svinigt.

Nu är det jag som börjar nojja över swine flu. Känner mig lite svullen i bihålorna - sådär som man gör när man börjar bli förkyld. Jo, men denna gången är det inte en början på en liten förkylning. Nej, nej, jag känner på mig att slutet är nära!

Ja, är det konstigt att jag blir hypokondriker när de säger att smittan kan visas som bara små förkylningar och ibland visar det sig inte alls. Alla runt omkring mig och hostar och nyser, smittar mig. Såna svin.

crazy woman!

Nu på tåget hem så stötte jag på en kvinna som tycktes vara lite knasig. Jag satt ensam i tysta kupén och hon stod utanför kupén och kikade på mig. Vet inte om hon tänkte på att jag också kunde se igenom fönstret och var fullt kapabel att se hennes intensiva stirrande. Så fort dörren öppnades så stack hon in huvudet och tittade in i min kupé (Ja, min kupé).

Som att inte det vore nog! När jag reste mig så hade hon smitit in i kupén bredvid och vände sig om för att stirra ännu intensivare på mig. Bara det att nu var det bara glaset bredvid oss och inte de betryggande fem meterna som innan. Bara ett glas. Och snart skulle jag av. Det började kännas lite olustigt och jag tänkte att idag blir dagen jag dör då jag var helt övertygad om att knasiga kvinnan skulle följa efter och kniva ner mig. 

Det gjorde hon inte och mycket mer dramatiskt än så blev det inte. Men jag har då aldrig blivit så utstirrad av någon tidigare, (inte av det motsatta könet i alla fall hähähä) så det var ju helt klart en upplevelse.


trivsel på svindelnivå.

Vilken härlig dag jag har haft idag! Ta gårdagen, vänd den upp och ner och sen bak och fram - där har vi min dag i dag. Idag kom jag upp vid nio, åt lång frukost och läste tidningen. Kom sedan direkt igång med att städa mitt rum och vips hade jag börjat rensa garderoben. När jag fått ordning på garderoben och inte riktigt fått ordning på resten av rummet så körde jag och storhandlade = duktig x2.

Runt halv tre körde jag och far som bekant ut på golfbanan igen och spelade nio hål och jag spelade nästan på mitt handicap vilket är en jävla bedrift efter ett så långt uppehåll = mycket skryt av jag.

Efter en smoothie och skapande av en sats pesto så anslöt sig Sara till mitt sällskap och vi grillade kalkon till ett glas vin för att sen avnjuta en utomordentlig middag, självklart i kompani med min nygjorda, fantastiska, pesto. Middagen avrundades med en 1,5 timmes promenad i skymningen och hela kvällen var så romantisk att jag överväger om inte Sara ändå borde vara min flickvän.


purr i kussimurran!

här ska det grillas.

Nu börjar det nästan bli nördigt.. Har spenderat ännu en eftermiddag på golfbanan men det känns verkligen kul! Känner mig faktiskt lite nykär. Fast min nya kärlek ger mig blåsor på händerna.

Fast man får väl lite blåsor av all kärlek kanske?

Ikväll blir det tjejmiddag med grillad kalkon, potatissallad och en härlig grönsallad på det också. Mmm-m-m! Det känns som sommar!

but she seems to have lost her interest in meat.

Detta är trejde dagen jag vaknar med känslan att behöva lyssna på denna låt.
Varför? Vet inte riktigt. Jag får gåshud över exakt hela kroppen precis när den här låten börjar. Bra musik, bra text, bra band. Vissa låtar bara sätter sig och gör ett intryck på en. Äh, vem försöker jag lura? Jag vet exakt varför jag vaknar med den här låten i huvudet.


I can't get no satisfaction.

Då har jag placerat mig vid husets minsta dator istället och kämpar med att få plats med mina fumliga fingrar på tangentbordet. Det är lite knasigt, det är datorberoendet. Hur jag känner mig handikappad bara för att min dator är trasig. Vet ni vad jag hade mått bra av? En månad rehab. Ingen alkohol, ingen onyttig mat och ingen dator. Ingen mobil heller. Haha alltså shaaat jag kände mig nästan svimfärdig bara av tanken på det där. Hu! Hade inte alls mått bra av det där. Inte. Alls.

Det var inte alls det jag skulle prata om. Nu börjar det ju nalkas helg (okej, det är bara måndag men det är hög tid att börja fundera på helgen) och vad är det för helg? Jo, det är ju valborg! Inte för att jag bryr mig så mycket om det egentligen. Jag tänker viga min helg åt Inkonst. Torsdagen bjuder på Rumble och jag ger blanka fan i att jag ska jobba på fredagmorgon. Ja! Ni hörde! Blanka fan! för så tuff är jag. Sen på lördagen är det dags för Dubstep igen. Vill ni umgås med mig så är det dit ni ska ta er. Whollahopp!


bild: Qu.

min datasladd är kapytt.

Internet känns riktigt tråkigt idag. Idag känner jag verkligen att det bara är trist att solen håller på att gå ner för jag har fått en sån lust att bara gå på banan hela dagarna och sätta par. Idag inleddes min sommar som golfare på riktigt med att jag gick på den första träningen. Hur kul som helst! Tränarna tyckte inte alls att jag var kass.


GolfarN 2004.

Ja, men en annan anledning till att jag känner mig less på att sitta vid en dator är för att jag måste sitta vid familjedatorn som inte har min musik och inte heller är bärbar. Känner mig genast lite fast. Varför sitter jag här då, kan man fråga sig. Jo, jag har helt enkelt pajjat sladden på min egna dator. Har dragit i den, slitit, tänjt på det så att det tillslut började glappa. Inte med mening alltså, trots att min far tror att jag tar isönder saker med vilje. Han menar på att det börjar bli otroligt hur mycket saker jag kan förstöra. Dessutom har det börjat pipa i den lilla lådan som håller ihop de två sladdarna. Oroväckande värre.

man vill ha det när man inte kan få det.


att vara fullt sysselsatt.

Så, då var klockan redan halv ett och jag har inte uträttat ett jota. Men vet ni vad? Det gör ingenting för detta är nämligen den sista veckan innan jag börjar jobba så jag verkligen bara njuta av att vara ledig.

Vad gör man då?
* Jo, man kan sola en stund! Men nej, för då ska det tvunget blåsa så man har gåshud över hela kroppen och bara ligger och huttrar. Fullständigt meningslöst då jag ändå tycks vara immun mot solen.
* Man kan cykla ut och spela golf! Nää, det orkar jag inte. Ska ändå ut ikväll på träning.
* Man kan baka! Nej, för jag ska leva på morötter och broccoli efter denna jävla syndarhelg. nädå, men ändå.
* Man kan städa! NEJ FY! Sitt inte och svär.
* Man kan motionera! Perfekt för då är jag utomhus i det fina vädret samt gör något åt syndarhelgen. Men. å. andra. sidan. kanske. inte.

Missta inte detta för klagan. Egentligen är jag utomordentligt nöjd med att göra absolut ingenting så jag fortsätter nog med det.



Här hade vi en lille bild på mig från modevisningen.
Tja, en catwalk-modell blir jag då aldrig!

fy vad det är synd om mig.

Vilken jävla söndagsångest jag har haft idag. Har inget direkt att ha ångest för, som att jag gjort något jag ångrar igår eller något, utan bara såndär allmän ångest som börjat överfalla mig allt oftare "dagen efter". Så himla onödigt att gå och känna sig olycklig när man inte har något att känna sig olycklig för.

Det är såna här tankar man ältar sånt som inte känns så jobbiga en helt vanlig dag. Såna dagar som idag så känns det verkligen inte som att jag kommit någonstans. Fast det har jag ju. Eller har jag det? Eller? Så mesig va! Kanske borde sluta dricka...

haha näääää. SKOJA!

Ska göra en kopp te och titta på Söndagsparty istället nu.


Här är förresten en bild från mig igår som färgklick. Fy vad jag kände mig fin! Bild lånad av Mackaronen!

lite Robinsontankar.

Nu har jag precis sett på gårdagens avsnitt av Robinson och det finns ett par saker om avsnittet som förundrar mig oerhört mycket.

1. Att jag ens tittar på Robinson. Trodde jag inte att jag skulle göra men nu känner jag ett litet pirr i magen när jag vet att jag snart ska se ett nytt avsnitt.

och

2. Hur tänkte de när de hade med exakt hela Erik Billings kisspaus? Vad kan det ha varit? Två minuter? Lite Family Guy-stil över det hela. Fantastiskt!

Sen var jag inte förundrad över så mycket mer för nu fick jag se ett klipp på någon som fick var uttömt ur sitt ben så nu tänker jag bara på det. Jag är annars ganska tålig för sånt men fan, jag är ju helt svimfärdig. Tänker inte lägga upp klippet men magstarka människor kan se det här. Fan vad vidrigt.

Robinson var det ja.. Jag hejar på Anna!



sa jag vårfesssssssssst

svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan
svennebanan

sen lite MEW på det sen trivs jag som fisken i vattnet!

svennebanan

och popcorn

she was a superstar!

Så, då sitter man och peppar inför en helkväll. Ska se till att få någon bild på min klädsel ikväll för jag känner mig som en enda sprakande färgfläck. Lovely!


Modevisningen idag gick jättebra och var över alldeles för fort. Kände mig extremt snygg på catwalken och ville bara stanna kvar hela dagen. Fast å andra sidan inte för då hade jag missat det som komma skall. Sysslar just nu med en playlist som ska se till att ingen sitter stilla ikväll innefattande en mix av bland annat Broder Daniel och Maskinen. Utomordentligt blandning som inte innefattar någon som helst logik.

17.45? Ändå en bra tid att korka upp på?
Lite sent, men okej - för denna gången.

en rolig aften.

Att fredagskvällar kan vara så trevliga.

Har spenderat eftermiddag och kväll hos min kära mackaron för vi kan minsann inte få nog av varandra. Här har det bakats och stått i och jag känner mig lika degig som jag ser ut. Det här med jäst alltså, det får inte magen att se vacker ut (eller jo, gradivitet är himla vackert när det är på riktigt faktiskt) och mina rapar luktar ju inte precis blomster.

Lagade mat gjorde vi (läs: jag) också till oss och Max som snart skulle ansluta sig. Det bjöds på klyftpotatis, sallad och vegobiffar - black'n'white ala. Eurika. Förtydligande: Kunde inte alls hantera grillningen så det blev lite bränt där på ena sidan. Cancerbränt för att vara ännu tydligare. Men gott var det i alla fall! Det hela avrundades med lite öl och vin och jag kan säga att kvällen absolut blivit till belåtenhet trots att jag sitter här nästan helt nykter!


Imorgon är det modevisning i Ystad på Ungdomens Hus som Maria anordnat. Jag ska vara modell. Kom och se! Kom och se!

Sen blir det vårfest som heter duga hos samma kvinna. FY vilken trevlig dag vi ska ha!!

fredagskatten.

Idag är det Fredag.
Betona R:en när du säger det.
Frrredag.
Nu låter det som att du spinner, som en katt.
Det är precis vad jag också gör.
Fr-r-redag.


På tal om det så drömde jag att jag klubbade ihjälp min katt flera gånger med ett basebollträd. Jag vaknade av att jag grät hejdlöst. Är inte säker på om det är mest mesigt eller disturbing.

fullständig uppdate från Göteborgstrippen!

Då har vi kommit hem från en underbar weekendbeginner i Göteborg. FY bubblan vad bra vi haft det. Så bra att jag inte alls haft lust att blogga utan det har helt enkelt fått vänta. Men nu tycker jag allt att det får vara dags!

Så jag bjuder på ett sjumilalångt inlägg där jag sammanfattar hela skiten!
Hoppas att ni hänger med!

MÅNDAG: Tågfärden var som jag misstänkte väldigt mysig med Slumdog Millionaire (lika bra andra gången) och mycket riktigt så höll magen på att sprängas av allt naturgodis- och vindruvskrängande.


I Kungsbacka fick man stå och känna sig vilsen och snygg en stund innan CC slutade.



Här har vi honom! Mannen, myten, legenden!


Fast vi kände ändå inte att man kunde sitta inne hela första kvällen, så efter god mat och uppiffning så satte vi oss på pendeln mot Göteborg.


Vi placerade oss på Pustervik som såg ut som ett riktigt vänsterställe. Alla gick omkring med pingisrack då det var pingisklubb så jag och Maria kände oss allt lite utanför. Så vi snodde åt oss ett pingisrack som låg på bordet och plötsligt hade vi skaffat oss lite ovänner.

Men ingen skada skedd. Tog sista tåget hem till CC och slumrade gott i hans enorma, ljuvliga säng.

______________

TISDAG: Efter mycket sömn satte vi oss på pendeln igen och traskade till Arkaden för här skulle det shoppas. Men först brunch! Grillad ciabatta med pesto, fetaost och soltorkade tomater, gott kaffe och en fruktsallad för 30 kronor. Det fick vi unna oss. Men den var inte så värst god, den där fruktsalladen, så frågan är om det var värt det?




Mätta och belåtna tog vi oss an ett par timmars klädprovning och pengaspenderande på Top Shop och Beyond Retro. Två affärer som Malmö skandalöst nog inte har. OJ så mycket fiiint!



Sen lite paus och fika på ett urmysigt ställe.


Helt plötsligt började klockan närma sig sex och våra fötter var så ömma att jag misstänkte att de snart skulle falla av. Så vi åkte tillbaka och köpte sushi. Sen väntade en lugn kväll i Kungsbacka med chips, popcorn och Valkyria.
_________

ONSDAG: Morgonen började med färska bullar och en långdragen frukost i Kungsbacka innan vi tog oss till staden igen. Eftersom att vi spenderat på tok för mycket pengar dagen innan så bestämde vi oss för att vara bättre människor idag. Så vi åkte till Sjöfartsmuseet och kultiverade oss.



Oj, så kultiverad man kan se ut. (Jag då. Alltså inte krabban)

Fast det var faktiskt ganska tråkigt - förutom fiskarna och det. Så vi bestämde oss för att det var dags för lunch. Ekonomiska som vi nu bestämt oss för att bli så hade vi brett några av frukostbullarna och tagit med. Dessa avnjuts som bäst vid en kanal mitt i smeten.



Plötsligt började klockan närma sig fyra och snart var det dags för träff med modellargentur för Mackaronen.


När det var klart åkte vi hem och lagade mat till vår man som slitit hårt på jobbet hela dagen. Sen var det bara att börja peppa inför en kväll på Avenyn som blev fullproppad med nytt folk, gratis drinkar och avslutades med efterfest hos några goa göbbar som bjöd på tortillas med alldeles för salta ägg och någon majsröra. Märkligt. Sen 04.50-tåget hem där vi hoppade lite på CC för att sen somna sött.




På grund av min apsnygga nya baddräkt/body så fann jag det nödvändigt att jag skulle ta av mig jacka och tröja vid centralen, mitt i natten, så att Maria kunde ta några foton. Detta är ett av många och jag ser lika prostituerad ut på alla andra.


Lika nödvändigt fann jag det att jag skulle spexa runt i Kungsbacka tidigt på morgonen. Vi gick och sjöng Håkan Hellström högt för "det är faktiskt helt okej att göra det när man är i Göteborg". Ramlar sjöng vi på, och mycket riktigt ramlade jag pladask kort efter att detta foto togs. Det är något speciellt med uppskrapade ben.


____________

TORSDAG: Hemfärdsdag, extrem bakfylledag och dagen som i dagen. Det hela kändes ganska sorgligt.




Men i Malmö sken solen och träden blommade och jag kände att jag nog älskar den staden mest i alla fall.

bli Pirat!

Förresten! Glöm inte att rösta på Piratpartiet den 7 Juni i Europavalet!! Det är helt fantastiskt hur piratpartiet kan ha gått förbi både KD och FP bara de senaste dagarna. Säger otroligt mycket om vad folket vill. Vackert!

Jag blev medlem nummer 13337 (asså javet! lite magiskt) för ungefär två veckor sedan. Nu, efter pirate bay-domen, har medlemsantalet stigit till 31512. Nästan 20000 nya medlemmar!! På sidan jag länkade till finns även en omröstning om det var rätt eller fel att döma människorna bakom Pirate Bay. 123241 st har röstat och nästan 90% röstar nej. Över hundra tusen! Helt sjukt vackert.

Gå med i piratpartiet! Vi är inte många steg från att få en personlig liten assistent vars som antecknar varje steg vi tar. Efter det blir det att vi alla får vars en tankemössa som loggar alla våra tankar. Det är faktiskt sant.



påväg till Götet!

Känner mig lite extra bra just nu, när man sitter på ett lila pågatåg mot Malmö där jag ska möta upp min lilla sockerblomma och placera oss på tåget mot Göteborg. Ser faktiskt riktigt fram emot en lång tågfärd då den kommer vara fullpackad av naturgodis och film så det kommer inte alls bli tråkigt. Det är såna här tillfällen då man verkligen älskar sin annars lite sega laptop och kanske älskar sin bror mer än vanligt också som är så vänlig och lånar ut sitt mobila bredband. Jag känner mig lyxig!

Ha! Jag tänker dessutom ladda ner en massa på tåget för det är inte jag som åker på boten. Ja, det är lite märkligt. Jag känner för att ladda ner mer än någonsin nu när det har blivit så hypat och den här häxjakten efter fildelare är ju bara underhållande.

Snart kommer vi Göteborg!



söndagsparty!

I'm trying to make my body a place where germs can't live.
Thats my health plan.

/Marilyn Manson

haha
precis.

kamera + sladd + sladd.

Hoppas att Maria inte läser detta för då kommer jag få på nosen. Klockan är nämligen 20:09 (vilket i och för sig är häftigt och tur och nu får jag önska mig någonting men det var inte det jag tänkte prata om) och jag har inte börjat packa än. Det jag har åstadkommit inför Göteborgsresan är att jag skrivit en packlista som skrämmer mig lite och så har jag handlat färdkost. Dock glömde jag plånboken, (eller jag glömde inte, jag bara lade den på ett ställe som inte var min väska) så det blev lite drygt.

Men jag kom ut ur affären med hjälp av min snabba bror, som fick köra och betala till mig, och sitter nu med 100 kronors vindruvor och naturgodis. Jag kan icke låta bli godiset.

Nej, nu får jag bruka allvar. Fastän jag egentligen bara vill skriva 4-5 inlägg om min helg.


Mariao lyckades i alla fall fånga en bild på mig i Fredags.
 Lustigt, här hade jag nog redan klämt en hel vinflaska. Mycket lustigt.
Imorgon drar vi mackaronen!


parenting never ends.

Det måste vara tryggt att ha mig som dotter:

Pappa - Amen hejsan, vart har du varit hela helgen?
Eurika - Malmö!
Pappa - Hos vemdå?
Eurika - Ingen! och alla!
Pappa - Jaha, vad har du gjort då?
Eurika - Jag har jobbat på att förgöra min lever.
Pappa - Jaså? Trodde jag redan att den var.
Eurika - Nejdå men jag är på god väg!
Pappa - T-t-t, på vilket torg då?
Eurika - Inget torg faktiskt. Men parken! Nu ska jag iväg. Hejdå!
Pappa - Vart ska du?
Eurika - Iväg!!

Min helg har förresten varit kalastoppen! Vidareutvecklar nog lite senare.

Lycka är:

Ett glas vin, ett nytt avsnitt lost och Fredag imorgon.

jag tror att jag förstår nu.

Nu när jag tänker på det så kan jag svära på att anledningen till att jag varit arbetslös nu ett litet tag är för att jag trots allt råkat trampa på en A-brunn någon gång. Det måste vara det. Har väldigt svårt för att tänka mig att det har med lågkonjuktur att göra.

Och idag trampade jag på en K-brunn samtidigt som jag börjar jobba om två veckor! Ser ni sambandet?! Helt sjukt. Faktiskt.

K står för kärlek.

Kommer ni ihåg som man höll när man var yngre, det här med brunnar. Aldrig trampa på A-brunnar och maniskt söka efter alla K- och V-brunnar. A var ju förfärligt för då kunde man bli Arbetslös och Alkoholist,  få Anorexi och vara med om Avbruten kärlek. K var Kärlek och Kompisar och V var väl Vänner antar jag. Minns inte så noga.

Jag har faktiskt haft ganska stora problem med det. Det blev en tvångstanke och handlade inte så mycket om kärlek och vänner utan mer olycka och tur. Jag kände ofta att jag behövde stå kvar och trampa på någon brunn ett längre tag tills jag kände att det var okej att gå vidare vilket, om jag hade en dålig dag, bland annat ledde till missade bussar till skolan och liknande. Dessutom fick jag en fruktansvärd ångest om jag mot förmodan skulle råka trampa på en A-brunn och tyckte det var jobbigt om man körde över brunnar som jag inte visste vad det stod på. Lade ner mycket tankeverksamhet på sånt nonsens.

Det roligaste egentligen är att jag fortfarande håller på med sånt mer eller mindre. Insåg det idag, när jag skulle gå hem från stationen och gick mot en brunn, precis när jag skulle ta klivet på brunnen så stannade jag lite panikslaget upp men hann inte stoppa mig helt innan jag satte ner foten. "PIUH, TUR!" tänkte jag när jag såg att det var en K-brunn. Vilken jävla tur va? Tänk så hade jag blivit Arbetslös annars....


E står såklart för Eurika ju och såna är det ingen fara att trampa på.

nu är det snart dags att korka upp.

Nä, nu sitter jag här och taggar sönder inför helgen! SMHI lovar strålande solsken, parken lovar vin och Malmö lovar två fina klubbnätter. Om man inte skulle ta och köpa sig en riktigt smokin-hot helgoutfit när man ändå är inne imorgon? Jag tänker klä upp mig topp till tå för jag vill vara snyggast hela helgen. Det ska brännas!

Mest av allt ser jag fram emot fredagen för jag har som bekant haft ett par lugna fredagar nu. Fredagar som är absoluta favoritdagen annars. Men NU smäller det och då blir det Cure och Laakso för hela slanten i parken sen utgång. För er som tänker festa i Malmö så tycker jag också att ni ska dra er till Deep som har 90-talsklubb på fredag och på lördagen kanske vi ses på Inkonst som har dubstep.

Så peppad som jag är så kan jag slå vad om att jag kommer ligga kvar i parken när de andra drar ut. Sen vakna dagen därpå med en märklig, geggig pöl som luktar illa precis bredvid huvudet och ett gäng gäss på andra sidan. Brukar det också alltid hända dig?
 

jag tar aldrig dit mina indianskor.

Om man lämnat in skor hos en skomakare, en skomakare som är ytterst konstig till sättet, och hämtar sina skor en vecka försent - Ska man då lita på att de är kvar? Jag känner mig lite orolig då jag inte hämtat dem än när jag skulle hämta dem förra tisdagen. Nu menar jag en sån skomakare som kallar mig "duktig flicka" när jag svarade nej på hans fråga om jag skulle lämna in indianskor. En sån där som man oftast inte fattar ett ord av vad han säger, bara mummel, och som skriver sådär som man låtsasskrev när man var liten. Ingen logik alls.

Jag gjorde i alla fall det, skrev en himla massa krumelurer efter varandra och täckte flera A4-papper med mitt kladd. Vet inte varför, kanske för att jag inte kunde skriva alls, kanske för att jag inte kunde skriva så snabbt så jag fick låtsas att jag kunde det ibland för att inte känna mig dålig. Jag visste uppenbarligen inte själv för jag minns att jag en gång gick fram till min mamma med dessa mängder nedklottrade papper och frågade henne om det ändå inte var detta som var Engelska. Det var det alltså inte.

Bara en liten söt anekdot.



Det är hur som haver bäst att jag åker in till storstan imorgon och hämtar mina nyklackade skor.
Om de är kvar, vill säga.


bara en sån egenskap liksom.

Visste ni att jag kan smälla sjukt högt med tuggummi? Utan att blåsa bubblan utåt.
Jag blåser sen inåt. Typ suger bubbla!
Ibland blir det så högt att jag får lite ont i öronen.

Bara ett litet exempel på hur sjukt mycket saker jag kan.

debutparkfest.

I torsdags satt vi äntligen i solen på gräsmattan i parken. Som vi har längtat.
Min liter vin var slut innan klockan 7!







På fredag kör vi igen!

inget för mig.

Ni vet att jag gick vidare till slutcasting hos en modellargentur för ett tag sen. Spännande tänkte jag! Klart det är värt 1500 för att få bli modell, man kommer tjäna på det också ju. Skitsnack tänker jag nu. Kommer säkert inte ens med och så har jag betalat en massa pengar för foton jag inte har någon användning av.

Inte bara det med pengarna.. Nej för att alltså, jag hade verkligen inte passat som modell. Jag är förvisso ingen fuling.. Men fotogenisk - det vet jag inte om jag är. Har noll koll på min kropp och är dessutom ganska kobent.

Här nere följer några exempel på hur dålig modell jag är.

1. Här överdriver jag visserligen något. Fullt så kobent är jag inte och fullt så mycket tror jag inte. För det ser ut som att jag tror. Ni vet som man säger? "Eh, alltså duu trooor"


2. Också en något överdriven pose. Vi övade lite poser som man gör på "the studio" och detta var en av dem. Man ser faktiskt ut som en komplett idiot när man står såhär.
Jag gör i alla fall.


3. Ord överflödiga.


4. Här ville jag ändå vara lite seriös och ha en "dagens outfit"-bild.
Men jag ser ju ut som en idiot här också! Ni får säga till om jag gör det alltid.
Eller jag ser ut som en tönt. En präktig tönt.


Så, nej.. I do not wanna be on top!

förträffligt och fint.

Helt plötsligt har tre timmar gått. Helt otroligt vad tiden går när man målar och jag älskar när man bara kommer in i det man gör på det viset. Sitter med pannan i djupa väck, sätter penselskaftet i munnen ibland och funderar på mitt nästa drag samtidigt som jag hummar lite dovt. Ibland stannar jag upp och säger "ah!" för mig själv. Antingen entusiasiskt eller förbryllat - beroende på vad som hänt, fattar ni väl.

Har haft en fantastiskt härlig dag som innefattat golf, lunch på klubben, jogging, mjukis och god mat. De senaste timmarna har spenderats på mitt rum med te, radiohead och min målning. Jag tror faktiskt att det kan bli riktigt fint.

Därför ska ni få läsa något som jag inte skriver varje dag, för jag är en jävla bitterfitta annars:
Fan vad jag är nöjd.



annika sörenstam

Visste ni att jag spelat golf? Att jag faktiskt varit riktigt bra på golf? Häpp! Det har jag i alla fall. Jag vann till och med en relativt prestigefylld tävling mot folk med mycket lägre handicap än mig. (jag orkar inte förklara vad handicap är för er som inte vet. prova www.google.se.) Det var bara att efter det så tappade jag sugen helt och slutade helt. Det var för ungefär två och ett halvt år sedan. Tre och ett halvt var det till och med, jag fick gå och titta på den där guldaktiga trofén jag har i bokhyllan. hehehe.

HUR SOM HELST, jag skrev inte detta bara för att skryta. Det jag ville berätta är att det jag idag slutat att sluta! Jag har spelat min första runda på över tre år! Det var faktiskt riktigt härligt att gå ut igen även om det gick fasansfullt dåligt. Men jo. I've still got it! Fy, vad många saker jag kan!

Fy, vad jag är bra!


går inte att köpas för pengar.

Det här med "ensam-stark" har aldrig varit min grej. Ärligt talat så har jag, så länge jag kan minnas, varit livrädd för att vara ensam. Ensam har varit starkt förknippat med ångest. Väldigt jobbigt och det är lätt att man bli lite änglsing och needy. Därför är det slut med det. Det är inte så att jag tänker isolera mig och aldrig höra av mig till någon för det, det hade bara varit idiotiskt. Men jag menar mer sådär på psykiskt plan. Bara för att jag är ensam en liten kväll så betyder inte det att jag är ensam. Det är bara trams i min ängsliga hjärna.


Kanske det mesigaste inlägget sen det där jag förklarade min kärlek till min katt. Men ja, det hade inte varit jag om jag inte mesade till det ibland. Och nu är det ju min blogg, sånt behövs då och då. iblandmesbloggen.se.

Jag längtar till fredag!

tårtor och Göteborg.

Jag är sjukt besvärad idag. Är så sugen på att baka och kom på den underbara tårtan vi gjorde till Anna när hon fyllde år och tänkte att jag velat göra den igen. Men inte någonstans hittar jag receptet på den goda kokosmarängbotten. Jag är övertygad om att det finns där någonstans, receptet alltså, men det är nog som Maria konstaterade igår. Jag är dålig på att surfa! Jag är alltså dålig på det jag gör allra mest. Gud så deppigt.

Nä, det är helt okej. Jag är bra på andra saker. Det som jag skulle surfa fram igår var lite tips på vad vi ska göra i Göteborg när vi spenderar fyra dagar där. Helt plötsligt har det blivit mindre än en vecka tills vi åker så det är lite panik med planeringen. Den som har lite tips på vad vi ska göra är varmt välkommen att dela med sig!

Hur som helst, jag lägger ner tårthistorien. Vi har ändå en magnifik prinsesstårta i kylen som jag ska hugga in på senare.


ninjavideo.

Såhär blir det alltid när man ska gå och lägga sig tidigt. Eller rättare sagt; det blir aldrig så att man ska gå och lägga sig tidigt. Jag har varit riktigt kanontrött i tre timmar nu men likväl skulle jag sitta uppe och titta på top model ett par timmar. Men vet ni? jag har inte laddat ner. Inget illegalt här! Det finns nämligen, för er som inte vet, en sida där man kan se på i princip alla serier direkt från sidan. Okej, kvaliteten är inte perfekt och där är en del reklam - men du slipper i alla fall undan Ipred!

Lämpligt nog heter sidan ninjavideo.net. Men välj era avsnitt väl, du har bara 72 minuter om dagen att titta.

Slutet av mina 72 minuter kunde egentligen inte kommit lämpligare. Även om det var segt att det avbröts i mitten av avsnittet så är det faktiskt dags för mig att stänga av nu.



aktiv inaktivitet.

Nu känns det som en hel evighet sen jag satt vid datorn. Det var det också... eller ja, inte längesen jag satt vid en dator för jag spenderade hela dagen igår framför en men såg bara film hela tiden. Det är egentligen skitsamma vad jag gjorde, helt ointressant. Men blogga, det har minsann inte fallit mig i smaken!

Hur som helst!

I torsdags debuterade vi i parken vilket var helt ljuvligt. Vindruvor, rosé, bra musik och fina vänner. Bättre än så kan det inte bli. Dock blev jag ruskigt full redan vid åtta-tiden så det var helt onödigt att lägga en massa pengar på mat då. Fast nog ändå smart... Efter det blev det golden med lite mer öl och kortspel. Festen vi drog på sen vill jag inte ens berätta om för det var dötråkigt och jag var supertrött.


bild stulen av Qu

Annars har jag jobbat och varit på lite mer fest. Dock var jag redan söndersliten på fredagen så jag måste säga att det varit en lite lam helg. Dock extremt mysig med mängder av påskgodis, god mat och bra filmer. Jag har t.ex. sett hela Kenny Starfighter-serien för det tyckte M att jag skulle göra om man skulle se filmen. Nu går jag och säger "vasaru" till allt och tycker att jag är hilarious. de eru inte allsde! e ja visste!

you make me feel so oh boy.

Vaknade imorse i min systers säng då min säng är helt utan lakan och jag hade ingen lust alls att sätta igång med det när jag kom hem efter några glas vin. Det första jag kom att tänka på när jag vaknade var att jag nog var mycket fullare än jag trodde igårkväll för usch vad jag mådde pyton. Törstig! vatten! vatten! Så låg jag och skrek och ojade mig tills julia gick upp. Efter ett par glas vatten, oboy, saft, resorb och juice senare samt en mycket välbehövd dusch så känner jag mig på topp igen.

Om en halvtimme är jag påväg till stationen för att sätta mig på ett tåg till storstan där jag och några schpaas ska sätta sig i parksolen och dricka öl. Jag tycker verkligen att ni ska göra något liknande! Vädret alltså! Vädret!

Och glad påsk!!


önskar Katinka.

I can't stop!

Nu ska jag på fest. Tralalala.
Maria sitter bredvid mig och gör konstiga ljud. Man kan vid första anblicken tro att hon tänker göra som james gjorde mot mig imorse. Men nej, hon är bara på gott humör.

Jag känner mig i alla fall extremt snygg ikväll. Så. Det. Så.

bite me.

Förresten så var jag hos tandläkaren imorse! Inga hååål!
Orsaken till att jag har haft ont i tänderna, haft klåda i tandköttet samt lidit av tråkig spänningshuvudvärk är för att jag inte använt min bettskena som hindrar mig från att gnissla sönder tänderna om nätterna. Tokigt va? Min mun lever ett helt eget liv på natten. Ibland vaknar jag av att jag biter min tunga riktigt ordentligt så jag får ont.

Nu har jag iaf fått den slipad också så den passar min visdomstandskäft och kan använda den igen. Problem solved.



tråkigt och trist.

Sitter och stirrar på kattkräksfläcken just nu.
Det här med att komma igång med städning... Det är inte min grej.

faceplant.

Jag hade ju förväntat mig fint väder hela veckan och 20 grader varmt för det sa Metro i lördags. Men tji fick jag! Det är riktigt skitväder idag och det regnade på mig när jag cyklade hem från jobbet. Cyklade hem från jobbet... Tänk att det trodde jag inte för ett par månader sen, att jag någonsin skulle få gör det igen.

03.56 imorse vaknade jag av spöregn och något som satt bredvid mig och gjorde ljud ifrån sig. Jag blev först ganska rädd och tänkte konstiga saker om mördare. Sen blev jag helt förskräckt när jag insåg att det inte alls var någon mördare utan det var en katt som höll till precis vid mitt huvud och var i full färd med att försöka tömma sin magsäck på mig. FY FAN VAD LÖMSKT! NÄR JAG SOV! Jag puttade bort honom med all kraft jag hade så han flög ner på golvet. Men där kunde han ju inte heller spy, tänkte jag för mitt golv är fullständigt täckt av kläder. Så jag tar honom i nackskinnet och bär ut honom i hallen, öppnar dörren och hivar ut honom.

Faran var över. Men inte helt, för precis bredvid min huvudkudde hade han ändå lyckats få upp en liten minipizza. Vi kan säga panpizza? Jag kände mig helt förstörd. Orkade inte ens göra något åt det utan torkade bara lite och lade en annan kudde över för att sen sova på andra sidan sängen.

På morgonen trodde jag att jag hade drömt. Men nej, fläcken fanns där än. Eller rättare sagt: Finns.


Det är därför jag ska spendera resten av dagen åt att städa för det går inte att ha hela golvet fullt med kläder och sängen täckt av kattspya. Jag tycker faktiskt att det börjar bli lite väl grisigt.

i loves horses!

Visste ni att jag haft häst? Jodå, jag har varit en sån äkta hästnörd som ritade hästar överallt, (gör jag fortfarande, se: björns dörr.) pratade om hästar, skrev om hästar och mest av allt ville vara runt hästar hela tiden. Ungefär under hela min barndom. Min senaste häst hette Who Did It, för de visste inte vem som var pappan (ja, jag vet. hur dum i huvudet får man vara?) och vi kallade honom för Hudden. Han sålde vi för två och ett halv år sen om jag minns det hela rätt.


Jag har i alla fall inte ridit sen dess, vilket jag har saknat helt sjukt mycket. Tills idag! Wiie! Jag har ridit idag!! Wiie igen! Har faktiskt haft en helt fantastisk dag med lite "shopping" med Elise först för att sen ta en väldigt trevlig biltur till Marika där vi åt smoothies, red och tittade på film. Och jag kände mig hur duktig som helst där uppe på hästryggen, som att jag aldrig varit ifrån. Jag är helt in love again! Så ja... Paaappaaaaaa! Kan du köpa häst till miiiiiiig? Igeeeen?


fan vad fin han var.

Puss på en välbehövd dag.

mura mura mura.

Ikväll ska jag syssla med murbruk.

mura mura mura.

Ni vet, att så som jag murar. Så kommer det nog aldrig gå att riva.


we need this.

Det är inte vart man åker, det är att man åker. Så känner jag just nu. Egentligen skriker hela min kropp efter att komma långt långt bort en längre tid. Men detta känns så jävla bra att jag inte vet vart jag ska bli av.

Nu är biljetterna bokade och om två veckor sitter jag och marionio på tåget mot Göteborg. Det hela blev så perfekt med billiga biljetter och i samma veva ska maria träffa elite model management, vilket bara är helt sjukt kul! Göteborg blir det perfekta stället att bara komma bort till. Kommer inte behöva spendera många hundralappar då boende redan är fixat och mat behöver man inte heller lägga pengar på. Bara alkohol då eftersom att vi ska supa skallen av oss minst en gång i alla fall. Fy fan vad jag längtar!!!



turn the other cheek and the other cheek.

Ibland träffar bara låttexter så äckligt bra. Laakso har som bekant en förmåga att träffa rätt precis hela tiden.



HELA TEXTEN! HELA KÄNSLAN I MELODIN! HELA FRUSTRATIONEN OCH PASSIONEN SOM LÅTEN SKRIKER! IT'S ME IT'S ME IT'S ME!

jag måste bort.

Det är billigare att åka till Berlin än till Stockholm.
Jag tycker det känns lite konstigt faktiskt.

att vara sliten.

Nu har jag ätit tre äpplen på mycket kort tid samt sett på en av historiens sämsta filmer. Ghost hette den med Patrick Swayze och jag blev helt sjukt äcklad av hur dålig den var. Dock hindrade det inte mig från att bli lite ledsen i slutet. Jag är lite mesig.

Jag vill gå ut och gå men jag vet inte om jag orkar. Jag vill en jävla massa men jag kommer snart att falla ihop som en liten pöl på golvet så trött jag är.

idag, igår och nu.

Idag fick jag masa mig till stationen och åka hem klockan nio för jag skulle minsann jobba. Något jag inte alls var sugen på efter gårdagens bravader utan vad jag ville göra var att lägga mig ner och dö snabbt. Helt onödig kväll egentligen. Var bara ute typ en timme innan jag blev attackerad av en häftig trötthet och orkade inte ens gå till bussen utan tog hellre svarttaxi ensam. Jag har aldrig lärt mig det här med att aldrig ta svarttaxi om man är berusad, ensam och tjej.

Men det gick ju utmärkt och jag gav till och med dricks. 50% dricks för att vara exakt! Mycket snällt av mig och inte minst idiotiskt. Ett Robinsonavsnitt och 3 glas vatten senare så sov jag gott. Alldeles för lite.

Fan nu funkar inte fjärrkontrollen och jag har sån äcklig bakishunger så jag bara äter en massa skit hela tiden. Sluta äta nu och sluta titta på tv. Nu blev jag helt förbannad.

Usch vad tråkigt inlägg. Jag har helt enkelt inte "det" idag. Ibland kan det bli så.



don't wanna miss a thing!

Tredje dagen med strålande solsken och jag kan inte förmå mig att må dåligt. Eller jo, jag kan minsann alltid finna anledningar att deppa ihop utan ansträngning, men jag funderar på att ignorera alla anledningar idag och bara vara glad. Låter ju inte så tokigt, visst?

Om ca en timme ska jag knalla iväg och jobba ett par timmar på golfrestaurangen. Efter det ska jag göra mig så festfin att man nästan dör innan jag sätter mig på tåget (igen). Det känns som att det kommer bli annorlunda ikväll. Det är på andra villkor ikväll helt enkelt. Det kommer bli... spektakulärt.



fight club.

It's not until we have lost everything
that we can do anything.


Tänk att en hemmafredag kunde vara så mysig? En sak som gjort min fredag bäst är pesto och maria. Två saker jag älskar innerligt. Två saker som jag utan att tveka valt om jag fick välja två saker jag skulle ta med till en öde Ö. Men måste man sen välja mellan någon av dem, vilket kan bli jävligt svårt, så måste jag nog ändå säga att jag väljer peston. Min hemmagjorda såklart, annarst blir det nog Maria. Man kan inte ha Maria på allt, men peston.. Mmm, på ALLT!

Kvällens exempel: På pytt i panna.



I'll steal you from the year 4000.

Sådär, nu har jag nyss avslutat en härlig och mycket seriös frukost och jag känner mig relativt redo att ta mig an dagen. Mycket riktigt är det mycket vackert väder idag också och det passar utmärkt för idag är det nämligen dags för försök nummer två i operation vårgarderob så snart sitter jag på tåget mot storstaden igen. Det är inte det enda som gör denna dag bra och speciell. Idag är nämligen dagen då jag ska möta min blivande chef och skriva under anställningspapperna. Idag blir jag anställd. Måste säga att det känns helt otroligt bra.

Annars är det fredag idag ju, som bekant är det min absoluta favoritdag. Inte idag dock. Har bestämt mig för att ta en lugn fredag hemma vilket säkert kommer bli astråkigt men det är nog nödvändigt om jag vill ha kvar min lever.



Klaxons - I'ts not over yet.

överdrivet.

Antal gånger vädret nämndes i förra inlägget inklusive rubriken: 4.

Jag blir i alla fall extremt imponerad av hur intressanta saker jag skriver om.


fint väder och så.

Oj, vilken trevlig dag jag har haft. Vädret gör allt så mycket lättare alltid. Har till och med klarat av min första dag som morgonmotionär med 45 minuter intervallträning i skogen. Säg inte till någon att det kom från mig, men det var faktiskt riktigt roligt att springa.

Sen har jag varit och fikat med en vän jag inte träffat sen i somras. Sånt är ju alltid trevligt för då har man extra mycket att prata om. Jodå. Ljuvligt väder var det också! Sa jag det? Jaha, nänä, jag hade kanske inte så mycket att prata om idag ändå. Förutom att det är fredag imorgon. Det tillsammans med att det förmodligen kommer vara lika fint väder imorgon gör mig så glad att jag nästan trillar av stolen.

Och jag sitter i en soffa. Kan ni föreställa er hur glad jag är då?


Nu: Jerry Springer.

april april

INTE EN JÄVEL har lurat mig idag. INGEN.
Sjukt besviken.

NÄ! nu är dagen över. klockan är 12 minuter över 12.
det är försent.
Fy. Fan.

re: Sjukt besviken.

shopaholic.

Var i Malmö och skulle inhandla lite nya kläder idag. Tänkte för första gången på väldigt länge ha en ordentlig storshopping och fixa till vår- och sommargarderoben och unna mig lite fina saker. Men halleda vad jag har blivit snål under min arbetslöshet. "TREHUNDRA KRONOR FÖR EN TRÖJA? Nej, vet du vad." tänkte jag ungefär hela tiden och jag har blivit fruktansvärt kräsen när det gäller kläder. Tråkigt.

Slutade med att jag fick hem två toppar från lindex á 149 kronor, en cardigan från HM för lika mycket samt en BH. Grym storshopping Erika, GRYM. Mycket bra jobbat efter 4 timmar på stan.

Får ge det ett nytt försök på fredag när jag ska in och skriva på anställningspapperna för värdinnejobbet. Nu ska jag sova för imorgon börjar mitt nya liv som morgonmotionär! Tror jag!



you wanna be on top?

Nu har det nyss hänt något alldeles otroligt.
När jag satt och sökte jobb som ihärdigast så såg jag även en annons på en argentur som sökte modeller. "Kul!" Tänkte jag och skickade in ett par bilder men det var mest på skoj. Hade aldrig i tankarna att det skulle bli något av det.

Och vad händer idag?
Jo, jag får ett mail från argenturen där de ber mig komma på slutcasting i mitten av April. Jag ska på slutcasting till en modellargentur! Jag kanske ska bli modell! Är inte det #(¤/)="#¤-sjukaste som hänt i hela världen? Dock kommer det kosta lite pengar för bilder och portfolio så jag är inte säker än... Varför skulle det... liksom... hända...mig?


RSS 2.0