egentligen kan jag redigera.

I förra inlägget skrev jag "träffa" istället för "träffade". Jag hade kunnat redigera det lite snabbt så hade det inte varit någon fara med det hela. Men då hade jag gått miste om detta utomordentliga tillfälle att klaga. Något jag nämnligen hatar våldsamt mycket är när folk skriver såna uppenbara grammatiska fel. Stör mig lika mycket varje gång. Inte minst vid särskrivningar eller när man skriver precis som man pratar som en sjuåring. "igår träffa ja min vän, vi baka och laga mat. jätte kul!"

Sen kan man göra fel ibland. Det är lite mer okej. I alla fall när jag gör det.
När andra gör det blir jag lika förbannad varje gång! SÄR SKRIV INTE!

det senaste i korthet.

Ni vet i torsdags, juldagskvällen som jag på klackar skulle dansa mig igenom. Jag hade kul på förfest i världens skitigaste lägenhet, gick till golden och träffa de finaste vännerna. Klart att just det där minns jag inte mycket av för redan då, vid 8-9tiden så var jag illa ute. Den enda dans som skedde var den dansen hemåt vid 12-tiden. Klart att just då dansade jag inte så mycket utan det var på ganska vingliga ben jag ramlade hem, gråtandes, gråtandes,  för ingenting, fjortisfjortisfjortis.





Fredag var jag mycket, mycket bakfull. Jag ville dö. På riktigt denna gång.
Tog ändå tag i mitt liv och delade ut CV i malmö samt köpte mig en väst. Gyd så fin faktiskt! wantswants - megotgot! Sen åkte jag hem till min kusin och hade en rejäl tjejkväll med mat, godis, guitar hero och lite mer godis.

Lördag var jag fortfarande bakfull. Nädå. Men seg som kalops var jag. Läste en massa Harry Potter. Tyckte det var mystiskt att jag redan kände till så mycket av handligen. Misstänkte att det någon (erik) som hade berättat i förväg men insåg sedan att jag faktiskt redan läst boken. Jag har ju varit så säker på att den kom ut i somras och att jag aldrig hann läsa den innan vi reste. Men den är ju från 2007! Jag har läst den! LÖMSK BOK! Tänker läsa om den ändå. På kvällen gick jag på fest och blev alldeles lagom full.

Söndagen spenderade jag med kanske den finaste killen i världen. Jag tycker han är det i alla fall. Spelade guitar hero och spore, åt chips och gick i skogen. Kan en söndag bli mer perfekt?




Så kom vi till idag. Jag har kört bil ungefär hela dagen. Jag och ett par gosiga vänner tog en roadtrip över bron för att inhandla lite förtäring till nyår. Vi körde fel hela tiden. Jag blev lite förbannad ibland. Att köra fel och känna mig vilsen gör mig jävligt förbannad. Fast vi löste såklart det så nu känner jag att jag har nyår i min ficka. Oh, det ska bli rekordeligt.

Undrar varför jag skrev att det skulle bli i korthet när jag visste att det inte skulle bli det..

en och en halv månaderskrisen


Nej, nu menar inte jag att jag har en och en halv månader lång kris utan det är bara så att jag och bloggen har gått in i en kris. En kris som gärna uppstår ungefär då när nykärleken börjat lägga sig och man måste känna efter om det är något att fortsätta eller om man helt enkelt inte pallar att nykärleken är över. Man vill inte gå in i den där normaliteten. Man vill ju att det fortfarande med enkelhet ska strömma nya inlägg och man får lite ångest så fort det tar emot. Det är såhär i början. Jag tror vi kommer ta oss igenom detta för vi är ändå ganska starka, jag och min blogg. Vi behöver bara lite tid. Det är ändå rätt skönt när det stormiga är över där man aldrig vet hur man känner för varandra. Normalitet är bra. Vi fixar detta. Stay tuned!


Snart ska ni få höra om mina bravader! Ni får bara vänta lite till.


to me your just some faggy girl.

Idag har jag hunnit träna i nästan två timmar i hemmagymmet, duschat, bastat och bytat om samt kompensera träningen med att äta ett helt choklad. Helt okej dag so far. Nu har jag redan hunnit byta om till kvällen outfit, för längesen. Det var inte meningen. Jag skulle bara testa lite olika så bara hamnade detta på min kropp och jag tänkte "katsching!" och ville inte ta av det igen.


Ikväll är det som bekant årets största utgångskväll och det ska jag och schpaafamiljen ta till vara med. Efter lite drinkar ska vi dansa hela natten på retro där de har indieklubb! Hela familjen! Jättelängesen vi alla var samlade och jag är så pepp SÅ PEPP! Värmer upp till MGMT och Of Montreal.



Amen gud, hur kunde tiden gå så fort? nu måste jag ju gå! Ha en trevlig juldagsafton!

min och katinkas fina jul.

Jaha, då var julen över! Eller inte riktigt för det är ju faktiskt juldagen. men det roliga (förutom resterna) är över. Inte för de amerikanska kidsen dock. De är mitt uppe i det. Klockan måste ju vara runt 2 på natten där så där ligger säkert en massa förväntansfulla barn och väntar på att höra tomten ramla ner genom skorsstenen nu.

Jo, det där med att inte få julklapparna förrän på juldagen. Det tycker jag låter mycket mer logiskt än att tomten skulle gå runt i alla hus på julafton. Öppnar för mycket mer tvivel det där. Hur fixar han det där? Hur hinner han stanna hos alla och dela ut alla julklappar SAMT dansa en juldans... Jag såg själv min lilla brorsdotter katinka, som är i den mest troende åldern nu, titta på tomten med ögonen fulla av beundran men också tvivel. Är inte den där tomten ruskigt lik min farbror? Äh, det var ändå bedårande. Sen efter åt tog jag henne till mig och tittade henne djupt in i ögonen och sa. "Katinka, såg inte du att det inte var någon riktig tomte? Det var johannes ju! Det finns ingen tomte. Fattar du det? Han finns inte!" Sen skrattade jag jättehögt. Katinka grät jättemycket.

Nädå. Men jag hade förmodligen fortfarande trott på tomten om han hade varit hos oss under natten och julklapparna bara VAR där på morgonen. Nu kan jag ju inte ändra på svensk dålig tradition. Jag bara säger det.

Från lillejulafton med mina halvbröder:



Från julafton med kusiner och mormor:


Oh vad naturligt glada vi alla ser ut. Julglädje? Sann sådan!

Dock fick jag en attack av mina hormoner runt 11-tiden vilket lämnade mig i våldsamt gråt ca 10 minuter. Varför? Jag tyckte synd om de som inte fick några julklappar och jag kände mig varm men ville inte ta av mig för jag kände mig ful då. Helt normalt.
För vissa.
Under vissa dagar på månaden.
jahapp...

Jag har i alla fall haft en riktigt fin jul iår!

JUL, FATTA?!

Merry Fucking Christmas



hjärtliga hälsningar /Eurika and crew

tillkännagivande.

Haha upptäckte precis att den var DEN veckan i månaden.
Kan förklara varför jag surrar runt som en glad idiot ena stunden och sen bara vill falla i gråt.
Sådär ja, jag är inte alls som ett litet barn. Jag är som en kvinna.

Bara så att ni vet liksom...
japp.

lillejulafton med fin musik.

Idag är det dan före dan. Imorgon är det julafton.
Jag ser fram emot det som ett litet barn. Jag surrar lyckligt runt i huset och ställer till det för andra ena stunden och andra stunden vill jag falla i gråt av nervositet om vad jag ska få i julklapp. Fast jag vet redan att jag inte får det jag önskar mig mest just nu vilket är ett TV-spel. Det kom jag på för en vecka sen ungefär och då var nog inköpen redan så gott som klara.

Min mamma är inte så bortskämd som jag. Det enda hon önskar sig av mig är en skiva med min musik. Samma sak vill hon ha av mina andra syskon. Hon sa det nog mest för att vara snäll till johannes för han lyssnar bara på skitmusik. Any hooouw! Det ska bli ett nöje tänker jag då och stör mig lite på de fina saker jag köpte i Asien. Klart hon ska få en skiva. En skiva blandad med musik jag lyssnat på genom åren (som fortfarande går an. jag ville inte ha med en massa emomusik från den där tiden) och sånt jag lyssnar på nu. Jag är otroligt stolt såatteh. Tänkte bara att ja.. Äsch, ni får se!



Annars ska jag hålla mig borta från datorn idag. Jag ska göra köttbullar utan kött. Fatta vad jag är lycklig över min upptäckt av vegefärs som går att göra bollar över. Det jag mest blir sugen på av köttsaker. Mormors Köttbullar!! Nu kan jag göra egna som är hysteriskt goda. Om det är någon som är intresserad av receptet så lägger jag hemskt gärna ut det.

Ha en fin dan före dan kompizar! :*

honey i'm DYYYYYYYYIIIIING

Ibland när man lyssnar på radio så kommer en låt som man glömt. Som när greycoated mornings med david & the citizens kom när jag minst anade det och satt själv i bilen. Plötsligt fick jag problem att koncentrera mig på körningen och ville hellre dansa hela vägen hem. Sen kom man ihåg hur mycket man älskat det bandet och är än en gång fast.

Ville bara dela med mig av något riktigt bra. Riktigt djävulskt bra musik. Jag har inte en chans. Får jag inte dansa så börjar tår och andra leder att rycka spasmatiskt.

but i wont cry
i wont cry
i'm not crying
HONEY I'M DYING!



Det borde vara förbjudet för bra band att splittras. T.ex. Broder Daniel, David & the Citizens, Spice Girls.
Fy. fan. trist.

vi fruktar för våra liv.

Han är just nu i köket. Vi är på mitt rum. Under täcket. Med endast oss själva och en ficklampa.



Vi är rädda. Hjälp oss.
Om någon ser detta. Ring 112.
Vi behöver er nu.

spännande!

NU öppnar vi den tjugoandra luckan i Eurikas alldeles egna julkalender!

Och vad hittar vi idag?

KATTSAND!

E - dan före dan före dopparedan!
J - så kan man ju inte säga. Det var igår i såfall
E - dan före dan.. före dopparedan?
J - dan före dan före..
E - om dan före dan FÖRE dopparedan. så blir det idag
J - nej det är ju dan före dan före dan dopparedan
E - neeej. dan före dan före doppardan.
J - nä.. doppar .. dan.
(tystnad)
J - Dopparedan är ett perverst ord.

Klockan är tio i tio och jag väckte först julia med en duns (alltså ingen jordbävning) sen dansade vi indiandansen på johannes säng. Sen vaknade han. Resten av dagen kommer att gå ut på att fly från hans onda sinne.

oh vad grant det blev.


dåligt sammarbete med kameran.

väldigt bra sammarbete med mamma.

sådärja. Fast nu ser jag att det fattas en lampa där till vänster. fan vad störigt. Fin get.
Men godare än såhär blir nog inte julen.

nu ska det kläs gran!

Mamma - Erika, du går upp på vindstrappskällaren och hämtar granen.
Jag - Vardåsadu?
Mamma - Vinden!
Jag - Det sa du inte mamma.
Mamma - Så går jag upp och hämtar kulorna. Annars kan vi ta pappas.

Är min mamma full?

Haha jag hade tyckt det var osmakligt att ha min pappas snoppsdelar i granen. Usch.

Oj, vad arg hon blev bara för jag satte mig här. Psychomamma.

ikväll ska jag vara hemma och spara levern.


Nä, hörrni. Det får nog minsann bli en vit helg.
Men det är väl inte illa det. Jag kan ju...
äta film..
se godis...
bli sinnessjuk....
rast
lös
rastlös.

bara en liten sak eller två som irriterar mig.

Vaknade precis, klockan är 13.13 och jag känner mig bakfull även om jag inte har druckit. Är inte det bara taskigt?

Sen känns min näsa alldeles förkyld också så det skulle inte förvåna mig om hela kroppen gör det också sen.
Fan också.

du är fortfarande ful även om du är full.

Oj vad jag har jobbat idag! Hade för mig att jag slutade på Tingvalla för jag avskydde tiderna så mycket. Därför var det rätt ironiskt att mitt nya jobb också är på nattklubb. Men under kvällen kom jag ihåg min största anledning till att jag slutade. Fulla människor. Fan vad odrägligt det är. Vidrigast är de fulla killarna som tror att jag gillar dem. Ett exempel:

Full/ful människa - Haaallå. (det är nu han kollar djupt in i mina ögon och tror att jag tänker samma sak)
Jag - Hej. (tänker inte alls samma sak)
F - Vet du om att du är jävligt snygg.
J - Jaha, ja.. tack. (vänder mig om och hoppas att han fattar vinken, men han står kvar)
F - Vadå? Vad är det med dig?
J - Jag jobbar såatteh.
F - Stannar du sen eller?
J - Va?
F - Ja, stannar här och väntar på mig!
J - Nej, verkligen inte.
F - Va?
J - Nej.
F - Vadå? är det för att du är rädd eller?
J - Ja, ja.. så är det. det är för att jag är rädd.
F - För att du inte ska kunna ta det jag har..
J - Japp, precis så är det.
F - hehehehe.

Ja, slutet var så pinsamt. Han gick självgott därifrån utan att alls ha fattat sarkasmen som min röst dröp av. Ingen kul punch line. Bara tråkigt, odrägligt och vidrigt. Jag hatar honom och alla andra fulla människor.

Nu har jag i alla fall fått i mig lite fyllemat och klockan närmar sig 5. Jo, fyllemat för när man är så trött så känner jag mig full. Rätt skönt. Jag hatar inte mig för det.

en sockerbagare! hon bor inte här.

Nu har jag och marioni bakat cupcakes och det var fan sista gången jag gör det. Det blir aldrig bra. Sist vi skulle göra det så blev frostingen jätteäcklig och denna gång blev frostingen helt lös så den bara ville rinna över hela muffinsen istället. Några citat från vårat inferno av skräck."stoppa deeen!" och "ta med skeden, TA MED SKEDEN!". Jag hatar cupcakes.

Nej, det gör jag inte jag sålänge jag slipper baka dem själv.



Såhär skulle de se ut. Gud så gott det ser ut. Vår frosting ser ut som grötbajs. Sista gången. Hör ni det.

Men om ni skulle vilja prova på receptet så hittar ni det här: grötbajs-muffins med smak av mariannechoklad.

jag sover länge för att jag kan.

Jag är sämst på att göra vad jag sagt. Under resan tänkte jag att jag skulle gå upp vid sju varje dag och göra det mesta av dagen. Jag skulle baka en massa, städa, laga mat och vara sådär allmänt huslig hela tiden. Jag har varit uppe vid sju 3 gånger sen jag kom hem, vilket nu är över en månad sen. En av gångerna skulle jag till läkaren, en annan var det jordbävning och så var det då den måndagen då jag skulle börja mitt nya liv då jag gick upp sju, gjorde frukost och såg på julkalendern och tänkte "ah, såhär ska mitt nya liv bli". Mitt nya liv varade i en dag.

Nu är klockan över tolv och jag har ätit frukost. Inget annat. Men faktum är att jag faktiskt sov länge med vilje idag för ikväll ska jag vara pigg och på alerten. Varför? Jo, det är dags för första dagen på mitt nya jobb. Första natten menade jag. Jävla nattklubb i ystad som ska sabba min dygnsrytm.

känslomässigt rubbad.

Nu ska jag titta på extreme home makeover och kanske gråta när lilla cancerflickans hus blir så fint. Jag kommer gråta. På riktigt. Jag behöver fan gråta.

ibland har jag det så svårt.

Jag har drabbats av en mycket otrevlig bakfylla idag. Jag får ångest över allt som händer fastän det är sånt jag inte bryr mig om annars. Har fortfarande ångest över att jag fick betala hela vägen hem idag. Jag hade bara köpt till skurup igen men hon kom på mig. Jag lyckades dock ljuga mig ur det och sa att jag visst hade tryckt till Tomelilla och kunde inte för allt i världen förstå varför det stod Skurup på biljetten. Så jag fick bara betala resten av vad biljetten kostat. Men detta hade jag förfärlig ångest över. Länge. Fortfarande.

Så blir jag yr i huvudet hela tiden. Nu sitter jag och är yr till exempel. Sådär obehagligt så man känner att man måste sätta sig. Men jag sitter ju redan så hur gör man då?

'

Men FY vad fin jag kände mig igår i alla fall med en outfit som sammanlagt kostat under 100-lappen. och FY vad kul det var. Hysteriskt bra band också. Tänk SMK eller justice med underbara gitarr- och basriff till. Ja det var party.

R.I.P. bävern.

Igår på debaser så sprang jag på en död bäver.

Nej, det gjorde jag inte men jag sprang på en tjej som hade en pälsmössa på sig. Jag stannade till och frågade om det var äkta päls. Så sa killen bredvid, som verkade vara ägare till mössan, stolt "japp, bäver. Det är bäver." Då frågade jag varför i helvete hon hade en död bäver på huvudet. Sen skrattade vi gott åt det i ett par sekunder innan jag glodde skitargt på dem och gick därifrån.

Direkt efter tänkte jag att det kanske var lite töntigt beteende och ångrade lite att jag bara glott skit sådär som en barnunge. Så jag gick tillbaka till stället den döda bävern stod och förklarade för dem varför jag reagerade som jag gjorde. Att det inte handlade om DEN döda bävern, att ja, jag vet att den redan är död så det spelar inte så stor roll med just den mössan. Men att problemet är att när man går och har på sig den döda bävern och ser bra ut (tjejen såg i övrigt ganska bra ut) så kommer andra också vilja ha bäver på huvudet och vips så är det mer än EN död bäver utan bävrar måste dödas i mängder för att vi ska kunna ha dem på huvudet. De förstod och höll med och jag avslutade med att informera om hur ful den faktiskt var. Moget av mig. Men det bästa var att han inte hade mössan på sig resten av kvällen. Den förblev i hans hand. Jag lyckades. Det kändes fan bättre än någon fylla. Att få två att fatta hur vidrigt det är att ha päls på sig. Fan vad bra det känns i magen.


när folk inte fattar ironi.

Stötte precis på ett väldigt provoverande exempel på dålig humor.
När man först är tråkigt ironisk till exempel: "va?! finns inte tomten?! det visste inte jag! heheheh", sen svarar någon annan "hahaha visste inte du att tomten inte finns, det vet väl alla!!". Urh, jag vet inte om jag kan fortsätta för jag mår illa.
Detta händer, blev precis påmind om att alla fattar inte ironi i text. Det är inte så lätt när man inte ser ansiktsutrycken. Då ska man endast svara "jag var ironisk" och sen aldrig mer prata om saken. Men börja för fan inte FÖRKLARA att du var ironisk. det sabbar precis allt. Sabba inte ironi! Det är allt jag har! Fattar ni inte att ni förlorar rätten att leva när ni är så dumma i huvudet?! oj, vad provocerad jag blev.

Annars har jag en mycket bra dag.



men jag sjunger inte falskt i alla fall.

Idag berättade doktorn för mig att det inte var något fel på mina stämband. Det var inte det som gjorde att jag är hes hela tiden. Det är för att jag aldrig lärt mig prata ordentligt. Känns inte det bara dumt?

Det är alltså mina föräldrars fel att jag varit som stum typ alla festivaler och inte kunnat prata flera dagar efter en konsert eller livlig fest. Nu på senare tid har jag ont i halsen och blir hes efter en tjejkväll. Varför har de inte lärt mig prata?

Nu ska jag gå hos en specialist som ska lära mig prata och andas rätt. Ja, det stämmer. Kan inte andas ordentligt heller. Dåligt.

Då är det dags för en powernap nu och sen ska jag till malmö och se Ratatat på Debaser.
Kanske ett glas vin också. Det blir nog finfint!

det är så att man vill gråta.

Vad är det med mig?

Titanic går på TV:n ikväll och jag tittar inte ens. Jag sitter bara och lyssnar lite till musiken som hörs igenom väggarna och jag känner bara för att gråta hejdlöst och tänka på "No Jack! Come back! I'll never forget you Jack!". Jag gör verkligen det.

Försökte till och med precis lite med att utbrista i gråt innan, till tonerna av "my heart will go on". Men det blev inte riktigt bra utan mest ett "buhu!" och så kom det en tår. Försökte även det med att sitta med munnen öppen och gråta ut all luft. Men det slutade med att jag fick ont i huvudet av syrebrist och resultatet blev det samma. Ingen gråt.

Frustrerande. Räcker med att jag tänker låttiteln till "my heart will go on" så kommer en snyft. Men mer än så blir det inte. Inget uttömmande tjejgråt för mig ikväll inte.



Här hade jag hackat en jävla massa lök på mitt förra jobb.
Annars kan jag ju alltid gråta över hur stor min näsa ser ut på denna bild.
Näe.

spring inte med sax.

Nej, det var inte jag som kom på det med att alla dog. ingen dog faktiskt. vad jag vet. förlåt för att jag ljög.

Men det var inte det jag tänkte berätta. Jag tänkte berätta att jag är lite förbannad.
Jag skulle sy upp en klänning som jag ska ha på mig på nyår och för att göra det fint så måste man klippa i tyget. Så tog jag husets bästa sax för att det skulle bli bra klippning men kände ändå att den kunde slipas till lite. Så jag tog knivslipen och slipade för glatta livet. Men vad händer? Den blir sjukt slö. Man kan inte ens skada någon med den, än mindre klippa i tyg.

Det bästa är dock att nu får man springa runt med saxen så mycket man vill. Man kan hålla i den som man vill också = i handtaget och inte i skaftet. Barndomsdröm besannad. Undrar hur den reglen uppfanns, att man måste hålla saxen i skaftet och inte springa. Jag tänker mig att det är någon som sprungit med sax, för länge sedan, och glömt att stanna när han mötte någon så personen han mötte blev stabad och dog på momangen. Ett barn också. Fy vad sorgligt det var. Nu fattar ni varför ni inte ska springa med sax.

update om jordskalvet.


haha det är jag som kommit på det där!

haha!

ha.

KUL DAG!

you ROCK my world. literally.

Denna morgon vaknade jag av ett jordskalv. Inte varje dag tänkte jag då.

Hur reagerade min coola familj på detta?
Jag vaknade mer av mammas gälla skrik än av själva skalvet och känslan av att bara känna att allt skakade var märklig. När jag reste mig var det redan över men jag staplade ändå lite panikslaget till dörrkarmen och ställde mig där och höll fast. Det är ju så man ska göra. Det har jag lärt mig.
Julia kom springandes ner för trappan, skrikandes hon med. Hon skrek på mamma. Otroligt respektingivande. Mamma skrek "Lennaaaart!" och sprang genom köket. Lennart är namnet på min far, det hade varit märkligt om hon skrek någon annan mans namn, eller kvinnas för den delen. Sen grät både julia och mamma hysteriskt. Pappa skrek inte alls utan kom lite mer fnissande mot köket. Johannes kom ner från rummet och sa "jag trodde att oljepannan exploderat. men sen kom jag på att vi inte har någon oljepanna". Jag ställde mig i köket och utbrast högt "vart är denna värld på väg?!" men blev tyst strax därefter då jag var säker på att jag nog sagt det töntigaste någonsin. Sen gick jag och lade mig igen. Löjligt försök för det fanns ju inte en chans att jag skulle kunna somna om då. Gick upp och åt frukost istället så jag kunde gå och lägga mig igen när man lugnat sig. Sen sov jag till tolv.

Det som är coolast är ju att Tomelilla, my hometown, var centrum av skalvet. Det skedde rakt under mig typ. 4,7 på skalan, rakt under mig.

Nu hör jag bara skämten av GBS (gräv bort skåne) skallra.
"Hehehe, hela jorden vill att Skåne ska bort från Sverige"
Men vadå? tänker jag då.. Vi, Blekinge och Danmark kan bli ett nytt land. Klart att vårt språk kommer bli helt obegripligt. Men det blir vi som skrattar sist. Vi kommer få köpa sprit i alla affärer. Lagligt! Ni kan ju fortsätta gå till systembolaget era förlorare!


Läs om det här!

ha-ha-ha hon tog i bajsspyan.

Min syster råkade ta i bajsspyan. När hon skulle sätta sig.
Jag lät bli att varna henne med flit.

nä nu blir jag förbannad.

Upptäckte precis att min päls spytt okontrollerat mycket i min fåtölj där han annars bara ligger och gör mig sällskap. Alltså detta är förjävla äckligt. Vad i helvetet har han ätit? Har han ätit bajs?



Det som nästan stör mig mest är att min bror senast igår sa till mig att lägga en handduk i fåtöljen så att pälsen inte skulle förstöra den. Den jäveln visste när han skulle lägga in sin stöt. Eller så är det min bror som gjort det för att visa hur det kan gå. Jävla idioter.

NU: HUR FAN SKA JAG FÅ BORT DET? jag tänker inte ta det.

alternativ 1: lägger papper över det och låter det vara.
alternativ 2: sätta pälsen bredvid kaskadspyan och säga "ät upp igen hora, ät upp!!"

annars ser jag ingen annan lösning.

en riktig rebell.

Jag har suktat hela kvällen efter mammas lussebullar som ligger i frysen men det är sagt att "nej minsann, sötsaker ska vi hålla till helgen."

Men jag tog en ändå. Vem skulle stoppa mig? Ingen kunde stoppa mig. Jag värmde den extra länge i micron också så den blev sådär härligt degig också. Sen tog jag en tugga på vägen in till rummet. Så sugen var jag. En rejäl tugga. Varför? För att jag kan.



Tog mig inte ens tid åt att ta en ordentlig bild utan tog bara en som blev suddig. Vadådå? vad ska ni göra?
Nu är bullen i magen. Förutom det som sitter mellan tänderna. Där i hålorna det blir när visdomständer växer ut. Det kommer hålla mig fullt sysselsatt i åtminstone en halvtimme. Varför? Det ska ni skita i.

ett av samhällets slödder

Så, nu har jag sökt en massa jobb. Nu är det bara att vänta. Och vänta.

På vägen hem så köpte jag bara biljett till skurup istället för hela vägen hem. Det är ungefär halvvägs. Efter skurup satt jag och kände mig som en outlaw. Jag var stark. Jag var tuff. Jag satt utanför samhällets väggar och smidde vidriga planer på hur jag skulle skita i resten av reglerna. Fuck the laws!!

Nej, jag satt och låtsades att jag sov hela vägen med jackan uppdagen över huvudet. Om jag inte ser någon så kan ingen se mig heller. Fruktansvärt nervöst. Men jag fixade det. Gick hem utan att röra vid marken. Det var adrenalin jag gick på.

Annars var det en mycket kall, varm och fin dag.


nu ska jag få ett riktigt jobb.

Då är dagen kommen då det är dags att ta tag i livet och jag beger mig om en halvtimme till tåget som ska ta mig till storstaden. Det är dags att söka jobb. Har inte mycket mer att säga om det, för jag kan ju inte säga hur det går. Egentligen har jag riktigt bråttom nu men ni vet när man är så trött att man föredrar att sitta och bara stirra rakt ut i luften. Lite apatiskt. Men så kan man inte bete sig, på en måndag! Heja mig!


sverige är våldtaget.

Jag fattar inte varför ska det vara så smutskastat att vara lite konservativ? Det har inte med jämställdhet att göra, huruvida lucian ska vara kvinna eller man. Det är att våldta den svenska traditionen.


När mikael persbrandt var lucia var det i alla fall INTE särkilt vackert.

Fan vad besviken jag hade blivit om Tomten slutade ha skägg eller om Staffan Stalledräng blev Stella Stallepiga. Sen är ju "pepparkaksgubbar" ett fruktansvärt begrepp. Vi måste ändra om i låten så att det blir pepparkaksgummor, i alla fall ibland. Sen är det ju rasistiskt att de sjunger "så bruna, så bruna vi äro alla tre". Usch. Ljusbärarinnan. Ljusbäraren. Nej jag spottar på er som tycker annorlunda. Jag tänker inte respektera er åsikt över huvudtaget.

Jag är mycket för jämställdhet. Lika lön åt alla och alla är av lika värde. Men detta är ju #¤()&%¤(=#".

Bananas.

tysta kupén.

Detta tänkte jag på igår, på vägen hem. Hur jävligt det är i tysta kupén. Folk som sätter sig där måste vara väl medvetna om hur jävla tyst det ska vara. Det är ju faktiskt tillåtet att prata, bara man har det på låg ljudnivå. Åtminstone är det tillåtet rent offeciellt. Hade man läst en regelbok om tåget så hade det stått att man fick prata. tyst. Men gud nej. Den grymma sanningen är att öppnar man munnen i tysta kupén så riktas exakt allas ögon mot en. Och det är ju inga kärleksfulla blickar man får. Ve och fasa om mobilen skulle börja ringa och gud vet vad som skulle hända om man inte hittade telefonen riktigt utan frenetiskt måste leta runt undertiden den för oväsen. Jag hade inte velat vara den personen.

Man borde veta att de som sätter sig i tysta kupén har antingen huvudvärk, är trötta eller så är de bara rent av jävliga och buttra av ren natur. Faktum är att jag är nog värst i tysta kupén. Jag sitter nämnligen oftast där påväg hem efter helgens bravader och då är jag drabbad av precis allt jag tidigare nämnde som gör att man sätter sig i tysta kupén. Jag tycker alla är idioter. Håller på att spricka av irritation om någon prasslar med en påse och om någon sätter sig med en vän och kanske börjar mummla lite till varandra så är jag snabbt där "URSÄKTA men detta är faktiskt en TYST kupé" och spänner ögonen i dem. Vilken kärring jag är. Hade någon gjort så mot mig så hade jag räckt tunga åt personen ,eventuellt glott skit ,för att sedan prata ännu högre. Nä fy fan för såna som mig.

helgen i korthet.

Vilken konstig helg detta varit. Konstig.

Rent kortfattat åkte jag till lund i fredags och förfestade med goda vänner innan vi åkte taxi till malmö då tågen var inställda. Dyrt, dumt, smidigt. KB var askul då de lyckades otroligt bra med musiken, klackarna satt perfekt och man var omringad av vänner. Mycket fint! Sen natten där är för privat för bloggen!

Lördag. Arg mamma på morgonen, luciakröning, trött, trött, trött, thaimat på fem minuter (har nog aldrig ätit så fort) och sen satt man på tåget mot malmö igen. Dock skulle man vidare till eslöv och familjefest hos anna. Även om det inte blev mycket till familjefest så blev det ändå himla trevligt med en förfärligt full anna och sånt. Dock blev kvällen kort, folk drog, anna somnade och jag och qu satt uppe till ca två och tittade på radiohjälpen. Önskade låt och skänkte pengar. Fina människor.. Jag och Qu.

Kom hem lite över elva idag. Har sedan dess hunnit äta thaimatsrester. I lugn och ro. Resten av dagen ska jag nog sitta och känna mig elendig. Fråga mig inte varför. Jag ska göra det bara. Fan vad det är synd om mig idag.


anna, ca 21.04. Redan ganska illa ute.

Haha så butter. Igen.

mariao, inte fullt så butter!

Vi kom på att det hade varit både kul och effektfullt om man krympte lite varje gång man fick dålig självkänsla. Tvärtom när man blev glad och lite mallig. Konstig tanke. Så dumt tänker man bara ibland. Här illustrerar jag i alla fall dåligt självförtroende.

Maria tog hundra bilder på mig där jag skulle le normalt. Men det gick inte. Ser antingen inte äkta ut (vilket det inte är när man posar) eller så ser jag så här efterbliven ut. Jag skyller på torra läppar.

Ja, annars var det bra. Sömn behöver jag nu. I stora lass.

det är så tråkigt och trist utan dig.

Markus Krunegård ska till Hultsfred.


JAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAAAAAAAAA!!!


MARIONI SKA VI DANSA ELLER VAD?! OUOUOUOUOUUU!!!!
Och så ska det vara på Hultsfred och inte cpKB där små tråkiga fittor envisas om att puttas och dra ner stämningen. Så ska jag inte ha tubtop. Sånt drar också ner stämningen när man ska dansa.

nu kändes fredagen genast typ ett halvt kilo naturgodis bättre.

(ps. det är inte mitt videoklipp. Jag har inte tid med sånt trams när jag är på konsert!)
(ps2. jag tycker inte KB är så cp. då hade jag inte åkt dit och dansat ikväll igen. och det ska jag ju!)

she's lost control.

And she gave away the secrets from her past and said:
- I've lost control again.



ap-fredag.

Idag låg jag kvar jättelänge i sängen och funderade på att ta ett par sömnpiller så att jag bara kunde sova vidare. Så jävla opepp. Det är jag fortfarande. Sen blir man så deppig för det är ju faktiskt fredag. Då ska man vara fredagig och sugen på kvällen, på helgen, på allt. Jag bara tänker på hur nice det hade varit med en godispåse och en god bok.

Lägg ner med ditt jävla gnäll, tänker ni nu.
Men det bästa med att vara en bitter jävel är att man får lov att vara gnällig och otrevlig utan att det är något konstigt med det. Konstigt är det om det är tvärtom. Då tror folk att jag har knarkat.

garderobshora.

Ni vet att jag för ett par veckor sen var ute och drack en del tequila. Samma kväll som jag hade en jobbintervju på nattklubben.. Ja just den kvällen. Jag stod lutad över hela baren med tio tequila i magen och sa att jag ville jobba där! Av ren trötthet så tog de mitt namn och nummer och sa att att de skulle höra av sig om de skulle behöva någon hjälp någongång.
Haha, det var kul! Dagen efter kände jag mig så jävla pinsam och dum och bestämde mig för att aldrig mår gå dit. Men efter ett samtal fick jag reda på att jag var tvungen att gå dit. Alltså om jag ska fixa mitt NYA JOBB. Jag gjorde nog ett  för jävla gott intryck med mina raggsockor och dimmiga blick. Jag fick jobb!

Ja, jag vet.. det är ganska sjukt. Men då vet jag det. Så drar jag tio tequila inför nästa jobbintervju också.
Jag menar.. Varför ändra på ett vinnande koncept?




onsdagspimpel

Nu har jag precis kommit hem. Jag har fått tre stora dreads i håret. Jag vet inte riktigt om jag tycker att det är fint men en sak är säker. Jag hatar det. Det kan faktiskt vara fint fastän man hatar det. Fin lida pin ni vet..

Gårkvällen spenderade jag tillsammans med två väninnor på en bondgård. Vi hade mysmiddag med bönsallad, vindruvor, tortillachips och salsadip. Och vin såklart. Tanken var att vi skulle sitta och pimpla vin och knäcka sjukt mycket bra idéer inför det här Tomelillaprojektet vi ska dra igång. Kan berätta mer om det sen om intresse finns. Dock blev vi ju fulla och satt mest och pratade om jävligt deprimerande grejer och berättade för varandra hur fina vi var och så. En bra kväll! Jag fick dricka mjölk som hade kommit direkt från gården. En upplevelse i sig.

Idag ska jag bland annat börja läsa en bok som jag sett fram emot. Jag tänker inte berätta vilken förrän jag läst klart för jag vet att det finns en del som tycker det är kul att förstöra för mig  och avslöja slutet. Bra otrevligt, eller hur? Hur som helst så bli inte förvånade om jag har skägg och blodsprängda ögon nästa gång vi ses. Jag brukar fastna i såna här böcker!



Jag var med mormor också igår, nästan hela dagen. Hon är så bra. Den bryden känner mig precisexakt!


bottenlös tristess.

Tänk att det kan vara så roligt att kolla igenom gamla bilder!
På tiden denna bild togs var det mycket möjligt att jag gick ut mitt i natten.

här är lite emobilder på mig och julia. cut-cut

haha ceberal parantes
undrar om ni verkligen hade lika kul som jag åt det här.. Jag har verkligen skrattat så jag gråtit. Nästan i alla fall. Den kvällen tog vi ca 180 bilder på oss. Sen sov man gott. Helt slut i huvudet efter allt skakande.

Ibland tar vi bilder som man kan ha som cover på vårt debutalbum med vårt påhittade band.

Här hade vi minsann gått ut i natten.

Och ibland tar vi nakenbilder på varandra också.

tidiga mornar.

Hur är det nu? I vilka måner ska man behöva stå ut med det här?
Klockan 7, klockan FEM I SJU imorse kommer pappa in och väcker mig. Han tycker jag är en slashas som ligger och sover till elva. Han säger att det hade varit okej om jag satt och pluggade hela nätterna. Men vad ska jag plugga? Bloggstatistik?

MORNAR SUGER!

Nu är klockan alltså över nio och jag har inte uträttat ett dugg mer än vad jag gjort om jag gick upp nu. Tittat på julkalendern och svampbob fyrkant. Ja, det är ju bra. Jävligt bra. Vilken pissmorgon. Vad pappa inte förstår är att jag ser det som att jag sov bort hela natten för att vara uppe på dagen. Klockan sju.

Jag gillar natt! Man ser inte hur grådaskigt och fult det är ute. Man behöver inte känna att man  borde gå ut hela tiden. Går man ut på natten är det antingen helg eller så är man deprimerad. Jag brukade alltid göra det i alla fall i mina yngre emodagar. Gå ut mitt i natten med min freestyle, lyssna på typ nine inch nails och kanske röka en cigarett. mest för I JUST DON'T CARE ANYMORE!! .. ungefär. Jag gör inte det så ofta längre. Har blivit lite mer negativ till cigaretter och så är det jävligt kallt på natten också. Fast det är klart. Ju kallare desto bättre för emokids. Det ska vara så jävligt som möjligt.


Denna bild är ett montage.

bildbevis på fredagen.

Det började med rosévin och MGMT i mitt lilla rum. Så här var mitt humör:


Och även mina vänner var på topphumör! Fastän de ser ut att vilja åka hem här.


En annan av mina läsare, Qu, hade ett nytt förslag på hur man kunde ha på sig pälsen.
Ganska fint, tycker jag.


I den påhittade pratbubblan nedan kan man fylla i "atscho!" eller "fnezz!".
Inget av det är särskilt kul så det kvittar vad du väljer.
Men tåget var kul!


Där satt vi och bekände vår kärlek till varandra, i vanlig ordning.


Två av tomelillas bästa bloggare ska ha bloggträff på B&B någongång.
Välkomna. /Eurika och
Mariao
Det bestämde vi då. Det var en bra idé tills vi blev nyktra.


Tokig bild! De är så tokiga!!!


Och en avslutande bild på en butter qusingen. gosenuttenos


En sväng på Golden, fick en öl som jag gav vidare för jag gillar faktiskt inte öl. Bara ibland.
Sen var det inte mycket mer med den kvällen för jag var en sån fantastisk syster som följde med Julia hem när hon inte fick komma in på nattklubb. Lilla babyn. pusspuss.

xoxoxo

ALLTSÅ SHIT VILKET AVSNITT DET VAR AV GOSSIP GIRL!!!!!
Jag älskar den serien. Jag vill vara som dem. Se ut som dem. Äta som dem. Klä mig som dem.

Var det bara jag som direkt fick den djungelbokensången på huvudet när jag håller på och skriver så där?
Otroligt bra låt. Speciellt när aporna gör det där sjuka ljudet typ iiihurhur-urrhurh-schpaktschpakteschpaa-duidudu. Rubbat. Men ändå festligt.

Annars har jag sytt klänning och lagat mat idag. Jättegod mat.
Jag är faktiskt bäst på att göra vegetariska biffar! Det är inget skämt.
Så har jag funderat på att söka jobb. Funderat på att skriva CV också. Såå om ett år har jag säkert fått något! grrreat!


Om att se helt rubbad ut. Härligt.
Ska nog ta och lägga ut lite bilder från helgen nu. Pass på!

you know you love me.
XOXO Eurika.

dagens insikt.

Såhär hade jag sett ut om jag hade mycket korta ben.

Inte så fint! Så nu är jag glad att jag har långa.

tankar om tattoo.

Jag har alltid velat ha en tatuering. Bara en liten en som ska illustrera mig på något sätt. Men jag har aldrig gjort verklighet av detta för jag tänker hela tiden "jag kommer ångra mig" och "hur fan ser det ut när jag är 50, småfet, ful och ännu bittrare?". Så det har aldrig blivit någon tatuering.

Så slog det mig precis. Tänk så blir jag inte småfet och ful? Tänk så blir jag inte ens femtio. Tänk så nedrigt det hade varit om jag dör när jag är typ 26 och det sista jag tänker blir "varför gjorde jag inte en tatueriiing? huöh." (det där sista illustrerar mitt sista andetag). Det hade varit sjukt sorgligt. Det är nästan värre än att ha en tatuering man ångrar när man är 50.

Min slutsats är att jag vill ha en tatuering. Nog en liten spiral som ska sitta lite hardcore på det ömma skinnet vid fotknölen. Ni vet den knölen mellan benet och foten. Kommer inte på ordet. Typ som ett svart hål i rymden. Något skruvat och förvirrat. Lagom djupt.



Typ så. Fast med mycket mindre "spröt" och tjockare i mitten. Typ. Det hade varit fint.

bulle är skånskt.

Nu fick jag reda på att vissa dumma stockholmare/sandvikenbor förstår inte att när jag skriver bulle så menar jag sån man har till frukost med pålägg på. De vill gärna att man använder ordet fralla, eventuellt specificerar med "mörk fralla". Gärna att man lägger ut en bild så att de förstår exakt vad jag menar. Så man inte blandar ihop frukostbulle med kanelbulle. Det är ju jävligt lätt hänt om man är blind och dum i huvudet.
exempel på bulle, eller som vissa föredrar att man kallar det - fralla
kan bytas ut med fullkornsbulle /  "mörk fralla" = lite nyttigare.

Fler frågor / dumma påhopp?

dagens spesjalare.

De som undrar om det går att göra varma mackor med frukostbullar behöver inte det mer. Jag har testat och det kan man. Klart, det blir ju inte varma mackor utan varm bulle. Men det funkar alldeles utmärkt.



Ingredienser:
* bredbar fetaost (peppar och vitlökssmak)
* vanlig ost
* bulle
* pesto
* soltorkade tomater
* oregano (så tror man lite att det är pizza)
* och ketchup.


8:e december. släde.

Idag fick jag en släde i chokladjulkalendern.



Detta är bildförsök nummer 233. skitkamera.

Men eftersom att min bror inte bor hemma mer och min syster har BOJKOTTAT chokladkalender så har jag ingen att jämföra med i huset så får jag väl jämföra med er där ute i stugorna.

Såå... Vad fick ni?

arbetslös och meningslös.

Det är inte lätt. Det där med måndagar. När man är arbetslös.

Det finns ingen dag på veckan då jag känner mig mer värdelös än jag gör på måndagar. Det är ju efter helgen, alla andra har satt igång med sina jävligt meningsfulla liv med jobb och skola. Medans jag fortsätter i samma spår och vaknar kvart i elva efter återkommande väckningsförsök av pappa. Hade inte ens tänkt att gå upp då så världelös jag kände mig men tyrannen hotade med att nästa gång kommer han med en spann vatten. Jag tyckte det lät som allvar i hans röst så jag gick upp. Hade hatat om det blev blött överallt.

Idag har jag klätt på mig! Vilket inte är så illa pinkat med tanke på att jag ägnade hela gårdagen i pyjamas.. (silkespyjamas, skönare än allt annat i hela världen, typ) Jag tänkte att jag måste i alla fall klä på mig på vardagarna, så det blir skillnad. Kändes faktiskt mycket bättre efter det. Tog till och med på mig en snygg skarf och klänning för att se meningsfull ut. Om jag går ut och handlar nu så tänker jag gå stressat så att folk tror att jag är jävligt effektiv som går och handlar på lunchen. Kanske till och med ska duscha innan!

Sen ska jag sy upp klänning, kanske, eller redigera kort.. eller nåt. sims?

världsomvälvande tankar.

Ibland när jag går på toa och bara kissar lite så brukar jag glömma att spola med flit.

Varför? Jo, för det känns onödigt att en sån förfärlig mängd vatten ska gå åt för den lilla mängd vätska. Det luktar ingenting och kommer inte bli stopp bara för att det är två omgångar kisspapper ovanpå varandra. Dessutom tänker man på att bara ta lite papper då. Så att det inte blir stopp.

Det kallar jag miljötänk!




jag och håkan.



Jag slutade gilla Håkan Hellström för ca två och ett halvt år sedan när jag skulle se honom i svedala och inte fick komma in för det var en vakt som ansåg att jag var något för förfriskad. Jag höll givetvis inte med och låtsades att jag svimmade, skrek vilken jävla idiot han var - på olika sätt (där ibland kallade jag honom för jävla sosse, haha) samt grät åtskilliga floder. Jag förstår fortfarande inte varför jag inte fick komma in.

Detta gick helt ut över min och Håkans relation och jag vägrade att lyssna på honom på två år. Men sen blev det siesta 2008 och Håkan skulle spela. Jag tänkte att "jag går väl dit då" och gick dit. Sen stod jag och STORBÖLADE precis hela konserten och sjöng med samtidigt som jag sådär sträckte mig lite efter honom. Jag var sexton år igen och tog igen precis allt vi missat på ungefär en timmes tid. En fin, dock oerhört pinsam, konsert.

Nu sitter jag i alla fall och känner mig sådär lagom seg som man gör på en söndag och vill bara lyssna på Håkan Hellström och hans inte längre så nya album "För sent för Edelweiss" hela dagen och känna mig som femton. Som jag har älskat den mannen!

med rätt att vara dum i huvudet.

I ett par dagar så har jag irriterat mig vansinnigt mycket på att inga ljud på internet funkat. Vilket har stört mig en hel del med tanke på att större delen av mina timmar framför datorn spenderas på youtube eller andra ställen där man kollar klipp eller lyssnar på musik. Jag hade tänkt höra med pappa eller johannes om de kunde hjälpa mig för det håller liksom inte. Men ikväll tog jag saken i egna händer och efter en kort undersökning av problemet så skruvade jag upp volymen på youtube. Sen funkade det.

Teknisk support någon?

För de som undrar hur min helg har gått så har jag nog i alla fall samlat på mig 21 vuxenpoäng. bravad?
Jag får helt enkelt styra upp nästa helg. Eller varför måste det vara på helgen? Jag är arbetslös!
Jag kan supa varje dag!


Nädå.

det är jag som är djävulen.

Jag hatar fotot som jag ska ha till körkortet. Hatar det. Jag ser helt rubbad ut. Mörkrets furste. En sån jävel som äter barn. Och detta ska jag behöva leva med i 10 år. (#¤=)/#("()/¤#/

En bild ljuger aldrig säger de. En bild säger mer än 1000 ord. fan.

det är jag som är döden.

Inatt drömde jag att jag drack flera liter av allt möjligt. Flera liter mjölk! Letade i mörka gränder efter en flaska läsk. Drack upp vattnet för mina kompisar osvosv. Ja, ni vet när bakfyllan tränger in i drömmarna helt enkelt. Då vill man inte vakna.

När man väl gör det så finns det ingen chans i hela världen att man vill resa sig men man undrar ändå om det inte är döden som kommer snart om man inte får i sig något att dricka. Så man ligger där och känner sig undernärd och skriker hest "vatten! vatten!". Ingen kommer. Du inser att döden kommer komma i vilket fall som helst. Antingen ligger du kvar och dör av törst eller så reser du dig och dör av huvudvärken.

Jag lyckades resa mig. Sen dess har jag hunnit dricka:
* 2 stora glas mjölk
* 2 stora glas juice
* 1 väldigt stort glas oboy
* 1 stort glas vatten.
= ca 2,5 liter vätska på mindre än en timme.
Inte illa pinkat. som jag alltid säger.

Bra kväll.
jag är törstig igen.

sånt jävla skitsnack.

Sara säger:
vad konstigt. du är så konstig.
händelsErika säger:
sara.. sitter du med laptopen på toa?
Sara säger:
guilty
Sara säger:
fan vad roligt det varit o cama med dig nu
händelsErika säger:
nej?
Sara säger:
jo!
Sara säger:
den här bajsen hade platsat i skitsnacket.

Nej, nu ska jag ta mig an fredagen. MMMMMMMMM hörs sen. ses sen malmö!

amen kolla här då!


Vilken spännande bild! Varje gång jag tittar på den hittar jag något nytt som är lite märkligt.

en spännande dag.

När jag var inne på mitt rum precis så kom jag ihåg att jag tappat ner en klämma på golvet igår och tänkte att det var bäst att jag tog upp den direkt så jag inte glömde det och blev av med den. Men den var borta och jag fattade ingenting. Så jag lade mig på knä och tittade i springorna i golvet och där låg den minsann! och en till minsann! Helt plötsligt var en vild jakt på klämmor igång på mitt golv. Den varade dock bara ca 5 minuter och på den tiden hann jag fiska upp över tio klämmor som legat i mina golvspringor. 12 klämmor! Jag överdriver inte ens! Det måste vara rekord.

Inte konstigt jag måste köpa klämmor precis hela jävla tiden.

Jag är dock lite exalterad över detta! Vad mer kan man finna i mina golvspringor?! riktigt spännande.


PI KATTEN! som man brukar säga.

Idag vaknade jag av ett lapande ljud vid min sida. Så jag satte mig upp och beskådade pälsen som hoppat upp till mig när jag sov. Och visst var han söööt när han låg där och tvättade ansiktet. Jag kände mig sådär riktigt full av kärlek när jag tittade på honom. Men sen slog det mig att när han tvättar sig i ansiktet och drar tassen sådär över örat, så gör han exakt samma rörelser som en förståndshandikappad, som går förbi vårt hus ibland, ofta gör. Ju mer jag tittade på honom desto mer såg jag det retarderade med min päls och tillslut tyckte jag att han var rätt ful. Så började han dra tassen över ögat så han bara drar ut ögat och ser galen ut. Och öppnar munnen jättemycket när han försöker komma åt bakom örat. Jätteful! Fy vad äcklig päls jag har! Dålig andedräkt har den också.


här ligger jag och Quasimodo.


Han skrämmer mig med sitt utseende.

Känner ni också detsamma när ni ser mig med min päls? Jag kanske inte borde använda den mer då?

dålig standardmjölk.

Jag tänker vara ärlig mot er, små goselingar, jag är verkligen tråkig idag.
Trött, irriterad,sjukt dåligt humör, till och med sentimental. Sorglig!

Så ja, det får bli bloggpaus tills jag blir mitt vanliga, sarkastiska jag.
behöver nog bara lite sömn och kanske pepparkakor.

här får ni en bild på min gump så länge så blir ni kanske på bättre humör.


utviket som ni väntat på?

malin är så nöjd med sitt jobb.

Ojoj, ikväll har jag haft en sån äkta tacokväll som man hade ca två gånger i veckan under hela högstadietiden med mina oldies. Jag är fruktansvärt mätt! Men det är ju fint att sitta och ta igen lite! Roligast var när malin berättade att den hon jobbade hos bad henne att tvätta mer på pungen för att sen smeka henne lite på låret.

Hon jobbar på hemtjänsten.

Hon fick inte jobba hos honom mer sen.

Annars har jag varit på second hand idag. Jag kände mig lite dum för där var en massa folk som alla drog i kläderna som människor i U-länderna som man kastar mat till. Maria tyckte jag lät som blondinbella när jag redogjorde om mina tankar. Att det kändes lite taskigt att köpa kläderna som de här fattiga människorna ville ha och hade råd med när man själv har råd med riktiga kläder. Alla var liksom helt galna och nästan, eller inte nästan, de slogs om kläderna. Obehaglig syn.

Dock hittade jag en jättefin tekanna på en annan secondhandbutik där de inte var galna. Så nu ska jag nog ha mig en liten engelsk tebjudning där alla måste sitta rakt i ryggen!


jag och elin illustrerar blondinbella - innan hon tog av tandställning då.

fulast i klassen.

Inatt sov jag över hos min syster. Varför undrar ni då? Hon bor ju i samma hus, din toka!
Vi gör så ibland helt enkelt. När man vill ha lite extra krydda i vardagen. Så bäddar vi ner oss i samma säng och kollar på film, bara pratar eller som i detta fall - kollar i skolkatalog. Det är nog det jag saknar mest med hela skoltiden! Att man fick denna förfärliga skolkatalog som alla blev dömda efter. Jag blev verkligen alltid ful. Jag är inte fotogenisk! Många gånger har jag gråtit när jag fått hem skolfotot och konstaterat att mitt liv blivit förstört - alla, precis alla! ska se den bilden.

Det var i alla fall detta jag och julia bestämde oss för att njuta lite extra av igår så vi låg och, i vanlig ordning, valde ut den fulaste respektive sötaste kille och tjej i varje klass. Som vanligt koncentrerade vi oss lite mer på de fula. Har ni inte växt ifrån det? undrar ni nu. Nej, men vi har nästan mognat ifrån det där att skratta åt de som verkligen är fula och valde ibland efter hur mycket man överplattat håret och ibland efter hur mycket brun-utan-sol man hade använt. Om det var någon som hade kombinerat dessa fulheter så fick denna (oftast tjej) bli den fulaste i klassen. Även om det fanns såna riktiga hit-by-train att välja på. För mycket brun-utan-sol och alldeles för plattat hår är verkligen det fulaste i världen! Hör ni det? Sluta upp med det för det är så jävla fult!

Haha förresten så var julia onekligen den fulaste i sin klass! Hon beskriver sig själv som att hon ser tjock och lugn ut där. Jag skulle beskriva henne som tjock, ful, drogad och lugn. Sånt är kul att se! Undrar om hon gråtit i smyg över det..

Går inte att lägga upp bilder idag. Eller nu. Synd, för jag hade en riktigt kul en. Jag har skrivit ordet ful 10 gånger i detta inlägg. På olika sätt. Inte illa pinkat!

no one's gonna take me alive.

här hade vi en jättestor bild på mitt öga!

tänka sig.

Besökarrekord! jag älskar varenda en av er! Jaa! varenda EN! gosegos.
Konstig kväll. Jag har blivit tillsagd att jag borde skämmas. Jag skäms inte alls. Inte för något som hänt mellan idag och ca ett och ett halvt år tillbaka. Tiden innan dess står jag inte för. Det var inte jag. Det var julia!!

Jag finner ändå en djup tillfredsställelse med kvällen som totalt kvaddade en riktigt schysst dag. Jag fick sista ordet! Då kommer jag och tänka på denna låt som får mig att tänka på såna här tillfällen.

How can we win when fools can be kings?
Don't waste your time or time will waste you.


SEN DANSADE VI PÅ ROSKILDE -07
Muse - knights of cydonia.

prr.. prrr. så låter jag när jag myser.

idag körde jag bil.

Idag så körde jag bil själv för första gången. Varför? Jo, för jag tog körkort idag så klart. FY vad duktigt.
Julia satt och låtsades att vi blev fotade av någon mystisk stalker utanför. det blev vi inte. bara livlig fantasi.
Vad man kan konstatera med bilden är att jag är jävligt ful när jag koncentrerar mig. Usch!


Ute på landet körde vi förbi en skylt och blev tvugna att dokumentera den.
Är det inte för rolig/konstig?


På vägen tillbaka när vi körde förbi detta område igen så var där fruktansvärt mycket glador som hade samlats ca 100 meter framför skylten. Då skojade vi och sa "ja, det var de levande barnen det!"
haha tänk så skoj det hade varit! Om alla barnen vad döda och åts av rovfåglar! hahahahaha!

sjung om studentens lyckliga dar.

Här får ni höra om SANNINGEN BAKOM STUDENTEN!



Jag tycker inte själv att jag låter fullt så grötig annars. Det kan ha med champagne och en del skrikande att göra.
Människor som kommer från ovanför skåne! Oroa er inte.. Jag förstår inte heller vad jag säger. Det är det ingen som gör.

tankar om alicia.

Kanske borde jag skriva "städerskan" istället för "vår städerska". Vi äger ju faktiskt inte henne.

Vilken produktiv dag detta varit! Körkort har jag klarat, fixat bloggen, fikat med mormor, lagat mat, diskat, nu ska jag bara julpynta resten av huset för att sen sjunka ner i min najsiga säng (jag har berättat hur NAJS den är) och läsa. Vilken tjej alltså. Som hon kan! tänker ni nu.

Det är onsdag och jag har enligt mig samlat ihop tillräckligt vuxenpoäng för att klara av helgen. fy vad bra.


Idag är det tiger lou jag lyssnar på, för den som undrar.
Min första tanke när jag hörde på det nya albumet - A Partial Print - så undrade jag om inte Rasmus gått och blivit riktigt deprimerad. Sjukt tungt album! Men ju mer jag lyssnat på det, desto mer gillar jag det. Lite museaktigt till och med. Hörde att de fått in en elektrokille i bandet som gör det hela lite mer spännande. Ja, spännande var ordet jag sökte för albumet. Riktigt nervbitande! eller ja.

slow-fast-girl.

Är inte den reklamen om Aladdinchoklad helt rubbad? När de kastar sig efter chokladasken i slowmotion. Jag hatar nog ungefär allt med den reklamen. Utom chokladet såklart. Jag vill inte tala illa om choklad.

När jag såg den så tänkte jag att jag kunde göra det så mycket bättre. Jag tänkte till och med lägga upp en video där jag skulle visa hur man springer slowmotion riktigt coolt. Så jag riggade upp kameran, satte på självutlösare och började springa. Precis när jag börjar springa sådär ascoolt så kommer vår städerska in och tittar konstigt. Då kände jag mig plötsligt väldigt dum men slutade ändå inte springa, som för att visa att det var helt normalt beteende. Så jag fortsätter i slowmotion fast lite mer fastmotion fram till kameran och tar upp den och tittar konstigt på kameran och säger högt "hmm, men varför är den igång?!" och gick iväg. Det var inget proud moment.

Tror inte det blir någon ny tagning heller. Jag hatar mig själv lika mycket som reklamen ändå efter detta misslyckande.


Denna aladdin hatar jag inte. Han har ett svärd + en flygande matta = allt jag söker hos en man.


jag fattar fortfarande inte.

Detta blev en ganska bra dag bortsett från att min blogg fortfarande inte funkar och det börjar göra mig riktigt förbannad. Så ni kommer förmodligen inte se direkt utan om ungefär 100 år när jag redan är död. Så kommer det bli lite sådär fantomeninlägg som blir superkända. Det var ju de där inläggen som kom ut EFTER eurikas död. Sjukt konstigt och lite spökligt.

Men nu ska vi snacka om min braiga dag! Ni undrar hur jag kan säga att dagen varit bra när klockan bara är lite över tio på morgonen. JO det är för att jag var uppe i ottan idag och KIRRADE KÖRKORTET! Fan vad bra jag är alltså!

Mer var det inte med det.. kan inte tänka mig att ni är intresserade av exakt hur det gick. Det är knappt jag! Är det så att ni undrar väldigt mycket så kan nu ju göra det så svarar jag!

Hur som helst. Här är jag och james när vi leker fjortisgangsters.


moneycanpiss och myzan

spam.

Tredje inlägget som jag skriver utan att ett enda kommer upp. Det kommer bli baby boom på min blogg sen! Alla nya blogginläggsbebisar kommer komma på en gång! Då får vi ha ett litet kalas tycker jag.

Nu ska jag julpynta och när jag kommer tillbaka ska blogg.se ha skärpt sig! FATTA!



jag fattar inte.

Idag vill inläggen inte komma ut riktigt. Jag förstår ingenting.
Jag har i alla fall pysslat ihop en header. SYNPUNKTER UPPSKATTAS!

de e tur ente de rejnar.

Hej kompizar. Nu har jag varit hos läkaren två dagar i rad utan att få reda på någonting. Förutom att det finns sätt att bota min ständigt återkommande heshet som gör min skånska ännu fulare. Jag låter ungefär som Berit här i klippet.



Översättning på min rubrik:
Det är tur att det inte regnar.

Nu ränner kaffet ti!

Det finns ingen mening med mig.

Jag tyckte för första gången i mitt liv att mitt namn var jävligt coolt när jag läste att Erika betydde "ensam härskare". Passade så himla bra liksom. Sen får jag reda på att det är Erik som betyder så. Exakt såhär stod det: "Kvinnonamnet Erika eller Erica är den feminina formen av Erik som betyder "ensam härskare"". Så jävla besviken. Mitt namn har alltså ingen betydelse. Det här med arbetslös och meningslös stämmer verkligen sjukt bra. Erika är bara en bitch till Erik.

Hör du det Erik? Jag är din bitch.

incest whore! incest whore!

Jerry Springer... Jag kan inte förklara riktigt vad det är för relation jag har till det programmet. En hatkärlek utan dess like. Jag hatar det helt vansinnigt mycket. Men ändå pirrar det lite i magen när jag ser att det är på TV:n. Precis alla som är med i det programmet är helt sjukt dumma i huvudet. De skriker och bär sig åt. Använder fula ord och har jättemycket problem. Tror det handlar lite om att man känner sig så jävla bra själv. Sådär soft, sansad, smart och bra. Och så älskar jag idioter.



Jag var bara tvungen att lägga ut en bild på vår lilla fruktskål som gör vårt TV-rum så fruktansvärt vackert. KOLLA SÅ MYCKET CLEMENTINER!!! Ibland älskar jag min mamma.

djurplågeri.

En av mina läsare hade ett förslag på hur man kunde bära pälsen.


Jag vet inte riktigt hur hon hade tänkt med tröjan..
Men tanken är helt klart fashion.

RSS 2.0