Goede middag, met Erika!

Den 20:e Oktober 2011 skrev jag ett inlägg om suget jag hade för att bo utomlands. I ett varmt land med billiga drinkar med ett jobb så att jag bara precis klarade mig. Man blir ju lite besviken när man tänker på det och inser att det inte alls blev så. Istället flyttade jag till ett land med ungefär lika uselt klimat som Skåne, drinkarna är inte särskilt billiga och jobbet jag snart kommer börja på kommer jag klara mig mer än väl på.
 
Så är det! Jag slet upp varenda rot, tog mitt pick och pack och flyttade till Amsterdam. Har bott här i en och en halv vecka nu och kan inte säga att jag tagit staden med storm. Flytten och omställningen tog mig med storm så jag har spenderat större tiden av mina dagar i en lädersoffa, spelandes TV-spel och slappat. I eftermiddag ska jag på möte med min blivande chef för att få lite kött på benen gällande jobbstarten som sker nästa vecka.
 
Det har hänt så vansinnigt mycket sen jag skrev här sist. 1,5 år! Egentligen borde det kanske vara vettigast att börja en helt ny blogg men helt ärligt så orkar jag inte det. Dessutom så är det rätt kul att gå tillbaka och se hur jag betedde mig som tonåring. Tack och lov för att saker kan förändras. Tack och lov för att jag nu kan få vara en 24-åring som faktiskt tycker om sig själv och att så pass mycket tid har fått gå så att man äntligen kan skratta åt de där hjärtskärande tonåren. Tack och lov för att våga stänga sitt hjärta för någon och ännu mer för att man vågar öppna det igen för den som vill lägga silkesvantar på.
 
Vad jag tar med mig från dessa år är att bra saker händer den som är öppen för förändring. Det är de som stannar kvar i gamla banor och som vägrar lyssna på andra som blir bittra och olyckliga. Jag kommer säkert att bli olycklig igen någon gång men nu vet jag i alla fall att jag överlever.
 
 
 
Maskerad hos Sandra sommaren 2012
 

Stay tuned för nostalgitripp a 2012, nutid och framtid!

/Erika

RSS 2.0