seve.

Nu har jag uppdaterat mitt CV och fattas bara en vettig bild innan jag tänkte ge mig ut i djungeln igen. Som om inte det vore nog så är det hög tid att dra på stövlarna och pysa iväg till skolan. Tänk att det är dags för helg snart igen! Är det Halloween i helgen? Jag hinner inte riktigt med känner jag.



onsdag 27/10

Gå upp klockan 7, dricka kaffe, tvätta, städa, skriva laboration, dricka kaffe, handla med omedveten dresscode; "skitunge från Tomelilla", baka äppelpaj, klistra upp väggdekoration, sorterat strumpor och här är jag nu, väntandes på att min sambo ska komma hem igen för jag är dödshungrig. "Ät själv!" Tänkte ni kanske. Men nej, jag vill inte det, jag har faktiskt lite fobi för att äta- och att se folk äta ensamma. Vet inte varför för det är ju verkligen inget med det men det är som att hela jag fylls av tomhet och sorg när jag ser det. Konstigt.

 

Alltså jag inser själv att jag låter som en hemmafru med två barn och 40 år på nacken. Det är bara det att jag tagit höstmysligheten till en helt ny nivå! Och hade dessutom älskat att vara hemmafru.


paranoid 2.0

Öppna aldrig dörren för främlingar när du är ensam! Det har jag lärt mig i alla fall och lever efter och därför kändes det självklart att jag inte öppnade när en gubbe stod utanför min dörr och plingade klockan tio imorse. Hjärtat skenade! Tänk så var det radiotjänst? Eller något ännu ruskigare. Jag vet att jag kan vara ganska dramatisk ibland men jag tycker faktiskt inte att det är fel av mig. Ännu värre blev det vid halv ett när det ringer på igen. Nu är jag riktigt rädd - Svettas lite, hjärtat klappar och jag stirrar med uppspärrade ögon på dörren. Det är samma gubbe igen och jag är i upplösningstillstånd för ett litet ögonblick. Fast det är samma ringning som förra gången, bestämt 2-3 tryck på en gång och sen går han efter en liten stund av väntande.

Snacka om att jag kände mig dum när jag gick ner och hämtade tvätten en kvart senare (efter att ha sett till att gubben inte stod i trapphuset och gömde sig) och samma gubbe, med tillhörande gumma, stod i tvättstugan och vek min tvätt. Då hade de först ringt på för att fråga om du kunde börja tvätta när min tvätt torkade och sen för att påminna mig om att tvättiden var slut klockan tolv.

Så kan det gå. Men seriöst, öppna inte för främlingar. Få heller inte en hjärtattack av dem.



Lila dag idag!

Idag stöttar vi alla ungdomar med ångest och osäkerhet över sin sexuella läggning genom att bära något lila! Vad som helst! Har du ingen lila tröja kanske du kan springa in i en hylla så att du får en rejäl blåtira, de brukar se lila ut. Annars går det ju bra med bara en lila scarf eller ett halsband. Eller en ring. Kanske har du lila skor? En kjol hängandes någonstans som du inte använt på evigheter. Något som du har på dig som andra lila folk kan se och känna gemenskap med.

Detta kan ju låta lite fånigt, det håller jag med om. Kanske mest över att jag är omringad av människor som ser det här som en självklarhet. Men faktum är att i princip varje ungdom någon gång är osäker över sin läggning, vissa mer än andra. Det är ju då man kommer underfund med vem man är! Jag var själv jätteförvirrad någon gång i gymnasiet innan jag insåg att jag tycker alldeles för bra om att pussa pojkar för att vara lebb. Det sjukaste var att jag då var ganska besviken över detta faktum, precis som att det inte riktigt var accepterat att bara vara traditionellt hetero. Rent generellt så tror man ju som ungdom att omvärlden inte accepterar en för vad man är.

Det är just därför såna här dagar finns. Det är superviktigt att detta inte är tabubelagt längre för sålänge det är det så kommer det inte att bli bättre. Och det är ju en ganska enkel sak att göra för något som är så självklart. Jag hoppas i alla fall att fler klär sig lila och framför allt att de som känner sig osäkra ser detta och känner att de visst det är accepterade och respekterade oavsett läggning. Man kan aldrig någonsin hjälpa vem man blir kär i, det har hjärnan tack och lov inte med att göra.

 

Länken till facebook-sidan med lite mer information finns: här!

glasögonorm!

Här har ni dem! Trivs förträffligt bra i dem och inte trodde jag att världen hade en sån skärpa.

Idag är det fredag! Det innebär först skola, sen lunch och sen drar vi till en kompis som bor strax utanför Malmö, kommer aldrig ihåg vad stället heter. Det är i alla fall inte Fosie även om jag envisas om att tro det.

 

Ha en kanonfin dag du!


här får ni hela min torsdag.

Åh, jag brukar aldrig vara uttråkad. Känner mig i alla fall inte hemma med den här känslan.. Att inte komma på något man känner för att göra och att det är superlänge kvar innan man kan gå och lägga sig. Hatar det. Tänkte först att jag kanske kunde gå ut och gå men det är ju skitkallt. Kan ju berätta om min dag! Vill ni veta om min dag?!

Okej, det började med att jag fick en katt på magen runt klockan 6, somnade om med samma katt på min mage i ytterligare två timmar, gick upp och åt frukost med min pappa som berättade att det var Tomelilla marknad idag. "LOTTO!" tänkte jag och snabbade mig med min morgon. Först vägde jag mig för första gången på länge och blev lite irriterad när jag såg att vågen måste vara trasig. Inte går man väl bara upp 5 kilo på ett halvår sådär? Jävla samboskap. Nåja! Färdigfixad gav jag mig ut i min lilla, lilla, liiiiilla hemstad och det är märkligt hur man kan känna sig mer och mer malplacerad där var gång man är där. Slår vad om att det kommer att nå sin kulmen när jag är ca 30 och sen vänder det. Räknar med att flytta tillbaka när jag är ca 40.

Sen betade jag av ärenden som jag aldrig orkar ta tag i Malmö, som att fixa tandläkartid, att beställa ny skål till matberedaren som gick isönder när diskmaskinen trillade ut (traumatiskt!), köpa såna riktigt tjocka inneskor som kommer hålla mina tår varma enda till Juni och så besökte jag ju då optikern. Mycket riktigt så behöver jag glasögon! Det konstigaste är att för 2-3 år sedan så hade detta varit ett katastroffaktum men idag blev detta mycket goda nyheter. Måste ju inte ha på dem precis hela tiden för jag är inte helt blind, bara när jag är i skolan och kör bil osv. Nice tycker jag.


Sen var det dags att återvända till min nya hemstad och direkt till skolan där det labbades och skrevs labb. Och nu sitter jag här. Här har jag suttit sen jag kom hem ungefär, helt oförmögen att hitta på något att göra. Det enda jag kan komma på är skittråkiga saker som att städa eller som sagt, gå ut. Eller kolla på tv men jag känner liksom inte för det heller. Botten! Kom hem Jens!

blindstyre.

Exakt såhär såg jag ut för tre år sen! Inte hela tiden såklart. Usch!

 

Nej, men anledningen till att det fick bli just denna bedårande bild är för att jag ska på syntest imorgon, så tyckte jag att det var lämpligt. Har börjat se dåligt på sistone. Sitter gärna en meter från tv:n precis som små barn och gamla gubbar gör. Annars ser jag inte! Ser barn dåligt? Kanske. Det förklarar varför de inte kan läsa.

Snart sätter jag mig i bilen och kör hem till Tomelilla för lite medömkan fastän det inte är synd om mig. Ah, älskar mina föräldrar!

lila? på en vanlig onsdag?

Haha, fail. Jag trodde att det var idag som det var 27e Oktober och har därför satt på mig en lila klänning och fixat till mig för att göra det bästa av det. Men! En vecka för tidig! Attans!

Det gör inget för det betyder att man kan göra lite reklam för dagen som inträffar om en vecka då!

Nästa Onsdag ska alla som är för alla sexuella läggningar på sig något lila så att de som känner sig osäkra och oaccepterade för en dag kan få se hur många som respekterar dem för vad de är.

Här är facebook-sidan

Och såhär hyllar jag dagen!

 

Nä, kan inte känna mig besviken över att jag är sån tok. Nu får jag använt mina lila kläder! Kanske ska köra på en lila vecka istället?


tisdag med Gardenia.

Hej! Uppdatering sådär rent allmänt om vad jag gjort sen vi hördes sist: Helgen i Tylösand var helt amazin' men det tar vi mer om senare. Söndagen grät jag mest, utan någon speciell anledning. Tror att jag var lite överrumplad över hur avslappnad man kunde bli - ALLA spänningar min kropp haft någonsin hade släppt och då reagerar jag så. Som ett litet barn som inte vet vad som händer med dess kropp. Igår var jag inte redo för att komma tillbaka till verkligheten så jag spenderade nästan hela min dag hos Maria istället och såg Sex and the City 2.

Tyckte inte alls att den var så dålig som folk gnällde om när den kom ut. Man får ju kolla på den om man gillar SATC för det kändes som ett enda långt avsnitt. Förstår dock varför Svennebanan ogillar den. Så mycket flärd i en och samma film har säkert åsakat en hjärtattack eller två, folk rasar och ropar "NÄE, så bra har man det inte! man ska ha det lagom!" och jag förstår. För mig var det att sukta i ungefär två timmar, som jag gjort genom alla säsonger också. Det är det folk gör, de gillar att sukta. Jag är alltså nöjd.

Hur som helst! Idag har det varit skola, vilket jag verkligen gillar att skriva! Gillar att gå i skolan. Resten av dagen har jag mest suktat efter att min sambo skulle komma hem, plågat min hjärna dåliga TV-serier samt läst på om mina krukväxter. Jajemän! Har spenderat ca två timmar åt blom-research. Hur många vuxenpoäng?

Såhär fina blommor är det alltså meningen att min Gardenia ska få. So far - none.


oh nej, vad har hänt?!?!



Detta skedde alltså igår när jag skulle skära tomat. Istället skar jag mig själv men inte med vilken kniv som helst utan jag valde såklart "Japanese chef knife" som är störst och skarpast för att det skulle gå lätt att skära tomaterna. Tji fick jag!

Vad gör man när man har ett hack i fingert som det forsar blod ur? Jo, du börjar gråta. Klart du gör! Och sen vänder du dig till din sambo för medlidande. Men inte väntar du dig då att dåren ska stå och skratta åt dig?! "naaw, hehehehe! gråååter duu?". Det forsar blod ur din kropp och din hjälte skrattar åt dig. Detta gjorde att jag för ett litet slag grät ännu mer innan jag samlade mig. Då skrattade han igen och sa att jag var mesig. Då gjorde jag slut med honom. Rätt eller fel?

Fel såklart! Jag blängde dock argt på honom rätt länge.

2 go 2 school.

Nu tänkte jag att ni skulle få se hur det ser ut när jag tar mig till skolan och hem med bilder på mitt fina Malmö!


Såhär ser Malmö ut när det är soligt och samtidigt som man cyklar. Tycker ändå att mobilkameran gjorde ett relativt bra jobb.

Vem vill cykla förbi det här varje dag?!

Eller det här?!

ELLER DET HÄR?! Labglasögon känns jävligt mycket autumn -10.

Vi gjorde bland annat sånt här. Lekis alltså. Vi skrattade lite galet när det hände också, "WAHAHA" skrattade vi. Det är sant! Jag skäms lite för det nu såhär i efterhand.

Sen var Malmö lika fult påvägen hem!

Skänker en tanke åt faktumet att jag cyklade i princip hela vägen med mobilen i handen, upphålld framför mig. Skrattar lite gott. Så dumt det måste ha sett ut.



Ja, mycket riktigt! Ser hur dum som helst ut! Undrar om håret fastnade lite sådär uppe på mössan, som det gör ibland? Undrar också varför jag börjat puta sådär stöddigt med läpparna på alla kort? Men mest undrar jag om håret fastnade...

Det var allt! Idag är vädret ganska fult så jag skiter i det där med bilder idag och cyklar helt normalt supersnabbt. V

Hotell tylösands spa.

Uppe med tuppen idag! Jag är grymt missnöjd med min morgon änsålänge då vi inte har någon mjölk hemma och jag finner inte alls samma njutning i att dricka svart kaffe som kaffet med en skvätt mjölk. Värre blir det när jag vet att det bara hade tagit mig 5-10 minuter att handla men det tar emot något oändligt när man inte orkar.

Det är äntligen helg! Eller äntligen stämmer inte då jag känner att jag blivit lite tagen på sängen av denna fredag. Var det inte helg alldeles nyss? Jag klagar inte då det är dags för vår weekend i Tylösand. Nothing fancy... Ska bara ta det lugnt på spa, äta hotellfrukost och .. näe, sen kommer jag inte på mer jag ska göra. Gött!

Bild härifrån


boosta varje dag!

Har precis långduschat och fixat till mig med en sån noggranhet att jag har svårt för att tänka mig att det är en vanlig torsdag. Blev inspirerad av "suit up-day" och känner att jag vill klä upp mig precis varje dag! Det känner jag förvisso redan varje dag men fick förnyad energi till det kan man säga. Kan inte komma på en enda anledning till varför man inte skulle göra det! Ork kanske? Mjo.. mja.. Det kan jag väl hålla med om men orkar man så ger det utmärkta förutsättningar för en bra dag. I'm just sayin!

Nu är det dags för jag att leka labbråtta! Kul!


Ett stycke självgodhet någon?


torsdag 14/10

Definitionen av god morgon!


La Roche, Big Bowl och 100-års.

Måste ju skriva om en av de mest minnesvärda helger på längelänge! Fredagen började med att Maria kom hem och åt frukost med mig och brainstormade lite med mig ang vårt lilla framtida projekt. Blev inte så himla mycket brainstormning utan mer prat om en massa annat och rätt som det var så var vi ute på stan och gick igenom affär efter affär. Måste vara den bästa Fredagsnöjet innan kvällen kommer! Åtskilliga pengalappar senare så fick vi bege oss hemåt för att börja göra oss iordning inför kvällen.

Ett par timmar senare så snavade jag över Lilla Torg och förbannade kombinationen höga klackar + kullersten, påväg mot La Roche där jag skulle möta upp gamla kollegor för att fira av Jennicas födelsedag. Tapas är lätt min restaurangfavorit! Åt pilgrimsmusslor, råstekt tonfisk, vitlöksstekta champinjoner och delikata ostar som passade alldeles utmärkt med det utsökta rödvinet. Ja, det kan tänkas att det låter lite förnämt att skriva på det viset men det är på det viset jag vill minnas det! Det var förnämt!

Runt halv tio fick jag betala min nota och springa vidare mot närmaste taxi som körde mig till värnhem där jag mötte upp mitt helt underbara gäng för att bowla och innan jag visste ordet av var allt vad hette förnämt som bortblåst och kannor öl beställdes in samtidigt som vi sittdansade, sjöng med i låtarna och spelade urusel bowling (ps. jag vann!). Stämningen var helt sanslös och vi hade så extremt roligt under den där timmen att när den var slut så var jag också det och åkte hem till min hjälte och avslutade kvällen i en varm famn.

Lördagen spenderades härligt supersunkigt med toast till frukost och filmtittande i den där famnen jag pratar så gott om. Min bror kom även på besök och fixade vår lampa och hängde med i mysfilmtittandet lite innan det var dags att vara i festblåsan igen och sitta i bilen påväg mot landet. Erikslundsbrygdegård var destinationen och ni hör ju själva hur mycket ute på landet vi befann oss. Det var ingenting som märktes av när man kom in i lokalen och alla gästerna hade anlänt för alla hade klätt upp sig från topp till tå. Det var 100års-fest som nalkades, eller 25x4 för er som inte förstår att jag inte hade varit lika exalterad över en faktisk 100års-fest, eller 100 års fest för den delen, shit vad länge och jobbigt! Jag var i alla fall +1:a så jag kände inte så många, men eftersom att de flesta som hälsade på min sambo sa något i stil med "JENS din sjuuuge jääävel" så kände jag ingen direkt press på mig.

Tre rätter, flera glas vin, ett par snapsar och fruktansvärt mycket dans senare så åkte vi hem. Helt utpumpade och lite överrumplade över att klockan blivit tre så snabbt.

NU: Bildregn! Bilder har jag tjyvat från olika håll då jag själv jämt glömmer fota.


La Roche med födelsedagsbarnet. Kul att vara på bild bredvid henne lixx.



Big Bowl! Mästaren.


De här två bilderna beskriver känslan ganska bra.

EH STILIGA?!

Min bordsdam Caroline! Så synd att jag inte har fler bilder från festen men ni får väl föreställa er själva hur fint det var helt enkelt.

Och ja, Söndagen vet ni redan - Pannkaksgräddande och somnade klockan fem på eftermiddagen sen sömn i 15 timmar. Jag förstår varför!


what up!

Ska snart skärpa till min dag och åka och skriva labb med mina labpartners. I mitt svar på kostym:


International Suit Up Day!

Idag är det International Suit Up Day som från början var någon slags hyllning till Barney i How I Met Your Mother och det är det verkligen fortfarande men går man in på Facebook-sidan så är det sååå mycket mer! Det är någon Världs-get-together där det just nu bara regnar in bilder från precis hela världen där folk klär sig i kostym idag. Jag får gåshud över hela kroppen, sådär så att det till och med sticker i hårbottnen. Har aldrig sett något sånt här där folk från hela världen går ihop och gör något spontant och roligt ihop. Gå in och kolla på alla kostymnissar och för Guds skull, ta på en själv! Man kan inte missa det här! Det är verkligen legen - wait for it - dary.

Okej, det kändes lite lame att skriva det där. Lite förutsägbart. Men jag måste ha kvar det, okej?

Här är fb-sidan!



puh! för att komma igång en måndag.

Jag tog en tupplur igår runt 5 på eftermiddagen igår efter ett mäktigt pannkaksätande och vaknade klockan 8 imorse, bara 15 timmar senare. BRA HELG! - Måste ni tänka då för annars finns det ingen vettig anledning till att man kan behöva så mycket sömn, och det var det också. Berättar mer när jag studerat klart för dagen!


marias bild sen i fredags.


Hoppsan!

Kom precis på att det inte alls är konstigt att folk inte riktigt hänger med i mina förändringssvängar för jag är ju som en Schizo på crack. Ber om ursäkt för det. Fortfarande bitter dock! Kanske positiv igen senare? Okay byebye then!

super bitch.

Det är så jobbigt hur man ena dagen kan känna att man kommit på hur allt ska gå till och vara för att sen vakna upp dagen efter och känna att all positivitet blåst bort. Det är så jävla mycket lättare att bara vara bitter och otrevlig för då blir det aldrig så dramatiskt som humöret blir när man verkligen försöker vara glad. Så är det ju. Och det blir inte lättare av att människor runt omkring mig redan satt stämpeln på mig och man får gärna inte förändras för andra, förändring är jobbigt, dåligt och jävligt svårt att anpassa sig efter. Eller?

Såg på Efterlyst igår och har inte blivit på bättre humör sen dess. Klarar inte av såna program där det bara är elände efter elände. Folk misshandlar äldre män grovt och rånar dem i deras egna hem och något äckel följde efter en två-barns-mamma och försökte våldta henne i hennes egna hiss. Alltså jag vet att jag är för blödig för mitt eget bästa men jag känner mig så hjälplös. Jag vill bli en superhjälte som dödar varenda jävel som begår såna här brott. Eller nej, jag hade inte dödat dem (dålig karma), jag hade först blivit väldigt rik och hittat något ställe där ingen någonsin är och där hade jag skapat ett eget helvete där jag låst in dem. Att där ska vara eld och sjukt varmt alltid är givet men sen måste jag komma på något riktigt smaskigt så att de hade kunnat lida varje dag för resten av sina liv! HAHAHA!

Känns faktiskt bättre att tänka på det. Sen får vi ju se om det är det jag lägger pengarna på när jag blir rik. Ni lär märka när gatorna plötsligt känns trygga!

Godmorgon förresten!


kaffe och orbitaler.

Idag känner jag att jag tagit hela denna dag för en måndag. Flera gånger har jag tänkt skriva något som indikerar på att jag inte lider av the mondays idag för jag är på ett förjävla bra humör men varje gång blir jag nedslagen av tanken på att det minsann inte är måndag. Det är inget speciellt med att inte ha måndagssjukan idag, Erika! Det är för i hela friden onsdag!!

Min dag har gått ut på att ändra ungefär hela min egna världsbild och det går hur bra som helst. Har ätit frukost med Maria, gått en promenad, smidit planer med henne som jag inte tänker avslöja förrän det blir aktuellt (snart förhoppningsvis) och annars har jag bara gjort mitt bästa för att lägga de där planerna lite åt sidan idag så att jag får något plugg gjort. Orbitaler?! Vad är det? Varför fattar jag det inte när det ser så jävla logiskt ut? Jag hatar det. Nu har jag i alla fall gjort mig en cappuchino och ska gå till botten med det hära.



Råkade filma mig själv i samband med att bilden togs, tänkte lägga ut den filmen för det var så intressant hur jag beter mig helt ensam. Men det kändes alldeles för intimt. Konstigt att jag kan lägga ut alla mina tankar här men inte en film där jag inte vet om att någon ser på.


självkänsla är inget som kommer på posten.

Det är ingen hemlighet att jag läser Blondinbellas blogg och i princip är besatt av den. Ingen jag har pratat med om det förstår varför eller vad det är för fel på mig men just detta inlägget är en förklaring till varför jag tycker så mycket om den! Har du dålig självkänsla så bara läs detta inlägget för det är ju såhär man ska tänka!

Klicka här! 

Hon skriver om något jag funderat på så mycket, varför vissa lyckas och andra inte gör det. Jag tror ärligt talat att detta koncept kan jämna ut precis alla olikheter i arbetslivet vad gäller män och kvinnor. Om alla kvinnor hade tänkt såhär så kommer det om ett par år inte sitta en enda man i chefsposition. Inte för att män är dåliga, det är inte alls det jag säger. Bara det att de inte hade haft en chans så starka vi hade varit. Tyvärr pojkar.

Utdrag ur inlägget:

"1. Bli din bästa vän.
2. Hitta kraften i magen som säger att du kan bara du vill
3. Fundera på vad som skulle göra dig lycklig
4. Leta inspiration (bloggar, böcker, människor, citat, bilder)
5. Jobba med din målbildning och se dig själv klara av det i huvudet.
6. Stäng allt det negativa ute och fokusera på dig själv!

Framgångsreceptet sitter inte i ens efternamn, klädstorlek eller saldot på kontot. Utan i huvudet."

Så sant!

Förresten, kan inte alla som läser det här skriva något som de älskar med sig själva i kommentarsfältet? Gärna anonymt om du tycker att det känns dumt. Jag hade bara tyckt att det var så roligt att läsa.


missunnsamhet.

Förresten så var det kanske vissa som ville veta hur fredagen blev?

Nu är det tyvärr nämligen så att en av sakerna som gjort mig ledsen under de senaste supersvaga dagarna är missunnsamhet hos människor och jag har fått för mig (snälla, rätta mig om jag har fel) att det säkert inte finns en jävel som vill läsa om hur jag hade det på min och jens date såvida jag inte skulle berätta att det blev en katastrof. Ingen tycker om att läsa om hur fint och underbart man kan ha det om man inte har det så själv precis nu. Föreställ er själva att jag skrivit en lång text om vad vi gjorde och hur kärleksfullt det var? Ni hade spytt direkt och scrollat ner. Ja förlåt, jag tror så lite om er, mest för att jag själv säkert hade gjort det.

Som sagt, jag har kanske fel. Jag är bara jävligt bitter just nu säkert..

Men en sak har jag insett och det är att just missunnsamhet, att inte helhjärtat kunna glädjas åt andra människors lycka, är anledningen till att jantelagen finns. Jantelag för mig är enkelt; "Ingen är bra" och  jag tycker att det är en helt värdelös jävla svenneideologi. Missunnsamhet gör att folk sällan får höra hur bra de är när de är bra, vilket gör att folk istället går och tycker/tror att de är dåliga. Tycker du själv att du är dålig så kommer du inte kunna glädjas med andra och du blir missunnsam. Moment 22! Alla tycker att de är dåliga! Cirkeln bryter man på två sätt; Antingen så får man kämpa varje dag med att intala sig själv om att man är bra och kämpa mot sina mål själv, eller så hjälps man åt och stöttar andra genom att glädjas med deras framgångar för gör du det kommer folk i din omgivning säkert också göra det tillbaka. Det är i alla fall ofta så det funkar och vissa vill kalla det karma som om det vore något högre väsen som bestämmer detta, det tror ju inte jag utan jag tror på människans egna vilja. Under förutsättningarna som vi lever i här så kan du alltid välja! Får du inte tillbaka stödet du ger andra så har du nog hamnat i fel umgängeskrets, en som inte vill ditt bästa, och då kan du alltid välja att umgås med andra eller så väljer du att berätta för de du umgås med om hur du känner, kanske har de bara inte förstått?

Jag har försökt och försöker varje dag med det första cirkelbrytaralternativet och börjar bli så trött och uppgiven så det är väl mer en vädjan till mina medmänniskor att överväga alternativ två för det verkar mycket roligare.

tisdag 5/10

Ni vet det jag sa om att jag inte tyckte om att jag var pigg och glad hela tiden då jag bara går och väntar på att jag ska ha något break down när jag mår så? Det hände och det har hänt rejält. Inte det att jag inte är glad, har ju samma saker att vara glad över bara det att pigg är något jag absolut inte är. Det började egentligen lördagkväll och sen var jag så trött i söndags att jag mest grät och pratade strunt hela dagen(= Billig fylla!) och sen har jag väl inte helt återhämtat mig från den sinnesstämningen än.

Därför tänker jag bara bänka mig framför tv:n och tycka synd om mig själv utan någon speciell orsak och jag tänker göra det utan något som helst dåligt samvete då jag redan varit på föreläsning idag samt skrivit labbrapporten som ska vara inne imorgon. Tycker egentligen att det är stört att man fortfarande har prestationsångest efter det - att man aldrig har gjort tillräckligt. Det är nog det jag ska tycka synd om mig själv för en stund nu!

note to self:

Jag har alltid bara precis gjort vad jag behövt göra, jag har aldrig sysslat med något längre än tills jag kan det sen tröttnar jag direkt och gör något annat. Exempel på detta; golf, gitarr & piano, måla, judo.. Listan på vad jag blivit duktig i och sen lagt av med är lång men jag tänker i huvudsak på skolan där jag alltid haft lätt att lära mig så jag har aldrig behövt plugga utan bara lärt mig det jag behöver lära mig sen har det varit bra med det. Tänk om jag hela tiden hade lagt ner precis lika mycket tid på mina studier som en som har lite svårare att lära sig? Hur mycket hade jag kunnat då?

Värt att tänka på.


de 6 bästa månaderna.

Wow, det är helt sjukt hur man kan känna sig såhär nervös inför en kväll med mannen man redan spenderar i princip varje kväll med. Har spenderat den senaste timmen för mig själv, duschat med scrub och använt min nya chokladlotion så att jag lyktar som en liten chokladpralin och tagit på mig kläder jag vet att han tycker är fina. Nu är han och handlar det sista och jag kutar runt som en idiot och tänder ljus för att göra fint. Vet inte alls varför jag är nervös dock, det är ju inte som att vi inte kommer att ha något och prata om och jag känner mig inte direkt orolig över att han inte ska tycka om mig. Det här pirret handlar nog inte om nervositet. hihi!

På menyn står:

* Toast skagen (Erika-gjord på mamma-recept. Nomnom)
* Färsbiffar med klyftpotatis och getostsallad
* Chokladfundue med jordgubbar & fysalis

För att avrunda kvällen har vi även köpt vin och massor av annan choklad. Jaaa!
Alltså det är inte som att jag skryter menatteeeh, fan vad jag har det bra!



Jens. Shit, vad jag älskar dig.


E vineri, eu sunt în dragoste.

Nä, jag kände inte att jag kunde ha; It's friday, I'm in love fler gånger nu så jag skrev det på rumänska istället. Inte för att jag kan rumänska, tyvärr, men det mesta går att lösa med hjälp av detta "intenetfenomenet" nuförtiden. håhåjaja. Jag kände nämligen inte att jag inte kunde ha det som överskrift idag för det är ju fredag och jag är alldeles tokkär och kanske speciellt idag då vi har varit tillsammans i 6 månader på pricken! Nåja, ett halvår är kanske inte så mycket för världen men när man tänker på hur bra halvår det har varit så tycker jag absolut att man ska fira. Det ska vi också, med middag och blickar djupt in i varandras ögon, ikväll. Först ska jag gå i skolan ett par timmar sen leka med Marioni!

Det är så märkligt, jag har i princip lidit av insomnia hela veckan. Tredje dagen jag går upp vid sju trots att jag inte somnat förrän timmarna är små. Men likväl så är jag piggare än någonsin. Lite irriterande och skrämmande för enligt erfarenheter så borde jag vara nära upplösningstillstånd men jag undrar åter igen om det inte är för att jag börjar bli vuxen?

Ha en helt underbar fredag!

 


RSS 2.0