Tyranni i hemmet.

Min pappa har satt upp något clementinstopp. Jag förstår det inte. Hur man kan vara så grym? Varje gång jag försökt gå in och ta clementin så har jag mått helt dåligt för han har suttit och vaktat dem vid tv:n och tittar argt på mig när jag närmar mig fruktskålen. En i taget säger han! En i taget.

Jag vet inte vad jag ska göra? Är det någon som har något tips på hur man hanterar clementindiktatorer? Jag är ju så sugen på clementiner! Att bara få en är som att komma till en fest och säga "nu ska vi festa!" och så får man en 2.2-cider. Dessutom: Om jag bara tar en så måste jag gå tillbaka och möta den dömande blicken som får mig att må så piss.

Jag tror jag ska gå in och försöka lura honom på något sätt. Kanske prata med honom och få honom att lita på mig. Lugna honom. Jag tror att det kan funka.

Vi hörs kanske senare.

:/ /Eurika.

Postat av: lolol

Brukar göra likadant när min mor har chips och inte jag. Fast med en tvist. Jag går upp till henne när hon kanske kollar på film eller läser en bok, pratar lite med henne... SEN SNOR JAG PÅSEN FRÅN HENNE BLIXTSNABBT, tar några chips, slänger tillbaks den till henne och springer ner för trapporna skrattandes!!

2008-11-29 @ 14:38:26

Kommentera mera:

Jag heter:
Glöm mig inte.

Min epost är: (hemlig)

Jag har en blogg också:

Erika, detta är vad jag vill säga dig:

Trackback
RSS 2.0