dåligt samvete över förra inlägget. Hoppas att inte någon som läser är ett idol-Erik-fan och tar illa vid sig. För jag har ju också varit en dåre. Jag är det fortfarandet lite, det sticker jag inte under stolen med. Som när jag såg Håkan förra våren och grät hela konserten (då var jag visserligen grovt påverkad av alkohol). Och som att jag sitter och tittar på Lars Winnerbäck-DVDn "solen i ögonen" och gråter som ett barn när han och miss Li gör "om du lämnade mig nu". Det är lite dåraktigt det hela. Men ni som sett den, är det inte helt extremt jävla vackert när hon står inför den jättestora publiken och blir så rörd att tårarna börjar rinna?


Alla är vi dårar.

trågi fanclub.

Är inne och snokar lite på facebook och hittar några såna roliga små grupper. T.ex. idol-Eriks födelsedagspresents-grupp som är en liten bigrupp till hans riktiga fanclub. Syftet med gruppen är att folk som går med där kan skänka en summa pengar till hans present då. Pengarna ska gå till ett projekt som Erik själv vill skänka pengar till så vill de hjälpa honom. Det är ju fint och så. Men är det inte samtidigt för dumt? Hörrni?

Vad är det för idioter som lägger ner sin själ i en idolkille på det viset? Jag klagar inte, det är inte det. Jag är glad att jag fick något att le åt idag. Men kan det verkligen vara kul vara en artist och alla ens fans är bortappade knäppisar? T.ex. En kommentar från bloggen de har om presenten: "Ja! Detta är en jättebra idé! Ska prata med min mamma om jag kan få lite pengar. Kan väl i alla fall bli några hundra". Några hundra!? Helt sjuka i huvudet.

Sen är väl jag kanske inte heller så bra eftersom att jag lägger tid åt att snoka runt på olika sidor om idol-Eriks present. Men jag har inte så jättemycket att vara glad för just nu så låt mig ha det, okej?


Förresten så hade det varit roligare om Ola var med istället för Danny.
Så hade de kunnat heta EMO istället. Det hade blivit populärt.

det var bättre förr!

Nu råkade jag precis tappa min kamera i golvet. Så blev allt väldigt stripigt på skärmen och den ville icke stänga av sig. Då tar jag ut batteriet och den stänger av sig. Piuh. Nu vill fanskapet inte startas. Och objektivet vill inte åka tillbaka in i kameran. Den är död.

Så, för att sammanfatta det hela: Min kamera är sönder, externa är isönder (den andra externa jag pajjar), mobilen funkar knappt och min dator.. ja, datorn. Jag har ägnat stor del av dagen åt att få den att må bra. Diskrensat, defragmenterat och kört virusscan. Tror ni den slutar lagga för det? Vad har vi mer? Jo, vi har en elgitarr! Den har jag inte använt sen typ tvåan och använde den knappt då heller så den funkar fortfarande. Det är bra. Min elektroniska väckarklocka funkar tyvärr också fortfarande.

Det var nog allt. Nej just det! Hade ju en jättefin iPod också. Sönder.

Nu måste jag köpa en ny kamera och det blir min fjärde på ungefär två år. Vet ni vad? Jag tror att jag hade mått mycket bättre utan sånt här elektroniskt skit. Eller nä, jag hade en mp3-spelare. En sån med shuffle som kostade typ 200 kronor. Den klarade ALLT. Tappade den ner från 3:e våningen, tappade den i toalettstolen, tappade den i marken oräkneliga gånger men den stod pall. Tills jag tappade bort den. Men jag hyllar den mp3-spelaren. Kvalitet!

Allt annat som har med teknik att göra ska hållas borta från mina händer. Hör ni det!
Allvarligt. Hör ni? Hallå?

jag gillar att gråta.

Fick äntligen ro till att se Slumdog Millionaire som jag hört så mycket gott om. Och ja, den var verkligen bra! Ingen kan säga att den inte är det! Den har allt! Ibland satt jag nervös och ängslig, ibland sprudlande glad, ibland arg och ibland ledsen.

En film är inte riktigt bra enligt mig om de inte lyckats framkalla tårar hos mig. Inte för att det är så jävla svårt att åstadkomma. Ibland kan jag bli så ledsen till filmer att jag måste pausa filmen, lägga mig i fosterställning och skrika ut min klagan lite innan jag kan fortsätta. Sen efteråt säger jag: Fan vad bra film. Det är lite konstigt egentligen. Att jag kan tycka att något som fick mig att gråta så besinningslöst är bra. Kvinnor är konstiga.



jävla söndag.

Nu får jag fan skärpa mig. Det går inte att ha godisrester kvar för det går alltid ner morgonen därefter. Nu mår jag illa och har till och med söndagsångest utan att jag gjorde något igår.

Jag ska inte sitta vid datorn hela dagen, eller det ska jag, men inte framför bloggen för jag har inget intressant att säga och är heller inte på något glatt humör som ibland kan leda till trevliga inlägg. Nej, idag är jag grå och tråkig. Eller jag är vit, har fin pyjamas på mig. Hela dagen.



rehabilitering.

Nä fy fan vad jag är mätt nu. Har verkligen ätit non-stop sen kvart i sju. Förrätt, middag och sen godis, godis, GODIS och chips tillsammans med marioni och melodifestivalen. Precis vad jag behövde ikväll.

Jag tyckte att rätt låt vann. Hon var sjukt duktig.
Och den här mellanlåten, "tingeling" eller vad det var, vill jag ha på festivalerna i sommar. Tänk ändå, sitta där med vars en öl, lite utslagna men ändå fortfarande "tingeling tingeling I wanna see you shake that thing." Helt klart. Den fick mig att må väldigt bra. Lite rysk nationalsång kan få vem som helst att må bra, när som helst.


tonight I have to leave it.

Gårkvällen? Ja, mm. Mja. Jo. eh.

Det var inte så att jag tappade omdömet. Jag bara sket i det faktiskt. Ibland så kan vissa stora besvikelser göra att man beter sig omdömeslöst. Som en femtonåring!

Gick vilse när jag skulle till golden. När vi äntligen kom dit så mötte vi en stilig maria som var alldeles nykter. Det såg vi till att göra något åt och helt plötsligt var vi påväg till KB. Men där kom vi inte in då en på förfesten fifflat bort mitt körkort så vi fick ta oss till Retro istället där jag och maria låtsades att vi var lesbiska. Femton var det ja? Men det var en väldigt billig kväll. Sånt muntrar alltid upp, givmilda människor.

Men idag, usch. Jag orkar inte tänka. Jag vill fan dö. På riktigt. Nu går jag och dör.
 


Kom ihåg kameran! Fast det blev bara skitbilder. Typiskt.

spreading inside my veins.

Nu var jag precis nere hos min syster och kusin och försökte smitta dem med fredagsyra. Det gick sådär. Julia dansade i alla fall lite med mig ett tag och tyckte också att låten jag spelade var fredag. Men inte riktigt lika mycket som jag som springer runt som ett jehu.

Johannes tittade på mig som att jag var en koplett idiot när jag frågade om han ville höra hur fredag låter.

Nu ger jag er en chans.

Såhär låter fredag:


I DESERVE GETTING WASTED AFTER ALL IT'S FRIDAY NIGTH TONIGHT!

this is where the weekend begins!

Frrrrrrredag och det känns i hela kroppen. Skulle kunna beskiva känslan med abstinens men abstinens efter alkohol låter ju illa. Så illa är det inte, tror jag, utan det handlar mer om att jag vill klä upp mig till max, träffa folk och DANSA. Fy fan det bara spritter i mig. Jag bara älskar fredagar helt sjukt mycket!


shit assu. assnyggt!

MARIONI, detta är enda sättet du får reda på detta från. För jag tänker inte tjata. Det jag vill säga är att du måste snabbasnabbasnabba dig för jag vill inte sitta och bli full utan dig! Jag funkar inte så!!!

it was just a paper bag



Hunger hurts, and I want him so bad, oh it kills
'Cause I know I'm a mess he don't wanna clean up
I got to fold 'cause these hands are too shaky to hold
Hunger hurts, but starving works, when it costs too much to love

artbitch.

Jag har köpt en ny mascara! En såndär dubbelgrej som kapslar in fransarna. De känns lite gummi nu, kul att röra vid dem. Men prova inte på mig för då tror jag att jag blir förbannad. Mycket bakterier på era fingrar era smutsiga fån.

Hur som helst. Det blir väldigt fint, med nya mascaran.
 



Så hela jag kände mig fin så jag var tvungen att hoppa lite i sängen och kika på er finurligt! Hoppelihopp! Nej, det gjorde jag inte. Jag bara stod där och tittade in i kameran för jag tyckte det var lite.. konstnärligt?

Annars snöar det som fan här. Imorse satt jag i strålande solsken, plusgrader, med öppen jacka och drack kaffe. Jag fattar absolut ingenting.

just nu: inte så söt.

Är det brottsligt att döda katter? Nej, det är det inte va? Det är väldigt fel och ganska sjukt.

Men visst måste det finnas undantag?
... där det inte är så fel?


lömskt.

dagens dilemma.

Jag är så himla sugen på något litet att äta, ett litet mellanmål.
Är inte tillräckligt hungrig för en monstermacka och inte heller sugen på en liten ostis.
Vi har bara fil hemma, ingen yoghurt vilket gör mig ledsen. Vi har mjölk. Jag kan göra ett glas oboy eller äta flingor men va? det är ju inte heller något bra mellanmål. Eller kanske. Men inget jag är sugen på.

Jag vet inte hur detta kommer sluta.

Hungrig.

pacemaker som tickar.

Lista på låtar ni kan spela på min begravning:

Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då.
Death cab for Cutie - I will follow you into the dark.
Glasvegas - Flowers & Footballtops. (om jag dör i en olycka)
Laakso - The death of us.
Nicole Kidman - One day I'll fly away (om jag tar livet av mig)
Anthony & the Johnsons - Hope there's Someone
Muse - Sing for Absolution
Kent - Mannen i den vita hatten
eller något annat med Kent, måste ha Kent på min begravning.

Ja, det finns säkert fler låtar jag vill ha med på min jordfästning. Men det är något lite sjukt över att jag lägger en halvtimme åt att leta upp låtar som jag vill att folk ska lyssna på när jag är död. Ska sluta med det nu. Nu har ni något att gå efter i alla fall.

I miss you, I'm pregnant.

Jag är nog världens töntigaste på morgonen. Ställde klockan på halv nio sen låg jag och verkligen mobbade mig själv i över en halvtimme. En del av mig ville sova vidare bara precis fem minuter. En annan del var fly förbannad för att jag inte gick upp. Den senare vann. Jag önskar jag var ett med mig själv.

Faktum är att jag misstänker att jag lider av någon mild schizofreni. Ständiga diskussioner med mig själv och jag kan aldrig bestämma mig. En del av mig är alltid missnöjd, vilka val jag än gör. Frustrerande.

Men en sak som vi är överrens om är att Laaksos album "I miss you, I'm pregnant" måste gå på repeat. Förlåt att jag tjatar om Laakso men jag har verkligen fått tillbaka kärleken för dem. Det är något med vår och att solen börjar komma fram som gör att jag innerligt behöver lyssna på dem. Det enda jag inte fixar är när de sjunger på finska. Förlåt markus K, men jag tycker inte att det är något vackert språk.

Nu ska jag lösa soduko i kanske 2-3 timmar undertiden som jag bråkar med mig själv med att ta tag i högskoleprovspluggandet.


sommar definierat: Laakso tillsammans med Shout Out Louds på festival. Gah.

work me out.

Imorse när jag skulle gå upp kändes det så otroligt konstigt i kroppen. Jag gick upp ändå och provade på det hela. Men det liksom värkte i benen, som att jag var helt sjukt utmattad. Så jag fick gå och lägga mig igen.

Tre timmar senare gjorde jag ett nytt försök och kände mig eländig.
Pratade med julia om det för att få lite sympati men hon svarar bara kallt "det är dina muskler som förtvinar". VA! FAN! Då slog det mig att jag inte tränat alls på över tre veckor och kände mig sämre än sämst. Sen gick jag och tränade. Kände mig lite bättre.

Lite senare får jag hem ett kuvert från sats, som jag inte ens tränar på längre. Där det står att jag måste betala. VA! FAN! IGEN! Jag visste visserligen att man måste betala egentligen men trodde att jag skulle slippa. Men just på dagen där jag skulle ta tag i träningen igen! Nu känner jag inte för det längre. Och nu har jag ägnat ungefär 2 minuter åt att skriva sån här skit som verkligen är helt sjukt tråkigt för er att veta. Man blir ju trött.



drinking.

wednesday night and I'm going out,
it's been so long since last time.
thursday night and I'm going out drinking
to cure the heavy head of mine.
friday night and I'm going out drinking
this is where the weekend begins.
saturday morning I do some thinking,
I think, think; think till I start to drink again.
why not just another shot,
once I've started why should I stop.
you pour me up another cup
I never say stop.

laaksolaaksolaaksolaaksolaakso



oh, sweetheart.

Mmm borstat tänderna, duschat, dragit på silkespyjamas.

Nu kurar jag ner mig jättemycket och tittar på O.C. tills jag nästan dör.

Imorgon har jag har en massa måsten under dagen och sen mot eftermiddagen ska jag på besök i malmö och äta pannkakor. Fint. Så det kommer verkligen på sin plats att sova tidigt. Godnatt internätet.


diabolic.

Rektorerna på min gamla skola har bannlyst alkohol på studenten. De som är påverkade får inte lov att gå ut på trappan. Något alla gör i extrem glädje och skrik och fylla, och har gjort i alla år. Tills nu. Nu ska de gå ut helt nyktra!

Så utomordentligt ondskefullt!

Är inte det en mänsklig rättighet att vara asplakat på studenten?



Ja, jag fick då vara helbränd och helt bölig i fejset på studenten.
Man ska kanske skatta sig lycklig!

ett brev från lillan.

Hör och häpna, det kan vara roligt att städa. Speciellt om man hittar lite guldfynd från 2005.

Jag vet inte om det var bara vi eller om alla gjorde det - att istället för att göra skålar på keramiken så fick man keramikplattor som man skrev eller ritade på och sen gjorde hål i så man kunde hänga upp den? Alltså att man gör tavlor med andra ord, med små budskap. Det var bara det att istället för att skriva eller rita något fint så skrev jag en handlingslista.


På en annan däremot så skapar jag konst.
Bland annat så ritar jag en sadel, en häst, en sol, hus, kamel, rök från huset, ett får samt skriver "pappa kom hem för jag längtar efter dig". Tänk vad brutalt det måste kännas för en fader som jobbar mycket, när ens 6-åriga barn kommer hem med en sån tavla.



Barn är verkligen sjukt konstiga.

GE MIG SOMMAR NU!

Thåström och Kings Of Leon ska till Hultsfred.
Det är svårt att fatta hur bra det kommer bli. Kan ni fatta det? Jag kan inte.

Glöm inte vår hemsida!! --> SCHPAALAND.se
bloggar där också med jämna mellanrum. Såattnivet.


ännu en mästerlig skiva.

Min moder fyller år imorgon. Och eftersom att min julklappsskiva blev en succé så var det att vänta sig att hon ville ha en födelsedagsskiva också. Verkligen en bra present! Billigt och så personligt! Jag har nu lagt ner ungefär två och en halv timme på den här skivan och blev så stolt att jag tycker att det är min skyldighet att visa resultatet.

Framsida:

Attans, nu fick ni se studiobilden ändå. Men vi kan säga att omslaget är en liten försmak på hur min nya design kommer att se ut. Det är väl inte så farligt. Det här "nytt & gammalt" blev så in i helvetes fult, men vi kan väl säga att det är en del av charmen?

Baksida:


Så såg det ut, inga konstigheter.

det är bara söndag en gång i veckan.

Jag kan konsten att se lam och töntig ut på bussen in till ett soligt Lund.
Det kan inte du.

Linnea kan konsten att spela ljuvlig musik.
Det kan inte du. Eller det kan du kanske.

Vi kan konsten att promenera.
Det kan du med stor sannolikhet också.

Maria kan konsten att fota i speglar. Jag kan konsten att posera.
Jag tror inte att du kan det. Så bra i alla fall.

Marioni kan konsten att komma ihåg kamera alltid.
Det kan inte jag alls.

Qu kan konsten att dricka öl och Ariman kan konsten att vara extremt mysigt.
Jag kan båda.
Ni kan ingenting.

smart som en fisk.

Jag har faktiskt inte lust att skriva om min dag. Fick bara precis en sån känsla av att det inte är en jävel som bryr sig. Jag bryr mig inte heller faktiskt. Eller jo, jag har umgåtts med marioni, som jag bryr mig om. Och jag har lagat mat, som jag nästan bryr mig om mer än marioni. Fan vad gott det blev. Asiatisk fiskgryta blev det.

Ser lite halvt på nyheterna just nu, helt ofrivilligt för ve och fasa om jag skulle bli allmänbildad. Hur som helst så berättar de precis den slungande nyheten om att ungdomar blir smartare av fisk. Stoppa pressarna! Det visste jag redan även om jag glömt det lite för tillfället så jag sitter här och känner mig jävligt nöjd med fisk i magen. Lite kompesation för alla förlorade hjärnceller denna helg. Vi säger att det är så det funkar. Kanon. Bra. Hej.


dramaqueen.

Bredvid mig just nu - Katt med extremt dålig andedräkt. Jag mår fan illa av den.

I mitt blod just nu cirkulerar bitterhet i mängder samt ett par glas öl. Skratta? Gråta?
Skratta? Gråta?

Kvällen har varit otroligt fin. Började med att jag och marioni köpte en massa godis som vi kunde äta på bussen in till Lund. I lund mötte vi upp några fina och gick för att se på Linnea när hon skulle köra live på Liberiet tillsammans med Since our First Guitar. Jag älskar hennes musik. Lyssna på henne. Efter det så gick vi till en jättemysig bar och spenderade ett par timmar med gott sällskap innan man helt enkelt åkte hem igen. Först undrade jag om det var så bra att dricka öl idag, nu efter två ganska hårda kvällar. Men sen så kom vi tillsammans fram till att det är ändå bara Söndag en gång i veckan.



Hur var det nu?
Ja, just det! Imorgon börjar mitt nya liv!!!

jag hatar vitpeppar.

Nu gjorde jag precis nudlar för det är den bästa bakismaten i hela världen kanske.
Så det sista jag gör är att ta vitpeppar i.
Vitpeppar.
Varför?
Och så kom det sådär för mycket som det gärna gör när man ska peppra. Tjoff så blev allt på gång.

Nu fick jag kasta nudlarna.
Och det brinner i min mun.

Alltså jag är fan riktigt besviken.

Vet inte vad jag ska säga.

söndagsångesten.

På bussen hem funderade jag ut ett sjukt bra inlägg som skulle beskriva hur jag känner mig just nu.

Nu minns jag inte riktigt vad det var jag skulle skriva, sånt är ju jobbigt
Men jag gör ett försök.

UAAAAAAAAAÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄUÄÄUÄUÄÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
WWWWWWWWWWWWÄÄÄAAAAAAAAHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUAÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÖÖÖÖUUÖUÖUÖUÖUÖUÖUÖUÖUÖÖÖÖÖÖÖÖUUUUUUUUUUUH.

typ.



jag vill ha fria vägar ut.

JAG VILL HA KAKAN SOM JAG ÄTER
KVAR PÅ BORDET HELA LÅNGA LIVET

Ja, annars är huvudvärken som jag genomlider ganska våldsam. Man får inte lov att köra bil när man är såhär bakfull.

Gårkvällen var mycket givande! Jag fick reda på att jag kan dricka ren vodka fortfarande och det var ju skönt att veta. Har undrat över det ibland, om jag fortfarande har det. Jag har det. Eller inte just nu. Just nu är jag helt övertygad om att jag aldrig mer ska dricka.

Vikingchips är inte så illa ändå. Smakar mycket salt.

Kaffe.


Är förresten hos sara. Söt spermie endo.

PEPPEN!

Så, nu har jag gråtit en liten skvätt till El Tango de Roxanne med Evan McGregor.

KANSKE världens bästa låt. Jag vill inte höra något annat!

Ja, då är det väl bara att sätta igång med fredagen och korka upp?
Många sorger att supa bort!

Nej, så tragisk är jag inte. Eller jo. Eller nej. Eller?

God helg.


WHYYYYY DOES MY HEAAART CRY
FEEEEELINGS I CAAAAAN'T FIGHT

jo, lite tragisk.

hej, idag var jag en modell.

Igår var vi och blev fotade på "the studio" i Malmö minsann. Det var ganska hemskt och jag rekommenderar ingen att göra det. Själva fotningen var kul. Fotograf som sade till dig hur du skulle posa, poserande i massor osv. Sånt gillar ju jag ni-vet.

Men det var själva processen för att komma till fotograferingen som tog musten ur mig. Vi hade tid halv fem. Kom ganska snabbt till sminkningen och hade en bra känsla över det hela. Sen fick man göra iordning håret själv, det blev ganska fult, för att sen sitta och vänta till 7. Två och en halv timme! Sen blev det fotning, galant och kul. Sen vänta en timme till innan vi fick titta på bilderna. När man väl fick se dem så sitter där och tycker att "det blev ju riktigt bra" och man kände att man nog minsann kunde tänka sig att köpa ett par av dem och hon började rabbla upp priserna. Det var då jag svimmade och dog.


uppe i Turning Turso, så flott! Fint väder var det också, ojojoj.

Övertalades dock att köpa en bild för blygsamma 390 kronor. Nu när jag skrev det fick jag ångest. FAN.
Hur som helst, jag lägger inte ut den nu för den får nog ingå i min nya design på bloggen.

När klockan blev elva så var vi äntligen i Ystad och efter lite väntan till så anlände vi till stationen och skulle vänta in 00.05-tåget. MEN kort därefter när vi redan fryst ihjäl så såg vi att tåget var försenat, 30-35 minuter. Det var då som Julia började gråta, på riktigt. Fullständig break down! "Näää, det här händer inte!" "Jag viiiill inte sitta här och vänta i 40 minuter!!!" och grät och grät. Jag skrattade ungefär lika mycket som hon grät.


haha ledsen.

Det var bara att bita ihop och sitta där och vänta. Julia låg ner på bänken och muttrade med musik i öronen. Ibland så reste jag mig, började packa ihop mina saker, puffade på henne och tittade mot spåret. Det var så roligt att se henne titta upp och speja efter tåget med ny gnista i ögonen för att sen se den släckas till mitt hånfulla skratt. Hahaha.

Jag skickar sjukhusräkningen till Skånetrafiken.

ja, godkväll.

Skulle bara meddela att vi har oboy hemma igen. Så nu behöver ni inte fundera över det längre!
Nähä, ni gjorde inte det innan ändå...?
Jaha, Tänkte bara eftersom att det var slut innan...
... och ja, jag var lite ledsen över det? ..

nähä.

Det har vi i alla fall.
godnatt.

ingenting är gratis, stupid!

Japp, nu har jag extraknäck på golfrestaurangen. Inte helt fy skam och för första gången på mycket länge så känns det som att delar av livet börjar pusslas samman. Bara vissa. Andra däremot har bitar som nog aldrig kommer passa. Eller kanske.. Jag vet inte.

Jag är lite missnöjd för jag råkade gå på ett sånt erbjudande om en "gratis" pocketbok på någon sida. Dumskalle, tänker jag nu i efterhand, det gör säkert ni också.. Så nu har jag fått hem en bok jag nog aldrig kommer läsa och jag är även medlem i pocketklubben, så om jag inte gör något åt det så kommer jag får hem böcker för 100 kronor i månaden kanske resten av livet. Det vill jag inte. Så nu måste jag börja fiffla med det. Och även om jag säger upp det nu så kommer jag nog ändå få betala 100 kronor nästa månad och få hem lite böcker. Men det fattar jag inte - De skriver man får ett paket till efter uppsägningen då "vi" redan packar "era" böcker. Jag har ju inte valt några böcker? Kanske tror de sig veta vilka böcker jag kan tänkas välja? Nä, nu blir jag förtvivlad.


*missnöjd*

vaniljbullar och spenat.

Jodå, idag har jag nog gjort mer än jag gjort på två veckor faktiskt. Om man inte räknar helgerna.
Jag stått i köket hela dagen och bakat en massa. Först en dubbelsats med kanelbullar, fast en av satserna fick bli vaniljbullar istället för det fanns inte mer kanel. Först hade vi inte jäst (som inte var riktigt möglig) och mjöl heller men jag gav mig iväg på cykel och handlade, glömde kanel. Men jag var inte så ledsen för det för vaniljbullar är ju faktiskt nästan godare än kanelbullar, när man tänker efter. Gör det, tänk efter.


Efter viss övertalning kom min kära maccaroni över och smakade på mitt verk. Sen blev det andra bullar (hahaha gud så fyndigt och kul) och vi satte igång med chokladcookies med vit choklad i.


Seeen lagade jag mat till oss också. Spenatstuvning (underskattat i dessa ungdomskretsar) med grönsaksbiffar. Så ni kan ju själv tänka er hur utmattad jag är nu.. Och uppsvullen! Än har jag inte vuxit ifrån att äta deg och smet. När jag rapar så smakar det bara jäst.


"öe, det ser ut som klippt gräs"
"jaa, man kan säga att det är det vi vegetarianer äter"

och spinna som en katt.

Fryser man mindre om man har mycket hår på benen? Jag undrar för jag får inte mycket hår på benen hur mycket jag än försöker. Har odlat sen januari nu men det blir inget av det. Tänk moppemustash, som när femtonåriga pojkar försöker se ut som män. Så ser mina ben ut. Som pojköverläppar.
Nej, men jag tänkte bara att det måste vara riktigt skönt med en liten päls på benen såhär på vintern. Men icke.

Somsagt, man kan ju inte ha allt..

never satisfied.

Så, nu har jag knåpat in en liten, eller ganska stor, ikon som man kan klicka på och så vips följer man min blogg på blogglovin! Utan extra kostnader och ingen bindningstid. Kanon! Alla glada! javisst.

Annars har jag har helt fastnat för Laakso igen och så har jag på mig en tröja som jag tyckt jättemycket om sedan åttan, men jag har nog inte använt den mer än tre-fyra gånger. Bedrövligt. Jag har alltid upplevt det som att det inte är min färg. Så känner jag nog fortfarande men det är fint att den är så öppen i ryggen. Inte för att det spelar någon roll för det är så jävla kallt i huset att jag måste gå med en stor, ful sjal runt axlarna så jag blir ändå inte särskilt fashion. Man kan inte ha allt...





en skitsak egentligen.

hehehehehe
Så skrattar jag nu, när jag ser denna video.
Riktigt rått skrattar jag. hehehe



hehehe

distrahera mig mera.

Det finns en sak till som jag verkligen borde skriva upp på min lista av saker jag vill förändra och det är "Gå och lägg dig tidigt.". Ärligt, jag har mått bra hela dagen, bara lite sådär normalt ängslig. Har rensat i ett par av mina lådor och försökt distrahera mig själv, det gick sådär. Nu däremot börjar det bli omöjligt. Det är precis som att jag har en ångesttimer som sätts igång halv tio, efter det känns det mesta lite mindre kul. Tittar på film men måste hela tiden stänga av filmen för att kolla om något hänt på facebook. Givetvis har inget hänt, alla är inte så low-life som jag. Det är sjukt störigt, att vara så lätt distraherad men ändå aldrig nog distraherad.

Men jag fick höra av en gammal vän att det finns en sjukdom, eller snarare störning, som passar in på mig. Ett litet fel på hjärnan, om man inte vill vara finkänslig. Störningen kallas ADD och är typ ADHD utan H:et vilket stämmer jävligt bra för jag är faktiskt inte direkt hyperaktiv. Men symptomen stämde skrämmande mycket in på hur jag beter mig. Jag borde absolut kolla upp det. Någon som vet något om denna störning så är ni välkomna att höra av er.



dagens macka.

Ååh jag såg precis det där avsnittet i O.C. där Seth och Summer har sin upp-och-ner-kyss i regnet. Som i spindelmannen. Ah, jag bara sitter och ler fånigt när jag tänker på det. Kan vara höjdpunkten i hela serien.

Men nu ska vi inte prata om det för jag hade tänkt prata om mina mackor. Jag är verkligen bäst på att göra mackor med mycket på. Ni vet ju redan vad en fyllemacka kan innehålla, men även mina lunchmackor kan vara kick-ass. Det finns inget i matväg som man inte kan ha på. Eller jo, kött kan man inte ha på när man inte äter kött. Eller om det är något du inte tål, då behöver du ju inte ha det på heller.

Dagens lunch:
* Äntligenbröd
* Majonäs
* Scrambled eggs
* Romansallad (och lite ruccola)
* Grönsaksbiff
* Tomatskiva
* Ketchup
* Såna ärtspröt. ..eller vad det heter, ganska äckligt men dekorativt. Eller det är kanske en smaksak.



Blygsam om man jämför med fyllemackan. Men denna minns jag i alla fall hur den smakar. Vilket är bra.

Jodå, annars har jag rätt mycket att göra.

jag och james.

Jag bryr mig inte om ifall ni tycker det är töntigt. Min katt är verkligen det sötaste och finaste i hela världen. Reflekterade över det härom dagen. Helt gränslös kärlek och han skulle aldrig svika mig. Lite tragiskt är det att den enda man litar på till 110% är en katt. Jamar när han vill något, kommer till mig när jag är ledsen, förlåter mig alltid om jag blir arg och knäpper honom lite på nosen och biter mig om jag är jobbig. Kort och gott den ärligaste varelsen jag känner till. Så är han faktiskt väldigt fotogenisk. Han är perfekt!


Så egentligen, tycker ni att det är töntigt. Så tycker jag att ni är töntiga!

Å andra sidan är han bara en katt och tycker om mig för att jag klappar honom. Ah, jag önskar att alla människor var så också.

nu! peripeti.

Haha sånt trams. Nej, men idag var ju första dagen på resten av mitt liv. Eller det är! Det är det vare sig jag vill det eller ej. Jag gick i alla fall upp innan elva idag, bara en sån sak! Har inte heller ätit ett helt glasspaket idag. Sitter och nickar lite sådär för mig själv som för att bekräfta hur schysst det är - Ja, det är bra jobbat erika, det är riktigt bra.

Jag har skrivit mig en liten blondinbella-to-to-list som innefattar en jävla massa städning så jag har redan kastat bort listan. Borde skriva upp lite roliga saker som jag måste göra också så blir det roligare. "jag måste titta på ett avsnitt O.C", "måste blogga", "måste kolla upp alla artister från Hultsfreds nya bandsläpp". Man kan faktiskt kombinera också ju. Nu sitter jag till exempel och lyssnar på Klaxons medans jag bloggar. Kan sen fortsätta med att lyssna på Pretty Whores samtidigt som jag städar i lådorna. Helt allvarligt talat. Jag är ett geni.

Frans Ferdinand också till Hultsfred. Jag känner mig nöjd på flera plan.



no restlessness grows worse day by day.

Ja, nu när vi ändå håller på så tycker jag verkligen att du ska lyssna på denna låt.
Jag vill citera exakt hela låten.



En annan sak som gör mig jävligt deppig är att man förmodligen typ aldrig mer får se Laakso.

Fast en sak gör mig glad. Jag har fått jobb! I Maj börjar jag på Fridays som öppnar på Lilla Torg i Malmö i Maj.
Min nya titel är Värdinna. Låter lite bättre än säljare i mina öron om jag ska vara helt ärlig.

ni gick åt samma håll.

RING INTE! SKRIV INTE!
LÅS INNE IVERN I DIG!



slut på fettisperioden.

Nu har jag precis avverkat året sista semla hade jag tänkt. Tänker inte tacka ja till fler. Nog nu! Blir så jävla mätt av dem. Känner mig otroligt svullig just nu. Nåväl, om sisodär 50 minuter ska jag rulla till stationen och ta tåget till malmö. På vägen plockar vi upp min zyrra i ystad sen beger vi oss till café Grannen och äter sconesbuffé och dricker te.

Jag köpte ju ett skånekort när jag trodde att jag skulle börja jobba i lund. Det blev ju inte av och nu sitter jag här med mitt skånekort. Måste åka ungefär 10 gånger fram och tillbaka någonstans långt  på tre veckor för att tjäna in vad det kostade. Så jag tänkte ha mig en liten utflyktsmånad. Fika på massa olika ställen i skåne! Vem är på?


jag mår jävligt illa.


imorgon: peripeti.

Ja, okej... De nya vanorna får börja imorgon så får detta bli my last day of sins. B&J är inte slut och jag menar, det är ju inte så bra att ha kvar den i frysen när jag ska börja på mina nya vanor. Det kommer helt rubba min fokus. Så ja, lite mer OC och lite mer B&J sen så imorgon! Då jävlar!

Provjobbet är förresten på golfrestaurangen här i Tomelilla så om det går som jag tror det går så är jag fast i T-lilla hela sommaren men sen drar jag till Göteborg. Sen ser ni mig aldrig mer igen. Eller så ser ni mig mer än någonsin om någon av er läsisar bor i Göteborg, vad vet jag?

peripeti.

Mmm, idag fick jag frukost på sängen! Fast jag fick göra den själv.. Men jag kom in med den på en bricka och dukade upp, kände lyxen hos flingorna med torkad frukt och välbredda bullhalvor. Jag har drömt om mycket smör på mackan, mycket smör på mackan it was. Jag gillar bara det där ibland.

Min söndag var den bästa på länge. Vaknade nykter och helt utvilad, slappade hela dagen men ändå göra lite nytta (jobbintervju! ska provjobba på torsdag!) och avslutades med en 40 kronorspåse naturgodis och B&J - half baked tillsammans med det nya avsnittet Lost. Allt tog slut på ca 35 minuter. Men det var lätt värt det. Nu inleder jag en lite nyttigare vecka med rejäla frukostar. Och så är det ju Mars nu också. Måndag 2/3 - perfekt dag att ändra lite vanor på.

Nu ska jag avsluta frukosten och titta på O.C. Sen ska jag växa upp.



nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid.

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp



befogat.

Nu såg jag precis denna bild på mig från i fredags. Jag var nog stimmigare än jag minns! Vad gör jag på golvet på super bowl? Det är ju för pinsamt... Som jag höll på så är det ju inte alls konstigt att jag inte kan gå i trappor utan att avlida av smärta i bakdelen.


rock'n'roll

söndag är fint.

Det är såna här dagar som gör att jag har hopp om framtiden. Gick upp halv tolv, fick inte äta frukost eftersom att vi skulle direkt ut på golfklubben och äta lunch. Mycket trevligt, mycket gott! Ska dit igen om en halvtimme och prata om eventuellt jobb där. Det hade varit något! Då ska jag börja spela golf igen.

Annars idag har jag plockat ner julpyntet! Bara en sån sak! Kände att jag verkligen gett pyntet en ärlig chans iår. Inte alltid det får vara framme och glänsa i över tre månader. Nu ska det bli megastädat och fint i mitt rum och sånt piggar ju alltid upp. Bäst är det att få dammsugat under sängen. Jag har drömt en massa om att spindlar bitit mig i fingrarna och jag är övertygad om att det är precis vad de gör när jag ligger och sover. Äckliga skitvarelser. Ni får inte bo under min säng.

Hoppas att ni haft en fin helg hörrni!


accepteringen.

Fast ett glas mjölk såhär på kvällskvisten var ändå inte så pjåkigt.


ni måste ju förresten titta på vår schpaablogg! FINFINT
Godnatt.

män som hatar kvinnor.



Ikväll var jag på bio med lite familjemedlemmar och det var denna vi såg. Tänkte först recensera den lite men är rädd att jag tappade motivationen. Den var himla bra, hade lite av varje och slutade inte vara spännande. Jag stör mig ändå på att jag inte läste boken först. Nu finns det ju absolut ingen mening med att läsa den och jag hade velat ha den läst. Kan vi inte säga att jag har läst den? Jo, det kan vi.

Jodå, jag läste boken också. Man kan säga att filmatiseringen komplettade boken. Jodå.

besvikelsen.

Skulle precis blanda mig ett glas oboy. Hällde upp mjölk och tog fram oboyen - fast sen gjorde jag inte det för oboyen var slut. Ultimat besvikelse. kom-och-hjälp-mig-dö.

Och nu måste jag sitta och dricka ett glas med mjölk oooo det känns inte bra. Alls.

RSS 2.0