somebody save me.

Hej svej! Är det inte skönt med måndag och lite nystart? Brukar sällan tycka att måndagar är något för världen men idag känns det som att jag behöver en måndag. Kom upp lagom till smallville och har avnjutit min frukost framför Clark Kent, bättre än så kan man inte börja sin morgon. Klockan halv tolv ska jag träffa qu för lite sushilunch och efter det är det dags för en jävla massa städande. Jag kan inte för allt i världen förstå hur det kan bli så stökigt så snabbt? Det knastrar under fötterna.

det blir som det blir och sen blev det som det gick.

Nu är det inte långt kvar på filmen. En film på fyra timmar är ganska magstarkt! Men denna filmen kommer undan med det genom att vara så övergrym trots att de väljer att sätta in en reklampaus mitt i en mening. Det kommer dock inte trean undan med, dåligt och irriterande.

Har jag berättat att vi har en ugly naked guy? Som i Vänner? Det har vi i alla fall, en sådan som har för vana att ställa sig i fönstret och dricka kaffe endast istyrd ett vitt linne. En gång stod han och bredde mackor på kvällen, det var då vi upptäckte honom. Så när han var klar så skulle han gå mot sitt andra rum vilket innebar att vi fick baksidan mot oss så att säga och det var då han tappade något och böjde sig fram. Den natten sov jag inget vidare.

it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground.

Sitter och tittar på sagan om konungens återkomst för mig själv. Kommenterar högt om sånt som jag tycker är bra eller dåligt och citerar emellanåt. Dålig ovana som jag har, blir lite knasigt när jag sitter själv.

Just nu bjuder livet på ganska mycket motgångar tycker jag så jag har inte helt lust för något. Inget jobb, kanske ingen lägenhet och inget vett i skallen överhuvudtaget tycks jag ha. Borde egentligen bara gå och lägga mig och sova bort den här negativiteten men nu skulle jag ju envisas med att gå upp klockan halv tre så det kommer dröja ca 3-4 timmar innan jag alls kan sova.

På önskelistan:
* Förstahandskontrakt
* Jobb i Köpenhamn
* Pirr i magen
* Träningskort på Sats

Ja, det var väl allt. Inte för mycket begärt? En stor och flashig TV hade också suttit fint.


lite mer utvilad och lite mer nykter.

Uppe igen! Blev minsann 4.5 h sömn till för jag vaknade halv tre! Kan inte komma på sist jag vaknade så sent och det är alltid en gnutta ångest över att ha sovit bort hela dagen men det är kanske lika bra..

Nä, det var egentligen bara det jag skulle säga. Behöver duscha för mitt hår ser riktigt obehagligt ut efter det där skumsnön som de hade igår men det projektet känns lite för stort för att hantera just nu. Koncentrerar mig på att ta det lugnt istället ett tag till. En halvtimme ungefär.

Vit vecka gick sådär.


everybody rumble!

Godmorgon och så! Är ganska seg i huvudet just nu, borde i alla fall absolut inte sätta mig i en bil bakom ratten så som jag känner mig. Och ni vet såna där stick som man får i huvudet när man är lite bakis, där det bara hugger till? Lätt värt det idag! Igår upplevde jag en av de absolut bästa utekvällarna jag varit på någonsin ungefär!

Jobbade mitt sista pass på Friday's och kände att det var tvunget att fira på något vis, får höra att de har rumble Inkonst och blir lite sugen. Stunden därefter så får jag höra att inte bara att det är rumble (en väldigt rolig klubb), det ska även spela en DJ som spelar dubstep (väldigtväldigtväldigt rolig klubbmusik) med DJ Rusko och jag känner att jag inte kan missa det. Och som jag dansade! Jag är så imponerad över mig själv att jag kan gå på klubb sådär direkt efter jobb, hade nämligen mist tron på att man kan ha roligt nykter! Men gud ja, hade sjukt roligt! Musiken, folket, scenen, de olika dansgolven.. Ja, det är verkligen den bästa klubben i Malmö, den där Inkonst. Gå dit när det är rumble och ha dansskorna på och du kommer ha en förträfflig kväll!

Nu har jag sovit i ca 4.5 h och känner att det nog hade behövts lika mycket till så jag låter mig själv lägga mig ner igen, mest för huvudvärkens skull faktiskt.

SÅ SYND att jag inte har några bilder som jag kan dela med mig av men icke!

ett måndagsbarn

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv?
Situationen är så sjuk.
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
och helgen måste ta slut.

men jag tror att alla snart... har fått nog av mig.

lite scrubs och chipsen som blev över sen igår.

Klockan är 11 och det är lördagmorgon. Jag är inte det minsta sliten och gick upp klockan halv åtta. Är det någon mer än jag som tycker att det här är riktigt, riktigt obehagligt?

Det sistnämnda var visserligen ofrivilligt för då var det malin som ringde och ville komma hit och säger "Va? Väckte jag dig?", vilken frisk människa går upp så tidigt en lördagmorgon undrar jag då? Hon gör tydligen men det hade väl att göra med att hennes äventyr från igår skulle till jobbet så hon ville ju inte riktigt stanna kvar där, vilket man kan förstå. Hon blev väldigt ursäktad då hon hade med sig frukostbullar och nu när man inte längre känner sig som en deg så är det rätt skönt att ha kommit upp i tid.

Kanske till och med ska ut och springa idag? Eller det är att överdriva?

det går bra nu.

Idag, just idag, är jag sugen på att ha mycket pengar! Idag är jag sugen på att köpa 5 par skor med en gång och det gör inte något om de påminner lite om varandra för om jag tröttnar kan jag köpa 5 till, jag vill köpa en helt ny höstgarderob, köpa massa god mat och en riktigt fin höstjacka. En vit! Eller grå? Vit blir ju lite ljus i mörkret medans en grå smälter in snyggt i höstmörkret. Dyr ska den vara också, sådär så att man i vanliga fall behövt låta bli att äta resten av månaden men eftersom att jag då har så mycket pengar så behöver jag inte det.

Nä, men istället så ska jag idag jobba min näst sista dag och sen gå och hoppas på det bästa och spara på varenda krona. Idag känner jag mig lite bitter!

Men jag som är så positiv och munter av naturen säger: JAJAJA DET ORDAR SIG DET ORDNAR SIG JAJAJAJA!


you are now entering eu.

Då har man spenderat en trevlig fredag i grannlandet för en liten jobbintervju, shopping (utan pengar så vi kallar det tortyrrunda istället) och en liten tripp till Christiania. Har aldrig varit där och bara älskade det. Trodde lite att folk överdrev när de sa att det var som att komma in i en annan värld, trodde att de typ menade att folk bara var mer öppna med sina missbruk. Så var det förvisso också men det som förvånade mig mest var arkitekturen om man kan kalla det det. Påminde starkt om Östtyskland efter andra världskriget men ändå snyggt. Liten kulturrunda där, kan man säga så?

Sen blev det lite snett för oss och plötsligt ville vi bara hem och köpa onyttigheter istället för att gå ut. Sagt och gjort, nu en pizza, en godispåse och en halv påse chips senare så sitter jag sådär halvpösigt i soffan och funderar på att ta livet av mig så mätt jag är. Nej, jag skulle aldrig ta livet av mig för att jag är mätt.

Egentligen är jag väldigt nöjd med att få mig en lugn fredag och en lördag fri från baksmälla. Lite ovant, lite läskigt men framför allt spännande och ganska underbart!



blondiner är roligare att se på.

På något vis så har Qu lyckats dra in mig i den här "blondinbloggvärlden" på riktigt. Jag snackar om Kissie, Paow, Amanda och diverse pinsammaste pinsamma och nu sitter man där varje dag med äckel. Det är något självdestruktivt över att läsa deras bloggar, så oerhört obehagligt och jag tackar herren från ovan att jag föddes på 80-talet (med nöd och näppe) och med det inte längre klassas som en tonåring och därför inte kan bli beblandad med dessa fasansfulla flickorna.

Nu tänker vissa som läst min blogg ett tag "vadå? du har ju läst blondinbella i åratal typ" och tycker att jag ljuger. Men vet ni vad som hänt? Blondinbella har blivit mörkhårig! Detta gjorde min dag! All cred till henne!!!

Ja, jag ville bara få det ur mig.

Men ni som inte har sett det måste ta del av det och förstå vilken skräck jag känner inför dessa blondiner.


Alltså, ja? Alltså...

you can take the world and that's OK.

Åh, jag älskar när shuffle på winamp känner som jag. Nu är jag på mysigt morgonhumör ju och därför kom först Teitur, efter det kom Carpark North med In the dark som förvisso är lite deppig men ändå mysig och precis när jag skrev det där om hur jag ska jäklar anamma osv så kommer Bad Cash Quartet med I can take the world. Fast nu är låten iofs inte så power som men kan tro när man ser namner för han sjunger om att han ska picka ut ögonen på den som lämnar honom ungefär. Ta du världen du, det är lugnt för jag kan picka ögonen ur dig. Undrar om någon tänker picka ur mina ögon när jag tar över världen? Nä, få nu inga idéer.

Nu: Mer kaffe och lite mer mys.

Ps. Nu kom Imogen Heap och sen Animal Collective med lugna låtar. Helt klart synkade idag, jag och winamp.

her morning elegance.

Idag var första gången på länge som jag verkligen gick upp när klockan ringde (utan att snooza i en timme) och startade de mysiga morgonrutinerna som jag hade innan allt sket sig med kaffe och mycket seriöst bredda mackor. Bara att sitta och lyssna på musik och äta frukost i lugn och ro är faktiskt priceless. Synd bara att det är en sån utmaning att ta sig upp, måste alltid ha en anledning till att masa mig ur sängen. Så som att man börjar bli rejält sen, känner en knipande hunger eller är allvarligt kissig (som i dagens fall) annars kommer jag inte upp! Det borde gå att ändra. Lite jäklar anamma bara. Jag ska nog bli lite jäklar anamma i största allmänhet.

Ja, är det bara jag som känner igen det här snacket om "den nya erika" sen innan? Börja träna, gå upp i tid osv. Nästa inlägg skriver jag om mina nya matvanor. Neh skoja ba!

Men ja, här är en helt ljuvlig video som passar utmärkt såhär på morgonkvisten tycker jag.


varför är aldrig vi på skånes djurpark?

Trevlig dag! Inte ett jota att göra på jobbet = grande koffeinchock! När jag slutat och fick titta på min mobil så hade jag ett intalat meddelande från danmark där jag blev erbjuden jobbintervju på fredag och det kändes bara fantastiskt. Även om man inte får jobbet så känns det ändå så himla skönt att vara påväg.

Sen kom äntligen min kära samboQu hem efter att ha varit ifrån mig i 5 dagar och det firade jag med att gå och bowla med Linnea, Mille och Jimmy och Qu fick stanna hemma och äta godis för sig själv. Ja, men hon fick faktiskt följa med om hon ville... Den bowlinggrejen var toppen, de hålle rpå och öppna ny hall på Entré så de hade erbjudande där man fick buffé, en öl och en timmes bowling för 129 kr. Och så lurades vi lite och fick det för 89 istället! Ibland är det bra att luras faktiskt.

Nu har vi suttit och tittat på fettoprogram och jag har hjälpt henne äta godiset som hon köpte. Så vi har precis bestämt att vi ska börja träna på sats såfort jag får nytt jobb och hon får sina studentpengar. Inga fettoroomies här inte.

Usch vad dåligt inlägg. Det går inte att se på tv samtidigt som man skriver. Eller det går ju men det blir bara skit av det. Ägnar mig åt tvn helt istället.


hello, i'm neurotic.

Det borde ju vara dags att gå och lägga sig när man sätter igång tell me this night is over med The Ark på repeat. Alltså den är så sjukt deppig!! Fattar egentligen inte varför jag gör så när man borde sätta igång typ shout out louds och bli på toppenhumör, nej jag vill gärna gräva mig djupt ner i deppigheten som uppkommit ur egentligen inget alls. Vilket får mig att tänka på Blue Lighs med Pretty girls make graves som mest är ganska mental. Klart att jag vill lyssna på den så att jag kan få spä på den där känslan av att jag är fullständigt rubbad som jag sitter med just nu.

Trams, så mycket trams. Dessutom har jag ont i magen. Vad ska jag göra då? Börja slå mig i magen för att spä på den känslan också?

Nä, men gud som jag skriver. Skrev jag så?



det är ett nytt liv.

Så, då har jag precis tagit mig igenom ett långt fotbad, filat fötterna och smort in dem så att de är mjuka som en babyrumpa och sen fortsatt med pedikyr och manikyr. Nu har jag snygga orangea fingernaglar och blåa naglar på tårna, hur tufft som helst.

Varför var jag i så akut behov av ett långt fotbad och varför känner jag så starkt för att sitta ner resten av kvällen? Därför att idag har jag spenderat nästan fem timmar gåendes runt i Köpenhamn för att dela ut en massa cv till så många affärer som möjligt. Dags för nytt jobb och det ska bli superspännande, om jag får något alltså.

Ser sjukt mycket fram emot att få träffa lite nya människor, lära mig något nytt och få lite nya, normala, ickerestaurangaktiga rutiner. Ser riktigt mycket fram emot det, behöver detta. Ut med det gamla och in med det nya!


varje hus i din stad, bygger på en ruin.

Och all den törst som du släcker,
väcker spökena till liv.
Först när minnet är raderat
blir glädjen intensiv

Blommor som du växer bara på
brinnande fartyg
Du är den renaste fisken
född i förgiftat vatten.
Blommor som du växer bara på
brinnande fartyg
Du är den klaraste blixten
men ingen hör smällen.

fan tastiskt.

Sååådärja! Nu har jag fått tillbaka min dator och jag måste säga att det känns lite magiskt att sitta och skriva  på den. Fingrarna flyter runt på tangentbordet som ingen annastans och det känns som att vi smälter samman, jag och min lap.
Helt overkligt.

Ikväll har jag haft min familj (minus bröder och katt) på middag. Hörde ni det? På middag, som jag bjöd till och lagade själv. Har aldrig känt mig så vuxen och det blev supergott. En linscurrygryta gjorde jag med basmatiris och naan! Basmatiris kostade ungefär 40 kronor för 1 kg. Det tyckte jag var ganska dyrt om man jämförde med de där 8kg-påsarna som de sålde för 280 kronor och jag övervägde om det inte var lika bra att köpa 8 kg. Men hur hade det sett ut? Va? Vem äter så mycket ris som inte är från asien?

Nu ska jag se film och mysa i min ensamhet.


slut på malmöfestival för iår - tack och lov lite. nu: rehab.

bitches and hoes.

Så, idag skiner solen som aldrig förr vilket innebär att det börjar bli dags att ta sig mot parken. Blev ingen soluppstigning i morse utan man var sliten i vanlig ordning men det blir inte alltid som man ha planerat eller hur? Hela gårdagen blev ganska tvärtemot vad jag försökte planera men jag är inte missnöjd. Träffade en hiphopare från amerika utanför debaser, det var nog kvällens höjdpunkt. Han pratade sådär riktigt ghetto så det försökte jag också göra. Jag fick kalla honom niggah efter ett tag för då hade vi blivit homiez.

Var nere på stan innan och tog en fika med Moa, var nära på att köpa lite godis för 28kr/hg. Det hade varit lite knas. Fattar inte hur man kan ta så mycket pengar för lite fudge, fast det såg jättegott ut.

Nej, usch! Vilket svammel. Dags att ta sig i kragen och gå ut i solen. HEJ!


happy faces.

Ah, bästa dagen någonsin. Som jag sa. Fast innan sa jag det utan sarkasm.

Lite mer sarkastisk nu, men man börjar känna igen mig. Det går ju inte att gå och vara nöjd hela tiden! Nästa vecka ska jag och Mackan till Köpenhamn och förhoppningsvis så blir vi halvdanskar inom ett par veckor.

Då inleder vi stolt 8e dagen av alkoholism.

smiley.

".. för att vi är självdestruktiva party people."

Idag känns ändå som att det kommer vara en rätt bra dag. Imorgon kommer antagligen vara ännu bättre. Jag mår inte helt åt helvete, hade en väldigt angenäm frukost och har sett på en massa Office med Qu och anna. Finns inget bättre än att komma hem dagen efter och krypa upp bredvid min roomie, det är just såna tillfällen man har en roomie till faktiskt!

Varför kommer imorgon vara en bra dag? Jo, det kommer vara den första dagen på över en vecka som jag förmodligen inte kommer vara bakfull. Tänker istället vakna som en sol och göra sånt som jag mått för dåligt för att göra innan i veckan. Typ som att måla, eller kolla mig i spegeln. Spännande! och lite tragiskt med tanke på att enda anledningen till att jag ska utsätta mig för en dag av välmående är för att jag ska jobba ikväll så jag kan inte hitta på dumheter.

Nu ska jag hoppa på cykeln! Ha en bra kväll!


hela livet var ett disco.

Femte dagen av malmöfestivalen och jag inleder snart min sjunde dag av festande i rad. Malin kunde inte komma in till Malmö idag för att hon var sjuk. Sömnbristsjukan var det ja där man "bara vill sova och varje beröring känns som en fet smäll", kunde inte sagt detbättre själv. Men eftersom att jag är ett sånt grupptrycksbarn så kommer det bli rosé ändå med lite salongsberusning, förhoppningsvis parken idag.

Igår var det så tråkigt väder så det blev fest här hemma istället och det var ingen som klagade på det! Här hade vi det torrt, varmt och musik i alla fall. Eller ja, vi hade musik i början men sen visade det sig att grannen skulle jobba dagen efter (idag alltså, förlåt igen. hoppas att du har en bra dag på jobbet) så vi fick skruva ner. Tycker synd om honom faktiskt. Kan inte vara lätt att ha restaurangfolk i byggnaden för vi jobbar helg och festar på vardagarna. Och på helgen.

Idag: A Camp och massa kärlek.

'
här har vi min nya sambo förresten, för er som inte vet. hon är bäst!

baby baby you're a lemon in my eye.

Börjar bli lite tröttsamt att inte ha någon dator faktiskt. Eller nu har jag ju men det är för att jag sitter vid qu's aka min nya sambos dator och tror att det kan vara i närheten av lika bra som att sitta vid sin egen. Vi kan väl vara överrens om att det inte kommer vara någon som trillar av stolen av förvåning när jag säger att jag råkade pajja den nya sladden till datorn också. Börjar bli lite frustrerad över min klumpighet.

Så började jag sakna att blogga, känner att världen missar en massa som händer i mitt liv även om jag flitigt uppdaterar statusen på facebook. Ni måste veta mer! Nej, det måste ni kanske inte. Men eftersom att jag spenderar mesta av mina dagar berusad så är det väl bra om jag skriver ner vad som händer så att jag kan komma ihåg den här tiden sen om några år, när jag blir stor.

Är mitt uppe i Malmöfestivalen för övrigt. Ska snart in i duschen och sen börjar det väl bli dags att korka upp. Ikväll nalkas Anna Ternheim och Bob Hund om jag minns det hela rätt, säkert massa av kärlek och vin också men det hör väl till en söndagkväll. Eller vad sa jag nu?


emmaboda var förresten helt fantastiskt!

RSS 2.0