kattsand.


Igår skulle jag hitta något trevligt att ha på mig och upptäckte att jag visst hade en ny päls i garderoben.


Jag tycker att det är så himla fint att ha döda djur på sig. Men hur matchar man till den?

pepparkakormedädelost.

pepparkakormedädelostpepparkakormedädelostpepparkakormedädelostpepparkakormedädelost
pepparkakormedädelostpepparkakormedädelostpepparkakormedädelostpepparkakormedädelost

jag är jättemätt men ändå förfärligt nöjd. det är första advent och imorgon är det december. då har vi som tradition att vänner till familjen kommer hit och så äter vi sjukt mycket pepparkakor och lussekatter, dricker glögg och umgås. Idag var det extra roligt för inga av mina två syskon hade sovit särskilt mycket så humorn var riktigt dålig. Skämtade om kattsand och sånt. Var allmänt roliga precis hela tiden. Ni önskar att ni var där.

Var nere och tittade på marioni på julskyltningen. Hon är luciakandidat och jag fick tårar i ögonen när jag såg henne. Hon är så sablans vacker, marionimaccaroni!



Jag sitter och suckar åt mig själv idag. Så jävla dålig. Om jag bara skulle sluta skriva och titta på Wall-E istället. Läs Hanna Fridéns blogg. Önskar att jag orkade skriva om så viktiga saker. Kanske jag börjar göra också! Jag återkommer.

Jag försökte i alla fall!

Idag har nickelodeon svampbob fyrkant-maraton. Det passar alldeles utmärkt tillsammans med chips, oboy och illamående. Jag är lite missnöjd med gårdagen. Jag fixade inte alls det där med vuxennivå! Men ingen kan säga att jag inte försökte! Fin middag med lite gamla klasskompisar på Hamngatan och sen gick vi till en bar och skulle umgås lite och jag hade inte druckit en droppe. Täntke inte göra det heller och skulle ta sista tåget hem. Väl på baren insåg jag att det inte kommer vara helg på en hel vecka sen. Varför inte ta vara på den som är liksom?

Nio tequila senare så kände jag mig vuxnare och snyggare än någonsin och på något vis så missade vi sista tåget hem och hamnade på nattklubb. Detta är inte illa! jag har aldrig festat ute i Ystad förr och när jag väl testar så hinner jag med de två mest ystadaktiga ställena. Sara beskrev folket på stället ganska bra efter att jag påstått att jag tyckte det var trist att alla var så anonyma där:

Sara säger: nä jag vet. det är lite alla-känner-alla-känsla. eller alla-som-är-något-känner-dom-som-är-värda-att-lära-kännas-och-skiter-i-resten. ofta iallafall. så man får leta efter sin egen umgängeskrets när man är där =)

Ystad är incest.

Men jag var effektiv! Fick en snabb jobbintervju på nattklubben och flirtade till mig billiga tequila. Ja, för jag behövde verkligen en till. Det enda som var lite trist var att jag hade raggsockor och vinterboots på mig så jag kände mig ganska ful och varm. Dock fixade mitt alterego Partypika detta till mig och dansade i bara strumpor istället. Vuxet.



Idioter! varför finns det inga kvoter för idioter?

Jag blev lite besviken på min konversation med markus efter konserten.

- Hej markus!
- Hej!
- Kul att se dig här ute i vimlet, måste säga att jag är lite förvånad.
- Va?
- Kul att se dig här ute i vimlet, måste säga att jag är lite förvånad!
- Aaa, mycket roligare att vara här ute bland folket än i en sunkig loge med tråkiga kändisar.
- Aha okej. I wouldn't know..
- Nää..

Ja, sen slutade den. Ganska pinsamt och brutalt men sen tyckte jag att han var lite divig och ville ändå inte prata mer med honom. Sen strök han omkring på KB med sin kompis och verkade ha skittråkigt. Så går det när man är divig!


förfest i Sveriges rövhål Eslöv med tacos , rosevin och sånt

Linnea uppskattade vinet till max.



vi tog bort toalettpappert när maria skulle på toa. Sen fotade vi henne när hon satt där hjälplös.




Ja, det var ju en fin kväll till. Jag höll vad jag lovade. Jag är verkligen helt fördärvad idag.
Dock måste jag snabba mig som fan för jag ska med tåget om en halvtimme och här sitter jag med trosor och en katt i knäet. Ikväll blir det nog fest på lite mer vuxennivå. Somsagt, man får ju blanda lite här i övergångsåldern.

jag är så jävla trött.

Det är roligt det där.. med att inte ha sovit på hela natten. Man känner sig helt sjuk i huvudet. Så tänker jag att ja, men det får man lov att göra om man inte sovit men å andra sidan.. vem har gett mig lov till det? Tänk om man hade haft en lägenhet i malmö. Då hade man sluppit vara på KB tills de bokstavligen kastar ut en vid stängningsdags, äta pizza på Big Mama's, dricka gratiskaffe på Max och skratta åt sjukt dåliga skämt tills espressohouse öppnar på centralen.. Victor fick nästan med mig på ett tåg till Berlin. Det hade varit konstigt.

Vad som är sjukt konstigt är att jag sitter i min säng nu och skriver blogg istället för att lägga mig ner i den. Fan vad min säng är nice. Egentligen borde jag skriva en uppsats om hur NAJS min säng är. två täcken som tycker om att krama mig varm och så är det så mjukt och rent. Fan vad det hade varit fint att ligga och sova i den! Men nej, jag måste sitta i den och skriva ett sånt extra tråkigt inlägg istället. Jag måste det.

Tråkig och sjuk i huvudet. Så känner jag mig.


Detta är min orginella pose.

"rekordsnabbt bankrån knappt något byte alls för att rånarna sög."

- Knock knock!
- Who's there?
- It's Friday. :)

Då har man förhoppningsvis haft sista körlektionen någonsin. För om jag ska behöva ta en till så kommer jag vara tvungen att ta livet av mig. Det är helt sjukt vad tråkigt det är!

Igår var det bankrån i min lilla hemstad, Tomelilla. Förövarna, två unga män i 20-årsåldern kom väl över ca 200 kronor och sen försvann de på cykel. På cykel.. Såhär stod det i tidningen:

"Rånet gick mycket fort. Efter cirka 1,5 minuter kom de båda rånarna ut igen bärandes på en mörk tygpåse eller kasse.
Medan rånarna cyklade i väg rakt över torget, förbi Expertbutiken och ut mot idrottsplatsen tog vittnen upp förföljandet. Rånarna försvann, enligt vittnesuppgifter, i riktning mot kyrkogården och sedan mot Sölvegården på en gulbrun-orange och en turkos-blå cykel. Där slutar också spåren efter de båda bankrånarna."

Ni får ursäkta men är inte detta bara för dumt? Rånarna försvann spårlöst i typ världens glesaste skog, skogsbacken, på sina cyklar. Eller jag menar de noggrant beskrivna rånarfordonen. Jag kan faktiskt inte ta detta på allvar. Jag hade känt mig riktigt ägd om det var jag som gjort bankrånet och så är rubriken efter min stora kupp "rekordsnabbt bankrån gav bara litet byte". Och hur fan kan man försvinna spårlöst på vars en cykel!?


Nu ska jag ta mig ett gott skratt åt detta för att sen cykla och råna.. hahanaaeee.. köpa godis och lösögonfransar för ikväll mina damer och herrar... Ja ni vet vad som händer! Festfestfest är vad som händer! Om två timmar åker vi till Anna L (jag vet det är kul, säger man det snabbt blir det anal) och där vill jag illa kvickt byta om till Partypika och göra kvällen! Imorgon vill jag inte kunna röra mig!


PS!! Denna helg finns det rabatterade biljetter till hultsfredsfestivalen för de som är prenumeranter på hultsfreds nyhetsbrev. Bara så att ni vet. DS.

just pretend i didn't tear your world apart.


Kimya Dawson - So nice So smart

Ibland sätter låtar orden i munnen på en. Då känns det oftast riktigt fint. Fast ibland känns det bara rakt igenom jobbigt. Sömn behöver jag nu. Fan vad jag blir bitter framåt småtimmarna.

I'm not a girl, not yet a woman.

Mamma konfronterade precis mig och min syster med vars en pepparkaka i handen och sa bestämt:
- Hörrnini, nu får ni skriva er en önskelista för annars blir det inga julklappar!
(haha jag vet, hon sa faktiskt så. astöntigt!)

Så jag och julia satte oss vid köksbordet och vi bestämde att vi skulle brainstorma! Det som jag kom på först att jag önskar mig är en mixer. Så jag skrev det. men så fick jag sudda för jag kände mig helt för vuxen. Det enda jag önskar mig är en mixer liksom. Inget annat. Inga dockor eller tuschpennor. Så jag skrev barbie först och sen mixer. Det blir en skön blandning av ett litet barn och vuxen. En tonåring alltså!

Julia önskade sig cd-skivor och photoshop! hon är så rakt igenom tonåring redan så hon behöver inte anstränga sig. En annan får ju. Det är inte lätt när man är i övergångsåldern.


Har ni märkt att jag slutat skriva ":* /Eurika" i slutet på varje inlägg? Det var för att jag insåg hur fult och töntigt det var. Jag ber om ursäkt för det. Att jag gjorde det.

HELA VÄRLDENS HUNGER SAMLAD I MIG!

Nu sitter man ändå och peppar till markus.

Imorgon åker de röda skorna på, kjolen ska vara tight och jag likaså!

Det blev inte jättefult!



Jag hade väl kanske inte tänkt mig afro. Snarare lite svallande prinsessvågor. Men roligare än såhär blir det inte! Och det bästa är att nu måste jag inte tvätta håret så ofta. Jag behöver inte ens göra något med håret så ofta. Bara vakna med det liksom. Som jag brukar. Fast nu är det snyggt och inte så fult.

tävlingstävling!

Hittade en spännande bild på familjedatorn och sätter därmed igång min första tävling i bloggen!

Här kommer frågan:
Vem är kokosnöten?


Är det: A. Den till höger eller B. Den till vänster.
Den som svarar rätt sist vinner en av mina fashionstrumpor!

fräsha tjejen i bel air.

Godmorgon bloggizen!

Idag har jag klätt på mig! Bara en sån sak! Och pappa som sa att jag inte skulle få något gjort om jag sov till tio (alltså tio är inte så länge fadertyrann.)

Tycker ni det är störigt när man ställer meningslösa frågor i bloggen?
Jag ska ju till frisören idag och bli så inihelvetes snygg så att ni inte fattar att det är jag. Eller så blir det fult och då blir jag lite besviken men mer är det inte med det. Jag har ju trots allt köpt en peruk så jag är inte orolig. Men vad jag försöker säga är att jag inte tänker blogga så mycket idag. Vilket nog är bra för det är inget sundhetstecken när man kollar besökarsiffror var femte minut. En hel dag. Plus att jag har faktiskt förfärligt mycket för mig!


Haha, hittade en bild från dagen efter studenten. Inte mycket som stämde...

En sak jag inte fattar är när folk ställer meningslösa frågor till sina läsare. Blondinbella gör det hela tiden och jag är säker på att hon inte ens läser hälften av sina kommenterer. Andra som gör det ställer så meningslösa frågor som ingen i hela världen bryr sig om. Inte ens din egen mor. Typ som "vad brukar ni göra när ni inte har något att göra?" "vad gör du innan du går och lägger dig?" "Tjaaaa jag brukar först bestämma mig för att det är dags att gå och lägga mig. Sen tar av mig mina kläder som jag haft under dagen och om jag orkar så viker jag dem och lägger dem i garderoben. Sen tar jag på mig pyjamas och går och borstar tänderna. Om jag orkar tvättar jag ansiktet också! Sen tar jag av överkastet från sängen för att lägga mig ner och kanske titta lite på någon film! Sen släcker jag lampan och ligger och tänker en stund, tills jag somnar. Ibland en timme!" Nu gjorde jag det i fetstil för att ni skulle bli intresserade av att läsa det. Genialt va?

Tycker du det är störigt när folk ställer tråkiga frågor på bloggen?

EURiKA jämförs med alex schulman!

Det var en tjej som tyckte att min och alex schulmans bloggar var de enda bloggar värda att läsa. Jag tackar och bugar. Även fast det var min syster som skrev det. Det är viktigt med stöd hemifrån.

Därför säger jag då detta till dig nu julia: Du är verkligen jävligt ful. Det är så att jag vill spy när jag ser dig. Juliafuckface!

Det där sista med juliafuckface var på skoj faktiskt. Fuckface är ett kul ord. Speciellt när man säger det argt och med tänderna ihop, sådär som många pratar när de är arga. Jag vet inte varför.

Nu blir det ett avsnitt familjekillen innan jag ska drömma sött. Hej!

PS.
DS.

PS2. imorgon händer det grejer med håret!! DS2.

fortsättning.

Jag fick två!


 

Här är dom!!!!

Tyranni i hemmet.

Min pappa har satt upp något clementinstopp. Jag förstår det inte. Hur man kan vara så grym? Varje gång jag försökt gå in och ta clementin så har jag mått helt dåligt för han har suttit och vaktat dem vid tv:n och tittar argt på mig när jag närmar mig fruktskålen. En i taget säger han! En i taget.

Jag vet inte vad jag ska göra? Är det någon som har något tips på hur man hanterar clementindiktatorer? Jag är ju så sugen på clementiner! Att bara få en är som att komma till en fest och säga "nu ska vi festa!" och så får man en 2.2-cider. Dessutom: Om jag bara tar en så måste jag gå tillbaka och möta den dömande blicken som får mig att må så piss.

Jag tror jag ska gå in och försöka lura honom på något sätt. Kanske prata med honom och få honom att lita på mig. Lugna honom. Jag tror att det kan funka.

Vi hörs kanske senare.

:/ /Eurika.

Jag fick biljetten av julia.

Min syster kom precis in och frågade varför jag inte nämnt att det var henne jag fick biljetten till markus krunegård av. Det fick mig att också undra lite om varför jag inte gjorde det. Så nu tänkte jag nämna det.

jelita!

DETTA ÄR GENIALT!

Man fattar väl att man inte kan ta världens godaste chips och blanda detta med choklad! Det blir katastrof...GOTT! Den ligger här bredvid mig och sabbar min aptit men det gör inget! Det är så gott att det får sabba precis vad det vill!! HAHAHA!!!!

All I wanna do is (BANG BANG BANG BANG!)

Idag har jag varit väldigt gullig.
Jag har fikat kanelbullar med pappa och samtalat om min framtid och om hur han mår. Jag skrivit snälla kommentarer lite överallt på internet. Jag har gett en kjol till min syster (men det var för att hon har en stor gump och det har inte jag hehehe). Jag har börjat städa så min mamma inte ska behöva sucka när hon går in på mitt rum. Fy vad jag har börjat bli duktig på att göra vad jag sagt.

Jag älskar att det är jättedåligt väder. Då har jag absolut ingen anledning att gå ut.



M.I.A. - Paper Planes folks! Otroligt bra låt. Otroligt bra artist. Girlpower!

:* /Eurika

partypika.



Bilden i sig är kanske inte så smickrande men den är från i lördags vilket gör att jag älskar den! Dålig koll på vad mina händer har för sig, cool frilla och dimma i blicken. Prrr jag vill ha helg!!

Speciellt denna helg vill jag ha för vad jag glömt nämna för er är att det är då jag ska umgås lite med Markus Krunegård på KB. Tillsammans med bland andra marion som är min partner in crime när det gäller indiepop. Vi ska äta tacos och dricka vin i eslöv innan vi tar oss till malmö och dansar precis hela natten! Jag ska ha mina nya röda skor på mig. Ska visa dem någon dag för de bränns så heta de är. Hela jag ska brännas på fredag!

:* /Eurika

gullegulligull.

Hej kompizar. Idag var latten extra god. Vet ni varför? För att jag fick vakna helt av mig själv! Sen ignorerar vi att ägget blev helt löskokt och att jag fick ännu en sticka i foten av helvetesgolvet. Bra morgon!

En sak som är ganska skadad är att jag drömde mardrömmar inatt igen. Jag drömde att jag blev skjuten flera gånger. Och nu menar jag flera skott per gång fast det var olika gånger. Jag tror jag blev dödad 4-5 gånger inatt och det var fruktansvärt! Det som är skadat är inte mardrömmarna, det händer ju - inget konstigt med det. Nej, det som jag tycker är lite skadat är att det var family guy som jag fick mardrömmar av! Det var det avsnittet där stewie dödar lois och han skjuter ihjäl henne. Och så får jag mardrömmar om detta. Är inte det ganska... gulligt?

Pappa har köpt sån utomhusjulgran idag. Så himla fint. Tror jag ska fortsätta på mitt gulliga spår idag och vara gullig hela dagen. mahahaha! så tror jag min syster skrattar när hon läser detta. Men jag ska visa henne!

Idag ska jag lyssna massor på tough alliance! Visste ni att jag hatade dem jättemycket när de var nya? Jag tyckte de var sjukt tråkiga och att deras dans var jätteful, den där de svänger på armarna superlamt. Och så hatade jag att de hade en vit häst som sprang i bakgrunden på denna video. Tur att man var en fjortis då och fick lov att tycka konstiga saker. För nu tycker jag verkligen tvärtom! Kommer denna låt på KB så är det precis så jag står och dansar i mitten av dansgolvet! Och hästar är fint!



Godmorgon förresten! :* /Eurika

nageltrång och tristess.

Jag har nageltrång... Hur lame är inte det? Det enda jag vet om nageltrång är att det är det elefanter brukar få i tecknade filmer. Eller är det noshörningar? Hur som helst så har jag en sticka i foten också. Det brukar bli så om man glömmer lyfta på fötterna ordentligt på vårt golv. Som en förbannelse. Med andra ord så är det jävligt synd om mig just nu.

Dessutom: varför var det ingen som sa till mig innan jag misslyckades med uppkörningen i augusti att jag skulle vara tvungen att köra en jävla mörkerkörning om jag fick uppkörningstid efter typ oktober. Jag fick i alla fall köra denna mörkerkörning ikväll och det var nog det TRÅKIGASTE jag varit med om. Jag tror att detta med att göra körkortstagandet till en sån fruktansvärd proccedur är det bästa sverige någonsin gjort för miljön. Det är genialt! Ingen kommer orka ta körkort längre!


Tur att de här tjejerna finns. De förstår mig.

Dagens: Tegan and Sara - relief next to me.
and I promise this, I won't go my whole life, telling you I don't need.

:* /Eurika

pälsmössa är fult.

Blondinbella vill ta ut skilsmässa med Nils för att han gick med i Green Peace. Hon är rädd att han ska bli miljövän och djurvän så att han ska ta hennes fina pälsar. Fan vad jag blir ledsen över att läsa sån jävla skit. Kan inte alla fjortistöntar som läser hennes blogg låta bli att ta efter henne. Tänk så många oskyldiga små kaniner som ska sätta livet till om alla 150.000 ungdomar som läser detta ska börja ha päls?


bild: storstadspojken

Detta var då en present som Nils fick av Bella, en pälsmössa. Alltså inte nog med att det är ett par djur han har på huvudet. Är inte denna mössa helt vansinnigt FUL!? Jag hatar den verkligen sjukt mycket.

:( /Eurika

ps. Den som skriver att jag är en fjortistönt bara för att jag läser blondinbellas blogg kommer jag bära som päls... ds.

Skönhetstips 2!

SE ALDRIG UT SÅHÄR!!!!!!!!!



:* /Skönhetscoachen.

Skönhetstips!

Ibland känner man bara att ens utseende tappat gnistan. Man är trött på sitt hår - på längden, färgen, stilen.. Man vill ha någon förändring. Vad jag brukar göra då är att jag duschar inte håret på tre-fyra dagar, så att det blir så fettigt att du gömmer det i en gul mössa, låt din syster och mamma påpeka hur vidrig du är och sen - Duscha!

Du kommer märka det, din omgivning kommer märka det, ditt hår kommer märka det!
Det första min syster sa när hon kom in på mitt rum var just "vad fin du är i håret!". Hon menade det verkligen!
Så enkelt är det alltså att få en helt ny fräsch look. Helt gratis!



:* /Skönhetscoachen.


Re: Föräldrar och presenter.

Pappa kom precis hem efter ett besök i affären. Han skulle köpa färg och jag bad honom lite snabbt att kolla om det fanns några raggsockor. Mina stora, fina, mysiga har nämligen fått ett stort hål i hälen så de fyller inte helt sin funktion så jag ville ha nya fina. Jag tänkte då att det kan liksom inte riktigt bli fel om man ber om ett par vanliga raggsockor. Pappa kommer tillbaka och slänger stolt två par raggisar på min säng och går för att göra lite kaffe till oss. Jag säger "taack! vad fina!" och tänker "vafaaan". Han har ju köpt ett par vanliga fast jättesmå så de kommer inte alls kännas sådär stora och mysiga. Samt ett par blå-randigt-glittriga med julstjärnor på. De sistnämda trodde jag bara existerade i sorgliga barndomshistorier.

Jag vet inte vad det är med föräldrar och presenter. När jag var i min absoluta popperiod där det jag ville klä mig i skulle vara svart och randigt. Då kommer mamma hem efter en resa med endast rosa och glittriga presenter, mest glittriga. Alltså ni förstår väl att det är döden för en liten wannabe pandapopare? Ett annat exempel på föräldrar och presenter har Sara. Fast när jag läste det så kände jag mig ändå rätt nöjd med mina rosaglittriga skor. wahahaha!

Nu har det gått mycket mer än en halvtimme!

:* /Eurika

I can see us dying... are we?

Denna dag började något bättre. Förutom att jag vaknade av en sms-signal mitt i en mardröm och var sen tvungen att ligga kvar i sängen och lugna ner mig en liten stund. Efter ungefär 10 minuter och gick jag upp, bäddade sängen och satte igång kaffe. Sen gjorde jag mig en sån superfrukost som jag till och med tänkte dela med mig av. Dock kunde jag inte riktigt njuta av den för jag detta fotoprojekt blev viktigare så det gick helt snabbt. Lite synd för det blev inte ens bra. Men ett som är säkert är att det inte är sista gången som jag dricker latte ur denna söta mugg.


Nu ska jag bara vänta tills det gått en halvtimme för då är min kropp redo för att träna. Sen ska jag duscha och träffa marioni. Fint väder är det också. Positiv eurika.

give me the worst and then again.

Nu har jag faktiskt vikt tröjorna i en hylla och väskorna är fixade. Mer orkar jag faktiskt inte idag för jag är så jävla less. Känner inte ens för att vara bitter ordentligt utan jag är bara sådär rakt igenom less på allt. Dessutom så hade pappa faktiskt rätt när han sa "nej, du kan ju inte städa för snabbt för att då har du ju inget att göra imorgon". Vi ignorerar det nedlåtande i det påståendet för han är ändå rätt nöjd med mig för att jag har kommit på vad jag vill plugga med.

Jag har gjort mig en kopp kamomill-te för att lugna mina besvärade nerver och jag tänker bara sitta här, dricka det, lyssna på Patrick Wolf och titta på min nya fönsterlampa från Vietnam. Det kan ni också få göra.


Nu när ni ändå ska hålla på och göra som jag så kan ni lika gärna lyssna på denna låten också:
Patrick Wolf - Accident & Emergency

Wolf är perfekt när man inte kan placera några känslor och man känner sig allmänt rubbad.
Han är perfekt nu.

:* /Erika

to be strong.


am I weak?


spökena i garderoben.

Nu tänkte jag bara visa hur mitt rum ser ut för tillfället. Alla kläder som ligger på stolen och skrivbordet är för det mesta kläder jag köpte i Asien som jag inte alls känt att min garderob har varit värd. Så de har fått stanna ute tills jag städat garderoben och det driver mig till vansinne. Nu är det i alla fall igång och jag har börjat med att rensa ut bland väskorna. Det är rätt så kul för man fyndar i mängder! Det jag hittat är: Ett brev, en ask läkerol, 6 pennor, ett läppstift, en ask koffeintabletter, tio tamponger, ett skärp, tre örhängen och massvis med skräp! Undrar om resten av städningen kommer vara lika givande.


Min söta pojke som tycker det är mysigt att vara i vägen! Om ni undrar varför jag har en gul mössa på mig inomhus så är det för att jag inte har någon lust att duscha. Men snart ska jag! Först ska jag laga mat. Vegepytt med ägg och rödbetor!

:* /Erika

viktig upptäckt.

Ojoj, inte visste jag att pappas uppmuntring kunde bli så effektiv! Jag har spenderat min dag åt att fundera på min framtid och jag har faktiskt kommit fram till något. Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor! Därför är det viktigast att man pluggar något som man är intresserad av tycker jag. Och jag är väldigt intresserad av miljö och tycker en himla massa om detta. Varför ska man då inte gå vidare med detta och kanske studera något inom det. Jag tror detta är vad jag vill göra. Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram. Klingar bra som fan trots att jag trodde att jag skulle utbilda mig mer inom något naturvetenskapligt. Men jag får en del naturvetenskap i det programmet också så mamma blir säkert nöjd. Och dessutom... PLUGGA I GÖTEBORG! Hur underbart hade inte det varit? Jag älskar Göteborg. Älskarälskarälskar. Vad tror ni kära beundrarskara?



The Killers nya album värmer mina dansnerver trots att det snöar!
Denna livespelning värmer nog vem som helst!

:*:* /Erika

little miss plucky.

Denna dag började inte alls så bra som den kunnat göra. Den började med att pappa stod och glodde argt på mig och sa att nu fick jag minsann gå upp. Jag tittade på klockan och fann att den var halv nio, tittade på pappa och fann att han inte skojade. Här följer konversationen:

P - Gå upp.
E - Men pappa, jag kunde inte sova igår...
P - Ja men jag tänker inte låta dig ligga här och sova bort hela dagen.
E - Men klockan är halv nio..
P - Det spelar ingen roll, du ska inte ligga och sova till elva.
E - Men jag har sovit jättedåligt hela helgen och det är måndag.
P - Du har vänt dygnet!
E - Jag fattar verkligen inte varför du är så hård mot mig...
P- Jag tänker inte acceptera att du ligger här och sover till elva, går upp och äter frukost och sen sätter dig och spela sims hela dagen. Då får vi gå ner och sätta dig på arbetsförmedligen istället så det blir fart på dig.

Sen marsherade pappa ut.
Jag satt kvar där i sängen med munnen öppen och tänkte "jag spelar inte sims hela dagen" men sen insåg jag vad min fader precis gjort. Han hotade med ARBETSFÖRMEDLIGEN! Fattar han hur B det är?! Det låter ju som en replik ur en skitdålig såpopera och dessutom låter det som att jag slackat hemma i flera månader och inte som att jag kom hem för tio dagar sen. Jag kunde inte helt ta honom på allvar men gick i alla fall upp och bäddade sängen. Sen gick jag för att göra mig en latte men vad händer då?
Ni vet sådär när man verkligen sett fram emot att sitta vid frukostbordet och äta frukost och precis när man är klar med latten så inser man.. Jag behöver verkligen gå på toa. Man överväger ett tag att verkligen strunta i det behovet och dricka latten i lugn och ro men kommer snart underfund med att det inte är ett alternativ. Vad gör man? Man vill ju inte ta med latten på toa, det är konstigt. Och man vill inte låta den kallna. Fan vilken skitmorgon.

Jag tänker inte avslöja vilket beslut jag tog. För vad jag ska göra nu är att jag ska äta frukost och sen ska jag gå in på mitt rum, starta datorn endast för att lyssna på musik och inte spela sims (vilket jag inte gjort JÄTTEmycket), sätta igång Belle & Sebastian och tippa runt på mitt golv och dansandes städa ur min garderob. ... They are hypocrites so fuck them too!



:* /Erika

LATEST UPDATE!

Nu ska jag poppa popcorn. Äta dem medans jag tittar på Greys Anatomy och Family Guy. Sen ska jag sova. Jag har inte duschat än. Jag har besöksrekord på min nya blogg. Tre unika besökare idag. Har inte borstat tänderna idag heller för jag fick inte låna marions tandborste längre efter att jag råkat försäga mig och nämnde att jag hade kräk på tänderna. Sen har jag glömt det. Det står som prio 2 på min lista, efter popcornen. Fan vad jag är dryg.



Här var en bild på mig sen siesta -08. Iår alltså. Det var fina tider.

:* /Erika


1001 apor.

Ligger ganska nöjd nedbäddad i min säng med två täcke, fyra kuddar och bara ett lakan och fördriver min tid på 1000apor.se. Det är kul! Jag önskar att jag hade så lite respekt för folk att jag kunde vara så ja, respektlös som de är. Det roligaste är när folk tar sjukt illa vid sig när de blir kallade idioter. De flesta är ju mer eller mindre idioter! Problemet är väl att det är sanningen som svider till.

Fast nu fick jag genast lite dåligt samvete och tänkte "jaa, nu kommer kanske folk gå in och läsa detta inlägg och tänka att jag är en jävla tönt som tror att jag är respektlös och lika cool som schulman bara för att hon skrev att folk var idioter".. Men jag kan ju inte låta bli att posta inlägget nu. Då blir det ju som att jag bryr mig för mycket om vad folk tänker och gör jag det kan jag aldrig bli respektlös. Detta är verkligen ett sjukt jobbigt problem. Jag måste gå och ta en clementin!

Men faktum är att jag kan aldrig bli som schulmans för jag är inte så ful. Det är roligare om den som trycker ner folk och säger att alla andra är fula idioter, verkligen själv är en ful idiot. Ironi är humor!

Nä! Jag orkar inte ens lägga in en bild! så respektlös är jag! Och precis allt i det här inlägget indikerar på att jag är jävligt trött. Jag vet inte ens om jag står för det jag skrivit här. Godkväll.

:* /Erika

come, lets pray for the weekend, babe.

Åh jag älskar helg! Även om varje dag är som helg för mig nu så är det ändå något speciellt med fredagar och pirret som just den dagen medför. Nu var det ju egentligen meningen att jag skulle spendera denna fredag med Rasmus Kellerman aka Tiger Lou men det visade sig att konserten som jag verkligen börjat se fram emot redan hade ägt rum två dagar tidigare. Varför har man konsert på en onsdag? Dumrasmus. Hur som helst så blev det, efter hemmagjorda vegebiffar med tillbehör och mängder av godis, ändå Malmödags för mig och min fina vän Marioni (som också fick stå för detta inläggs bilder då jag är för dum för att komma ihåg att fota själv). Kvällen spenderades i kollektivet och jag var så lycklig för att jag äntligen blev invigd i det lilla samhälle. Dock är lyckan inte långvarig då Annas bror kommer hem i veckan så det kommer inte bli mer helgkollektiv. Men jag fick i alla fall uppleva en helg i värmen och det var super!




Kvällen spenderas med vin och öl, dans och glädje medans dagarna spenderas åt mat, mat igen, film och bakfylla. Och hela tiden är man alldeles omringad av härliga, underbara människor!

Idag har inte varit så underbart för jag har varit totalt överfallen av en otrevlig bakfylla. (Och jag får lov att skriva om min bakfylla, det får inte blondinbella, så jag har det bättre än henne!!!) En sån bakfylla som gör att man är hungrig hela tiden men varje tugga mat gör en fruktansvärt illamående. Så jag har föredragit hungern tills illamåendet inte var ett alternativ. Men när man väl äter sen är riktigt, riktigt nice. Speciellt om kylen överraskar mig med smörgåstårta och fruktskålen väller över med clementiner. Det är då man känner att man lever!

:* /Erika

Meningslös 2.

HEJ jag tänkte bara tillägga att jag har varit till 66% duktig idag. En av duktigheterna, gå till frisören och beställa tid, inkluderade en halvtimmes promenad i vinterkylan så jag tycker nog det ä 67% duktighet faktiskt. Dock var jag så fördärvad av snuvighet och utmattning när jag kom tillbaka så mer duktighet efter det har varit svårt att frammana. Men om jag viker lite t-shirtar och kastar något fult så blir det kanske 95% duktighet ändå? Det är faktiskt sjukt bra.



Tänkte lägga in några såna här randoms från resan när jag inte har något mer aktuellt att lägga ut.
Detta var från kvällen vi skulle ha barrunda och slutade med en obehaglig fylla orsakad av thailänds Whiskey. Påföljt av en bakfylla som inte var utav denna värld...

/Erika

Meningslös 1.

Nu var det ju meningen att jag skulle vänta med att skriva tills jag blev färdig med bloggen och tills det var något att se. Men anledningen till att jag skaffade blogg var ju för att jag kan sitta och fundera under längre perioder på inlägg som aldrig kommer bli till om jag inte skriver de direkt. Och ni förstår inte hur många sjukbraroliga inlägg som bara gått till glömska. Även det som jag loggade in här för att skriva.

Anledning till bloggandet är inte för att jag har mycket att säga. Det är kanske för att jag har mycket att inte säga? Jag är arbetslös, nyss hemkommen från en tre månaders-resa och har tid. Tänkte för övrigt bli lika stor som blondinbella så jag kan tjäna pengar på bloggen och där med slippa söka jobb eller utbildning. Det kan gå.

Idag var det meningen att jag skulle göra jättemycket saker för att jämna ut de senaste dagarnas slackerhet. I förrgår ägnade jag dagen åt att äta ca 18 clementiner och igår var clementinerna slut ju. Så ni fattar vilket liv jag har liksom. Nej, men idag tänkte jag bädda sängen, städa garderoben och gå till frisören. Fixar jag en av de sakerna så har jag ändå haft en till 33% duktig dag och det är ju ändå framsteg. Sen är det ju faktiskt fredag!!! Ikväll ska jag till malmö och träffa vänner som jag inte träffat på 3 och en halv månad så dagen kan inte bli dålig.




Bilden är från ett lyxhotellrum i Shengzen som bara kostade 200 kronor. Mest för att skryta.
Om ni är intresserade av resan så har vi ju hela här: intressant reseblogg.
Eller intresserade av mitt gamla liv så har vi ju en del av det här: inte så intressant skitblogg.

Nu börjar det blir för mycket för ett förstainlägg.
:* /Erika

Hej maria

Kolla min nya blogg!

RSS 2.0