halloween och så ju.

Jaha, idag är det alltså Halloween. Eller Allahelgona om man trivs bättre med att säga så. Jag är inte alls så taggad som jag borde vara för det slog lite slint igår. Jag lär mig aldrig att det inte går att kombinera alkohol med för lite sömn, en dags jobb och för lite mat. Det GÅR INTE ERIKA! Jag blir galen..

Nej, men ikväll är det halloweenfest hos Linnea och jag ska vara ett spöke. Så jag har köpt ett lakan och ett örngott som jag ska dra över mig. Provade det innan och jag ser mest ut som någon från Ku klux klan men vi får hoppas att ingen annan drar den paralellen. Sen är det dags för Inkonst igen med Dubstep och det ska bli megakul. Eller jag vet inte varför jag skrev så för det känns inte så. Känner mig mest matt och är förberedd på drama ikväll. Positivt tänkade!! Har i alla fall köpt lite fina strumpbyxor och en snygg tröj-kavaj från HM, det blir nog bra!

Ha en fin Halloween allesammans!

Här har vi mig!

ps. i leave you.

Igår innan jag skulle sova så tittade jag på "PS. I love you" igen. Jag vet! Det är det värsta man kan göra när man är trött och på lite halvdassigt humör. Hade gråtfest i två timmar ungefär för att sen få återhämta mig i en timme. Blir helt förstörd av såna filmer.

Skillnaden på denna gången och första gången jag såg den var att första gången tyckte jag att den handlade om gränslös kärlek och denna gången tyckte jag att den handlade om att gå vidare. Intressant ändå. Har kommit på ganska intressanta saker om mig själv de senaste dagarna. Kanske lite för personliga för att lägga ut i sin blogg men glöm inte hur viktigt det är att rannsaka sig själv med jämna mellanrum. Skriv brev till de som du behöver ha saker sagt till, men du inte orkar prata med. Dig själv också.




Hur som helst. Har ett nytt favoritcitat. Från filmen:

The thing to remember is:
If we're all alone...
That means we're together in that to.


torsdagsbabbel

Idag har jag minsann varit för busy för att sitta vid datorn. Det gör mig till en dålig bloggare för en bra bloggare har med sig datorn så att hon kan blogga när hon har en chans att sitta ner. Men det gör jag nog först när jag har en sån liten dator som jag kan ha i fickan. Fast då kommer jag nog inte heller blogga för den kommer ha för små knappar så jag kommer bara tycka att det är jobbigt.

Nåväl, det var inte alls vad jag tänkte prata om. Dagen i korthet har varit att man vaknade av sin gulliga syster som busade i hallen. Upp och hoppa, fixa matlåda till jobbet och ta sig ut på stan för gullegrisen hade lovat mig att bjussa på lunch på beloved Rose Garden. Som var lika förträffligt som vanligt och efter det lyckades jag till och med hitta halloweenkostym. Kommer att bli splendid!!

Resten av dagen har gått åt jobb och så har min älskade combo äntligen kommit hem efter en evighet hos sina föräldrar. Känns bra att han någon att värma fötterna på i soffan. Är dock för jobbigt för att skriva för jag har hittat bästa liggställningen där jag värmer örat på datorladdaren. Inte jätteskönt men varmt och gott.

Åh, imorgon är det Fredag och jag är ledig hela helgen. Blir dock en heldag i Danmark imorgon för jag måste fixa ny internetbank efter att jag formaterat datorn och jag måste dessutom lägga lite pengar på shopping. Jajuste! Jag får ju lite pengar imorgon för jag är så cool att jag slipper det här med innestående lön som Sverige envisas med! HA!


the bitch said yeah.

Fan, nu är jag sen. Och då prioriterar jag såklart att berätta det för bloggen istället för att springa iväg. Nej, jag blir inte mindre sen av att berätta det här. Men jag kände att jag var tvungen att dela med mig lite av girl powern som jag spelat hela morgonen. Idag mår jag fan i mig förträffligt!



från genombrott till sammanbrott.

Vilket gräl jag haft med mig själv hela morgonen! Klockan nio ringde klockan och jag tänker "upp och hoppa", tror ni jag går upp? Selvfølgelig ikke. Det är då grälet bryter ut! En del ville upp och andra inte. Ibland somnade den ena delen och kan ni då tänka er hur frustrerande det var för den andre? I två timmar höll vi på.

Nu är jag i alla fall uppe efter många om och men har inte kommit långt för det. Hade ju bestämt att jag skulle ut och springa idag men ska träffa Jennica om en och en halv timme så det blir lite knapert med tiden så det får nog bli efteråt istället men det ska ske i alla fall.

Anledningar till att gå ut och springa regelbundet:
1. Du blir piggare. Inte direkt efteråt för då vill du oftast dö men i längden så slipper du förhoppningsvis såna här morgongräl med dig själv.
2.  Lider du av någonslags panikångest emellanåt så känns det bättre av att springa för ångesten får inte plats i bröstet för allt annat tar sån plats.
3.  Du blir av med rastlöshet.
4.  Blir starkare och friskare. 
5.  Du tycker att du är själv är duktig vilket i längden kanske gör att punkt nummer två kan tas bort från listan.

Ja, detta borde vara tillräckligt. Men du gör det inte ändå!


oj vad fint det kommer att bli!

Så då är man hemkommen efter jobbis och påvägen hem så köpte jag med mig en massa frukt i potatisens namn. Nu tänker jag ha mig en myskväll och jag kommer antagligen ha ont i magen så mycket äpplen som jag ska äta!

Imorgon är jag ledig och då kommer jag åter igen bege mig ut på stan för att leta efter ny soffa och bord och tv och mer bord! Flyttdags om sisodär tre veckor och det är princip det enda jag kan tänka på just nu. Hur det ska se ut i vardagsrummet, vilka tavlor jag ska ha och det och det. Väldigt spännande! Jag har en sån glasklar bild på hur det ska se ut. Blandat gammalt och nytt och stilrena färger. Synd bara att glaset är väldigt oputsat. Tror inte att det sett en trasa på 20 år faktiskt. Men ändå spännande!!



cool guys don't look at explosions.

Det är Tisdag. Det är supergrått ute. Det är kallt i lägenheten. 

Men idag bryr jag mig inte om det! Idag tänker jag vara på sprudlande humör hela dagen för det känns som en bra dag idag. Dock börjar klockan närma sig 11 och jag ska snart ge mig ut på stan för att leta lite efter möbler till min framtida lya så jag borde sätta fart. Har ingen aning om vad jag vill ha sagt med det här så ni får titta på coola killar som går iväg från stora explosioner.



riktigt tufft.

Har förresten ingen aning om vad som hänt med texten i bloggen, mycket irriterande men ska gå till botten med det såfort jag får lust och tid!


Klåparen.

Jag har alltid tänkt att när man är 20, ja, då är man stor. När jag var liten, och då menar jag 9-10, så ansåg jag att 16 var att vara stor. Då är jag enligt 10-åriga Erika en gammal skrutt nu. Ändå har jag spenderat senaste halvtimmen djupt nerborrad i soffan och, apatiskt stirrande, lyssnat på Kent med samma ångest som jag hade när jag var 15. Trots att jag är "vuxen" nu med egen lägenhet och jobb. Samma otillräckliga, osäkra ångest. Vi blir aldrig vuxna eller hur?




Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår
Men i själen din ja långt, långt in ekar tonåringens vrål.


att unna sig del 2/bitterfittan talar.

Jag gick upp.
Jag klädde på mig.
I en sån där gympadräkt från 80-talet och jeans. Fan vad ful den var, borde ta bild på den sen för den var så ful.
Jag städade.
Satte till och med igång en maskin tvätt.

Sen hände det något fint. Jo, en vän ringde och insisterade på att träffa mig och så svår var jag inte utan jag bjöd in henne och värmde två portioner lasagne istället för en och duschade till och med. Sen satt vi och pratade i evigheter om allt till ett glas vin.

Nu har hon gått och jag har inte på mig den fula dräkten längre som dessutom satt lite för tight för att jag skulle må riktigt, riktigt bra. Sitter istället i mjukis och lyssnar på Anna Ternheim och dricker upp resterande av vinflaskan. Börjar faktiskt känna mig lite vimsig i huvudet, känns ganska skönt.

Vad har jag unnat mig idag?
* Sovmorgon till halv fyra.
* Umgänge med en vän och ett glas vin.
* Dricka upp resten av vinet själv sen.

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
* Inget.


att unna sig.

Klockan är halv fyra och jag ligger fortfarande i min säng och börjar tycka att jag unnat mig klart för den här slömorgonen börjar spåra ur. Tror att det börjat mörkna redan vilket gör att jag antagligen inte kommer ge mig ut och springa idag och det förvånar mig för fem öre. Det är en sådan dag. Det är mörkt och dystert ute så jag behåller rullgardinerna nere och väntar på att det ska bli riktigt mörkt istället så att man inte ser hur grått det är.

Sen kanske jag går upp och gör mig en kopp te och städar. Kanske värmer jag mig en portion lasagne som jag gjorde i lördags. Tittar på tv-tablån och bestämmer vad jag ska se på ikväll, efter att jag städat klart såklart. Kanske tar jag ändå på mig ett par ordentliga byxor och den vita kappan och tar mig en promenad i mörkret. Kanske går jag och köper en liten godispåse för att jag tycker att jag unnat mig det fastän jag inte alls gjort det.

Är ni också så? Är inte hela Sverige så? Vi tycker hela tiden att vi kan unna oss en massa för allt man har genomlidit. Jag unnar mig ett glas vin, jag unnar mig en resa, jag unnar mig ett choklad för det har jag förtjänat efter allt mitt slit. Fast vi åstadkommer inte någonting, det är väldigt få av oss som gör det.

Det slog mig precis att jag missunnat mig själv hela den här dagen.


Mute Math - Electrify


håll i hatten, här kommer jag.

Alltså det är så vansinnig tråkigt, det här med ett långsamt internet. Har typ insett att det har sabbat hela min blogglust för om jag kommer på något spontant och kul som annars bara tog max en minut att ladda upp så tar det nu ca 10 minuter så jag låter hellre bli tills jag har något mer att skriva så blir det såna novell-långa inlägg som förra. Och bilderna skiter nästan helt i för om det tar 10 minuter att ladda upp ett inlägg utan bilder så kan ni ju bara föreställa er hur lång tid det tar med en bildjävel.

Jag vill egentligen bara förbereda de som hängt på fastän jag bloggtorkat (tack förresten, gillar er) att så snart jag flyttar och får ett schysst bredband (får internet som överhuvudtaget fungerar och är mitt) så kommer den här bloggen får ett jävla lyft. Jag ska inte bara bli bjuden till nästa års bloggawards, jag kommer vara huvudpersonen! Haha drömde om det inatt. Hur fånigt är inte det? Borde nog skaffa mig en ordentlig hobby eller kanske rent av ett eget liv.


today's gonna be a good good day.

Yey! Min dator funkar igen! Och som om inte det vore nog så lyckades handy man att rädda all musik och alla bilder OCH installera allra senaste Windows alltså Windows 7. Så nu kan jag skryta om det om jag vill! Men det gör jag inte för jag vet inte alls hur man hanterar det än och trycker endast på de knappar jag vet exakt vad de betyder. Jag ska inte ha någon som helst möjlighet att pajja datorn igen! Men låt oss vara ärliga nu: Ingen är förvånad eller hur? Är det någon som ska åstadkomma något sånt så är det jag - teknikens värsta fiende.

Så vad har jag hittat på med den senaste helt bloggfria helgen då? Jag har jobbat en massa! Fredag jobbade jag kväll så efter jobbet så handlade med mig en påse chips och spenderade fredagkvällen hemma och tittade på film. Lördag gick jag upp klockan sju för att göra mig iordning för jobbet igen. Ut i kylan och på bussen för att sen smita vidare till Danmark igen. Den här helgen var en extra bra jobb-helg för jag fick reda på att jag kommer bli uppgraderad till fler timmar och detta gör mig gladare än det mesta! Fast för att krydda glädjen lite extra så ringer min mäklare och frågade om jag ville flytta in i lägenheten tidigare än 1e Dec och det vill jag ju givetvis. Så ja. Det går bra nu. På kvällen lagade jag mat till min Mackaronen för att sen avnjuta denna tillsammans med ett par flaskor vin för att senare smita ut i natten för att dansa sönder klackarna på Retro.

Idag är det Måndag och jag börjar min vecka med en riktig riktig slömorgon för det tycker jag att jag förtjänat efter att ha jobbat halva helgen. Eller det har jag ju egentligen inte för jag slöade ju större delen av förra veckan men detta är superskönt. Vaknade för ett par timmar sen och har sen dess lyssnat på radio tillsammans med Da Vinci-koden och god frukost. Sen hade jag lyssnat för mycket på NRJ för det började bli samma låtar igen. Britney Spears nya är väl ingen superhit eller? Nej, men jag tröttnade och fick sätta igång datorn för lite bra musik. Så nu ska det bli Animal Collective, kaffe och ännu mer Da Vinci-koden innan jag verkligen tar tag i min dag.

Hu vad långt det här blev. Hoppas egentligen att ingen läser igenom det för jag orkar inte göra det själv. Mina fingrar har gått konstant genom hela inlägget och jag har egentligen ingen aning om vad jag skriver. Oj, läskigt. Jag skriver som en zombie. OH! Det är ju halloween denna vecka. Vad ska jag klä ut mig till?


ännu ett hett tips!

Igår skulle jag rensa på datorn min! Ett bra tips är att inte rensa när man inte vet vad som ska vara där och vad som inte ska vara där för risken är stor att du tar bort något som tydligen är avgörande på om du ska kunna starta datorn sen eller inte. Det vill säga: Bara för att du inte känner igen namnet på filen så behöver inte det betyda att det är skräp!

Hmm ja min dator är alltså "sönder" för tillfället och jag åker hem till Malmö i eftermiddag och vad jag försöker säga är att om jag inte får rätt med den ikväll med hjälp av handy man så kommer jag vara okontaktbar och sysslolös under hela helgen, när jag inte jobbar.

Eller ja, jag har ju mobilen men som ni märker så tenderar jag gärna att överdramatisera.

Nu ska jag på Tomelilla marknad! OJ så flott!


armistice

'Cause the world won't turn if the sun won't rise
And the stars won't burn in a broken sky
And the wind won't surf if the ocean's dry
And my heart won't work if you say goodbye
.


ett recept på en bra dag.

Det första du gör är att gå upp i tid och äter en stadig frukost. Slötitta gärna på TV en stund, du har ju hela dagen ledig och det är bara förmiddag! Släng gärna in en maskin tvätt när du inte gör något så känner du dig duktig! Du märker snart att solen skiner jättefint och att luften känns väldigt lätt så du bestämmer dig för att byta om till löparkläderna. Sen sätter du dig i din brors tuffa bil och tutar iväg. Det är nu du skruvar upp volymen på hans skiva som egentligen inte alls är din musiksmak men basen känns ändå rätt skön i magen när du ligger i 90 kilometer i timmen på vägen ut mot den stora skogen.

Ge dig nu ut på valfri runda men efter som att luften känns så jävla bra och musiken i öronen funkar precis så snåla inte på kilometrarna. Glöm inte att spana på höstlöven och om det är lite mer terräng så passa på att skutta lite som att du förvandlats till ett rådjur. Snart kommer vi till det viktigaste! Spurten! Valfri längd där också men för att du ska känna dig maximal så ska du vara så utmattad att du vill kräkas när du kommer fram till bilen igen.

Nu stretchar du lite hastigt och beger dig hem. GLÖM INTE BASEN nu heller, för helvete. Vid det här laget har klockan passerat två så du hastar på lite med duschen (OBS! Inte för hastigt för detta är väldigt njutbart att bli ren) och gör dig iordning.

Det är nämligen dags att hoppa in i bilen igen och på med basen för nu är det dags för 20 minuter körningstid för att hämta upp eventuella småsyskon. Det är ju det här småsyskonet som du tar med på en liten road trip till det mysigaste caféet på Österlen/Ystad. Olof Victors! Eftersom att du inte ätit sen din tidiga morgon så tar du dig något matigt och eftersom att du har syster med dig så är det bäst att du tar åt minstone två olika sorters bakverk. Gärna äppel-cheesecaken och hallonmoussebakelsen med brownie i botten för då kittlar det i smaklökarna.

När du är färdig med allt prat och är så mätt att du vill dö så kör du hem igen (OBS glöm inte lillasystern!). Det är nu du kommer ihåg handlingslistan du fick av mormor tidigare på dagen så du tar med systern och storhandlar till den som bär ansvaret till ditt liv. Efter det kör du hem till den här personen och hjälper denne att packa upp varorna samt pussar och kramar på henne lite. Har du tid över så lägger du dig i hennes soffa och tar en tupplur.

Du börjar närma dig slutet på dagen och åker hem. Här möts du av föräldrar och lugn och ro. Vi ignorerar panikattackerna utan koncentrerar oss istället på det fantastiska samtalet du har med dina föräldrar. Reder ut lite saker och får lite perspektiv på allt. Skriv gärna en lista på allt och gör dig en kopp te.

Vid det här laget är du riktigt trött och klockan börjar närma sig halv tolv, din dag är snart slut. Har du tur så har du en katt som tassar på ryggstödet av din soffa och stryker sig mot ditt hår. Du är avslappnad. Du har framtidstro och du mår bra för första gången på en vecka.

Det är så det går till!

borta bra men hemma bäst.

Anledningar till att jag tycker om att vara i la mansion de Persón familia:

1. När man vaknar gör man gärna det runt åtta på grund av att en övermysig katt hoppar upp på en och spinner sönder sig själv och mig. Sen har vi klappfest i ca 10 minuter innan jag känner mig redo att gå upp.
2. Det är i princip alltid nykokt kaffe i kannan.
3. Frukosten består inte av ett par fattiga mackor utan det är nyköpta frukostbullar, gott pålägg, ägg och fruktyoghurt. Och kaffe då men den punkten har vi redan varit vid.
4. Tvättmaskinen är stor. Du behöver bara tvätta en gång för allt får plats.
5. INTERNET ÄR SKITSNABBT!
6. När man bytar kanal på TV:n så behöver man inte trycka som en dåre för att det ska byta kanal. Fungerande fjärrkontroll är hur ballt som helst.
7. Det finns alltid något ätbart i kylen eller någon annanstans i köket.
8. Du känner dig älskad, uppskattad och trygg precis hela tiden. Fördelen med att ha flyttat hemifrån och komma hem på besök OCH att ha kommit ur tonåren = Du inser hur mycket din familj älskar dig och vise verca.

Det går ganska snabbt att gå från ett Malmö-vrak till Tomelilla-lugnochtrygg vilket får mig att verkligen fundera över varför jag inte är här oftare. Nu ska jag gå och pussa på min nyvakna syster som härjar i köket.

jag och lillasyster.


höstdepp?

Har en riktigt tråkig period nu. Vill egentligen bara ligga i sängen hela dagen med täcket långt draget över huvudet. Och detta känns så fel! Jag känner mig så jävla otacksam och dum. Har köpt lägenhet och fått jobb på kort tid och jag borde vara gladast i världen men jag känner inte det. Känner mest bara avsmak för allt och alla. Jag vill inte att någon ska prata med mig och jag vill absolut inte vara ensam. Jag vill ha massor av saker att göra och jag vill inte göra någonting. Jag vill åka iväg på semester och jag vill vara hemma och vara trygg. Jag vill leva och jag vill dö.

Det värsta och mest deprimerande av detta är att det inte finns någonting jag kan göra åt detta mer än att låta tiden gå. Låta perioden dra över och hoppas att den inte drar med mig. Jag vet att det är jag själv som satt mig i den här situationen och jag måste leva med besluten jag fattat. Det finns liksom ingen mer än jag själv som kan hjälpa mig ur det här och det är lite svårt att behöva förlita sig på den bräckligaste människa jag känner. Eller ja, jag själv och kanske prozac, men så långt ska vi inte behöva gå.

Så ja, jag har helt enkelt inte så mycket lust att blogga just nu.


fear me september.

Igår kväll så fick jag årets absoluta break down (igen?) och pratade med min mamma om detta vilket ledde till att jag fick lova att komma hem ett par dagar. Sagt och ska bli gjort. Nu håller jag på och röjer upp i lägenheten som sig bör på en måndag, lite för att jag inte står ut med att komma hem till ett ostädat rum efter mina dagar av miljöombyte. Det har varit en tuff helg och alla behöver sin mamma och pappa ibland. Och sin katt. Så ja, nu smiter jag till Tomelilla. Tacksåmycket.


vi vet att du vill...

Sitter och tittar på skräptv och det blir givetvis skräpreklam. Så kommer det en reklam som verkar intressant. Flera slow motion-bilder som är ganska snygga som illustrerar olika dödssynder. Ni vet, lättja, vrede, avund, frosseri och däremellan kommer texter som "inget vet vad som kommer hända.." "ingen kan förbereda sig.." och jag börjar bli seriöst intresserad och nyfiken! Så PANG:

PARADISE HOTEL, står det stort och en röst viskar:

Du vet att du vill titta.

Då skrattar jag högt. Gud så fånigt och obehagligt. du veet att du vill tiittaaa sådär släpigt viskande. USCH! Tänker INTE titta. Eller jo det kommer jag ju säkert men inte pga den där vidriga reklamen.


söndagar är bra härliga?

How long could you survive trapped inside your kitchen freezer?

Created by Recipe Star

.. Detta är vad jag sysslar med ikväll + tittar på Wallander. Mycket irriterad över det hela, lite irriterad för att jag tittar på det fastän jag inte gillar det men mest irriterad över att den är på engelska.. Det här med testen är desto roligare. Får reda på en massa intressanta saker om mig själv! Tillexempel att om jag hade några vingar så hade det varit änglavingar, om zombier tagit över världen så hade jag överlevt i 5 månader, ifall jag hade blivit attackerad av en flock 5-åriga barn så hade jag lyckats ta 23 stycken innan de överbemannade mig och så vet jag då att jag överlevt ganska länge i frysen om jag var instängd i den. MED MERA.

Det finns inga gränser på hur mycket jag kan lära mig om mig själv ikväll! Vill inte göra något annat för jag är så förbannat sliten idag.

måttligt opepp.

Det borde finnas någon regel som säger att man inte får lov att jobba om man ofrivilligt sovit under 3 timmar. Jag vill egentligen bara lägga mig på golvet och bära mig åt just nu men istället måste jag ta mig i kragen, sminka mig och ge mig iväg mot bussen. Ut i kylan. SUCK det borde verkligen vara förbjudet.

Vi får tänka positivt. Jag får tjäna pengar idag medans ni bara ligger hemma och är bakis och jag får ju uppleva precis HELA den här dagen medans ni inte får uppleva någonting! Ingenting!

Godnatt! Tänkte jag skriva men det är förhelvete Godmorgon! Godmorgon på er!

ikväll undrar jag, varför?

Ja nu har vi snart stått ut genom hela Idol. Det har aldrig varit en sån tortyr! Hur kan det var tillåtet att besudla en mäktig mans minne på detta viset och ha Michael Jackson-tema? Varför? VARFÖR?

Min godispåse är hur som helst slut och av någon anledning har jag fått riktigt ont när jag andas. Varför dådå? Tänkte att det kan bero på att jag var ute och sprang i den kalla luften innan och mina lungor blivit överansträngda på något vis. Känns ju bara orättvist att jag ska bli straffad för att jag ansträngde mig en endaste gång. Varför ska det vara så?

Ikväll ska jag vara duktig och gå och lägga mig innan tolv. På en Fredag. Insane!

i'm your fire, your desire + färjan.

Vet ni vad som hänt idag? Idag när jag duschade så fick jag sjukaste idéen. Om man inte skulle ta och raka benen! Och nämnas bör nu att jag rakat benen 2, högst 3 gånger den här sommaren och senast var någon gång i Juli kanske! Tycker bara att det är så fasansfullt tråkigt och det är ju ingen som bryr sig om det. Jag bryr mig inte! Och jag minns att jag försökte impa på min förra pojkvän med "kolla här vad jag gjort" och flashade med mina lena ben men han brydde sig minsann inte. Min nuvarande pojkvän existerar inte så han bryr sig inte heller! Ingen bryr sig!

Eller tydligen bryr jag mig lite för jag gör så stor grej av det nu.


Mina ben på Emmaboda. Jag gick till sjuktältet när jag var på lyran för att fråga om jag inte hade Leukemi då det hade kunnat förklara min enorma mängd blåmärken. Mog1

Nu sitter jag i alla fall och spenderar Fredagkvällen med min sambo + Linnea + Anna, har ätit hemmagjord pizza och tittar på Färjan. Så jävla pinsamt att jag vill dö. Hur kan så många människor hamnat så jävla snett i livet? Och hur lyckas de samlas på en liten båt och trissa upp sin vidrighet? Eller jag bara hoppas att de trissar upp det för tänk, TÄNK så är de så annars också. Ve. Och. Fasa.

Nej, nu får jag ta fram godispåsen så att jag blir lite lugnare för annars går jag snart och lägger mig i garderoben och pratar okontrollerat med mig själv. Hu!

you're neurotic like a jo-jo.

Idag vaknade jag egentligen med en jävligt olustig känsla i magen. Låg därför kvar i två timmar och sov lite till och funderade på vad det kunde bero på.

Nu är jag i alla fall upp och har ätit frukost men den olustiga känslan sitter kvar. Ibland känns det lite som en jäspning som kommer långt nere från magen men jag misstänker själv att känslan är av lite större djup än så.

Sitter med Qu och lyssnar på Laakso nu i alla fall, blir gärna så när jag känner mig lite deppig. Fast ja, det blir ju gärna så när jag är på jättebra humör så det säger inte så mycket egentligen. Egentligen är jag mest besviken över att det är Fredag och att jag inte kan göra annat än sitta hemma och ta det lugnt då jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Men imorgon däremot! Imorgon är det dags för rumble igen och det ser jag fram emot så mycket att jag slår klackarna i taket. Fast då brukar Qu säga till mig att sluta och egentligen håller jag med henne, det är ganska onödigt att kasta med sina finskor.


markus har ju släppt två nya album men han kommer alltid vara bäst i Laakso.

I've always seen the end of all bad things
But this time is the first time

Oh yeah this time is the first time
That I've been thinking of giving up on life
Oh yeah this time is the first time
That I've been thinking of giving up on life
But I can't!

oh happy days!

Nu skrev jag precis ost istället för och. Och skrattade åt det för mig själv ganska mycket. Ost är ett så fånigt ord!

Så trött är jag!

Jo, just det! Det här med värmen är inte enda anledningen till att jag tycker att det här är en mycket vacker dag. Jag har ju för tusan skrivit på papperna! Jag är lägenhetsinnehavare! Jag äger en lägenhet! Mitt hus! Eller lägenhet men HUS! Åh, det känns så himla bra det här. Värmer till och med mer än elementen gör! Oh happy days!

 


den bästa dagen i mitt liv.

Idag, mina vänner är en stor dag. En grande dag. En sån dag som jag kommer att komma ihåg resten av mitt liv och troligtvis ni också.

Idag har värmen i elementen satts igång.

Det var en sån vacker stund. Qu kom inspringandes på rummet och ropade och stojade "värmen är igång! värmen är igång!". Först blev jag lite arg för jag tyckte inte att det var något man skojade om men visst! tyst! är inte det ett porlande ljud av vatten som går igenom ledningarna? Jag tassar försiktigt fram till elementet, väl medveten om att jag riskerar att mina fingrar kommer förvandlas till is om jag känner på det. Försiktigt sträcker jag fram min hand. Och visst! Inte i hela än men visst ÄR det värme. I hörnet av elementet där det porlande ljudet uppstått, där är det visst lite värme, nästan så att det bränns på mina redan köldskadade händer. Och jag log och nickade mot Qu och hon log och nickade tillbaka för vi båda visste. Det är över. Det är äntligen över.

ursäkta?

Skrev jag precis att jag hade passat som prostituerad?

Nu får jag inte sjunka lägre än såhär..

ja här spelade jag faktiskt hora i en pjäs så jag är ju med i gamet.


en väldigt slö(s)aktig onsdag.

Ja då har jag spenderat majoriteten av dagen i sängen och det är endast för (ursäkta att jag tjatar igen) att det är så jävla kallt så det enda man vill göra är att ligga under dubbla lager täcke och kollar på serier. Tittade på Moulin Rouge också och det är en förjävla bra film! Sitter med tårar i ögonen hela tiden även när det inte ens är sorgligt bara för att det är så HIMLA BRA!

Sen har jag varit på långfika med Ullis. Alltid bra att prata så mycket skit att tungan trillar av! Nu kan jag bara prata gott om människor för jag har inget skit kvar på lager. Behövs emellanåt.

När jag kom hem så hade Qu varit så fin att hon städat hela lägenheten. Det är såna här tillfällen som det känns så oerhört sorgligt att vi inte ska vara sambos längre. Finaste alltså! Och nu har vi inte ens en månad kvar tillsammans för hon har en massa lägenhetsvisningar på gång och jag skriver på papperna till min imorgon. Alltså imorgon är jag lägenhetsägare!!!

Nu sitter vi och dricker lite vin och pratar om horor. Är det så tokigt egentligen? Tänk så mycket pengar! Jag hade passat som det tror jag.

matlagning för hela slanten.

Färdigmålat för idag. Har ägnat mig en stund åt matlagning istället och där har vi något jag kan om man får lov att skryta. Rotfrukter i ugn med curry och cayenne, stekt halloumi och tzatsiki. M-m-M!! Och så ketchup, fast det tog jag inte med på bilden för det tydligen helt förbjudet med ketchup i matlagningsvärlden. Äh! Säger jag. Det är en nödvändighet.


Ja, nämnas bör att jag bränner rotfrukterna med vilje för jag tycker det är mycket-mycket godare då.
Nu ska jag ner och handla och sen blir det filmmys för hela slanten istället. Kommer vara pank snart om allt ska vara för hela slanten.

idag ska jag skapa.

NU var jag väldigt duktig, ja det var jag! Och det var faktiskt inte alls så kallt och jävligt som man tror att det kan vara att jogga i dena kyla. Det var tvärt om väldigt skönt så det rekommenderar jag.

Qu sitter och gör skolarbete och har gjort det hela dagen så jag tänkte sätta mig och sympatiplugga med henne och skapa lite målningar som eventuellt kan pryda mitt nya hem om jag lyckas vill säga, är ju ingen mästermålare. Kan inte ens göra ett rakt streck. Eller jo, med linjal kan jag göra JÄVLIGT raka streck men frågan är om man är konstnär för det?

Jag har ett litet trick till de som absolut inte har några målarskills: Abstrakt konst. Bara babbla på en massa färg och det enda du behöver tänka på är så att färgerna ser schyssta ut ihop (TIPS! svart&vita målningar!). Får du till något riktigt snyggt så skicka det till mig för jag älskar abstraktion.

På tal om det! Är det någon som har 1800 liggandes som ni bara måste bli av med?
Snälla, köp då denna till mig för den hade varit fantastisk i mitt blivande sovrum! Tack!


här sitter jag i min koja.

Så, nu sitter jag under duntäcket i min säng med raggsockor och kall näsa. Idag är frost på våra rutor, alltså kan ni föreställa er DÅ hur kallt vi har det här inne?! Jag kommer få lunginflammation denna vinter. Eller dö.

Nej jag ska sluta tjata om misären. Solen skiner trots allt idag och jag funderar starkt på att klä på mig jättemycket kläder och ge mig ut för att springa en runda för ryggen mår inte bra och jag tror att enda lösningen är att komma igång igen. Så ja, springa i en 20 min och sen 20 min styrketräning. Det där borde göra susen! Jag är i alla fall helt övertygad om att min rygg inte mår bättre av min gollumställning här inne i duntäcksheaven.

Åh, kommer ni ihåg när man gjorde kojor när man var liten? Jag tror bannemig att jag ska bygga en riktig koja idag! Av filtar och täcken! Mys! Eller vi får se om jag gör det.

det sitter ett par istappar på mina händer. tror att det är fingrar.

Så då är jag hemma och har gosat ner mig i soffan med duntäcke och 24 lager kläder och njuter av iskalla fingrar. Nej, jag hatar det. Men jag sitter ju i en knipa för antingen så skriver jag här med kalla fingrar eller så får jag lägga ifrån mig datorn och lägga fingrarna under täcket men det är ju inte så kul heller.

Hur som helst! Var trekvart sen till jobbet idag, hade sett fel på schemat så det var ju lagom aspinsamt men jag har tydligen väldens bästa chefer och kollegor för det var ingen som blev sur på mig själv. Jag fick bara lova att jag skulle kolla rätt på schemat hädanefter men det hade jag redan lovat mig själv så det kunde jag gå med på.

Nu tittar vi på Americas Got Talent och njuter av alla idioter. Just nu är det en 80-år gammal tant som ska stepdansa. Ah, jag älskar verkligen såna här kvällar hemma. Myspys. Hejdå!


Från helgen, från Mariao


än är den inte min.

Haha det blev inget papperpåskrivande till lägenheten idag. Vet ni varför? Jo, för att säljaren brutit armbågen!! Alltså det är ju inget att skriva "haha" åt.. Men jag känner lite "haha". Synd-hahaet. Hur bryter man armbågen?! Fick i alla fall titta på lägenheten igen och om jag inte var säker på den innan så är jag med all säkerhet det nu! Åh, vad jag älskar den!

Förhoppningsvis blir det papperskrivande imorgon istället så det spelar inte så stor roll. Nu ska jag i alla fall iväg till ett annat land och jobba stängning så jag är hemma vid tio-tiden! Vet inte hur det ska gå idag för jag har så oerhört ont i ryggen. Troligvis är boven i dramat min brist på träning de senaste veckorna. Det är så tråkigt att tänka så, att mina muskler börjar förtvina. Jag förtvinar.

Detta kommer bli en superbra vecka, det känner jag på mig! Heja!


myssöndag och pepp inför morgondagen.

Sitter med en sån otrevlig bakishunger. Känns som att jag bara ätit hela dagen och ändå kniper det så hungrig jag är just nu. Helt meningslöst!

Har som bekant en oerhört trevlig Söndag.
Har suttit i den här hörnan av soffan precis hela dagen och allt annat har varit jättejobbigt och lite av ett ångestmoment. Nu är det bara jag och Qu kvar och vi sitter med levande ljus och tittar på film/läser. Nu ska ni inte tro att vi är så mysiga för det är vi inte. De levande ljusen är endast för att vi har ingen annan värmekälla i lägenheten. Förutom datorerna och därför bär man med sig laptopen vart man än går. Så har vi det! Hur har ni det?

Ja, fast just det! Misären kommer ju bara att pågå ett par veckor till för sen flyttas det till alldeles EGNA lägenheten. Det är rätt mäktigt. Den kommer vara som min lilla fina, oerhört genomtänkta och snyggt designade bebis! ÅH! Imorgon skriver jag på papperna. Gulleduddeduddesnuttefin.

det är bakishäng hos oss idag.

Äkta Söndag. Vaknar helt förstörda och möts upp i vardagsrummet, våra övernattningsvänner går och köper frukost och sen sitter vi och vräker i oss halvgoda frukostbullar. Sen har dagen varit så! Soffan fullproppad av fina vänner och magen i uppror. Nu var vi precis nere på torget och samlade på oss lite mat, eller ganska mycket mat. Det var för ungefär en halvtimme sen och detta ledde ju till att vi nu sitter lika proppmätta och vill dö.

Nej, nu ska jag nog ta mig en clementin till och gosa ner mig i soffhörnan och smygtitta lite på världens finaste vänner!

Ps. Dubstep var överfett igår. Ni som inte har varit där med vilje är idioter och ni som inte varit där för att ni inte visste om att det fanns, DRA DIT! Eller rumble nästa veckan är också bra. Nästa lördag!! Ds.


en förjävla bra lördag också,

Sitter hos Linnea nu och inväntar kvällen. Några av oss vägrar vänta så man kan väl säga att festen är igång. Dock ej för mig för jag mår pyton. Skulle behöva ta en nap på ungefär förtioåtta timmar innan jag mår bra igen. Mina vänner säger att den bästa medcinen är att börja dricka igen. Det där är riktiga vänner! Som alltid ger så bra tips för att jag ska må maximalt bra!

Ikväll spelar Sverige mot Danmark och det har jag och Qu peppat för i flera veckor. Japp, hon är på god väg att konvertera mig till fotbollsnörd. Men det känns helt okej! Till det blir det givetvis öl för annat acceperas inte och efter det ska det bäras av mot möllan för det är äntligen Dubstep igen. Det kommer bli riktigt bra ikväll! Och ja! Timbuktu gästdj'ar! Det kommer bli brabrabra!!!

Jo, just det. Åt på Go Green innan, ni vet där man gör sin egen sallad och går och äter den på bussen? Jag fick kortslutniing och komponerade en skitäcklig sallad. Eller början var bra men sen tog jag currysås till soltorkade tomater och oliver. Alltså det rekommenderar jag inte alls. Så då vet ni det!

Ha en förjävla bra kväll!

obeskrivligt glad.

OJ, det blev en bättre fredag än jag vågat hoppas på! På jobbet fanns där godis som man kunde gå och norpa av hela dagen och det var till och med sån pingvinmix vilket är ungefär favvogodiset nr. 1. Nej, jag vet inte. Kan inte ranka godis på det viset. Jag älskar allt godis! Utom sötlakrits.. Är inte alls glad för det. Saltlakrits är inte heller mitt favvo... Men jag kan absolut äta det!

Nu kom vi lite från ämnet där, min dag alltså. När jag kom hem så ringde jag mäklaren och berättade att jag ville lägga bud och jag blev så nervös att jag inte visste vart jag skulle bli av. Men det behövde jag bara vara i tio minuter för på den tiden så hann hon ringa runt till den andra budgivaren och säljarna. Och... han ville inte bjuda över! och... säljarna accepterade budet! Och. och. och. JAG FICK DEN!

Alltså detta känns så konstigt. Jag är förvirrat glad! Tror att överväldigad är ordet. På måndag köper jag lägenhet. Kan ni fatta det? Jag kan inte? Jag fattar ingenting! Men jag är så glad så glad så glad. Jag vill så gärna visa bilder men det är lite svårt då jag inte har några. Men åh! Nej, jag finner inte riktigt ord här. Får stanna här och samla mig lite sen får vi prata mer om det här sen. Men detta är så underbart!

Så, då har jag lyckats äta fem clementiner på relativt kort tid och känner mig redo för att ta mig mot söderkulla där kvällens festligheter. Detta måste ju firas!

 


jag får liksom ingen ordning.

Godmorgon! Uppe med tuppen är jag och det känns strålande! Det är något med tidiga mornar som gör mig på dåligt humör. Antagligen är det väl det att man har en hel dag framför sig. En hel oförstörd dag!

Sitter och avnjuter min frukost bestående av rostade mackor med pesto och keso, ägg och kaffe. Råkade koka ägget i 12 minuter vilket är en gnutta längre än de 8 minuterna som behövs för ett välkokt ägg men det gick an i alla fall och nu sitter jag och lyssnar igenom Lars Winnerbäcks nya album som är riktigt riktigt bra känner jag. Ojsan, dags för sminkning för annars blir det bråttom. Jag är inte säker på vad jag ville ha sagt med det här inlägget.

Godmorgon antar jag! Detta kommer bli en förjävla bra fredag.


(oh! ps! idag lägger jag bud på lägenhet, önska mig lycka till!! ds!!!)

hur man äter en clementinjävel.

O-oh, det är clementintider. Och alla som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR clementiner! Jag älskar clementiner så mycket att jag blir sugen på clementin när jag äter clementin. Men det gäller bara nu mellan october och december, alltså ändå rätt länge. Under den här tiden äter jag rätt mycket clementiner. Idag har jag ätit 12 clementiner. Nu ska vi nämna att jag äter clementiner på ett visst sätt också.


Först så skalar jag i vanlig ordning

Sen tar jag bort det vita, ALLT ska bort.

Sen så delar jag clementinen och tar bort allt det vita där också.

Sen delar man upp så att man äter de minsta först.

Sen tar du av "strängen" som jag kallar det.

Sen "väggarna", detta är den tråkiga delen för det är ganska äckligt men absolut nödvändigt.

ÄNTLIGEN, dags för saftiga godaste goda.



SEN gör du samma sak på nästa!

Sååå ja, man kan väl säga att det är det enda jag gjort idag. Eller ja, jag har kollat på lägenhet också men det är inte i närheten av lika intressant som mitt clementinätande, tycker ni inte?

festivities.

Urh jag mår så dåligt idag. Det började väldigt oskyldigt med ett glas vin! Plötsligt tog tetran slut och vi hade för längesen glömt bort att det var Onsdag. Tog taxi till debaser där vi snabbt fick in ett par drinkar och på den banan var det! Älskar spontanfestligheter! Älskar inte dagen efter festligheterna, jag mår som att något dött inuti mig och ruttnar. Det smakar så när jag rapar också, som att något dött alltså. Undrar vad det är..

Alltså detta har tagit mig ungefär en halvtimme att skriva, måste pausa och hålla för ansiktet emellanåt och sucka ljudligt. Detta funkar inte. Jag lägger ner och placerar mig raklång i soffan istället. Fan vad jag är missnöjd över att de ändrat sändningstiderna på Smallville, det skulle ju börja NU.

Hejdå

kanelbullar ska det vara.

I söndags var det kanelbullens dag och till mitt stora förtret så jobbade jag och hade inte ens tid för en liten bulle. Detta har ju grämt mig sen dess, i två dagar har jag mått skit. Jag kände att det var dags att göra något åt det, nu när jag hade tid över i mitt busybusy-life, så jag tog virginiteten av mitt blå och röda förkläde och satte igång med ett rejält bak!

Hade ju kunnat lägga ut recept och sånt men allt du behöver göra är att ha gått på hemkunskapslektionerna i åttan så fattar du hur man gör. Det är ganska basic vill säga! Dock så har jag lite tips på vägen:

1. Se glad ut när du bakar! Du har ju ditt nya förkläde på dig!
(Som förövrigt inte alls täcker så bra som det borde, risken är fortfarande stor att du får deg på ärmarna. Lite besviken är jag)



2. Knåda inte med händerna allt för tidigt!


3. Ät inte degen! Du kommer att rapa jäst sen.



4. Glöm för i helvete inte första satsen i ugnen! Ingen gillar en svarting.

Sen äter du två, lägger majoriteten av dem i frysen och tar med resten till jobbet för att komma på god fot med dina nya kollegor. Who's sitting alone on lunch break now, HUH?

tisdag eller torsdag.

Då var det tisdag fast det känns som torsdag vilket gör att jag glömmer vilken dag det är med jämna mellanrum och peppar inför helgen med full kraft. Kan mycket väl bero på att jag började min förra helg på onsdagen och avslutade den på fredagen då jag skulle jobba tidigt på söndagmorgon. Känns dock skönt att ha kommit in i lite normalare rutiner och inte sitta uppe hela natten. Igår gick jag och lade mig vid tolv och satte klockan på åtta. Det struntade jag dock i imorse och gick inte upp förrän vid elva så jag har sovit ut som aldrig förr.

Sen har dagen än så länge gått åt att sitta och söka utbildningar och klicka runt på ord på nationalencyklopedin samt dricka kaffe. Ja, det låter ganska tråkigt men jag finner större mening med det än att titta på tv. Bara tråkigt att jag har så dåligt minne och inte kommer ihåg ordens betydelse. Har slått upp ordet cynisk tre gånger för jag glömt vad det betyder vilket är rätt ironiskt med tanke på vad jag är för en.

Klickar runt på aftonbladet och läser att vänstern vill höja skatterna, blir lite ledsen över att Sverige tycks vilja att vi ska färgas rött nästa år men glad när jag tänker på att jag jobbar i Danmark och kan spotta på det hela. Det finns ju inte så mycket man kan göra åt det mer än att komma ihåg att rösta.

lägenhetssökande!

Idag när jag kom hem från jobbet så hade vi fått metros bostadstidning och satte mig och kollade igenom efter någon trevlig lägenhet. Hittade flera och lyckades ringa till mig två visningar idag. Så ja, jag har varit och tittat på lägenheter idag! Två stycken! Och som om inte det vore nog så har jag hittat lägenheten med stort L. Lägenheten!

Ska på två visningar till i veckan men det är liksom såhär det ska kännas med en lägenhet. När man gick in och det kändes som att man bara gick hem. Perfekta ytor, perfekt kök, perfekta färger. Nu sitter jag med pirr i magen och undrar vem det är jag är kär i men inser ju att jag faktiskt har känslor för den där lägenheten. Den är perfekt med stort P stort E stort R stort F stort K stort E stort T. Eller vänta hur blev nu det där? Den är himla bra helt enkelt.

Nu får vi se vad som händer! Men plötsligt har la livet blivit lite mer spännande!

denna reklam gör mig bara genomglad.


 


på gensyn!

Språkmissförstånd på jobbet hittills:

- Har i noen nederdel?
Eeh ja, vi har inte bara tröjor vad tror du?
nederdel = kjol

- Har i noen hue?
Ursäkta? Har DU något huvud? idiot.
hue = mössa

Märk väl att jag inte svarade så på spørgsmålen. Jag svarade "hva?"

idag gick jag upp klockan sju och jag kan inte komma ihåg sist jag gjorde det sist.

Så, hur gick det nu då med andra jobbdagen? Vet inte om jag nämnde innan om hur jag misslyckades med biljettköpet i fredags och köpte först endast returbiljett och fick betala för två "hela" biljetter istället. Trodde inte att man kunde misslyckas värre men visst kunde man det!

Idag gick i alla fall tåget i tid och konduktören var på ett sprudlande humör när han hälsade alla "OERHÖRT välkomna ombord på tåget denna STRÅLANDE dag med skinande sol", jag kände mig exakt så välkommen och var på nästan lika gott humör som han var. Tills han kom och skulle se min biljett och då följde följande konversation:

Konduktör - Men lilla vän du har ju köpt första klass
Jag - Nää jag har köpt tur/retur
Konduktör - Nej. Och barn, hur gammal är du?
Jag - 20 men.. men vadå? Jag tryckte vuxen. och tur/retur!
Konduktör - Nej det gjorde du verkligen inte men första klass är där borta så då får du sätta dig där om du nu köpt biljett. (och sen skrockade han lite högt)
Jag - Men nu har jag ingen biljett hem? Detta blev ju knasigt.
Konduktör - (skrockade igen) nää då får du köpa ny! Gå nu och sätt dig i första klass och köp rätt sen!

Jag tror att han tyckte synd om mig. Det gjorde han rätt i. Resten av resan satt jag och försökte tänka riktigt positivt. Jaaa dagens biljettköp kommer kosta dubbelt så mycket som det behövt göra men jag får ändå prova första klass (som verkligen inte alls imponerade mig på något vis, helt meningslöst) och sen får jag lära mig hur jag köper biljett i Danmark! Det funkade inte. Pengarna sved mer och det svider fortfarande blandat med skammen. Dålig jag är!

Jobbet gick förträffligt sen i alla fall!

där fick jag för att jag höll mig hemma en lördagkväll.

Senaste: Sitter hemma med Linnea och Anna och har ätit china box och sysslar just nu med att plöja igenom hemköps onyttighetslager. Vi är på god väg.

Tog precis ett chips med dippa och så spillde jag dippa på tangentbordet. Blir besviken, lutar mig över och säger "näää!" och när jag säger så så drägglar jag. En stor salivklump rakt ner mellan punkt och kommatecken, nuddade lite på L också. Och så här beter jag mig, helt nykter. Hade jag vetat att jag skulle svina ändå så hade jag faktiskt korkat upp för länge sen.

Skämt å sido. Oerhört stolt över mig själv för att jag är så ansvarsfull då jag ska jobba imorgon. Säg hej till nya jag!


berättelsen om min första dag på jobbet.

Så nu har internet bråkat med oss ett par dagar så jag har bara inte orkat sitta vid datorn vilket säkert gjorde mig gott egentligen. Men jag har inte haft tid för mina dagar har gått åt att vara totalbombad i sängen med en bok och huvudvärk och sen har jag ju faktiskt börjat jobba! Igår var min första dag som dansk arbetare och det var ett äventyr.

14.45 - Var på centralen i relativt god tid för jag hade cyklat som en dåre, gjorde fel när jag skulle köpa biljett så jag betalade mycket mer än jag behövde men det löste sig i alla fall. Det som kändes tråkigast just då var att tåget innan det jag skulle ta hade blivit inställt så det var helt stört mycket folk. Men 15.02 satt jag i alla fall på tåget med fönsterplats och lyssnade på några norrmän som samtalade, roligt språk. Dock så gick ju inte tåget då heller utan där satt jag som en fåne. Då avslöjar rösten på tåget att de inte har någon lokförare, han hade fått ledigt. Jaha, ja men dåså då förstår jag. Det är nu jag börjar kallsvettas... innebär detta att det inte kommer gå förrän nästa tåg ska gå, då kommer jag vara i Köpenhamn fem i när jag börjar 16.00. Hallå där lediga lokförare hade du glömt att det var min första dag på jobbet?

Jag känner den här paniken krypa fram, den jag får när jag absolut inte vet vad jag ska göra för detta var ju inte mitt fel och tiden går. Jag har terapisnack med mig själv och försöker övertyga crazy-self att de inte komma bli arga medans crazy-self går bananas bara precis ett par centimeter innanför.

15.25 så berättar tågrösten gladlynt att de minsann hittat en lokförare så nu ska det bära av! Vilken tur va! Vid det här laget har jag redan gnagt hål på bordet och klöst ögonen ur norrmännen men vi var i alla fall påväg. Men nej, då bestämmer den här dumma nya lokföraren att han ska hoppa över några stationer för att komma ifatt lite eftersom att vi är så sena. Och de valde att hoppa över just den stationen jag skulle av på. Så jag fick byta tåg och klockan blev ett par minuter i 16. Panik. Ringer mamma för att gråta men hon svarar inte. Gråter lite inombords. Hoppar på tåget.

16.08 - äntligen på Fields, inte jättesen men desto mer nervös och oerhört ont i magen. Hur fånigt är det inte att skylla på tågen och FÖRSTA dagen!? Trampar in på Zara och får hjärtligaste välkomnandet och alla skakade ogillande på huvudet åt tågen och tyckte synd om mig. Det var då jag visste. Jag har kommit rätt!


RSS 2.0