ett recept på en bra dag.

Det första du gör är att gå upp i tid och äter en stadig frukost. Slötitta gärna på TV en stund, du har ju hela dagen ledig och det är bara förmiddag! Släng gärna in en maskin tvätt när du inte gör något så känner du dig duktig! Du märker snart att solen skiner jättefint och att luften känns väldigt lätt så du bestämmer dig för att byta om till löparkläderna. Sen sätter du dig i din brors tuffa bil och tutar iväg. Det är nu du skruvar upp volymen på hans skiva som egentligen inte alls är din musiksmak men basen känns ändå rätt skön i magen när du ligger i 90 kilometer i timmen på vägen ut mot den stora skogen.

Ge dig nu ut på valfri runda men efter som att luften känns så jävla bra och musiken i öronen funkar precis så snåla inte på kilometrarna. Glöm inte att spana på höstlöven och om det är lite mer terräng så passa på att skutta lite som att du förvandlats till ett rådjur. Snart kommer vi till det viktigaste! Spurten! Valfri längd där också men för att du ska känna dig maximal så ska du vara så utmattad att du vill kräkas när du kommer fram till bilen igen.

Nu stretchar du lite hastigt och beger dig hem. GLÖM INTE BASEN nu heller, för helvete. Vid det här laget har klockan passerat två så du hastar på lite med duschen (OBS! Inte för hastigt för detta är väldigt njutbart att bli ren) och gör dig iordning.

Det är nämligen dags att hoppa in i bilen igen och på med basen för nu är det dags för 20 minuter körningstid för att hämta upp eventuella småsyskon. Det är ju det här småsyskonet som du tar med på en liten road trip till det mysigaste caféet på Österlen/Ystad. Olof Victors! Eftersom att du inte ätit sen din tidiga morgon så tar du dig något matigt och eftersom att du har syster med dig så är det bäst att du tar åt minstone två olika sorters bakverk. Gärna äppel-cheesecaken och hallonmoussebakelsen med brownie i botten för då kittlar det i smaklökarna.

När du är färdig med allt prat och är så mätt att du vill dö så kör du hem igen (OBS glöm inte lillasystern!). Det är nu du kommer ihåg handlingslistan du fick av mormor tidigare på dagen så du tar med systern och storhandlar till den som bär ansvaret till ditt liv. Efter det kör du hem till den här personen och hjälper denne att packa upp varorna samt pussar och kramar på henne lite. Har du tid över så lägger du dig i hennes soffa och tar en tupplur.

Du börjar närma dig slutet på dagen och åker hem. Här möts du av föräldrar och lugn och ro. Vi ignorerar panikattackerna utan koncentrerar oss istället på det fantastiska samtalet du har med dina föräldrar. Reder ut lite saker och får lite perspektiv på allt. Skriv gärna en lista på allt och gör dig en kopp te.

Vid det här laget är du riktigt trött och klockan börjar närma sig halv tolv, din dag är snart slut. Har du tur så har du en katt som tassar på ryggstödet av din soffa och stryker sig mot ditt hår. Du är avslappnad. Du har framtidstro och du mår bra för första gången på en vecka.

Det är så det går till!


Kommentera mera:

Jag heter:
Glöm mig inte.

Min epost är: (hemlig)

Jag har en blogg också:

Erika, detta är vad jag vill säga dig:

Trackback
RSS 2.0