jag tar S!ESTA på torsdag.

Sååå, då var det första dagen på min lediga vecka som var menat att ägna i Hässleholm och Siesta men hu och ve: I'm not feeling it! Regnar ute gör det och väskan har jag inte ens tagit ner från vinden. Förlåt Schpaaland men vi ses inte förrän på torsdag.
Först ska jag hinna städa mitt rum, packa, åka till Malmö och shoppa för att sen spendera onsdagkvällen på Friday's (men GUD kvinna, ge dig nu du kan inte vara på jobbet när du är ledig också) för där är det VIP-fest vilket ska bli riktigt roligt. Champagne och finklänning lockar alltså mer än fulvin och musik. Fy fan, ibland undrar jag om jag inte börjar  bli vuxen på riktigt?

Nej, så är det faktiskt inte för ibland kan man båda få ha kakan och äta den. Så som jag oftast vill ha det vill säga.

Nu får jag faktiskt ta och sätta fart!
Dessutom tänker jag ägna resten av kvällen åt att äta för så mycket sånt lär det bli av förrän på söndag! Ih, nu blev jag ändå sugen på lite reben.


Siesta 07 - bäcksvart

kära dagbok

Idag råkade jag riva av hela min högra pektånagel.
Det var tydligen så att de döda hudceller, också kallade min nagel, hade dött en gång till och tyckte därför inte att det fanns någon anledning att sitta kvar på min tå. Så nu fattas både min lilltå och min pektå naglar och därför tycker jag att man äntligen kan placera mig under kategorin "FREAK" eftersom att jag måste måla på min hud om jag ska måla mina "tånagler". Det tycker jag är konstigt.

Lägger inte ut någon bild då jag kan tycka att det hade varit lite smaklöst.

Annars hade jag inget att säga förutom att jag åker till S!ESTA imorgon. JIHA!

här kommer peppen!

Ah, då var det fredag igen! Det tråkiga är att det spelar absolut ingen roll för mig längre då tisdag är lika mycket festdag som fredag now-a-days, kanske till och med mer festdag. Jag ska nämligen jobba precis hela helgen så jag tänker mig en helvit helg.

Detta är däremot inte alls fy skam för på tisdag (vad sa jag?) så är det äntligen dags! Från och med tisdag så är jag ledig enda till måndag på grund av den underbara festival som jag är superstammis på och därför inte kan missa varesig jag vill det eller ej. S!ESTAT!ME! Fy bubblan! Jag vill ha reben och avslagen öl. Blå himmel och lite för varma tält. Mackor med mjukost. Första ölen klockan 7. konsert. konsert. konsert. Och fina vänner dygnet runt.

Så sjukt att det är nästa vecka!

Aaah! Nu börjar peppen på allvar för min del! Och jag är väl inte ensam om att tycka att det var väl fan på tiden!

get up! get real!

Då är man uppe med tuppen idag för att ta sig till jobb med 17:50-tåget då det är enda chansen för att kunna vara på plats i god tid. Bara det att jag blir lite mindre än två timmar i tid vilket jag själv kan tycka är lite överdrivet. Fast jag hade ju då planerat allt i den minsta detalj så att jag skulle nog hålla mig underhålld under de två timmarna. Jag var mest stolt över att lyckas ta mig upp klockan sju och ändå känna mig levande!

Ni märker att jag använder mig av tempus av förfluten tid här. "Jag hade planerat", "jag var stolt". Varför? Jo, för att nu kläcker mamma precis att hon ska köra in till Malmö så hon är där lagom till tio. Hurra! Borde jag tänka nu. Men detta buttra fanskap blir mest sur på mamma för att hon inte sagt detta tidigare då jag gått upp för tidigt och har redan hunnit kasta i mig en frukost utan att direkt hinna andas.

Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta.. Först tänkte jag skriva för jag var så himla arg på mamma men jag inser nu att jag inte kommer att få erat medlidande. Ni kommer antagligen bara tycka sämre om mig då jag låter som en jävla brat. Så, nu har jag skärpt mig.

en liten glimt av helgen

Ah, det känns som att det varit så himla mycket på senaste tiden. Fast det har det nog inte. Det är väl bara det att denna missfärgade blogg inte kommit i första prioritet, helt enkelt!

Jag har spenderat oerhört mycket tid på Friday's. Så pass att jag faktiskt spenderade även söndagen där när jag var ledig. Bara precis för att smaka lite drinkar. Samma kväll blev det först hemmagjord pizza och lost och sen spring till moa där vi förfestade lite innan restaurangfesten som inte var särskilt kul alls. Liknade mest vid en köttmarknad som kändes ganska otrevligt. Sen blev det ju inte bättre av att det spelade ett cover-band som bara körde dåliga schlagerlåtar eller typisk dansband. Blä sa jag först men sen bestämde jag mig för att det var mina favoritlåtar och plötsligt hade jag kul. Gud, vad jag kan manipulera mig själv.

Nåväl, jag som hade tänkt att ha en ordentlig redogöring på helgen.. Nu har både mor och far varit inne och tjatat på mig. På 4 minuter! Att de hinner. Jag svär att jag snart kommer smälla av om jag inte får flytta snart.

Hur som helst, grejen är att vi ska spela golf om en timme så jag får väl hålla med dem om att det börjar bli lite bråttom.

Så, ja, ciao.

reben var igår, idag är det Appletinis.

Jo, vet inte om det är så bra det här nya jobbet ändå. Tidigare trodde jag att detta skulle få mig på fötter och att jag äntligen skulle må bra! Men så känner jag inte nu. Efter en kväll med Appletinis och liknande godsaker så mår jag inte alls bra! Och att det var Tisdag igår gör ju inte saken bättre. Jag är precis likadan som jag var för ett par månader sedan bara det att nu är jag dyrare att ha att göra med.

Nä, men den vanan ska inte få fortgå. Snart får jag lön och då ska jag betala för mina egna drinkar.

Kanske.

Igår var det i alla fall öppningskväll på Fridays och därav drinkarna och dans på baren. Kort och gott, en riktig kanonkväll och nu är det officiellt öppet. Kom och ät, kom och drick! Eller kom och ta ner mig på jorden!


nu är det nog!

Idag är det  Den Syttonde Mai! Så nu ska vi fira att  norskarna är... norska!

Inte nogmed det!

Mamma och pappa har vart äkta makar i 23 år? kan det stämma eller hittar jag på? Julia rätta mig! Är det 21?

Min Kusin är 19 år! Vilken grek!

Jag såg att jag   skrev grek men fnissade så pass mycket attdet fick stå kvar.    grej skull det så för den som inte riktigt hänger med.  Alla gör faktiskt inte det!

den här tävlingen vann du då inte, Qu!

Tänkte bara kungöra vinnaren i min senaste tävling.

Ingen vann.

För det var inte en jävel som ville ge mig en lägenhet.

Jag tycker verkligen att det är för dåligt. Här har man tävling och så vill ingen vara med.

fattar inte :(

då ska mackaronen bo hos mig alltid.

By da wayz. Har fått tio stycken svar på blocketannonsen. såatteeh..

Tyvärr inget napp änsålänge då de antingen tror att jag är rik som ett bergatroll eller att jag kan flytta med en gång. Men det kan jag ju inte! Varför det? Just det! Har ju glömt berätta att jag ska "passa" Milles lägenhet under hela Juni när han härjar i Barcelona. Så då ska jag allt får prova på Malmölivet. Fint!

Sen flytta hem efter det och börja pendla igen kommer ju att kännas sådär..



PS. Jag orkar inte städa!!!!


om jag ska byta stil någon gång så ska jag bli emo för det tror jag att jag hade passat sjukt bra som.

Idag känner jag mig alldeles vrakig! Satt och grät till två musikvideor på ZTV. Den ena var Spaceman med Killers så det var inte så konstigt att jag fällde en tår till den för den är bara så himla bra och när jag tänker på att jag ska se dem i sommar så blir jag bara lite överväldigad. Sen tänker jag lite på senast jag hade chans att se dem men hellre låg apatisk i ett tält på Roskilde. Bara en sån sak kan ju få tårarna att spruta...

Den andra var en rnb-låt som hette "Kiss you thru the phone". Den var ju inte alls sorglig eller överväldigande men likväl skulle jag sitta där och böla.. Inte blir det bättre av att det är Grey's Anatomy sen som i regel alltid får mig att gråta som ett barn.

Någon som kan förklara detta? Ingen får säga mens för det är det inte! Kanske är med barn? Klimakteriet?
Något på tok är det med mina hormoner i alla fall.

Ni får säga till om jag ger er för mycket information..


emogirl89star

stooorrra bollar!

Nä, alltså ärligt talat. Detta måste varit bland det mest skadade jag sett.



1. Vadå? Säg vuxna med en gång istället för att rabbla upp alla som kan tänkas vara äldre än ett barn.
2. Om jag vore ett litet ensamt barn som inte har några vänner. Ja, då hade jag nog känt mig ännu mer ensam om jag kröp ihop och gosade med en "överrock", handduk, tidning eller gammal kudde. Just det också, gammal kudde. Nej, ditt konstiga lilla ensamma barn, du får inte ta en ny kudde. Utan det är en sliten gammal kudde som du ska kura ihop dig med. Det är vad du är värd! För att du är så märklig och ful och inte har några vänner!

grabbar, vad detta äger Malmö flash mob.

Nä, kommentarer överflödiga.
Bara rakt igenom underbart!


dagens tävling.

Så, nu har jag lagt ut en annons på blocket om att jag söker lägenhet. Betyder ingenting precis för det är inte ens säkert att jag får svar men det pirrar allt lite i magen nu när man tagit ett steg närmare att bli Malmöit!

Ja, men vi kör tävling!!

Den som först fixar lägenhet till mig får komma på förfest när som helst
och inte nog med det äta middag med mig på Friday´s för en härlig rabatt.

HOPPAS DU VINNER!

bevare mig väl.

Nä, så här kan det inte gå till tycker jag. Om jag föreslår att ni ska åka till Friday's och äta där för halva priset denna vecka.. Ja, då gör ni väl det?! Idag har det varit jättelite folk! Men det beror nog till ungefär 98% på att det ser ut som en byggarbetsplats uteifrån tråkigt nog. Men skoj var det ändå eftersom att man lyckats samla så sjukt mycket härliga personer på ett och samma ställe så jag har då rakt inte tråkigt även om vi inte har några gäster.

Det var ju ett jävla tjat om Friday's, tänker ni nu.. Men jo, det är väl ungefär det enda jag sysslar med nu förtiden. Jag skulle ju kunna berätta att jag såg på film igår,"De ofrivilliga" hette den. Ganska tråkig men ändå fascinerande. Så åt jag popcorn...

...

Nej, men Friday's är väl det som tar upp mest av mit huvudbry just nu. Vilket jag faktiskt trivs ganska bra med för jag är övertygad om att jag inte kommer känna mig så här glad en längre tid. Eller övertygad är jag inte. Tänk om det är dags att bli sådär riktigt lycklig nu? Det kan jag ändå vara värd tycker jag!

Tre veckor till Siesta! Det blir for vi-i-i-i-i-i-i-ildt.

arr, this be pleasin to me eye!

Nu har jag varit lite doktig och spelat 9 hål med pappa. Det gick faktiskt jättebra, för den som bryr sig! Behöver bara träna lite mer och sen är jag back on track.

Idag är jag ledig! Men inte håller det mig borta från Friday's för jag ska dit och äta med några fina klockan 7. Idag är det nämligen första riktiga MOCK-dagen, som bekant och detta innebär att det är helt gratis att äta. Så då passade det ju utmärkt att vara ledig tyckte jag! Så nu ska jag bara precis ta det lugnt en liten stund, efter lunch på klubben, innan jag far iväg till storstaden igen. Snälla Gud, låt mig flytta snart. Detta flängande gör mig fullständigt medtagen!

Nä, men om du har en etta eller tvåa för ungefär 3-4000 centralt i Malmö som du inte står ut med så är det fritt fram att gasta
till som man brukar säga.


bild: sandra!

love has left the room.

Inatt sov jag 11 timmar. Ni kan ju föreställa er hur utmattad jag var då när jag försökte somna igår. Förstår det inte, har aldrig haft sömnproblem men nu har jag till och med svårt att sova trots att ögonen svider av trötthet. Nåja, har säkert att göra med all hype kring TGI Friday's och jag är gladare än på länge. Ett billigt pris med lite sömnlösa nätter kan man tycka!

Usch, jag har blivit så kritisk mot min blogg.. Allt jag tänker på som jag kunde skrivit om tänker jag direkt "blä, det bryr inte de sig om" och så slutar det istället med att jag inte skriver något. Till exempel nu så tänker jag att jag borde ta bort det för är det något som är mer irriterande än tråkiga inlägg så är det när man skriver om hur tråkiga inlägg man har. Men nu får jag ta och behålla det där i alla fall. Just för att.. Ja, därför att!

Hur som helst. Var hos Qu i lördags och det var grande! Fin sallad, fint rosé, fina vänner och dåligt med fotografering ,som vanligt, för min del men det beror till 90% på att jag inte hade med mig någon kamera. Maria tog lite bilder i alla fall och någon mer men det är inte bara jag som snålar på bilduppladdningen. Arrrh, det är en pik.


från i Lördags

nu slipper jag den lilla dumma och den stora slöa!

Förresten! Nu fungerar min dator utmärkt igen! Happyface!

reklam i reklamen.

Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att reklam på tv är bland det tråkigaste i universum. Inte bara att de avbyter när man lyckats rikta all sin uppmärksamhet åt något, reklamfilmerna brukar dessutom vara bedrövligt dåliga. Men idag minsann, när jag sitter och slötittar på tv:n innan jag vaknar ordentligt så dyker reklam efter reklam upp som gör mig glad! Först den för en superkamera som filmar när frihetsgudinnan dansar i takt till några beat boxare. Bra! Sen den för Arla om att "kossorna springer in våren" och den här bedårande lilla gossen skriker "KOSSONAA.." och sen något obegripligt. Fruktanvärt gullig reklam som tar fram moderskänslorna i mig. Okej kanske inte men ändå, gullig. Efter den så dyker den bästa reklamfilm jag sett upp. Den gav mig gåshud över hela kroppen. Nu i efterhand så vet jag inte riktigt varför men jag tycker ändå att alla borde se den. Väldigt bra gjord! Matthew Williamson for H&M:


idag har vi haft rollspel på jobbet.

Ah, ännu en strålande dag på jobbet. Vem kunde tro att jag någonsin skulle säga så? Men fy bubblan vad jag älskar det! (Ps. Om vi är vänner, du som läser det här, och du är vänlig och inte retar mig om jag klantar till det. Så kan jag skriva upp dig på gästlistan nästa vecka så får ni billig mat på vår MOCK-vecka. Call me! Ds.)

Dagens lista blir på saker som gör mig glad just nu:
1. Mitt jobb och allt som har med det att göra, för de som inte fått det klart för er.
2. Jag ska shoppa imorgon.
3. På lördag blir det Vildt hos Qu.
4. Snart Siesta!
5. Har lyssnat sönder och samman A Camps album Colonia och det blir inte sämre för det. Ett brilljant album I can tell.

Nä, det här håller inte..
Detta kommer bli en sån gladfjantig blogg nu. Borde hitta något att bli bitter över så jag kan hitta tillbaka till mig själv. Men det är ju mitt expertområde så det ska nog inte bli några problem!

Inga bilder! Det kan ni vara bittra över.


jo det har jag!

Haha! Kom på en sak till som jag ångrar men det säger jag inte!!!


jag har aldrig.

Ja, att göra listor är definitivt min nya grej!

Nu ska jag göra en lista på saker som jag aldrig mer vill göra:
Jag ska aldrig mer...
* Dricka så mycket och snabbt att jag spyr på bargolvet. Lite pinigt.
* Gråta efter att jag spytt på bargolvet, endast för att "det gör så ont i näsan". Också pinigt.
* Hänga med Julia och fasta en dag, endast på fruktjuice. Gjorde det igår och det var fruktansvärt.
* Jobba som diskare på 12-timmars pass. Jag mår dåligt när jag tänker på det. Nästan så att jag vill spy på ett bargolv.
* Trilla i potatismos. Nä! Aldrig mer!!

Nu tänker jag så att det knakar på saker som jag ångrar men kommer inte på något.
Jag antar att det är positivt! Bara fem saker!! Inget mer! Annars har jag alltid varit flawless.

we greet, we're great!

Ja, min
 uppdatering är bedrövlig just nu men jag har många orsaker till detta och nu ska jag lista dem och överdriva en gnutta för att det ska låta bättre!

* Sladden till datorn är paj så jag måste sitta vid en dator som är 30x20 cm och det är inte lika kul att skriva med den. Plus att jag inte har några bilder på denna. En blogg utan bilder är en tråkig blogg imo!
* Jag har börjat jobba!
vasadu?
* JAG HAR BÖRJAT JOBBA! and I lovez it!! Öppnar på lilla torg 19:e! Be there or be square! (Förstår inte det uttycket faktiskt. Var där eller var en fyrkant? Va?)
* Har sovit dåligt så jag har spenderat massa tid åt att försöka sova.
* Föregående gör att jag är trött och förkyld alltid så jag orkar helt enkelt inte blogga och på kvällarna är det ju bra tv-program. Det finns ju inget att ändra på där! Eller?

Nej, nu har jag spunnit iväg alldeles. Största anledningen är att jag inte har min egen dator och tanken på att den är sönder och att det är mitt fel gör mig så bitter att jag inte kan sova om nätterna.

Inga bilder blir det heller. Bara lite svammel.
Jag lovar att börja blogga när jag känner för det igen!!

ang. mina fula inlägg.

Nej, alltså jag fattar inte varför denna dator ändrar teckensnitt på mina inlägg. Det blir jättefult och noobigt och det får mig att känna mig oerhört bitter.

1. För att min lilla fina dator fortfarande är i sönder.
2. För att jag inte har pengar att köpa en ny dator.
3. För att även om jag hade pengar så hade jag ändå inte velat lägga dem på en dator.

Fy fasiken vilket elände!!


hurry up! lets go! dont wanna miss a thing!

Nu kan det väl vara dags för en liten uppdate på vad jag har haft för mig? Jag har varit sjuk hela helgen. Egentligen har jag helst velat ligga i sängen och snörvlat mig igenom dagarna men tråkigt nog så är jag en sådan som absolut inte kan missa någonting så jag har knappt haft en lugn stund.

fredagen tänkte jag ta en riktigt lugn kväll med mig själv och popcorn. Men istället så hänger jag med syster och kusin på fest hos en kär gammal vän på landet. Men hör och häpna nu! Jag drack inte en droppe alkohol utan hade istället köpt med mig en läsk som jag låtsades vara vodka och fejkade istället att jag var jättefull! Nej, det gjorde jag inte. Det är bara så fel att göra så. Det kändes oerhört bra att vara nykter och få lov att köra hem vid elvatiden för att se på Ali G In Da House och sova i tid.

Lördagmorgon vaknade jag lika förkyld som dagen innan men satte ändå igång lite Laakso och gick ut och satte mig i solen. Det blev snabbt eftermiddag och vi for in till storstaden där vi placerade oss i Folkets Park för grillning och vindrickande. Snart gick solen ner och istället för att frysa ihjäl så drog vi oss till Jens där vinet tog slut. Efter en snabb visit hos Björn åkte vi till India Curry Hut där vi ljög näsan lång för att sen äntligen dra oss till Inkonst där vi dubsteppade tills fötterna trillade av på oss.


Bild: Mackaronen

Och så har vi kommit till söndag då jag spenderade hela dagen på en soffa i Malmö där vi betade av alla serier som vi missat att ladda ner i veckan. Och sånt.

Sådärja! Plötsligt var det måndag igen och inte vilken måndag som helst! Det är ju dagen D! 4 Maj är ju det vi väntat på i flera månader för det är idag som jag börjar mitt nya jobb. Nu är jag inte längre arbetslös, jag är en pendlande värdinna! Snart kan man flytta. Tjohej Tjohej vilken GREJ!

Nu får det räcka för det här kommer ingen orka läsa igenom. Tror inte ens att jag gör det så om det är några stavfel eller knasiga meningar så får ni ha överseende med det.


det er for vi-i-i-i-i-i-i-ildt!

(Eftersom att jag är sjukt trött och lider av en olidlig dagen-efter-ångest så orkar jag inte skriva om min gårdag en gång till så jag fuskar och kopierar in min redan så fina redogöring som jag gav Mackaronen, och nu till er.)

MAR!A säger:

hur var det på inkonst? berätta allt!

händelsErika säger:

det låter ändå förträffligt!

händelsErika säger:

vi var först hos tingan ju på förfest, tvingades dricka whisky som gick direkt upp i huvudet på mig. taxi till inkonst där det inte var en jävel, vi var där alldeles för tidigt! sålänge blev jag bjuden på två redbullvodka och mitt huvud försvann längre bort. började ljuga om att jag var dansk men att jag inte förstod svenska så vi fick prata engelska med varandra. det gick skitbra! så pratade jag "danska" med qu mest för att det skulle se verkligt ut

händelsErika säger:

plötsligt så dök fler man kände in och vi dansade, dansade och dansade. killen jag ljög för tidigare hörde när jag pratade svenska och så var jag avslöjad.. han tog inte illa upp.

händelsErika säger:

när *** frågade vart jag skulle sova så sa jag "***" och han frågade varför. för att jag inte har någon annanstans att sova sa jag då. så skulle jag plötsligt sova hos honom istället. sagt och gjort! Qu hängde också med dit och efter lite mackätande somnade vi sött.


bild: AnnaK

RSS 2.0