.

Jag vet jag har mig själv och skylla
Har vetat det varenda fylla

Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen

Alla filmer, alla böcker
handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
”Förlåt jag trodde det var nån annan”



easy come easy go.

Då har man precis kommit hem från sista jobbpasset innan en veckas ledighet och det är jag fan värd efter denna vecka. Har varit ledig en dag och bara jobbat långpass, kväll. Jag är helt utmattad. Därför är det kanon att jag har en dag ledig nu som jag bara ska vara hemma och tjilla på för att sen låta det bli tisdag och dra till EMMABODA. Ouch vad jag är taggad!

Vilket tråkigt inlägg det här blev. Bara att konstatera!

Tänkte förresten på det innan idag. Jag har nog blivit lite dummare nu när man inte går i skolan längre och dricker alkohol var och varannan dag. Eller så har folk runt omkring mig blivit lite mer komplicerade. Jag fattar ingenting! Rent allmänt. Sen när jag kommer hem från Emmaboda ska jag börja läsa lite mer och inte tolerera något komplicerat alls i mitt liv.


festivalliv.

I deserve getting wasted after all it's friday night tonight!

Yey! Jag fick mobilen! Eller fick jag det? Har inte hört från honom sen dess så jag börjar bli lite orolig. Men det är ju inte hela världen om han skulle ha ändrat sig, har ju inte betalat något än.

Nåväl, sov tills nu. Känns sådär med tanke på hur mycket jag skulle hinna med innan jag börjar jobba klockan 5 men jag tror nog att det var bra att jag fick sova ut lite. Sen att jag sätter mig här det första jag gör när jag har mycket att göra är ju lite knasigt för jag förlorar massor av tid på att vänta på att mitt (eller grannens, om ni nu ska vara petnoga) slöa internet. Jag förstår inte hur man pallade långsammare än detta för ett par år sen. Då gjorde det mig inget att det tog flera minuter att ladda en sida, man gick och tog en macka undertiden man väntade och sen var det inga problem med det. Nu vill jag ta livet av mig om sidan inte laddat klart inom 30 sek. Ja, jag räknade innan när det tog lång tid och min dödsångest började krypa fram. Kanske verkligen inte borde sitta här mer nu!

Ikväll jobbas det till tio och sen möllevångsfestivalen. Ha en fin Fredag!


det vankas ny mobil.

Sitter just nu i en spännande budgivning på tradera för en ny mobil. Börjar bli oacceptabelt med en 3 år gammal mobil med stor spricka i skärmen (det här med sprickan är verkligen inte mitt fel) och tänkte därför skaffa mig en ny som inte kostar allt i världen. Finns ändå ingen anledning för mig att köpa en dyr mobil för jag som sagt en vana att ha isönder allt tekniskt som hamnar i min närhet.

Har haft besök av mina föräldrar idag och det är alltid väldigt bra för mamma vill så gärna att min kyl ska se bra ut aka. inte som i en ungkarlslya vilket den tenderar att göra när man jobbar på restaurang. Sen så tog jag även en tupplur i mammas knä vilket var helt oslagbart. Nu börjar klockan närma sig 7 så det är dags att stänga av den här dumburken och ägna sig åt kvällen då man får finbesök. Ciao!


och nu börjar man längta efter Emmaboda. Mindre än en vecka!!

inte helt stolt över mig själv.

Imorgon kommer vaktmästaren till min lägenhet och lagar min kran. Det lustiga med det är att när han ringde och skulle boka in en tid så var jag helt nyvaken och det går verkligen inte att bruka allvar med mig när jag är nyvaken. Först så kunde jag inte för i hela världen förstå vad det var för vaktmästare och sen när jag skulle skriva in det i almanackan så kunde jag verkligen inte komma på hur det stavades. Vaktmäktare? Vaktmäktare? Säger man så? Jo, men så måste det vara för han har ju ändå makt över fastigheterna. Vaktmäktare. Så jag skriver Vaktmäktardags 0900 i almanackan. Inte bara att jag skriver vaktmäktare utan jag lyckas också skriva dags istället för dax. Totalt jävla dum i huvudet. Prata aldrig med mig när jag nyss vaknat.

TGI tuesday.

Sådärja, då var man äntligen hemma efter att ha stått och diskat på jobbet i två timmar. Helt ofattbart att diskmaskiner ska kunna gå isönder på en så stor restaurang. Det borde faktiskt vara straffbart! Och jag har aldrig varit så glad över att vara ledig en dag som jag är över att jag är ledig imorgon för de kommer att ha ett rent helvete med allt som vi inte hann få klart.

Har nog aldrig varit så törstig som jag var när jag cyklade hem och jag har nog aldrig haft så ont i fötterna som jag har nu. Och har aldrig luktat så illa heller för den delen. Känns precis som att jag är täckt av flottig mat. Fast det är jag inte. Hur hade det sett ut egentligen?

Nåväl. Nu borde det vara dags för läggdags. Fast så satte jag igång tv:n och där började en film. Hon som spelar i den är i Afrika nu och ska se efter gorillor på något vis så jag tror att det är kingkong eller något i den stilen. Kanske bara borde sitta kvar här och se den. Rätt skönt ändå faktiskt. Ordbajs.


thaibuffé och universalverktyg.

Så! Då har man precis kommit hem från lite lunch på stan med Maria, som jag inte träffat på år och dar. Eller den meningen var lite överdriven för att för det första så var det inte år och dar sen vi sågs och för det andra så var det verkligen inte lite lunch vi åt. Det blev helt massivt mycket på thaibuffé men det går ju liksom inte att sluta äta när det var så vansinnigt gott. Lätt värt känslan av att rulla hem.

Väl hemma så sitter vi och pratar och jag börjar fibbla med min rosa universalhammare och fäller då ut fällkniven som finns i hammaren tillsammans med en sax, skruvmejsel, såg, fil, tång och gud vet vad. Riktigt universal. Bara det att nu kan jag inte fälla in den! Detta besvärar mig sjukt mycket och får mig att känna mig som ett riktigt pucko. Vi har inte mycket gemensamt, den och jag. Den är bra till jättemycket för den är så himla universal och jag är tydligen inte bra till någonting så jag är... ja, motsatsen till universal. Vet inte vad det skulle vara för ord. Kass kanske.


inget är logiskt.

behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll.

Funderar på om jag inte ska ta och ta tag i den här bloggen igen. Saknar att ha någonstans att gnälla av sig ordentligt och jag börjar tro att mina vänner inte tar mitt gnäll lika bra som du gör, kära blogg.

Ja, och jag misstänker att news-feeden på fejjan börjar tröttna på mig också. Borde kanske skaffa twitter. Men jag vet inte jag, är det något att ha? Är det någon som bryr sig?



RSS 2.0